Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kada bih bio kao ti zajedljiv ja bih pitao da se ne preporučuješ možda? Ali te zlobne komentare ipak ostavljam tebi....

Nisam mislio na to da su zatrudnili s tobom. Dakle, navedi bar nekoliko slučajeva trudnih muškaraca koje si sreo, pa ću prihvatiti tvoju argumentaciju kako nije pravedno i pošteno diskriminirati trudne muškarce.

Dakle, proširenje prava nekih grupa koja obavezuju a ne ukidaju tvoja prava su opravdana i imaju osnovu.

A koje su to grupe? Daj konačno navedi te trudne muškarce koje ti poznaješ. Ako ih ti nisi vidio, ako nitko drugi za njih ne zna, onda takvi naprosto ne postoje. A inzistirati da se ja, ili bilo tko drugi, u nekoj situaciji (kao što je ovdje bilo vađenje krvi) izjasnim o nečemu što ne postoji, je maltretiranje. I ja na to maltretiranje ne pristajem. I vjeruj mi, neće pristati nitko tko ima mu*da.

To što si ti plašljivko i misliš da će neko sada tebe napastvovati ako mu se daju prava da se oseća tako kako se oseća, to je tvoj problem.

Nemam ja problem. Problem imaju oni, kao očito i ti, koji mislite da muškarac može biti trudan. Ali rješenje ovoga vašeg problema nije u tome da mene silite da vam kažem jesam li trudan ili nisam, nego da se vama nađe slobodan krevet na psihijatriji.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znaš ti dobro koje su to grupe. Nadam se da si pročitao tekst koji si naveo do kraja. Zbog njih i izlazeći njima u susret se pita svako.

No, time niko nije zakinut u svom pravu. Mi se možemo složiti ili je složiti sa tim ljudima u tome što oni smatraju ispravnim ali izlazeći njima u susret prava većine ničim nisu ugrožene.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znaš ti dobro koje su to grupe.

OK, grupe trudnih muškaraca, o njima je riječ. Ali ja zaista ne znam da postoje takvi. Daj mi dokaži da takvi postoje. Ako sam ja siguran da trudni muškarci ne postoje, a siguran sam još uvijek, onda me terorizirate ako tražite da se ponašam kao da postoji ono što ne postoji.

Nadam se da si pročitao tekst koji si naveo do kraja. Zbog njih i izlazeći njima u susret se pita svako.

Izlazeći u susret - KOME??? Onima koji ne postoje - trudnim muškarcima??? Ti si "u glavu trudan".

No, time niko nije zakinut u svom pravu. Mi se možemo složiti ili je složiti sa tim ljudima u tome što oni smatraju ispravnim ali izlazeći njima u susret prava većine ničim nisu ugrožene.

Jesu, itekako su ugražena prava svim normalnim ljudima. Ako luđake, koji umišljaju kako oni mogu biti trudni, društvo ne strpa u ludnice, tko zna što se sve od njih može izleći. Zamisli ovakav scenarij. Luđaku se u trenutku zamrači um, luđak uvjeren da je trudan, vrijeme prolazi a on nikako ne rađa. U tom rastrojstvu zgrabi mitraljez i na ulicu, ide i prema tebi. Što ćeš sada?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jao, uplaši me. Pa to su tvoji scenariji, sa nožem idu veoma često ovi koji nisu iz tih grupa. Padne mrak i ide čovek. Ali to nije zato što je trudan već zato što je besan.

Ne brkaj stvari.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jao, uplaši me. Pa to su tvoji scenariji, sa nožem idu veoma često ovi koji nisu iz tih grupa. Padne mrak i ide čovek.

Baš tvoji idu s mitraljezima. Prije 10,15 dana trojica su s puškama pokušala doći do ustavnog suca i ubiti ga, jer je glasao kako ne paše njima i Bidenu. Dakle, vi ste vrlo opasna skupina luđaka.

Ali to nije zato što je trudan već zato što je besan.

Ne brkaj stvari.

Zašto besan, bre? Bio trudan a ne može roditi? I onda će pucati na koga god stigne. Ako društvo ovakve tvoje luđake ne strpa u ludnice, 'zbogom pameti' i zbogom svijetu, apokalipsa je.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Baš tvoji idu s mitraljezima. Prije 10,15 dana trojica su s puškama pokušala doći do ustavnog suca i ubiti ga, jer je glasao kako ne paše njima i Bidenu. Dakle, vi ste vrlo opasna skupina luđaka.

Zašto besan, bre? Bio trudan a ne može roditi? I onda će pucati na koga god stigne. Ako društvo ovakve tvoje luđake ne strpa u ludnice, 'zbogom pameti' i zbogom svijetu, apokalipsa je.
Navedi mi jednog sa nožem koji je bio trudan :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Čim ti navedeš iste sa nožem.

Naprosto ne postoje trudni muškarci, pa vrlo jednostavnom logikom zaključujemo da ne postoje ni trudni muškarci s nožem. Samo luđaci mogu umišljati kako muškarci mogu biti trudni, ali društvo se ne smije uređivati na način da se prilagođava luđacima. Luđacima je mjesto u ludnicama, a društvo koje bi svoje zakone uređiivalo po volji luđaka, kako ti tražiš, vrlo brzo bi postalo društvo luđaka.

Slobodno dokaži da su.

Nisam ja luđak da dokazujem da postoje trudni muškarci. Izvoli to sam dokazivati, to je tvoja teza.

P.S. Molim te 'k'o Boga', prestani me maltretirati s trudnim muškarcima. Ako suosjećaš s njima, javi im se za babicu kad budu rađali.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisam ja luđak da dokazujem da postoje trudni muškarci. Izvoli to sam dokazivati, to je tvoja teza.

To si ti tvrdio dasuto oni. Dokaži da su ti opasniBajdenovibašovi što hoće dazatrudne.Menije žaošto samu letišu nešto pa posle nemaš izlaza. Tvrdio si da ti transrodni jel, treba date jure nožem i daonsuopasnost a možda to već rade. Pa te pitam, pokaži da su transrodni tako opasni kako ti tvrdiš. Izvoli.

Natrag