Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, nema bio-laboratorija u Ukrajini. Postoje laboratorije za odvraćanja od bio-napada

Sto onda obesise Sadama Huseina? Pa takve labaratorije je imao i Sadam Husein! Na osnovu cega su ga onda obesili?

Jovane, ti ovde pricas nebuloze! I ne odgovaras na pitanja.. Opet si sebe zatrovao laznim pricama! To sto amerikanci manipulisu zakon i primenjuju ga selektivno na druge a ne na sebe, ne cini tvoje argumente validnim!

Amerikanci su prvo osudili Sadama Huseina zbog laboratorija a onda nakon par godina prekrsili sve norme po tom pitanju, nije tacno da je dozvoljeno imati takve labaratorije! Rusi ih nemaju!

Drugo, u tim labaratorijama se itekako proizvode opasni agensi i ne sluze u mirnodopske svrhe! Odatle moze svasta da izidje!

Trece, ispada da je amerikancima dozvoljeno a ostalima je zabranjeno! Jer da su Rusi pravili digla bi se kuka i motika, ili jadni Sadam! A ovako manipulisu zakon! Unapredili su ukrajinske labaratorije u ime istog zakona koji zabranjuje sirenje patogena, da kao nesto ne bi procurelo.. Mislim stvarno.. I onda tvrde da time zele da ih uniste.. Ovaj tekst je namenjen majmunima, a ne ozbiljnim ljudima!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ukrajinski narod je do juce zbog ovih faktora imao osecaj pripadnosti ruskom narodu.

Mire, ovo je notorna neistina. Citiraj izvor (ozbiljan, ne deretićevce) koji ovo tvrdi.

Nakon par decenija vise nema taj osecaj. Kako je to moguce? Sta se desilo?

Desio se INZENJERING! Nacije ne nastaju za tako kratko vreme, niti se osecaj pripadnosti moze izgraditi i tako brzo promeniti za samo par decenija, osim INZENJERINGOM! To je ucinila amerika i zapad, oni su stvorili novu naciju!

Nema toga inženjeringa kojim je to moguće napraviti u par desetljeća.

Isti je slucaj i sa Hrvatima, sve je bio INZENJERING!

Mislim da je najbolje da ovo uopće ne komentiram.

P.S. Ako mi uspije suzdržati se. :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
izvrces moje reci, ja ne govorim o genetici.

Ja govorim o njoj i mislim da treba je imati na umu posebno kada su na sceni stereotipi o jeziku koji povezuju, kulturi i slično...

Ja sam govorio o zajednickoj kulturi, umetnosti, knjizevnosti, veri, jeziku, zajednickoj istoriji i ostalim obelezjima koje cine jedan narod i kod ljudi stvaraju osecaj pripadnpsti tom narodu, genetika tu uopste ne igra ulogu!

Pa ovo su prevaziđeni pogledi Mire, i stereotipi o nacijama koje veže jezik, kultura istorija.

Prvo rekoh ti, samo u Srbiji imaš nekoliko tipova ljudi, dinaridi, istočni mediteranci, mediteranski atlantidi, sloveni, germani...koji pričaju istim jezikom i imaju zajedničku kulturu. Ali....ima ali. Da li ova obeležja koja smo pomenuli kao zajednička, moraju nužno dovesti do jedinstva i stalnog poistovećivanja sa slovenskim plemenom Srbi? Mora li to ultimativno značiti da se ta zajednica mora održati na silu? Ne, naravno. Samo ako postoji saglasje svih ovih grupa i dok postoji oni mogu biti u jednoj državi. Ako ne postoji, na silu ništa ne treba i ne može držati.

Za Ukrajince itakako postoji faktor različtih genetskih tipova a za Ruse još mnogo više. Rusi su mešavina Slovena, Tatara, Baltida i još mnoštvo različitih grupa. Oni svi govore Slovenski-Ruski ali da li su oni zato isti narod? Ne nisu. Zato jezik, kultura i slično nisu uvek presudni u održavanju zajednice ako imamo na umu različite narode i grupe. Sam Bog je rezdelio narode i genetičke grupe tako da je to pokazatelj da svako mora imati pravo na svoju posebnost i osećaj pripadnosti kako želi. Nesme da postoji prisila bilo čega, samo konsenzus narodni.

