Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nego šta nam je sa Rusijom? Nešto se dešava što Putinu ne daje mnogo nade da je dovoljno što ima atomske bombe i oružje kada protiv "jednog" ne može?...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To si ti tvrdio dasuto oni. Dokaži da su ti opasniBajdenovibašovi što hoće dazatrudne.Menije žaošto samu letišu nešto pa posle nemaš izlaza. Tvrdio si da ti transrodni jel, treba date jure nožem i daonsuopasnost a možda to već rade. Pa te pitam, pokaži da su transrodni tako opasni kako ti tvrdiš. Izvoli.

Može li muškarac zatrudniti?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne radi se o tome. Gde sam ja to tvrdio?

Pričamo svo vreme o transrodnim osobama koji imaju pravo da se osećaju kako hoće a ti se praviš naivan.

Ali ono što su ti tvrdio je da su transrodni opasni, da nose noževe i da hoće da te muče. Pa te pitah gde si ti to zaključio?

A nećeš da mi odgovoriš za žene u Poljskoj što su umrle zbog zabrane abortusa. Znači njihov život te ne zanima, a ovamo se praviš dobrotvor i borac za život. Pa te pitam šta ćemo sa dva izgubljena života odraslih?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znači život žena u Poljskoj tebi ne znači ništa. Imaš verovatno razmišljanje da one trevžba da umru.

Ok, ali to znači da prema životu žene ne haješ, baš te briga. Zamisli da se radi o tvoj ženi, ili sestri ili nekome koga voliš i da ga pustiš da umre jer im ne daš abortus.

Razmisli, šta radiš i šta zastupaš.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znači život žena u Poljskoj tebi ne znači ništa. Imaš verovatno razmišljanje da one trevžba da umru.

Ok, ali to znači da prema životu žene ne haješ, baš te briga. Zamisli da se radi o tvoj ženi, ili sestri ili nekome koga voliš i da ga pustiš da umre jer im ne daš abortus.

Dakle, koliko si muškaraca obabio? I odakle si im 'djecu' izvlačio, iz guzice?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I dalje te ne interesuje život ljudi. Za tvoju ideologiju(ne veru) ti bi i najbliže ostavio na cedilu. Ne bi ženi dao abortus pa makar umirala. Spasi me samo tvog "humanizma"

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I dalje te ne interesuje život ljudi. Za tvoju ideologiju(ne veru) ti bi i najbliže ostavio na cedilu.

Imbecilno je da netko tko se zalaže za "pravo žene na ubijanje svoje djece", govori o mojoj suosjećajnosti. Srami se, ako ti to uopće možeš.

Ne bi ženi dao abortus pa makar umirala. Spasi me samo tvog "humanizma"

Ti više nisi sposoban ni jednu suvislu rečenicu napisati. Što si s ove dvije rečenice uopće rekao? Gdje sam ja uopće spominjao ovo što mi pokušavaš podmetnuti - "Ne bi ženi dao abortus pa makar umirala". Niti ti kontroliraš svoj um niti svoj jezik, a to je jedna od najtežih bolesti. Vrlo je interesantno, sjetih se uz tebe tripe i Loadikeje koji isto kao i ti "odoše s onu stranu pameti". Ja mogu zaključiti samo jedno - to vam je posljedica "konzumiranja Ellen White".

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta kažeš na smrt dve žene u Poljskoj za koje se zna, zato što im tvoji nisu dali da izvrše abortus?

Ne znam detalje. Što se točno dogodilo?

Nisi mi odgovorio, do sada, na tisuću i tristotine pitanja. Odgovori mi sada samo na ovo pitanje. Zašto se ti zalažeš da se ljudske zajednice urede prema volji i zahtjevima notornih luđaka? Eto, luđaci umisle da i muškarci mogu zatrudniti, i onda ti luđaci traže od normalnih ljudi da donesu zakone koji će uvjetovati svima da se ponašaju kao da muškarci zaista mogu zatrudniti. Između ovih luđaka koji misle da ljudi mogu zatrudniti, i tebe koji se zalažeš da se društvo uredi prema zahtjevima ovih luđaka, razlike zaista nema.

Natrag