Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da se Zapad nije umešao 1991-1995 imali bismo 10 puta više žrtava na prostoru SFRJ.

Zapad se 1991.-1995. kurvanjski umješao na Balkanu. Da se zapad tada umješao kako je trebao, da je Miloševiću zaprijetio kaznom ako se usudi druge narode u Jugoslaviji (Hrvate, Muslimane, Slovence, i druge) napasti vojnom silom, umjesto što ga je Američki državni tajnik James Baker osokolio da posegne za vojskom i napadne Hrvate i ostale, kada je 25. lipnja 1991. došao u Beograd i Miloševiću priopćio da su 36 država članica KESS-a – među njima Sjedinjene Američke Države i Sovjetski Savez – zauzele čvrsto stajalište da je „očuvanje teritorijalne cjelovitosti Jugoslavije bitno sa stajališta sigurnosti Europe“. Ovo je Miloševiću bio signal od zapada i Rusije zajedno - Imaš vojsku, "nasrni na neposlušne i sačuvaj Jugoslaviju". Sve nakon toga je povijest koja nam je svima znana. Istina, iako je sve znano neki se i dalje prave mutavi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Naravno da je i Zapad imao mana, ali je ipak uspeo da spreči neke još gore stvari koje bi se dogodile. Tačno je da je Zapad u početku bio za očuvanje Jugoslavije, jer je postojala mogućnost da se i ona uredi bolje i da se kasnije omogući mirniji razlaz..tipa konfederalni severozapad Jugoslavije(Hrvatska i Slovenija) i federalni jugo-istok te da se u tom vakumu od par godina nekako narodi dogovore ili o zajednici ili o mirnom razlazu. Zato Zapad pa ni SAD nisu u početku podržavale radiklane mere. Radikalne mere razlaza jesu bile pogubne, no to je već stvar mentaliteta naših naroda ovde, na žalost. Zapad je imao tu najbolje namere.

Ali definitivno bi bilo mnogo gore da se Zapad nije umešao, mislim bilo bi mnogo više žrtava.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali definitivno bi bilo mnogo gore da se Zapad nije umešao, mislim bilo bi mnogo više žrtava.

Opet netočno. Zapad se umješao na način da je povećao žrtve. Uveo je embargo na kupnju oružja prethodno potpuno razoružanim Hrvatima, i drugima u Jugoslaviji, a oružjem čitave Jugoslavije Milošević naoružao Srbe. Da je zapad tada, umjesto što je osokolio Miloševića da napadne druge, Miloševiću zaprijetio i ostale naoružao, Milošević se uopće ne bi upustio u svoj zločinački pohod. Dakle, ovdje je zapad (zajedno s Rusijom) svojim 'kurvanjskim' držanjem i davanja signala Miloševiću da može upotrijebiti vojsku i oružje, jedan od glavnih krivaca što su se kod nas dogodila ta strašna krvoprolića.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Propusti Zapada verovatno postoje, iz drugih razloga...ne zato da bi produžio rat već da bi se ipak nekeko dogovorili što je bio cilj Zapada ali u tom smislu Zapad je možda mogao i radikalnije da deluje ranije.

Ali Zapad nije kriv za antagonizam među narodima ovde. To su sami narodi krivi i njihov mentalitet. Da nam je mentalitet drguačiji, mi bismo sami rešili probleme bez krvi. Nismo sposobni, zbog mentaliteta...i zato da je na nama ostalo..krvi bi bilo do kolena i 10 puta više.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Propusti Zapada verovatno postoje, iz drugih razloga...ne zato da bi produžio rat već da bi se ipak nekeko dogovorili što je bio cilj Zapada ali u tom smislu Zapad je možda mogao i radikalnije da deluje ranije.

Ali Zapad nije kriv za antagonizam među narodima ovde. To su sami narodi krivi i njihov mentalitet. Da nam je mentalitet drguačiji, mi bismo sami rešili probleme bez krvi. Nismo sposobni, zbog mentaliteta...i zato da je na nama ostalo..krvi bi bilo do kolena i 10 puta više.

Poprilično se s tobom ne slažem, ali ne bih dalje spamao temu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, jesi li ikada čuo za gladomor? Ako slučajno nisi, evo ti nešto najkraće o Gladomoru.
...
Sada ti mire meni odgovori - tko je ovdje rasist, točnije sotona, divljak? Ovi divljaci koji druge ljude, drugi narod, natjeraju da kuhaju i jedu vlastitu djecu, ili su rasisti žrtve ovih divljaka!?!?!?