Desio se INZENJERING! Nacije ne nastaju za tako kratko vreme, niti se osecaj pripadnosti moze izgraditi i tako brzo promeniti za samo par decenija, osim INZENJERINGOM! To je ucinila amerika i zapad, oni su stvorili novu naciju!

Naravno, Ukrajinici i narodi na prosturu današnje Ukrajine imaju svoj identitet već od 14-og veka...naravno da to nije u poslednjih par godina....ili decenija. Ali i da je par decenija imaju pravo čak i tada da svoj identitet oblikuju onako kako smatraju da je potrebno. Ništa na silu Mire.

Da ne govorim o tvojoj podrsci Bill Gates-u i slicnima, kao sto je premijer Malezije istakao da oni otvoreno planiraju "ubijanje" , "kontrolu radjanja" i "depopulaciju" da bi ostvarili te svoje ciljeve, protiv cega se on borio. A ti ovo branis, sto je nacizam u najgorem obliku!

Za Bila odavno sam naveo kako se njegove reči iskrivljuju...i da on nema takvih ideja. Za Malezijskog premijera, hajde razmisli ima li logike da on to govori javno a da je i dalje premijer, priznat? Evo ja to pitam tebe da ti pokrenem zdravorazumsko rasuđivanje o smislu i pre nego što ću proveriti detalje o kojima pričaš. Proveriću za njega pa ti pišem.

Nego jesi video za Klička..kako se manipuliše. Što ne objave demanti sada ovi što su tako sočno napali čoveka da je antisrpski nastrojen? Vidiš, dogod ovakve laži gutaju teoretičari zavera i njihove pristalice, uvek će se razočarati na kraju. Te napumpane dezinformacije traju koliko i hit Grand produkcije.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
u tim labaratorijama se itekako proizvode opasni agensi i ne sluze u mirnodopske svrhe! Odatle moze svasta da izidje!

Itekako o tome samo pričaju a dokaze za to ne daju. Na nivou priča, rekao neko tamo, učinilo mu se, pretpostavlja i mi to sada govorimo o tvrdimo. Naravno ,da toga nema. Već sam ti naveo zvaničan sajt iz Ukrajinskom ministarstva zdravlja u kojem se navodi svaka pojeinost o postojanju laboratorija za odvraćanja od bio napada....
Sto onda obesise Sadama Huseina?

Obesio ga njegov narod: "zbog ubijanja 148 šiitskih seljaka u Dudžailu 1982. i osudile ga na smrt vešanjem 5. novembra 2006...kada je proglašen krivim u iračkom sudu za zločine protiv čovečnosti."

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nema toga inženjeringa kojim je to moguće napraviti u par desetljeća.

Ovde cu se sloziti sa tobom, ipak su potrebni vekovi (nisam ni mislio bukvalno decenije), ali znamo kako je to islo na nasim prostorima i bivsoj SFRJ. Na stvaranje nacija veliki uticaj su imali okupatori. Dakle, pogledaj pazljivo istoriju, videces kako su nas razbijali.. Turci, Austrougari, Germani itd.. Delili su nas verski i nacionalno.. Ipak je to svojevrsni inzenjering..

I koga mi da mrzimo onda, jedni druge, ili one koji su nas delili?

Mislim da je najbolje da ovo uopće ne komentiram.

P.S. Ako mi uspije suzdržati se. :)

Znao sam da se neces suzdrzati. Ali necu sa tobom o tome, to je zbog Jovana.. :)

Ja govorim o njoj i mislim da treba je imati na umu posebno kada su na sceni stereotipi o jeziku koji povezuju, kulturi i slično...

Da li ti znas definiciju naroda? Ako ne znas onda guglaj. Genetika je samo jedan faktor.

