Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
2. Mojsijeva 21,22.23 predviđa kaznu samo ako žena umre, ne dete. Ako dete u stomaku umre od udarca, plaća se samo novčana kazna. To je po Bibliji. Tako da rešili smo ovo.

Tako može biti vama Židovima, nama kršćanima je čovjek od trenutka u kojemu ga Bog stvara u majčinoj utrobi. Uostalom, vama Židovima ni Krist nije Bog. Još gore, baš takvi Židovi koji ga ne priznaše Bogom, na križ ga razapeše. Za takve se Isus ipak zauze - "oprosti im Oče jer ne znaju što čine", ali tko će opravdati i grijeh isprati vama kojima Crkva svjedoči istinu o Bogu Isusu, a vi na nju pljujete i odbacujete je. Tko će oprati grijehe vama koji najnevinije i najnezaštićenije ubijate (nerođernu djecu), imajući u vidu Isusove riječi - "ono što učiniste jednomu od moje najmanje braće, meni učiniste".

Samo po savesti, svako za sebe.

Tako je, samo po savjesti. Ali znaj, neće te opravdati to što si po savjesti zagovarao ubijanje nerođene djece.

Ali ko god nameće zakonski, taj nije Božiji, taj samo religiju stavlja u funkciju svoje ideologije. Zato je to lažna religija. Lažna revnost o kojoj sam pisao.

Ne radimo to mi kršćani. Vi, sotonine sluge, to radite. Vi ste donijeli zakone kojima kršćane tjerate da krše Božje zakone. Kako se Boga ne bojiš?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tako može biti vama Židovima, nama kršćanima je čovjek od trenutka u kojemu ga Bog stvara u majčinoj utrobi.
Ne budi licemer. Biblija je jedna...a ti se pozivaš malo čas na Bibliju. A sada kada ti Biblija ne ide u prilog šta sada?

Znači, jasno je da tebi Biblija i vera nisu bitne, tebi je bitna ideologija da je nametneš na silu. Tebe religija u stvari i ne zanima. Jer da iz pravih pobuda, religijskih želiš da se boriš za navodni moral, ti bi bio dosledan upravo Bibliji. Znači, ovo što ti radiš je klasična zloupotrebe religije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne budi licemer, Biblija je jedna i ne menja se. A o abortusu govore samo tekstovi u 2.Mojsijevoj 21,22.23. Ako te Biblija zanima, samo te stihove trebaš razmatrati.

Tebe Biblija i vera uopšte ne zanimaju.

Ti si idolopoklonik židovske Biblije, Starog zavjeta, i naprdanja bogohulne prorčice EGW. Mi kršćani čuvamo Kristove zapovijedi i činimo ono što nas vodi u raj. A Isus kaže: ono što učinite jednome od moje najmanje braće, meni učiniste.

P.S. Je li začeto dijete u majčinoj utrobi Isusov brat?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dobro, samo pokazuješ da tebe Biblija i vera ne zanima.

I to je uredu. Tebi je ideologija tvoj idol i ti samo misliš da si religiozan. Ali kada se dođe do konkretnih stvari tu se sve vidi.

Ostavićemo malo sada temu, da i drugi nešto kažu. Videćemo uskoro šta će biti u SAD-u i da vidmo koliko je blizu ispunjenje Otkrivenja 13.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A nisi čuo za Q-Anon do sada? Baš čudno.
To nije TZ, to stvarno postoji. Eto, ono glavno propuštaš.. :)

Jok to nije teorija zavere? Pa i ovo o cemu mi pricamo postoji, Klaus Svab postoji, Bill Gates postoji, sve pise na sajtu svetskog ekonomskog foruma, pa ti to ignorises! Ne iznosim ja nikad nista bez dokaza..

A gde pise da se Q-anon zalaze za uvodjenje restriktivnih verskih zakona? Nigde to ne pise! Spominjes "agendu", a to je u domenu 'teorija zavere'.. Ovo nigde ne pise, a ono sto ja iznosim sve pise na sajtu svetskog ekonomskog foruma, postoje dokumenti.

izmišljaju raznorodne teorije zavere protiv elite, da bi lakše mogli sprovesti svoje agende o nametanju verskih zakona.

Gde oni pisu da zele da nametnu verske zakone? Navedi pisane dokaze? Slike nisu dokaz!

