Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"homoseksualne, biseksualne ili druge muškarce koji imaju spolne odnose s muškarcima i transrodne, rodno nekonformne ili rodno nebinarne osobe u dobi od 18 i više godina koje su imale višestruke ili anonimne seksualne partnere u zadnjih 14 dana”.

Dakle, veća opasnost za oboljenje, kako se navodi u Narod Hr. za gej populciju može da leži u tome što bolest pogađa 95% muškaraca: "

Više od 95% slučajeva muškarci

Najnoviji napor da se poveća distribucija cjepiva dolazi u trenutku kada se broj slučajeva u New Yorku udvostručuje praktički svakih pet dana. Grad predstavlja više od četvrtine svih infekcija u SAD-u, prema podacima Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, i više od 2% svih trenutačnih infekcija u svijetu. U četvrtak je grad izvijestio o ukupno 389 infekcija, što je porast od 16 posto u jednom danu.

Pošto su muškarci dakle izloženiji virusu logično bi bilo da među gej populacijom bude više obolelih u proseku..posebno ako se radi o onima koji imaju više partnera muškaraca pa su samim tim pod večim rizkom. Drugim rečima, moraće malo da se uzdrže dok prođe epidemija. Naravno, postoje i vakcine koje u 95% štite od težih oboljenja. Ali to što je neko gej ne znači da je sam po sebi opasnost već opasnost može proizići iz odnosa. Eto u tome je caka. Ništa više.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pošto su muškarci dakle izloženiji virusu logično bi bilo da među gej populacijom bude više obolelih u proseku..posebno ako se radi o onima koji imaju više partnera muškaraca pa su samim tim pod večim rizkom. Drugim rečima, moraće malo da se uzdrže dok prođe epidemija. Naravno, postoje i vakcine koje u 95% štite od težih oboljenja. Ali to što je neko gej ne znači da je sam po sebi opasnost već opasnost može proizići iz odnosa. Eto u tome je caka. Ništa više.

I tebi lakše uđe u guzicu, nego u glavu. Ipak, hvala Bogu, sada si i sam konstatirao da se radi o pederskoj bolesti - citiram tebe: posebno ako se radi o onima koji imaju više partnera muškaraca pa su samim tim pod večim rizkom. :roll::roll: E pa vidiš, muškarci koji seksualno općesa muškarcima jesu pederi. I evo ti sam gore izreče kako njih majmunjača češće pogađa.

P.S. Da se razumijemo, nisam ja ni tvrdio da se virus 'raspituje' tko je peder pa ga onda napadne, nego sam tvrdio da uglavnom vi pederi obolijevate, jer onu stvar gurate gdje joj nije mjesto. Izabrali ste, imate.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I tebi lakše uđe u guzicu, nego u glavu. Ipak, hvala Bogu, sada si i sam konstatirao da se radi o pederskoj bolesti - citiram tebe: posebno ako se radi o onima koji imaju više partnera muškaraca pa su samim tim pod večim rizkom. :roll::roll: E pa vidiš, muškarci koji seksualno općesa muškarcima jesu pederi. I evo ti sam gore izreče kako njih majmunjača češće pogađa.

P.S. Da se razumijemo, nisam ja ni tvrdio da se virus 'raspituje' tko je peder pa ga onda napadne, nego sam tvrdio da uglavnom vi pederi obolijevate, jer onu stvar gurate gdje joj nije mjesto. Izabrali ste, imate.

Nisi naveo da 95% muškaraca oboljeva. Preskočivši taj bitan podatak, ostavio si bez konteksta zašto je gej populacija potencijalno izloženija. Ispalo bi da su oni izloženi samo zato što su gej populacija. Problem je što su muškarci izloženiji i to u 95% u odnosu na žene.

Kao što vidiš lezbo populacija onda nema problem sa ovim.

Ali i pored toga SZO je jasna da virus jednako prenose i gej i hetero populacija ako se razbole. Ovo nije bolest gej populacije(ovo je tvoja manipulacija zaključcima) već su potencijalno izloženiji boginjama(ako dođe do epidemije)

Gej bolest bi bila da je prenose gej populacija zbog određenih specifičnih svojstava tela gej populacije. Kada nema epidemije među muškarcima onda ni oni nisu izloženi tome.

Dakle, ne manipuliši izrazima.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nisi naveo da 95% muškaraca oboljeva. Preskočivši taj bitan podatak, ostavio si bez konteksta zašto je gej populacija potencijalno izloženija. Ispalo bi da su oni izloženi samo zato što su gej populacija. Problem je što su muškarci izloženiji i to u 95% u odnosu na žene.

To što muškarci više oboljevaju od žena, nije dokaz da "majmunjača" nije pederska bolest. Je li majmunjača pederska bolest, otkrit ćemo ovako:

Odnos u populaciji: 95 (%) normalni : 5 (%) pedera

Odnos među oboljelima: 40 (%) normalni : 60 (%) pedera
-----------------------
Kada majmunske boginje ne bi imale veze s pederlukom, onda bi među 100 oboljelih bilo 95 normalnih a 5 pedera, jer je takav odnos u populaciji. Međutim, odnos oboljelih je u korist pedera - 60:40. Evo kratke računice:

(95/5) : (40/60) = 28.5

Dakle, obolijevanje pedera od majmunskih boginja je 28.5 puta veće, ili u postocima izskazano 2850 %. Dakle, Majmunske boginje su pederska bolest.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izraz "gej bolest" bi značilo da neko ko je gej sam po sebi zbog toga nosi tu bolest i stvara je u sebi.

Dakle, ovo je neprecizan izraz, bolje reći nestručan, manipulativan tako reći kafanski...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Izraz "gej bolest" bi značilo da neko ko je gej sam po sebi zbog toga nosi tu bolest i stvara je u sebi.

Krivo.

Pederska bolest = bolest koja napada pedere zbog njihovihog karakterističnog ponašanja. A to je da onu stvar guraju u guzicu. To je isto kao da netko pije sadržaj septičke jame, i onda se čudi što mu se događa da oboli.

Dakle, ovo je neprecizan izraz, bolje reći nestručan, manipulativan tako reći kafanski...

Sve je stručno, i do u treću decimalu prezizno izračunato. Ponovit ću još jednom - pederi za 2800% češće obolijevaju od ostatka populacije.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pederska bolest = bolest koja napada pedere zbog njihovihog karakterističnog ponašanja.

Gej bolest bi značila da nastaje i obitava samo u telu gej osobe. A to nije tačno. Ako to ne znaš, a to je osnovno, onda bolje ne piši ništa dalje..jer nemaš osnovno znanje.

Dakle, nemoj dalje...jer manipulativno pišeš.

Je li boginje nastaje u telu gej osobe? Da ili ne?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dakle, obolijevanje pedera od majmunskih boginja je 28.5 puta veće,

Opet manipulacija i to ona kafanska i teška....veći broj među gej populacijom je jer imaju odnose sa muškarcima a muškarci obolevaju u 95% slučajeva. Samim tim pošto su izloženi muškarcima, gej populacija će svakako više obolevati u procentima u odnosu na heteroseksualce koji imaju odnos sa ženom.

Tako si identično manipulisao za broj obolelih od covid-19 po bolnicama a koji su vakcinisani. A zapostavio činejnicu da je najveći broj obolelih po bolnicama bio starije dobi, pa si manipulisao da su eto i vakcinsani i nevakcinisani jednako oboleli. Manipulator voliš biti više nego hleba jesti.

Natrag