Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sve si izokrenuo.

Ti si izokrenuo. Ti si otvoreno stao na stranu divljaka i zločinca koji je nakanio ubiti suca jer se zalaže za zakon koji štiti ljudski život. Zaista, samo zlotvori mogu biti na strani ovakvih ljudi i ovakvog divljačkog sustava.

Verski i građanski zakoni su odvojeni.

Jesu, i dobro je da su odvojeni, jer se po tome prepoznaje i tko je čiji. Božji su oni koji se "većma pokoravaju Bogu a ne ljudima" , dakle oni koji se zalažu za zaštitu života svih ljudi, i rođenih i nerođenih, a đavliji ste svi vi koji se priklanjate ljudskim zakonima koji dopuštaju ubojstva djece.

A ni sama Biblija ne govori o abortusu kao grehu ubistva(ne izjednačen sa već rođenim čovekom) .

NE UBIJ! - kaže Biblija, a abortus je ubojstvo, jer je čovjek čovjek još u majčinoj utrobi.

Jr 1,5: "Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih, za proroka svim narodima postavih te."

To je zapravo metod, lukavi metod za oživljenje "ikone zveri".

Zvijer je živa još od pobune na nebu. I upravo si ti si poklonik i Zvijeri i "Ikone zvijeri". Ti se buniš i odbacuješ Božju zapovijed - NE UBIJ (i nerođenu djecu) i svrstavaš se stranu djecoubojica. Ne zavrijeđuješ ni minutu ljudske pažnje, ali da druge ne otruješ ovdje ti odgovaram.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti se pokoravaj Bogu ali stvar je u nenametanju drugome. Ovo što ti zagovaraš je nametanje drugome, onoga kako ti razumeš pitanje abortusa(tražiš ili podržavaš zakonsko nametanje).
To je razlika između pokoravanja Bogu što Biblija uči i nametanja na silu što Biblija ne uči(suptilna ali odlučujuća razlika između prave i lažne revnosti za Boga).

Ovaj tip nametanja silom je ono što Biblija osuđuje i što se naziva "ikona zveri" sada.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti se pokoravaj Bogu ali stvar je u nenametanju drugome.

Pokoravajte se i vi đavlini, ali ne namećite to drugima. Na primjer ovako:

1. Vi, koji ste s đavlije strane, zakonom propisujete i meni da ne smijem pedera nazvati pederom i da ne smijem iznijeti svoje mišljenje kako je riječ o bolesti.

2. Vi, koji ste s đavlije strane, i hoćete ubijati nerođenu djecu, zakonom i mene tjerate da od svoga prihoda plaćam ta vaša 'orgijanja nad nerođenom djecom'.

P.S. Sotono, odlazi od kršćanskih duša.

Ovo što ti zagovaraš je nametanje drugome, onoga kako ti razumeš pitanje abortusa(tražiš ili podržavaš zakonsko nametanje).

Ne kako ja razumijem što je abortus. Po ovome pitanju Kristova crkva i znanost se potpuno slažu - čovjekov život započinje začećem.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znanost to ne kaže. Znanost kaže da se ne zna tačno kada život započinje.

Sve u svemu nenametati i svakome po savesti ostaviti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Po ovome pitanju Kristova crkva i znanost se potpuno slažu - čovjekov život započinje začećem.

Znanost to ne kaže. Znanost kaže da se ne zna tačno kada život započinje.

1655218700172.png

Prijevod:

SAŽETAK: Biološka istraživanja potvrđuju da ljudski život počinje začećem – oplodnjom. Prilikom oplodnje nastaje ljudsko biće kao zasebna cjelina, genetski različita, individualizirani zigotski živi ljudski organizam, pripadnik vrste Homo sapiens, kojem je za rast i razvoj potreban samo odgovarajući okoliš. Razlika između individue u njezinoj odrasloj fazi i zigotskoj fazi je u obliku, a ne u prirodi. Ova se izjava usredotočuje na znanstvene dokaze o tome kada počinje individualni ljudski život.
------------

P.S. Vjerojatno je djecoubojicama lakše kada djetetu u majčinoj utrobi zanječu da je ljudsko biće.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pogledajte prilog 153996

Prijevod:

