Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja govorim o zakonu, i ti to dobro znaš. Kršiš zakon ako bi sperčio pravo na okupljanje.

Nebitno je što ti govoriš o zakonu, nego je bitan tvoj stav o pederluku, a tvoj stav o pederluku, protubožjoj i protuprirodnoj izopačenosti je takav da ga ti afirmiraš, podržavaš i zalažeš se za potpuno pravo javnosti tih gadosti. Dakle, ti nisi ignorant pedera i pederskih igara, dapače, ti si zaštitnik i promicatelj njih i njihovih nastranosti. Ti si notorni zločinac prema zdravim ljudima i prema čitavoj zajednici.

De pročitaj zakon....ako ne znaš. Prvo na okupljanje i slobodno izražavanje ideja ima svako ako time ne ugrožava fizički bilo koga. Dakle, ja branim zakon a ti govoriš protiv zakona. Ne branim njih kao njih već zakon koji i njma daje prava.

Ne izmišljaj i ne laži, sve lijepo stoji što si zagovarao i napisao, pa ako nastaviš nijekati očito ja ću te citirati. Ti si promicatelj đavlije agende, a ona je potiranje razlike između muškarca i žene. Baš u inat Bogu, koji "stvori muško i žensko", vi đavliji mudžahedini činite sve da Božje stvorenje, i muško i žensko, strovalite u smrdljivu i paklenu tamu. I ne stavljaj "masku zakonopoštivatelja", prozirna ti je i jadna, jer sveti apostoli ovako postupaše: Dj 5,29: Treba se većma pokoravati Bogu negoli ljudima!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nebitno je što ti govoriš o zakonu,

Tebi je nebitan zakon meni jeste.

ti afirmiraš, podržavaš i zalažeš se za potpuno pravo javnosti tih gadosti.

Ja ga ne afirmišem, već govorim o zakonu. Jesi li čitao ikada zakon..pravo na okupljanje, zbor i dogovor?

Ne izmišljaj i ne laži

Zakon tako kaže..građanski zakon. Svako ima pravo na zbor i dogovor. Gde lažem? Ako ko laže to si ti, jer taj zakon postoji. Nemoj samnom da se prepireš već priočitaj zakon.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dogod se ti baviš njima na ovaj način ti radiš ono što oni žele. Znači da im pomažeš. Želiš li da im i dalje pomažeš ili si zaista zagovornik onoga što Biblija govori o muškarcu i ženi? Ako si na strani Biblije, onda nemoj pomagati u promiociji ovih..jer ovo što ti radiš je promocija istih. Vidi, ja o njima više ne pišem. Ti ako budeš i dalje pisao o njima, to je promocija istih. Čista promocija.

Razmisli.

Dakle, bavimo se normalnijim temama.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dogod se ti baviš njima na ovaj način ti radiš ono što oni žele.

Netočno. Oni traže da netko njihove gadosti prikazuje normalnima i da se bori da oni te svoje gadosti mogu javno komunicirati, a ti upravo ovo i radiš.

Znači da im pomažeš.

Vidjesmo da je obrnuto. Ti im pomažeš.

Želiš li da im i dalje pomažeš ili si zaista zagovornik onoga što Biblija govori o muškarcu i ženi? Akio si na strani Biblije, onda nemoj pomagati u promiociji ovih..jer ovo što ti radiš je promocija istih.

Ti zaista nisi uračunljiv. I pokvaren si, jer mene optužuješ za ono što ti činiš - ti ih promoviraš i podržavaš, a ne ja.

Vidi, ja o njima više ne pišem.

Valjda ti je došlo iz guzice u glavu (malo), pa si shvatio da nije baš lijepo popularizirati i normalnim smatrati guranje 'one stvari' u guzicu.

Zaista ima svakakvih ljudi. Nekima, kao ti, lakše uđe u guzicu nego u glavu.

Ti ako budeš i dalje pisao o njima, to je promocija istih.

Razmisli.

Dakle, bavimo se normalnijim temama.

Lažeš. Nije to promocija pederluka, nego razotkrivanje zla. I zato ću ja o njima pisati i dalje. A ti, ako o njima nećeš pisati, to znači da ti je đavlina zapovjedio da ne govoriš o zlu i da ga ne napadaš. Svi mi imamo svoju misiju, samo nam gazda nije isti. Tvoj gazda traži da se o zlu šuti i da ga se sakriva, a ako je moguće i da se zlo dobrom prikazuje i naziva. Očito je tko je tvoj gazda.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ima lepših tema a ti ako si zapeo za njih...srećno ti bilo.

Nego ne reče, kako se boriš sa unutrašnjim zlom u sebi, recimo gordost, oholost, mržnja..pobeđuješ li ti te poroke? Ili recimo, da li imaš neko iskustvo pobede nad grehom? Možeš li to podeliti sa nama? Da li se moliš za bližnje? Da li te je Bog upotrebio u nekom kreativnom delu itd?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ima lepših tema a ti ako si zapeo za njih...srećno ti bilo.

Ima i potrebitijih ljudi, a ti se raščetvori podržavati i pomagati baš ovima koji se Bogu izruguju, svodeći čovjeka na nivo najgore beštije.

Nego ne reče, kako se boriš sa unutrašnjim zlom u sebi, recimo gordost, oholost, mržnja..pobeđuješ li ti te poroke? Ili recimo, da li imaš neko iskustvo pobede nad grehom? Možeš li to podeliti sa nama? Da li se moliš za bližnje? Da li te je Bog upotrebio u nekom kreativnom delu itd?

Nije ovo tema za ovako važne diskusije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ovo je svaštara od teme.

Ipak, vratimo se temi. Nisi odgovorio pa te pitam ponovo. U zadnje dvije godine korona-pandemije si se zalagao da se "riskantne skupine" izoliraju i zatvore u njihove domove, kako ne bi širili zarazu, pa zašto se sada ne založiš da se sve pedere strpa u karantenu, da ne bi širili majmunske boginje?

Natrag