Primjeti još jednu stvar. Nisu Rusi ovo (1932.-1933.) napravili Ukrajincima jer su Ukrajinci pozvali Amerikance da postave nuklearne projektile prema Rusiji, nego im ovo napraviše dok su u zajedničkoj državi bili.

P.S. Molim te mire, nemoj mi samo vrijeđati zdrav razum i uvjeravati me da je ovo laž.

GLADOMOR - znamo dobro sta znaci naziv..

Ko je ovde koga morio gladju?

Pa tekst kaze da je 1932. primecen prvi slucaj kanibalizma to lepo pise. To je vreme "pred" II svetski rat. Ali ako uzmemo u obzir da je pisac bio pristrasan (neobjektivan), onda taj datum uopste nije tacan, pomeren je!

Sta je cudno da postoji glad za vreme II svetskog rata? I zasto bi ih Rusi morili gladju "bas u vreme II svetskog rata" a ne ranije, i ako su hteli da ih istrebe imali su to sanse vekovima ranije da urade? Zasto nisu?

Znaci namestaljka!

U to vreme Ukrajinci su bili nacisti.. Cak i da su im Rusi uskratili hranu, to je bilo zbog rata, i sami su tome krivi! To ne znaci da su ih Rusi namerno morili gladju da ih istrebe!

Znaci, ovo se sve pogresno predstavlja!

Zlotvori su kuvali decu i jeli ih. Pa jel to normalno, da jedes sopstveno dete? Potom su Rusi dosli i kaznili zlocince koji su praktikovali kanibalizam.. A onda optuzju Ruse kako su ih oni morili gladju?

Pa ajd molim te! Ovo je Ukrajinska propagnda, i verovatno je novijeg datuma! To je lazna istorija!

Rusofobija Slape nije novijeg datuma, postojala je i pre, vuce korene jos od Napoleona! Zato ovakvi tekstovi i ooisani dogadjaji cak i iz davne proslosti, ne moraju biti istiniti!

Primjeti još jednu stvar. Nisu Rusi ovo (1932.-1933.) napravili Ukrajincima jer su Ukrajinci pozvali Amerikance da postave nuklearne projektile prema Rusiji,

Nema veze sa Amerima, ali zato ima veze sa hitlerom i Stepanom Banderom koga su prihvatili! Ajd sad..

Autor teksta je namerno pomerio datum na proslost spekulisuci da je "prvi slucaj kanibalizma primecen jos 1932.", da bi tako izbegao vezu sa II svetskim ratom u vreme kada su oni vec bili na strani nacista!

Prica za maloumni zapad! Oni ce ovo progutati, jer istoriju ne znaju, vise zna dete iz obdanista!

Slape, zar ti ova prica o rusima i srbima, nije ni malo sumnjiva? Ispadosmo mi gori i od samog satane!

Znas i sam da je realnost drugacija, barem sto se tice obicnih ljudi..

Svestan sam ja da ti moras stati na tu stranu, i zelis verovati da je to tako, ali zar nije moguce da su u pitanju falsifikovane cinjenice? Ne samo po ovom pitanju, nego i po pitanju celokupne nase istorije sa ovih prostora..

Flasifikat uvek kreiraju oni koji vladaju. Ako je to Rusija i Ukrajina, onda svaka ima svoju istoriju. Srbija i Hrvatska, opet dve razlicite istorije.. Medjutim nije istinita ni jedna ni druga, vec je istina negde izmedju! Ne mozes ti meni reci da je tvoja istorija tacna a moja nije, jer tvoju su istoriju pisale Hrvatske vlasti a moju Srpske! Te vlasti su da Bog sacuva!

Dakle, ovdje je zapad (zajedno s Rusijom) svojim 'kurvanjskim' držanjem i davanja signala Miloševiću da može upotrijebiti vojsku i oružje, jedan od glavnih krivaca što su se kod nas dogodila ta strašna krvoprolića.

Ja ti svo vreme i govorim da zapad treba kriviti za krvoprolice! Hoces li ti kriviti Milosevica ili Tudjmana? To je pogresna adresa, jer oni su tako igrali da nas zavade! I jednom i drugom su obecali! Milosevic je bio njihov covek, obecali su mu, i dali mu signal da puca, zato je radio sta je radio, a sa druge strane su uveravali Tudjmana da ima njihovu podrsku! Na kraju su Milosevica izdali dok je Tudjman kao pobedio. Vi samo mislite da ste pobednici. Shvati!

