- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Kada bih bio kao ti zajedljiv ja bih pitao da se ne preporučuješ možda? Ali te zlobne komentare ipak ostavljam tebi....
Nisam mislio na to da su zatrudnili s tobom. Dakle, navedi bar nekoliko slučajeva trudnih muškaraca koje si sreo, pa ću prihvatiti tvoju argumentaciju kako nije pravedno i pošteno diskriminirati trudne muškarce.
Dakle, proširenje prava nekih grupa koja obavezuju a ne ukidaju tvoja prava su opravdana i imaju osnovu.
A koje su to grupe? Daj konačno navedi te trudne muškarce koje ti poznaješ. Ako ih ti nisi vidio, ako nitko drugi za njih ne zna, onda takvi naprosto ne postoje. A inzistirati da se ja, ili bilo tko drugi, u nekoj situaciji (kao što je ovdje bilo vađenje krvi) izjasnim o nečemu što ne postoji, je maltretiranje. I ja na to maltretiranje ne pristajem. I vjeruj mi, neće pristati nitko tko ima mu*da.
To što si ti plašljivko i misliš da će neko sada tebe napastvovati ako mu se daju prava da se oseća tako kako se oseća, to je tvoj problem.
Nemam ja problem. Problem imaju oni, kao očito i ti, koji mislite da muškarac može biti trudan. Ali rješenje ovoga vašeg problema nije u tome da mene silite da vam kažem jesam li trudan ili nisam, nego da se vama nađe slobodan krevet na psihijatriji.