Ni jedan stih se na bavi pitanjem abortusa
Jel pise da je "Bog stvorio coveka u utrobi"? Pise! Kako onda abortus nije greh, ako ti prekines Bozje stvaranje? Ko si ti da to radis?
I te price kako je "zena vlasnik svoga tela" da ima neka prava, to je satanska misao, jer niko od nas nije svoj, i niko nema nista po sebi, vec mu je sve dao Bog i svi pripadamo Bogu! Zato nemamo prava ni ovlasti nad svojim telom! Ne mozes ti zaustavljati radjanje! To je najveci greh!
Lazes! Nije da ne znas stihove nego se pravis lud!
Traži, čudno mi da toliko voliš recimo Maria Bojića a nisi znao o njemu ovo
Ko voli Marija Bojica? Pa on ima sto dobro kaze ali ima i gluposti! Ti mislis da su svi kao ti da padaju na neproverene price. Ozbiljni ljudi prvo provere izvore, cinjenice, dokaze, pisane dokumente, pa onda iznose ono sto su saznali. To je daleko od "teoretisanja". A ti si sada pokazao da bez ikakvih dokaza prihvatas pricu EGW i pokusavas to da uklopis, ali ne ide, jer pisanih dokaza za to nema!
Ni šija n ivrat..već to nisam rekao. Papa je nebitan
Jesi li rekao da ce "uvesti restriktivne verske zakone"? Jesi!
Gde su dokazi za to? Navedi mi pisani izvor gde oni kazu da ce to uciniti?
Znaci, ti iznosis teorije bez ikakvih pisanih dokaza! Ti si gori teoreticar od samih teoreticara!
Pa drago mi je da si se razotkrio, a nas si ismejavao kako smo mi ludi sto verujemo ne znam Mariju Bojicu i slicnima, iako imamo dokaze za to, dok ti verujes Elen White bez ikakvih dokaza!