Ista je prica sada u ukrajini, uveravaju Zelenskog da ima njihovu podrsku da puca na Ruse, a prstom svojim nece maknuti, izdali su Ukrajinu na svim poljima..

Briga njih i za Ukrajinu, briga ih i za Hrvatsku i za Evropu.. Ali vi verujte da su vam prijatelji? Okrecu vas protiv rusa i protiv srba, koriste vas kao ovce za klanje, a ne samo vas nego i sve evropske drzave! Gurnuli su celu evropu u ponor propasti, sve zbog svojih ciljeva, da ne pricam koji su..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ali Zapad nije kriv za antagonizam među narodima ovde. To su sami narodi krivi i njihov mentalitet. Da nam je mentalitet drguačiji, mi bismo sami rešili probleme bez krvi.

Ne lupetaj gluposti! Da nije bilo zapada, ne bi se desilo nista na ovim prostorima! To nema veze sa mentalitetom naroda, vec sa inzenjeringom. Oni su namerno razvodnili i unistili nas identitet radi lakseg vladanja ovim prostorom! To bi se desilo bilo kojem narodu (mnogo pre)..

Druga stvar, ostavi ovo podrucje samo par godina bez rata, i videces kako pocinjemo da se razvijamo i postajemo lideri regiona i sveta. Toga se oni najvise plase! To je u nasim genima, mi smo rodjeni za to. Odavde je i Aleksandar Makedonski potekao! (ne mislim tu samo na srbe).

Prestani zato da kudis ovaj narod i unizavas ga! To je sramota! Dopustio si da te navedu da se sramotis i unizavas, to i jeste njihov cilj!

Ja se ponosim nasim narodom, nema takvog naroda na citavom svetu!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Kao šte dete ne može ostvariti sva prava koje bi htelo jer ne zna da se obuzdava kako treba i treba mu tutor koji će ga usmeravati dok ne sazri kako treba

A taj "turor" treba da nam bude amerikanac, onaj koji je izvrsio genocid nad indijancima ili englez koji je praktikovo ropstvo?

Pa mi smo jedini narod na planeti koji koji nije imao robove. Pre dolaska zapadnih varvara ziveli smo u miru i blagostanju u skladu sa prirodom. Ni vojsku ni cara ni bedeme za odbranu nismo imali, sto znaci da nikakve pretnje nije bilo. A onda dolazite vi varvari da nas podjarmite i poucite svojim vrednostima. Ipak smo mi bili tvrd orah za vas, jer ni dan danas ne mozete da nas savaldate!

Ne mozete pobediti nekog ko je cista srca i siroka duha.. Pricate nam kako smo "sisli sa planine", da sakrijete nase pravo poreklo! Pa vi ste sisli! Najlakse je nekog porobiti ako mu oduzmes duhovnost i sakrijes identitet! Ali se prenosi genima, pa ne mozete nista!

Mi smo duhovno i genetski superiorniji od vas, bas zato i nismo imali sistem robovanja, jer se on suproti moralu! Sto je dokazano vama varvarima kasnije kroz Sveto Pismo! Zato vas je Bog motkom tukao svo vreme jer ste bedni varvari!

I sad hocete vi nama da vladate? Pa s kojim pravom? Mi za pojam "ropstvo" uopste nismo ni culi dok se vi niste pojavili!

Sta zao um moze da smisli!

A carski jaram je isto ropstvo! Bog nije Izraelcima postavio cara, osudio je to! Pise lepo da - "covek nad covekom vlada na zlo njegovo"!

Dalje, genetika je rekao sam nebitna u bibliji, jer ti ne bi mogao biti Avramov I Bozji Sin ako cemo gledati genetski!

Ostalo necu da komentarisem, nalupao si se gluposti. Ti kao da bibliju u zivotu nisi otvorio..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne lupetaj gluposti! Da nije bilo zapada, ne bi se desilo nista na ovim prostorima! To nema veze sa mentalitetom naroda, vec sa inzenjeringom. Oni su namerno razvodnili i unistili nas identitet radi lakseg vladanja ovim prostorom! To bi se desilo bilo kojem narodu (mnogo pre)..

Druga stvar, ostavi ovo podrucje samo par godina bez rata, i videces kako pocinjemo da se razvijamo i postajemo lideri regiona i sveta. Toga se oni najvise plase! To je u nasim genima, mi smo rodjeni za to. Odavde je i Aleksandar Makedonski potekao! (ne mislim tu samo na srbe).

Prestani zato da kudis ovaj narod i unizavas ga! To je sramota! Dopustio si da te navedu da se sramotis i unizavas, to i jeste njihov cilj!

