Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nema potrebe rekoh verglati priču. Razumno je izneti svoje ali ne i nametati. Već rekoh, SZO je rekla svoje, i to je najrelevantnije po tom pitanju. Štakorska bolest nije Gej bolest. To je to. Ona postoji od 1958 i nisu je doneli Gej populacija. Da te zanima ti bi i to naveo i znao. Bolest se nije raširila niti ima potencijal. Sa Covid 19 to se ne može porediti ni na koji način po stepenu širenja.

Sve ovo izneh kao činjenicu i zato to rekoh, mani me se daljeg ubeđivanja. Veruj svoje ali drugog ne prozivaj i ne kvalifikuj, rekosmo šta imamo. Sada bi trebali pustiti nekog trećeg da proceni naše argumente. Ništa drugo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Štakorska bolest nije Gej bolest.

Je, evo vidi:

David Kilmnick iz LGBT mreže nada se da će proces cijepljenja biti lakši jer se virus prvenstveno širi među homoseksualnim i biseksualnim muškarcima s više partnera.

Više od polovice potvrđenih slučajeva majmunskih boginja u Engleskoj je kod muškaraca koji su homoseksualci, biseksualci ili drugi muškarci koji imaju spolni odnos s muškarcima, pokazuju podatci. Većina slučajeva majmunskih boginja u Engleskoj javlja se kod ljudi u dobi od 20 do 49 godina.

Dosadašnje istrage potvrdile su veze s homoseksualnim barovima, saunama i korištenjem aplikacija za upoznavanje u Velikoj Britaniji i inozemstvu, priopćila je Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA).

-------------
Dakle, očito je da je "majmunjača" upravo pederska bolest.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

To što si naveo nije relevantno jer je to samo trenutni podatak, slučajnost. Štakorska(ne majmunska bolest jer je prenose štakori-pacovi) je nastala 50-tih godina u Africi i nije imala veze sa Gej populacijom. SZO je rekla generalni zaključak. Da je ta bolest štakora od kojih oboljevaju i majmuni, Gej bolest, zašto onda od 1958 nije tako? Dakle, ovakav podatak ne možeš uzeti izdvojeno, niti u NarodHr ili Logično odakle uzimaš ovaj tekst ne govori da je to Gej bolest. Ovo ako je tačno(doduše nije naveden tačan podatak u broju...već rečeno samo u procentima) jeste trenutasn podatak.

Da je ovo konstanta, rekoh što to nije tako od 1958? Dakle, ovo ako je tačno za SAD este trenutan, slučajan uzorak. Niko ne treba na slučajnom uzorku da gradi tvrdnje. SZO kaže sama:

SZO- "vidimo pojedine slučajeve među muškarcima homoseksualnog opredeljenja, majmunske boginje nisu „gej bolest” — svako ko je u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom može biti inficiran“.

Šta kažeš za ovu izjavu SZO? Nisi mi odgovorio?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To što si naveo nije relevantno jer je to samo trenutni podatak, slučajnost.

Ovo ti je imbecilno točno ovoliko - To što ljudi umiru od zloćudnih tumora, to ne znači da su tumori opasni, to je samo trenutno tako, šlučajnost.

SZO- "vidimo pojedine slučajeve među muškarcima homoseksualnog opredeljenja, majmunske boginje nisu „gej bolest” — svako ko je u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom može biti inficiran“.

Šta kažeš za ovu izjavu SZO? Nisi mi odgovorio?

Što kažem, ništa, dobro za nasmijati se. Oni pederima ne smiju reći da su pederi, kako će onda reći da je bolest pederska.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A to je. Pa dobro. Zato sam te pitao.

Ovo ti je imbecilno točno ovoliko - To što ljudi umiru od zloćudnih tumora, to ne znači da su tumori opasni, to je samo trenutno tako, šlučajnost.

Pa pogledaj koliko se umire i razboljeva od ove bolesti pa ćeš videti da je iluzorno pričati uopšte o opasnosti ove bolesti. Majmunske boginje i pored blage epidemije koju je izazvla, nikada nije izazvala neku veću epidemiju niti pandemiju a smrtnost je od 3-6% od broja obolelih. Ne možeš porediti ovo sa tumorima tog tipa.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa pogledaj koliko se umire i razboljeva od ove bolesti pa ćeš videti da je iluzorno pričati uopšte o opasnosti ove bolesti.

Jednako je imbecilno bilo sve ono činiti što se činilo u vrijeme korone, a ti si se svejedno k'o boljševički sivonja bio upregnuo u zagovaranje zatvaranja ljudi

Ne možeš porediti ovo sa tumorima tog tipa.

Ne po smrtnosti, OK. Ali, koliko je točno da su tumori opasne bolesti, upravo je toliko točno da je "majmunjača" pederska bolest. Kao i SIDA.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ali, koliko je točno da su tumori opasne bolesti, upravo je toliko točno da je "majmunjača" pederska bolest. Kao i SIDA.

Nemamo dokaze za ovo. Ovo što si naveo kao "dokaz" je trenutno...mi nemamo u kontinuitetu takav dokaz a bolest postoji već 60 godina. I za svih 60 godina nemamo takav podatak da se razbioljevaju samo gej populacija ili većinski gej populacija. A sada u Britaniji postoji dobar broj obolelih u gej populaciji(po ovom tekstu..treba i to proveriti koliko je tačno..uzmimo da je tačno)..i to je dokaz..konačni dokaz? Pa kako to može biti dokaz...to mora da se prati decenijama da bi se dokazalo. Što se decenijama nije pokazalo da je to Gej bolest? Kako to decenijama nemamo takav izveštaj iako bolest postoji a sada na osnovu treutnog broja zaraženih u Britaniji ti donosiš presudu da je to Gej bolest? Ovi podaci su trenutni a ti mi sada pokaži da je to konstanta od 1958? Možeš li? Pa onda možemo da pričamo da je to zaista bolest koja pogađa više gej popuclaciju.

Možeš li mi navesti kontinutitet ovog procenta oboljevanja kod gej populacije od štakorskih boginja?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nemamo dokaze za ovo. Ovo što si naveo kao "dokaz" je trenutno...

Dokazi su tu, samo što ih slijepci ne mogu vidjeti.

A sada u Britaniji postoji dobar broj obolelih u gej populaciji(po ovom tekstu..treba i to proveriti koliko je tačno..uzmimo da je tačno)..i to je dokaz..konačni dokaz? Pa kako to može biti dokaz...to mora da se prati decenijama da bi se dokazalo.

Vama slijepcima ništa nije dokaz. Ali interesantno, upravo vi slijepci nasrćete k'o muhe na govno nudeći se kao mudraci i voditelji drugim ljudima.

Kako to decenijama nemamo takav izveštaj iako bolest postoji a sada na osnovu treutnog broja zaraženih u Britaniji ti donosiš presudu da je to Gej bolest?

Pa zašto onda sami pederi i Američke zdravstvene službe ističu kako treba cijepiti samo pedere???

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dokazi su tu, samo što ih slijepci ne mogu vidjeti.

Od 1958 u kontinuitetu? Ako mi to pokažeš ja ću verovati da je gej populacija sklonija ovome. Evo izvoli.

Pa zašto onda sami pederi i Američke zdravstvene službe ističu kako treba cijepiti samo pedere???

Bolest postoji od 1958. Dakle, imamo 60-tak godina praćenja. Dokaz je kada u kontinuitetu vidimo istu tendenciju. Možemo li to videti?

Natrag