- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Piše da samo tvoje pedere pelcuju. Što misliš zašto?
Ne piše da su većina zaraženih "tvoji" homoseksualci kojima si opsednut ko lud. Na žalost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Piše da samo tvoje pedere pelcuju. Što misliš zašto?
Pošto su muškarci dakle izloženiji virusu logično bi bilo da među gej populacijom bude više obolelih u proseku..posebno ako se radi o onima koji imaju više partnera muškaraca pa su samim tim pod večim rizkom. Drugim rečima, moraće malo da se uzdrže dok prođe epidemija. Naravno, postoje i vakcine koje u 95% štite od težih oboljenja. Ali to što je neko gej ne znači da je sam po sebi opasnost već opasnost može proizići iz odnosa. Eto u tome je caka. Ništa više.
I tebi lakše uđe u guzicu, nego u glavu. Ipak, hvala Bogu, sada si i sam konstatirao da se radi o pederskoj bolesti - citiram tebe: posebno ako se radi o onima koji imaju više partnera muškaraca pa su samim tim pod večim rizkom. E pa vidiš, muškarci koji seksualno općesa muškarcima jesu pederi. I evo ti sam gore izreče kako njih majmunjača češće pogađa.
P.S. Da se razumijemo, nisam ja ni tvrdio da se virus 'raspituje' tko je peder pa ga onda napadne, nego sam tvrdio da uglavnom vi pederi obolijevate, jer onu stvar gurate gdje joj nije mjesto. Izabrali ste, imate.
Nisi naveo da 95% muškaraca oboljeva. Preskočivši taj bitan podatak, ostavio si bez konteksta zašto je gej populacija potencijalno izloženija. Ispalo bi da su oni izloženi samo zato što su gej populacija. Problem je što su muškarci izloženiji i to u 95% u odnosu na žene.
Izraz "gej bolest" bi značilo da neko ko je gej sam po sebi zbog toga nosi tu bolest i stvara je u sebi.
Dakle, ovo je neprecizan izraz, bolje reći nestručan, manipulativan tako reći kafanski...
Pederska bolest = bolest koja napada pedere zbog njihovihog karakterističnog ponašanja.
Dakle, obolijevanje pedera od majmunskih boginja je 28.5 puta veće,
Opet manipulacija i to ona kafanska i teška...