Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ali ja sam zbog toga desetine puta, na ovom forumu, Amerikance nazvao divljacima, pa kako bih onda zbog istih stvari Ruse mogao hvaliti?

Verovatno i Rusi ucestvuju u kreiranju NWO, ne treba da ih hvalis..

Medjutim, evo juce sam gledao jednu emisiju, i na moje iznenadjenje gost je pomenuo "gladomor".. Znaci i kod nas se govori. Ali on tvrdi da je to laz, i da je takva situacija bila na podrucju cele rusije..

Imas onu reklamu gde devojka srpom odseca glavu ruskom vojniku na polju.. Sve to opet upucuje na "gladomor" - to polje zita i srp..

Nisi čuo jer se skrivalo.

Evo bas juce sam to cuo u emisiji, pricalo se o trenutnoj situaciji i gost je to pomenuo..

Naravno da priča Rusa i Ukrajinaca nije potpuno jednaka. Međutim, meni je nebitno, i za istinu je nebitno, što kažu Ukrajinci a što kažu Rusi. Bitne su činjenice, a one su zaista strašne. Milijuni su strašnom glađu umoreni, i to namjerno i ciljano, raspravljati se jedino može je li to bilo 6, 7 ili 10 milijuna Ukrajinaca. Stradao je jedan broj i drugih osim Ukrajinaca, ali naprosto kao kolateralne žrtve. Ako te bude interesiralo ostavit ću ti ovdje neke interesantne i važne elemente vezane uz ovo.

Mene samo interesuje sta kazu rusi i sta kazu nezavisni istrazivaci na ovu temu. A ukrajinci mogu pricati sta god hoce, ja im iskreno ne verujem ni kad kazu kakvo ce vreme biti..

ako jednu inferiornu manjinsku skupinu netko napada i na koncu čak "kolje", rezultat mora biti takav da se ta skupina spašava masovnim bježanjem na najbliži prostor na kojem će biti sigurna. U ovom slučaju, to bi bio bijeg Rusa iz istočne Ukrajine preko granice u Rusiju. Je li bilo ovakvih masovnih bježanja Rusa od "Ukrajinskog noža"? NIje. Dakle, riječ je o zaista besramnoj izmišljotini

Pa ne moraju bukvalno da ih kolju, tu i tamo ubiju po nekog.. Isti scenario kao sto su albanci na kosovu maltretirali srbe.. U vreme Tita si imao istu situaciju gde su srbe proterivali, silovali itd.. Pa im je on dao autonomiju da bi se smirili.. Recimo moja koleginica je kao dete za vreme SFRJ isla na kosovo na ekskurziju, a albanci se okupili ispred sobe gde su deca spavala, pa vikali kako ce da ih siluju, kao izadjite napolje da vas silujemo.. Znaci strasno, nisam joj verovao a ona me uverava kako je to dozivela...

Znaci, nije ti to primer, ne mora neko organizovano da bezi. Srbi nisu bezali a bili su ugrozeni..

Je li bilo ovakvih masovnih bježanja Rusa od "Ukrajinskog noža"? NIje.

Rekao sam, nije bilo masovnog bezanja ni srba sa kosova, odlazili su polako, to je trajalo godinama.. Niko nece tek tako napustiti svoju kucu i zemlju, posebno ako nema gde da bezi, i ako prodajom ne moze da zaradi..

Ako su se dogodili kakvi pojedinačni slučajevi maltretiranja i ubojstva Rusa u Ukrajini, onda se to rješava na drugi način, a ne divljačkim pohodom sa 500 000 vojnika i toliko razornim oružjem da čitavu Ukrajinu možeš spržiti

I nas je NATO gadjao armadom aviona natovarenih bombama sa osiromasenim uranijumom..

Zasto NATO bombarduje citavu zemlju?

Zato sto ovo nije moguce drugacije izvesti! Jer ako udjes pesadijom a ne unistis avijaciju i oklopna vozila neprijatelja prvo ce te gadjati iz vazduha pa krenuti peske sa zemlje, a ti ma kakva da si sila da, neces se dugo odrzati, mozda i izgubis rat.