Pa ovo su prevaziđeni pogledi Mire, i stereotipi o nacijama koje veže jezik, kultura istorija.

A sta je po tebi onda narod? Genetika? Ako je narod baziran na genetici onda narodi i ne postoje, jer ne postoji jedan genetski cist narod! To si i sam gore potvrdio!

Prvo rekoh ti, samo u Srbiji imaš nekoliko tipova ljudi, dinaridi, istočni mediteranci, mediteranski atlantidi, sloveni, germani...koji pričaju istim jezikom i imaju zajedničku kulturu. Ali....ima ali. Da li ova obeležja koja smo pomenuli kao zajednička, moraju nužno dovesti do jedinstva i stalnog poistovećivanja sa slovenskim plemenom Srbi?

Ne mora, ali u 99, 9% slucajeva ovo dovodi do osecaja pripadnosti! I to je tako svuda po svetu! To je i kod nas stvorilo osecaj pripadnosti, mi smo bili jedan narod, dok mas nisu inzinjeringom razbili! I to su radili svi - Turci, Nemci, Astrougari i od nas su pravili nove nacije i nove vere! Na kraju dolaze Amerikanci da stave pecat! I oni su ti koji su nas dokrajcili!

Mora li to ultimativno značiti da se ta zajednica mora održati na silu? Ne, naravno.

Mora se odrzati na silu ako se silom razbija!

Ako dodje amerikanac i od tvoje dece pravi novu naciju, zar ces ti to gledati skrstenih ruku?

Zato jezik, kultura i slično nisu uvek presudni u održavanju zajednice ako imamo na umu različite narode i grupe.

Kazem, pogledaj definiciju naroda, pa ces razumeti sta cini jedan narod. Osecaj pripadnosti proizlazi iz zajednickog jezika, kulture, umetnosti, knjizevnosti, zajednickih obicaja, vere, i zajednicke istorije.. To je u 99.9% slucajeva razlog zasto se neko oseca pripadnikom neke nacije! I pored toga ne mora imati sve ove elemente..

Ti pokusavas to da razvodnis, pominjuci nekakvu genetiku kao presudnu, a ona uopste nije bitna, jer ne postoji genetski cista nacija..

Sam Bog je rezdelio narode i genetičke grupe tako da je to pokazatelj da svako mora imati pravo na svoju posebnost i osećaj pripadnosti kako želi. Nesme da postoji prisila bilo čega, samo konsenzus narodni.

Rekao sam, ako neko inzenjeringom od tvog naroda pravi novu naciju da bi odvojio deo teritorije, ili novi narod koji ce sutra da te napadne, onda se moras braniti silom..

Ovo sto oni sada rade u Ukrajini podseca na isto sto su radili i nama.. Posebno kada su od nase dece pravili Janicare pa ih ucili ih da se bore protiv nas! To su radili Turci, a isto sada Amerikanci rade u Ukrajini!

Naravno, Ukrajinici i narodi na prosturu današnje Ukrajine imaju svoj identitet već od 14-og veka...naravno da to nije u poslednjih par godina....ili decenija.

Imaju oni identitet ali je dosta vezan za Ruski, i dan danas osecaju povezanost sa njima! Ta prica kako su oni od 14. veka bili nesto drugo, je lazna i skuplja..

Svakako da je doslo i do izvesnog udaljavanja tokom vekova, ali ne do takvog koje bi prirodno proizvelo osecaj druge nacije ili mrznju prema Rusima, pogotovo ne mrznju!

Mrznju stvara zapad. Tako su stvorili Ukrajinsku Pravoslavnu crkvu, da preseku i verski kontinuitet koji ih je vezivao za Ruse, kao poslednju stavku. To rade i u Crnoj Gori, Makedoniji, odvajajuci verski kontinuitet, jer nova nacija mora imati svoju crkvu! Tako zavrsavaju svoj projekat.

Pa zar da amerikanac sutra od moje dece pravi novu naciju? Sta pricas ti covece? Ne mozes to dozvoliti, ne ako si normalan.

