- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ja govorim o zakonu, i ti to dobro znaš. Kršiš zakon ako bi sperčio pravo na okupljanje.
Nebitno je što ti govoriš o zakonu, nego je bitan tvoj stav o pederluku, a tvoj stav o pederluku, protubožjoj i protuprirodnoj izopačenosti je takav da ga ti afirmiraš, podržavaš i zalažeš se za potpuno pravo javnosti tih gadosti. Dakle, ti nisi ignorant pedera i pederskih igara, dapače, ti si zaštitnik i promicatelj njih i njihovih nastranosti. Ti si notorni zločinac prema zdravim ljudima i prema čitavoj zajednici.
De pročitaj zakon....ako ne znaš. Prvo na okupljanje i slobodno izražavanje ideja ima svako ako time ne ugrožava fizički bilo koga. Dakle, ja branim zakon a ti govoriš protiv zakona. Ne branim njih kao njih već zakon koji i njma daje prava.
Ne izmišljaj i ne laži, sve lijepo stoji što si zagovarao i napisao, pa ako nastaviš nijekati očito ja ću te citirati. Ti si promicatelj đavlije agende, a ona je potiranje razlike između muškarca i žene. Baš u inat Bogu, koji "stvori muško i žensko", vi đavliji mudžahedini činite sve da Božje stvorenje, i muško i žensko, strovalite u smrdljivu i paklenu tamu. I ne stavljaj "masku zakonopoštivatelja", prozirna ti je i jadna, jer sveti apostoli ovako postupaše: Dj 5,29: Treba se većma pokoravati Bogu negoli ljudima!