- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Nego šta nam je sa Rusijom? Nešto se dešava što Putinu ne daje mnogo nade da je dovoljno što ima atomske bombe i oružje kada protiv "jednog" ne može?...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To si ti tvrdio dasuto oni. Dokaži da su ti opasniBajdenovibašovi što hoće dazatrudne.Menije žaošto samu letišu nešto pa posle nemaš izlaza. Tvrdio si da ti transrodni jel, treba date jure nožem i daonsuopasnost a možda to već rade. Pa te pitam, pokaži da su transrodni tako opasni kako ti tvrdiš. Izvoli.
Može li muškarac zatrudniti?
Ne radi se o tome. Gde sam ja to tvrdio?
Znači život žena u Poljskoj tebi ne znači ništa. Imaš verovatno razmišljanje da one trevžba da umru.
Ok, ali to znači da prema životu žene ne haješ, baš te briga. Zamisli da se radi o tvoj ženi, ili sestri ili nekome koga voliš i da ga pustiš da umre jer im ne daš abortus.
I dalje te ne interesuje život ljudi. Za tvoju ideologiju(ne veru) ti bi i najbliže ostavio na cedilu.
Ne bi ženi dao abortus pa makar umirala. Spasi me samo tvog "humanizma"
Ti više nisi sposoban ni jednu suvislu rečenicu napisati. Što si s ove dvije rečenice uopće rekao? Gdje sam ja uopće spominjao ovo što mi pokušavaš podmetnuti - "Ne bi ženi dao abortus pa makar umirala".
Šta kažeš na smrt dve žene u Poljskoj za koje se zna, zato što im tvoji nisu dali da izvrše abortus?