- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
2. Mojsijeva 21,22.23 predviđa kaznu samo ako žena umre, ne dete. Ako dete u stomaku umre od udarca, plaća se samo novčana kazna. To je po Bibliji. Tako da rešili smo ovo.
Tako može biti vama Židovima, nama kršćanima je čovjek od trenutka u kojemu ga Bog stvara u majčinoj utrobi. Uostalom, vama Židovima ni Krist nije Bog. Još gore, baš takvi Židovi koji ga ne priznaše Bogom, na križ ga razapeše. Za takve se Isus ipak zauze - "oprosti im Oče jer ne znaju što čine", ali tko će opravdati i grijeh isprati vama kojima Crkva svjedoči istinu o Bogu Isusu, a vi na nju pljujete i odbacujete je. Tko će oprati grijehe vama koji najnevinije i najnezaštićenije ubijate (nerođernu djecu), imajući u vidu Isusove riječi - "ono što učiniste jednomu od moje najmanje braće, meni učiniste".
Samo po savesti, svako za sebe.
Tako je, samo po savjesti. Ali znaj, neće te opravdati to što si po savjesti zagovarao ubijanje nerođene djece.
Ali ko god nameće zakonski, taj nije Božiji, taj samo religiju stavlja u funkciju svoje ideologije. Zato je to lažna religija. Lažna revnost o kojoj sam pisao.
Ne radimo to mi kršćani. Vi, sotonine sluge, to radite. Vi ste donijeli zakone kojima kršćane tjerate da krše Božje zakone. Kako se Boga ne bojiš?