Za Malezijskog premijera, hajde razmisli ima li logike da on to govori javno a da je i dalje premijer, priznat?

Ma ajde FACT CHECK. Boze sacuvaj. Sta je problem sto je branio suverenitet svoje drzave?

Nego jesi video za Klička

Koji ti je sad ovaj?

Itekako o tome samo pričaju a dokaze za to ne daju. Na nivou priča

Isto kao i ameri sto su govorili za Sadama.. Znaci ameri mogu a Rusi ne mogu!

Već sam ti naveo zvaničan sajt iz Ukrajinskom ministarstva zdravlja u kojem se navodi svaka pojeinost o postojanju laboratorija za odvraćanja od bio napada....

To je laz! Vec sam odgovorio.

Obesio ga njegov narod: "zbog ubijanja 148 šiitskih seljaka u Dudžailu 1982. i osudile ga na smrt vešanjem 5. novembra 2006...kada je proglašen krivim u iračkom sudu za zločine protiv čovečnosti."

Namesteno sudjenje! Svi znamo da su tome kumovali amerikanci! Da nisu promenili vlast, ne bi bilo ni laznog sudjenja i presude!

Na tom sudu su Sadama optuzili i za ubistvo 5000 kurda hemijskim oruzjem! Biolosko nisu nasli mada bi mu nakacili..

O uticaju amerikanaca saudijski novinar Davud al-Širijan je izjavio:

"Da nije bilo nikakve presude ili da je presuda bila drugačija, onda bi svi razgovori bili usmereni na neuspeh SAD u Iraku"

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A sta je po tebi onda narod? Genetika? Ako je narod baziran na genetici onda narodi i ne postoje, jer ne postoji jedan genetski cist narod! To si i sam gore potvrdio!

Upravo tako. To treba i da bude osnovna vodilja i zato svi i jesmo braća..ne zbog naziva imena naroda već zbog genetičkih varijacija jednog.

Ali sa druge strane, narodi sada postoje, i to se ne može sada drugačije urediti (zapravo možda bi i moglo, ali je to sada u domenu teorije) bar za sada. Mi moramo imati na umu ovu genetičku realnost kada dolazi do konflikata među narodima, ovo relaksira situaciju i može dovesti do konstruktivnojeg dijaloga i smirivanje strasti. Jer je to istina.

Ono što strasti raspaljuje je upravo insistriranje na nekoj tradiciji naroda i narodnosti kao nepromenjivoj kategoriji (na nivou religije u svom ekstremnom vidu)a to dalje stvara osnovu za konflikte po sebi. Naravno, tu su onda razna umišljanja o navodnim "vrednostima" i tradicije jednog naroda sa određenim karakteristikama do nametanja istih(poput jezika, kulture) ili prisvajanja istih od strane jedne etničke skupine. Sve u svemu stvaranje kulta naroda je opasno. Posebno ako ta skupina ne razmišlja ništa drugo osim da se širi, da okupi sve svoje nacionalne "srodnike" u jednu etničku skupinu, a zanemaruje recimo mnogo važnije vrednosti poput demokratije, sloboda, obrazovanja, prosvete i slično. Onda se javljaju romantičarske maštarije, gubi osećaj za realnost, i dolazi u sukob sa drugim narodima i naravno često strada uzalud. Takvi narodi koji su nezreli jednostavno ne svojom voljom dolaze pod tutorstvo zrelijih i naprednijih naroda. I obično kukaju kako su svi nepravedni prema njima i kako oni sami biju neku bitku za pravdu. Totalno zaluđivanje.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Upravo tako. To treba i da bude osnovna vodilja i zato svi i jesmo braća..ne zbog naziva imena naroda već zbog genetičkih varijacija jednog.

Upravo to insistiranje na genetici je nacizam, i zato Ukrajinci i vode rat, jer su rasisti! Tj.ceo zapad!

Bog nije genetski modifikovao ljude i stvarao rase, vec im je "pomesao jezike" pa su na taj nacin nastale nacije.. Dakle, jezik je prvo sto odredjuje naciju pa onda sve ostalo..