Njih sam pomenuo jer oni upravo misle kao ti i nisi svestan da sve TZ koje ti veruješ zapravo oni plasiraju. Drugim rečima, Mire, i ti si Q-Anonovac a nisi svestan.

Niko od nas nije iznosio takve idiotizme o kabali, Trampu i sl.. To sve jesu teorije zavere. Ja ni jednom recju nisam takve gluposti podrzao! Ja sam iznosio ono sto stoji u dokumentima svetskog ekonomskog foruma, ono za sta postoje dokazi. A ono sto je u domenu spekulacija, to sam iznosio kao pretpostavke. To sto ti umisljas, to je tvoj problem..

I nije li "teorija zavere" kada ti pises da oni planiraju da uvedu restriktivne verske zakone, a nisi ni jedan pisani dokument izneo kao dokaz za tu tvrdnju? Slike nisu dokaz, to "jedna nacija pod Bogom" to ima vecina politickih partija u SAD..

Navedi dakle dokaze, inace si "teoreticar zavera"!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jok to nije teorija zavere? Pa i ovo o cemu mi pricamo postoji, Klaus Svab postoji, Bill Gates postoji, sve pise na sajtu svetskog ekonomskog foruma, pa ti to ignorises! Ne iznosim ja nikad nista bez dokaza..

A gde pise da se Q-anon zalaze za uvodjenje restriktivnih verskih zakona? Nigde to ne pise! Spominjes "agendu", a to je u domenu 'teorija zavere'.. Ovo nigde ne pise, a ono sto ja iznosim sve pise na sajtu svetskog ekonomskog foruma, postoje dokumenti.

Gde oni pisu da zele da nametnu verske zakone? Navedi pisane dokaze? Slike nisu dokaz!

Niko od nas nije iznosio takve idiotizme o kabali, Trampu i sl.. To sve jesu teorije zavere. Ja ni jednom recju nisam takve gluposti podrzao! Ja sam iznosio ono sto stoji u dokumentima svetskog ekonomskog foruma, ono za sta postoje dokazi. A ono sto je u domenu spekulacija, to sam iznosio kao pretpostavke. To sto ti umisljas, to je tvoj problem..

I nije li "teorija zavere" kada ti pises da oni planiraju da uvedu restriktivne verske zakone, a nisi ni jedan pisani dokument izneo kao dokaz za tu tvrdnju? Slike nisu dokaz, to "jedna nacija pod Bogom" to ima vecina politickih partija u SAD..

Navedi dakle dokaze, inace si "teoreticar zavera"!
Pa ti si izneo o njima sam...jesi zaboravio. Pogledaj ko su Q-Anon iz sopstvenog teksta o njima. A i ja to znam to sam i izneo :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovo može biti upravo početak takvih stvari. Kada se versko protakne kroz građanske zakone. Ne vidiš li upravo to?

Evo lepo se vidi da si ti "teoreticar zavere", a nas optuzujes da smo mi! Nemas ovo u njihovom politickom programu, ali ipak tvrdis da ce se to desiti i da je u pitanju "zavera".

Pa ti si izneo o njima sam...jesi zaboravio. Pogledaj ko su Q-Anon iz sopstvenog teksta o njima. A i ja to znam to sam i izneo :)

Sta bulaznis ti? Gde sam ja iznosio njihove tvrdnje, opet umisljas. Navedi gde sam ja njih citirao ili iznosio njigove teorije?

To sa wikipedije je o njima, i to jesam napisao..

A ti meni navedi, gde oni tvrde da ce uvesti verske restriktivne zakone, ili cu te okarakterisati kao dvolicnog i laznog, jer nas svo vreme ovde optuzujes da smo "teoreticari zavera" iako iznosimo njihove izjave, pisane dokaze sa svetskog ekonomskog foruma, citiramo medije, iznosimo dogadjanja koja idu u tom smeru.. Sve je potkrepljeno!

Ti nicim ovo nisi dokazao. Takve izjave ne postoje u njihovom programu. Dakle ti si gori "teoreticar zavera" od samih teoreticara zavera! Pricas kako ce oni pruziti ruku Papi i uvesti restriktivne verske zakone a ni "D" od dokaza za to!

Natrag