Ja se ponosim nasim narodom, nema takvog naroda na citavom svetu!
Čak i da je tvoja teza istinita(a nije ni promil istina) da je Zapad jel za sve kriv, ok, Zapad nas posvađao(a nije), i da bi mi navodno da nije Zapada živeli u harmoniji a da se zapravo na radi o slabostima našeg mentaliteta, to bi onda doista značilo da smo niža rasa kojom mogu da manipulišu svi pa i Zapad. To što ti govoriš bi bio rasizam.
Ali nije tako Mire, nismo mi niža rasa pa sa nama tako dobrima da može svako manipulisati kako hoće, već se radi o našim manama karaktera, koje nas unižavaju, i koje moramo pobediti i odrasti, postati zreli i sposobni da se nosimo životnim izazovima. Tada će zavladati mir umesto ratova i mržnje među nama i tada ćemo biti sposobni da sve svoje probleme rešimo mirnim i razumnim putem.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sta je cudno da postoji glad za vreme II svetskog rata?

Nije to bilo za vrijeme 2. svjetskog rata, nego skoro desetljeće prije njega.

I zasto bi ih Rusi morili gladju "bas u vreme II svetskog rata" a ne ranije,

Već ti rekoh, nije to bilo u vrijeme 2. svjetskog rata, bijaše to period 1932. - 1933. godine. A tvoje pitanje - zašto bi ih morili glađu baš tada a ne ranije, je nevažno a ti ga koristiš samo zbog toga da ne prihvatiš činjenice koje ne podupiru tvoj narativ. Naime, da su Rusi Ukrajince glađu pomorili 1870-tih, i da sam ja to tebi priopćio ti bi ponovo meni postavio potpuno isto kontrapitanje - kako to da ih Rusi ranije nisu istrijebili, imali su šanse vjekovima ranije. Ovo tvoje pitanje je "alibi pitanje", jer odbijaš prihvatiti povjesnu činjenicu da su Rusi glađu, u vrlo kratkom periodu, pomorili i do desetak milijuna Ukrajinaca.

i ako su hteli da ih istrebe imali su to sanse vekovima ranije da urade? Zasto nisu?

Znaci namestaljka!

Već sam ti odgovorio, i zaista ne kanim odgovarati na tvoje alibi pitanje. To je isto kao da me uvjeravaš da Kajin nije ubio Abela, postavljajući mi pitanje - Ako je Kajin zaista htio ubiti Abela, imao je šanse to napraviti puno prije, kako to da ga nije ubio puno prije. Naravno, ovo nije nikakav dokaz da Kajin nije ubio Abela.

Znaci namestaljka!

Ne, činjenica. Ne vjeruj ti meni, samo ti dobro provjeri. Očito je, ti u ovom času odbijaš prihvatiti činjenice, pa imaš potrbu nijekati ih i proglašavati "namještaljkom".

U to vreme Ukrajinci su bili nacisti.. Cak i da su im Rusi uskratili hranu, to je bilo zbog rata, i sami su tome krivi!

Pobogu mire, Gladomor je bio 1932.-1933., kakav rat, kakvi Ukrajinci nacisti. Osim toga, čitavih sedam godina nakon ovoga Rusi će ući u savez s nacistima, s Hitlerom - "Ribbentrop-Molotov pakt" potpisan 23. kolovoza 1939., a ne Ukrajinci, ali ovo je druga i posebna priča.

To ne znaci da su ih Rusi namerno morili gladju da ih istrebe!

Ako mi podastreš uvjerljive dokaze da su ih morili glađu da Ukrajinci budu zdraviji i da se što više namnože, ja ću to prihvatiti. :)

Znaci, ovo se sve pogresno predstavlja!

Upravo je obrnuto. Ti notorne činjenice odbijaš samo zato jer se ne uklapaju u tvoj narativ. Zašto to činiš? Zašto postaješ "Jovan"?

Zlotvori su kuvali decu i jeli ih. Pa jel to normalno, da jedes sopstveno dete? Potom su Rusi dosli i kaznili zlocince koji su praktikovali kanibalizam.. A onda optuzju Ruse kako su ih oni morili gladju?

Pa ajd molim te! Ovo je Ukrajinska propagnda, i verovatno je novijeg datuma! To je lazna istorija!

Rusofobija Slape nije novijeg datuma, postojala je i pre, vuce korene jos od Napoleona! Zato ovakvi tekstovi i ooisani dogadjaji cak i iz davne proslosti, ne moraju biti istiniti!