Mi moramo imati na umu ovu genetičku realnost

Genetika je stvar koja nema nikakvu vrednost po bibliji! Ali ti na tome inaistiras, da bi skrenuo temu.. Podsecas me na Ukrajinske nazi eugenicare..

Jer je to istina.

Ovo je laz! Bog je "od jedne krvi stvorio sav ljudski rod" a geneticka razlika je u stvari potencijal u svakom coveku! To je mehanizam prilagodjavanja u odnosu na spoljnju sredinu, i to poseduju sva ziva bica. Beli leptir npr. moze postati saren ili crn u zavisnosti od spoljnje sredine.. Majka belkinja sa ocem belcem moze roditi i crnca, i to je vec naucno dokazano!

Pricas nebuloze ignorisuci bibliju i nauku!

Ono što strasti raspaljuje je upravo insistriranje na nekoj tradiciji naroda i narodnosti kao nepromenjivoj kategoriji

Ko je rekao da je 'narodnost nepromenljiva kategorija' ? Narodi se radjaju i nestaju..

Medjutim, niko ne sme vestacki da stvara druge nacije! Ako to radi, narod ima pravo da se pobuni i ako treba silom odgovori! Ko si ti da uskracujes pravo jednom narodu da se brani?

Zasto nisi osudio okupatore koji su na nasim prostorima vrsili inzenjering i vestacki stvarali nove nacije! A to rade i u ukrajini..

Ne smes osuditi, jer si na strani okupatora!

Insiatiranje na genetici samo je jos jedan pokusaj skretanja teme. A inace predstavlja nacizam, zbog cega se ovo u Ukrajini i desava!

(na nivou religije u svom ekstremnom vidu)a to dalje stvara osnovu za konflikte po sebi.

Religija sama po sebi i jeste konflikt, to je borba protiv sistema i pogresnih vrednosti koje je uspostavio Bozji neprijatelj satana. Medjutim postoje i oni koji je zloupotrebljavaju za svoje interese, to su obicno politicari! Zato nastaju verski ratovi, iako religija ne vodi verski vec duhovni rat.

Sve u svemu stvaranje kulta naroda je opasno.

Bog je stvorio narode i nacije - "pomesavsi im jezike"! To je ucinio kada su zeleli stvoriti "svetsku vladu"!

Dakle, stvaranje kulta naroda i nacija ne samo da nije opasno, to je Bozja volja! Ono predstavlja odbranu od globalizma i stvaranja novog svetskog poretka, kao i jedne svetske vlade na zemlji! (prorecene u bibliji)

Na kraju ce Bog ipak dozvoliti da oni izbrisu nacije. To su u velikoj meri vec i uspeli.

Ti takodje zelis "IZBRISATI NACIJE" ali to nije Bozja volja! Ti si na suprotnoj strani! Slap (nacionalista) je zato dobrodosao, ali ti - 'globalista', nisi!

Posebno ako ta skupina ne razmišlja ništa drugo osim da se širi, da okupi sve svoje nacionalne "srodnike" u jednu etničku skupinu, a zanemaruje recimo mnogo važnije vrednosti poput demokratije, sloboda, obrazovanja, prosvete i slično.

Upravo tendencija sirenja nacija uopste nije opasna zbog barijera koje tu postoje. Ne moze se jedna nacija prosiriti po celoj zemlji! Ali tendencija brisanja nacija i ideja globalizma je opasna, jer to je sotonski naum. Formiranje jedne svetske vlade sa njim na celu! Potom sledi cipovanje (porobljavanje ljudi) i jednoumlje! A jednoumlje nece biti samo politicki stav vec i religiozni, duhovni.. Pokusace da prodru u ljudski um preko cipova i nano tehnologije. Bice to kao sto danas ljudima serviraju reklame na osnovu google pretrazivaca, tako ce kroz nano tehnologiju ugrozavanjem privatnosti pokusati da saznaju sta covek misli. Onda ce mu sugerisati i davati predloge na dnevnoj bazi. Vec to najavljuju, algoritam ce bolje poznavati coveka od njega samog, davace mu predloge o zdravlju, koju hranu da kuva, kada da odmara, da spava i koji film da gleda, koju vezbu da izvodi i sl.. To sve vodi potpunoj kontroli uma. Niko ne bi smeo ovako agresivno da utice na slobodnu volju coveka, i zato ce Bog reagovati!