SAŽETAK: Biološka istraživanja potvrđuju da ljudski život počinje začećem – oplodnjom. Prilikom oplodnje nastaje ljudsko biće kao zasebna cjelina, genetski različita, individualizirani zigotski živi ljudski organizam, pripadnik vrste Homo sapiens, kojem je za rast i razvoj potreban samo odgovarajući okoliš. Razlika između individue u njezinoj odrasloj fazi i zigotskoj fazi je u obliku, a ne u prirodi. Ova se izjava usredotočuje na znanstvene dokaze o tome kada počinje individualni ljudski život.
------------

P.S. Vjerojatno je djecoubojicama lakše kada djetetu u majčinoj utrobi zanječu da je ljudsko biće.
To si našao samo jedno. Ja ću ti citirati drugo, nije problem.

To se ne zna u nauci. Postoje različita mišljenja.

Biblija takođe ne vrednuje jednako smrt bebe u stomaku i čoveka rođenog, to smo videli u 2.Mojsijevoj 21. Ali to ne znači da je abortus potreban niti to iko od vernih ljudi zagovara. Ovde je stvar savesti.

No, da se ne vraćamo na to, samo da zaključimo, nametanje verskih pravila niti je Biblijski niti demokratski. Kada se to dogodi, dobar si primer naveo oko ovog zakona u SAD-u to će biti upravo miks verskog i građanskog a to će voditi u povratak srednjovekovne prakse na mala vrata. To je i ono što je danas agenda QAnon pokreta.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To si našao samo jedno. Ja ću ti citirati drugo, nije problem.

Onda nije znanstveno. Ne postoje dvije znanstvene istine o istoj stvari. Zapravo, ti ne znaš ni što je znanost ni što je 'znanstvena istina'.

To se ne zna u nauci. Postoje različita mišljenja.

Evo sam dokazuješ da pojma nemaš o čemu govoriš.

Biblija takođe ne vrednuje jednako smrt bebe u stomaku i čoveka rođenog, to smo videli u 2.Mojsijevoj 21. Ali to ne znači da je abortus potreban niti to iko od vernih ljudi zagovara. Ovde je stvar savesti.

Sve je stvar savjesti, ili nesavjesti. Ljudima je slobodno izabrati i ubijati druge, ali to ne mjenja Božju zapovijed koja kaže - NE UBIJ! Ne ubij ni novorođenče, ni mladića, ni čovjeka u majčinoj utrobi ni stogodišnjaka koji je nemoćniji od novorođenčeta.

No, da se ne vraćamo na to, samo da zaključimo, nametanje verskih pravila niti je Biblijski niti demokratski.

Ali je demokratski (naravno biblijski nije) nametanje vaših đavolskih zakona po kojima 'peder nije peder' i po kojima ću ja u zatvor ako pederu kažem da je peder, iako on to je, a na višegodišnju robiju ako pederu kažem da je bolestan.

Kada se to dogodi, dobar si primer naveo oko ovog zakona u SAD-u to će biti upravo miks verskog i građanskog a to će voditi u povratak srednjovekovne prakse na mala vrata. To je i ono što je danas agenda QAnon pokreta.

Kako bi otkrili budalu, nema boljeg reagensa od riječi "srednjovjekovno". Odmah ćete prepoznati znakove. (N. G. Davila)

Vidi se da su te idioti i pokvarenjaci školovali. Srednji vijek je jedan od najnaprednijih perioda u dva zadnja tisućljeća.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sve je stvar savjesti, ili nesavjesti. Ljudima je slobodno izabrati i ubijati druge, ali to ne mjenja Božju zapovijed koja kaže - NE UBIJ! Ne ubij ni novorođenče, ni mladića, ni čovjeka u majčinoj utrobi ni stogodišnjaka koji je nemoćniji od novorođenčeta.

2. Mojsijeva 21,22.23 predviđa kaznu samo ako žena umre, ne dete. Ako dete u stomaku umre od udarca, plaća se samo novčana kazna. To je po Bibliji. Tako da rešili smo ovo.

Samo po savesti, svako za sebe.

Ali ko god nameće zakonski, taj nije Božiji, taj samo religiju stavlja u funkciju svoje ideologije. Zato je to lažna religija. Lažna revnost o kojoj sam pisao.

Natrag