Čitaj mire, sam proučavaj. Istina oslobađa.

Autor teksta je namerno pomerio datum na proslost spekulisuci da je "prvi slucaj kanibalizma primecen jos 1932.", da bi tako izbegao vezu sa II svetskim ratom u vreme kada su oni vec bili na strani nacista!

Ne vjeruj meni, sam istražuj i istraži. Istina je najvažnija. Samo Istina oslobađa.

Prica za maloumni zapad! Oni ce ovo progutati, jer istoriju ne znaju, vise zna dete iz obdanista!

Većina ljudi na zapadu (98% njih) pojma o ovome nema. Oni pojma o ovome nemaju najprije jer su lijeni, pa im je teško čitati i nešto učiti i naučiti. Ja sam slučajno o ovome saznao jer me naprosto ovakve stvari interesiraju, točnije, istina me interesira. I činjenice o ovome stoje potpuno drugačije od ovoga kako ih ti prezentiraš. Dakle, nije priča o Gladomoru nešto što je izmislio 'zapad', nego je to činjenica koju je do dana današnjeg sakrivao 'istok'.

Slape, zar ti ova prica o rusima i srbima, nije ni malo sumnjiva? Ispadosmo mi gori i od samog satane!

Provjeri priče. Otkrij istinu.

Svestan sam ja da ti moras stati na tu stranu, i zelis verovati da je to tako, ali zar nije moguce da su u pitanju falsifikovane cinjenice? Ne samo po ovom pitanju, nego i po pitanju celokupne nase istorije sa ovih prostora..

Zato sam ja deset, i više, godina potrošio istražujući detalje i činjenice vezane uz ove događaje.

Flasifikat uvek kreiraju oni koji vladaju. Ako je to Rusija i Ukrajina, onda svaka ima svoju istoriju.

To je moguće, ali Gladomor nažalost nije falsifikat, to je povjesna činjenica, strašna činjenica. Činjenica da su boljševičke sovjetske vlasti glađu umorile do desetak milijuna Ukrajinaca. Zvuči nevjerojatno, ali to što zvuči nevjerojatno ni najmanje ne umanjuje istinitost.

Ja ti svo vreme i govorim da zapad treba kriviti za krvoprolice! Hoces li ti kriviti Milosevica ili Tudjmana? To je pogresna adresa, jer oni su tako igrali da nas zavade! I jednom i drugom su obecali! Milosevic je bio njihov covek, obecali su mu, i dali mu signal da puca, zato je radio sta je radio, a sa druge strane su uveravali Tudjmana da ima njihovu podrsku! Na kraju su Milosevica izdali dok je Tudjman kao pobedio. Vi samo mislite da ste pobednici. Shvati!

O ovome ću reći samo ovo. Nikakvu podršku Tuđman 1990.-1991. nije dobivao sa zapada. Dapače, zapad, zajedno s ostatkom svijeta, Tuđmanu (Hrvatskoj) je uveo embargo na oružje kako se ne bismo uopće mogli braniti. Ne znam znaš li, mjesec dana prije prvih izbora (travanj 1990.), tzv. JNA "preotela" je sve oružje Teritorijalne obrane Hrvatske, i tako Hrvate ostavila goloruke. Naravno, zapad sve ovo zna, Amerika ovo zna, Rusija ovo zna, i tako golorukim ljudima (Hrvatima) uvodi embargo na kupnju oružja, a do zuba naoružanom MIloševiću daje 'mig' - mi smo za očuvanje JUgoslavije. "Pametnom dosta".

Briga njih i za Ukrajinu, briga ih i za Hrvatsku i za Evropu.. Ali vi verujte da su vam prijatelji? Okrecu vas protiv rusa i protiv srba, koriste vas kao ovce za klanje, a ne samo vas nego i sve evropske drzave! Gurnuli su celu evropu u ponor propasti, sve zbog svojih ciljeva, da ne pricam koji su..

Ja ne pristajem na tvoju ponudu - Istok ili zapad, Rusija ili Amerika. Ja odbijam biti i na strani istočnog i na strani zapadnog antikrista. I nije mene Amerika (zapad) okrenula protiv Rusa. Mene je moja savjest okrenula protiv Rusa. Kako mogu biti za onoga koji napadne drugoga s namjerom da ga istrijebi, da mu zemlju doslovno sprži. Nemoj mi samo reći da Putin ubija Ukrajince i razara im zemlje iz ljubavi i milosrđa prema njima.

Natrag