Upravo tako. To treba i da bude osnovna vodilja i zato svi i jesmo braća..ne zbog naziva imena naroda već zbog genetičkih varijacija jednog.
Upravo to insistiranje na genetici je nacizam, i zato Ukrajinci i vode rat, jer su rasisti! Tj.ceo zapad!
Bog nije genetski modifikovao ljude i stvarao rase, vec im je "pomesao jezike" pa su na taj nacin nastale nacije.. Dakle, jezik je prvo sto odredjuje naciju pa onda sve ostalo..
Mi moramo imati na umu ovu genetičku realnost
Genetika je stvar koja nema nikakvu vrednost po bibliji! Ali ti na tome inaistiras, da bi skrenuo temu.. Podsecas me na Ukrajinske nazi eugenicare..
Ovo je laz! Bog je "od jedne krvi stvorio sav ljudski rod" a geneticka razlika je u stvari potencijal u svakom coveku! To je mehanizam prilagodjavanja u odnosu na spoljnju sredinu, i to poseduju sva ziva bica. Beli leptir npr. moze postati saren ili crn u zavisnosti od spoljnje sredine.. Majka belkinja sa ocem belcem moze roditi i crnca, i to je vec naucno dokazano!
Pricas nebuloze ignorisuci bibliju i nauku!
Ono što strasti raspaljuje je upravo insistriranje na nekoj tradiciji naroda i narodnosti kao nepromenjivoj kategoriji
Ko je rekao da je 'narodnost nepromenljiva kategorija' ? Narodi se radjaju i nestaju..
Medjutim, niko ne sme vestacki da stvara druge nacije! Ako to radi, narod ima pravo da se pobuni i ako treba silom odgovori! Ko si ti da uskracujes pravo jednom narodu da se brani?
Zasto nisi osudio okupatore koji su na nasim prostorima vrsili inzenjering i vestacki stvarali nove nacije! A to rade i u ukrajini..
Ne smes osuditi, jer si na strani okupatora!
Insiatiranje na genetici samo je jos jedan pokusaj skretanja teme. A inace predstavlja nacizam, zbog cega se ovo u Ukrajini i desava!
(na nivou religije u svom ekstremnom vidu)a to dalje stvara osnovu za konflikte po sebi.
Religija sama po sebi i jeste konflikt, to je borba protiv sistema i pogresnih vrednosti koje je uspostavio Bozji neprijatelj satana. Medjutim postoje i oni koji je zloupotrebljavaju za svoje interese, to su obicno politicari! Zato nastaju verski ratovi, iako religija ne vodi verski vec duhovni rat.
Sve u svemu stvaranje kulta naroda je opasno.
Bog je stvorio narode i nacije - "pomesavsi im jezike"! To je ucinio kada su zeleli stvoriti "svetsku vladu"!
Dakle, stvaranje kulta naroda i nacija ne samo da nije opasno, to je Bozja volja! Ono predstavlja odbranu od globalizma i stvaranja novog svetskog poretka, kao i jedne svetske vlade na zemlji! (prorecene u bibliji)
Na kraju ce Bog ipak dozvoliti da oni izbrisu nacije. To su u velikoj meri vec i uspeli.
Ti takodje zelis "IZBRISATI NACIJE" ali to nije Bozja volja! Ti si na suprotnoj strani! Slap (nacionalista) je zato dobrodosao, ali ti - 'globalista', nisi!
Posebno ako ta skupina ne razmišlja ništa drugo osim da se širi, da okupi sve svoje nacionalne "srodnike" u jednu etničku skupinu, a zanemaruje recimo mnogo važnije vrednosti poput demokratije, sloboda, obrazovanja, prosvete i slično.
Upravo tendencija sirenja nacija uopste nije opasna zbog barijera koje tu postoje. Ne moze se jedna nacija prosiriti po celoj zemlji! Ali tendencija brisanja nacija i ideja globalizma je opasna, jer to je sotonski naum. Formiranje jedne svetske vlade sa njim na celu! Potom sledi cipovanje (porobljavanje ljudi) i jednoumlje! A jednoumlje nece biti samo politicki stav vec i religiozni, duhovni.. Pokusace da prodru u ljudski um preko cipova i nano tehnologije. Bice to kao sto danas ljudima serviraju reklame na osnovu google pretrazivaca, tako ce kroz nano tehnologiju ugrozavanjem privatnosti pokusati da saznaju sta covek misli. Onda ce mu sugerisati i davati predloge na dnevnoj bazi. Vec to najavljuju, algoritam ce bolje poznavati coveka od njega samog, davace mu predloge o zdravlju, koju hranu da kuva, kada da odmara, da spava i koji film da gleda, koju vezbu da izvodi i sl.. To sve vodi potpunoj kontroli uma. Niko ne bi smeo ovako agresivno da utice na slobodnu volju coveka, i zato ce Bog reagovati!
Takvi narodi koji su nezreli jednostavno ne svojom voljom dolaze pod tutorstvo zrelijih i naprednijih naroda. I obično kukaju kako su svi nepravedni prema njima i kako oni sami biju neku bitku za pravdu. Totalno zaluđivanje.
Aha, da.. Mi smo primitivni i "nezreli" a zapad je zreo.. Oni ce da nas disciplinuju, uvedu demokratiju i svoje vrednosti, nano tehnologiju, da nas pouce da budemo poslusni da prihvatimo gej populaciju, vestice sataniste i dr.. Da nas zatruju psihicki i fizicki, da uvedu GMO hranu i oslabe nas, da ne prepoznamo njihove zamke, kroz filmove i muziku da nas hipnotisu.. Ali pre svega moraju da uniste nas nacionalni identitet i obicaje, da nas razbiju duhovno i podele, da nas pomesaju sa migrantima, i trajno ubiju identitet.. A onda cemo mi takvi oslabljeni da udjemo u masineriju, gde cemo zaboraviti i ko smo i sta smo i postati - "gradjani sveta".
Ti jedva cekas sve ovo! Oduvek si bio na strani amerikanaca i njihovih bolesnih vrednosti! To se vidi i na ovoj temi. Na zalost - 'onaj koji zeli svetu prijatelj da bude, neprijatelj Bozji postaje!' A mi Srbi smo oduvek bili protiv!
Nije laž Mire, postoji, postavio sam ti link. Mislio sam da si proverio. Sve je transparentno što se toga tiče. Bio-laboratorije ne postoje, ali laboratorije za odvraćanje od bioloških napada postoje.
Naravno da sam procitao, to je manipulacija terminima, radi se o istom. To su "bio laboratorije" koje proizvode opasne agense, i to nisu nikakve "labaratorije za odvracanje od opasnosti". To je prica za majmune..
Nasli su rupu u zakonu, pa prema konvencijama o zabrani sirenja bioloskog naoruzanja (patogena), amerikanci umesto da uniste te labaratorije, ulazu u njihovu sigurnost, ojacavaju im bezbednost, da nesto ne procuri ili da se efektivnije bore protiv bolesti u slucaju napada. Ne znam samo od koga se brane, osim ako ne postoje neki "teroristi"?
Ovo je tesko izvrtanje zakona! A uvek je lako pronaci rupu da opravdas sebe!