Takvi narodi koji su nezreli jednostavno ne svojom voljom dolaze pod tutorstvo zrelijih i naprednijih naroda. I obično kukaju kako su svi nepravedni prema njima i kako oni sami biju neku bitku za pravdu. Totalno zaluđivanje.

Aha, da.. Mi smo primitivni i "nezreli" a zapad je zreo.. Oni ce da nas disciplinuju, uvedu demokratiju i svoje vrednosti, nano tehnologiju, da nas pouce da budemo poslusni da prihvatimo gej populaciju, vestice sataniste i dr.. Da nas zatruju psihicki i fizicki, da uvedu GMO hranu i oslabe nas, da ne prepoznamo njihove zamke, kroz filmove i muziku da nas hipnotisu.. Ali pre svega moraju da uniste nas nacionalni identitet i obicaje, da nas razbiju duhovno i podele, da nas pomesaju sa migrantima, i trajno ubiju identitet.. A onda cemo mi takvi oslabljeni da udjemo u masineriju, gde cemo zaboraviti i ko smo i sta smo i postati - "gradjani sveta".

Ti jedva cekas sve ovo! Oduvek si bio na strani amerikanaca i njihovih bolesnih vrednosti! To se vidi i na ovoj temi. Na zalost - 'onaj koji zeli svetu prijatelj da bude, neprijatelj Bozji postaje!' A mi Srbi smo oduvek bili protiv!

Nije laž Mire, postoji, postavio sam ti link. Mislio sam da si proverio. Sve je transparentno što se toga tiče. Bio-laboratorije ne postoje, ali laboratorije za odvraćanje od bioloških napada postoje.

Naravno da sam procitao, to je manipulacija terminima, radi se o istom. To su "bio laboratorije" koje proizvode opasne agense, i to nisu nikakve "labaratorije za odvracanje od opasnosti". To je prica za majmune..

Nasli su rupu u zakonu, pa prema konvencijama o zabrani sirenja bioloskog naoruzanja (patogena), amerikanci umesto da uniste te labaratorije, ulazu u njihovu sigurnost, ojacavaju im bezbednost, da nesto ne procuri ili da se efektivnije bore protiv bolesti u slucaju napada. Ne znam samo od koga se brane, osim ako ne postoje neki "teroristi"?

Ovo je tesko izvrtanje zakona! A uvek je lako pronaci rupu da opravdas sebe!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
i zato Ukrajinci i vode rat, jer su rasisti! Tj.ceo zapad!

Mire, jesi li ikada čuo za gladomor? Ako slučajno nisi, evo ti nešto najkraće o Gladomoru.

Gladomor

Tridesetih godina prošlog stoljeća u znanom "Gladomoru" Rusi su glađu pobili i do desetak milijuna Ukrajinaca.

Svjedoci gladomora svjedoče o slučajevima kada su očajni seljaci jeli tijela svoje djece ili umrle djece iz susjedstva. Kanibalizam se suzbio kada je sovjetska vlast počela tiskati plakate sa ovim upozorenjem: „Jesti vlastitu djecu je barbarski čin", pišu mađarski povjesničari Steven and Agnes Vardy sa Duquesne University.

Prema nekim podacima, više od 2.500 ljudi osuđeno je za kanibalizam tijekom ove gladi u Ukrajini. Prema povjesničaru Vasiliju Maročku u prvoj polovici 1932. zabilježeni su pojedinačni slučajevi kanibalizma, a u drugoj polovici 1933. to je postalo masovna pojava u svim regijama Ukrajine gde je harala glad.

„Kanibalizmu su najčešće pribjegavale žene, vjerojatno zbog toga da spase obitelj, kada je najmlađe dijete žrtvovano i onda bi ga skuhali i jeli kako bi stariji članovi preživjeli. To se više i masovnije događalo u proljeće", kaže Maročko. Često su žrtve kanibalizma bila djeca beskućnici, koja su lutala selima u potrazi za hranom. Takođe je tijekom tih godina pojedeno nekoliko miliona pasa i mačaka.
---------------------

Sada ti mire meni odgovori - tko je ovdje rasist, točnije sotona, divljak? Ovi divljaci koji druge ljude, drugi narod, natjeraju da kuhaju i jedu vlastitu djecu, ili su rasisti žrtve ovih divljaka!?!?!?

Primjeti još jednu stvar. Nisu Rusi ovo (1932.-1933.) napravili Ukrajincima jer su Ukrajinci pozvali Amerikance da postave nuklearne projektile prema Rusiji, nego im ovo napraviše dok su u zajedničkoj državi bili.

P.S. Molim te mire, nemoj mi samo vrijeđati zdrav razum i uvjeravati me da je ovo laž.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Bog nije genetski modifikovao ljude i stvarao rase, vec im je "pomesao jezike" pa su na taj nacin nastale nacije.. Dakle, jezik je prvo sto odredjuje naciju pa onda sve ostalo..

Ove si sam sebe demantovao. Ako vidiš gde.

Genetika je stvar koja nema nikakvu vrednost po bibliji!

Čemu onda tablica naroda i plemena? Itekako je važno znati razlike u geneološkim tipovima ljudi. Sam Bog je ukazao da će Hamovo potomstvo imati problem u donosu na Simovo i Jafetovo.

Takođe smo pozvani da ukažemo na mane i vrline određenih tipova ljudi, ne radi se o rasizmu, već o potrebi da postoji pravi pristup u osvedoćenju na pravdu i greh kod različitih tipova, jer nemaju svi iste potrebe i zato je potrebno poznavati ih da bi se mogao stvoriti pravi pristup. Za njihovo spasenje.

Aha, da.. Mi smo primitivni i "nezreli" a zapad je zreo.. Oni ce da nas disciplinuju, uvedu demokratiju i svoje vrednosti

Da se Zapad nije umešao 1991-1995 imali bismo 10 puta više žrtava na prostoru SFRJ. Da se Zapad nije umešao 1999 imali bismo stradanje Srba i Albanaca međusobno višestruko više. Nekada stvari nam izgledaju loše, ali bi bile još lošije da nam se nisu desile neke "loše" stvari. Jednostavno, ko živi po zakonima Božijim neće imati neprijatelje. Ali tamo gde se zakon Božiji gazi, gde ne postoji demokratska tradicija i razum tamo nastaju problemi.

Tutorstvo "starijih" ili "zrelijih" jeste Biblijski. Opet se vrati na Hamovo potomstvo zbog Nojevog prokletstva: "biće sluga slugama Simovim i Jafetovim". Tako i Biblija kaže. Ne zbog rasizma, već zbog karakternih mana jednih koje moraju biti obuzdavane. Kao šte dete ne može ostvariti sva prava koje bi htelo jer ne zna da se obuzdava kako treba i treba mu tutor koji će ga usmeravati dok ne sazri kako treba. Kada pak taj neko sazri, onda mu više tutor neće trebati.

Naravno da sam procitao, to je manipulacija terminima, radi se o istom. To su "bio laboratorije" koje proizvode opasne agense, i to nisu nikakve "labaratorije za odvracanje od opasnosti". To je prica za majmune..

Ok, ostaje da pokažeš da se ipak radi o biolaboratorijama. Ne rekao ovaj ili onaj, nego dokazi, materijalni i pisani. Ti oči zatvaraš pred očitim pisanim dokazima iz Ukrajine negirajući to izmišljenim pričama sa druge strane. Ok, tvoja odluka.

Poslednja izmena:
Natrag