Međutim, to što je ovo bilo poznato malom broju ljudi nije dokaz da ovo nije istina

Bas zato je jako sumnjivo.. Zapad mrzi ruse vekovima, ovo bi im koristilo da ih ocrne, ali nikda nisu pominjali.. Sto i dovodi do zakljucka da je ovo samo novija propaganda Ukrajinaca..

Gore ti rekoh. Da su Ukrajinci zaista tako i toliko vršili zločine nad Rusima, sigurno bi bilo masonog bijega Rusa iz Ukrajine u Rusiju. A toga nije bilo.

Ne bi Slape, ne bi bilo masovnog egzodusa.. Znam to na primeru kosova.
Bilo je silovanja, ubistava, iskljucenja struje i vode, zastrasivanja, prinudnih kupovina kuca, proterivanja, uskracivanja zdravstvene zastite.. Sve je to trajalo godinama..

A zasto onda Ukrajinci nisu bezali od gladomora? Valjda bi bilo masovnog egzodusa u susedne drzave, ljudi beze trbuhom za hlebom.. Pa bi culi i od drugih drzava da su bezali..

meni se prevrće želudac, ali što mogu? Imam(o) li pravo šutjeti o istini? Ako "sačuvam želudac", šutnjom, "ubit će me savjest". I na koncu, zašutim li, i kamenje će vikati, ali tada će Bog mene pitati - zašto si šutio.

Rusi svakako nisu nevini, niko nije. Pitanje je samo ko je veci zlotvor.. Amerikanci ili Rusi?

Ti ne zelis zauzimati stranu, niti ja.. Ali sta ces ako si na to prinudjen? Svakako da su nase zemlje suocene sa tim da izaberu stranu..

Srbija je ipak izabrala neutralan stav, mozda je to jedino resenje u ovoj situaciji..

Treba biti na strani istine, i 'urlikati' o istini. Otk 3,16: Ali jer si mlak, ni vruć ni studen, povratit ću te iz usta.

Ja samo ne znam sta je istina.. Vesti su lazne, vlada cenzura.. Zasto tolika cenzura Ruskih medija na zapadu, osim ako se nesto ne zeli prikriti?

Ta cenzura me podseca na onu u vreme kovida.. Sada imamo biolabaratorije i optuzbu Ruske strane o americkoj proizvodnji patogena.. Da li je sve samo maska, ili je u pitanju realnost, mozda rusi ratuju na strani dobra.. Treba dobro ispitati..

Američka priča o Sadamu Huseinu. :) Amerikanci su bili bar originalni, a Putin kopira američke idiote i zločince.

Sta je onda stvarni Putinov cilj? (ako je prica izmisljena)

Da li on zeli da se konfrontira sa citavim svetom da bi tek malo prosirio svoje granice ili zeli da osvoji pola evrope?

Postoje tri mogucnosti:

1) Putin ucestvuje u NWO agendi, daje zapadu alibi za sirenje patogena i virusa, tako sto ce Rusko-Americki sukob predstaviti kao bioloski rat

2) Putin je protiv NWO, i zeli da unisti biolabaratorije koje sluze za kontrolu populacije

3) Putin je ludak koji zeli 3. svetski rat, da prosiri granice Rusije i stvori slovenski savez..

Odsjecanje glave je uvijek zločin, i zaista mi je malo čudno da se sami snimaju i to šire i time se hvale. Ako je to točno onda je riječ o pojedinačnim slučajevima gdje se radi o bolesnicima. Analizu ovoga rata svesti u domenu ovakvih bolesnih slučajeva je i krivo i nepošteno.

Mislim da je to emitovano i na Ukrajinskoj nacionalnoj televiziji.. Valjda tako podsticu moral odnosno nemoral u narodu, prave ih monstrumima..

Evo pogledaj:

Prvo, to nisu službene oznake Ukrajinske vojske. Drugo, službena oznaka ruske vojske, boljševička crvena petokraka, je simbol pod kojim je ubijeno 10-tak puta više ljudi nego pod simbolom kukastog križa.

Ne samo da nose kukaste krsteve, vec uopste i ne kriju da su rasisti..

Evo vrlo interesantnih detalja vezanih uz Gladomor kojim su pomoreni Ukrajinci:

1. Gladomor je izazvan u najplodnijim ukrajinskim krajevima. To su široki prostori pokriveni humusom ili černozemom, debelim do tri metra.

2. Izvoz žita iz SSSR-a u to vrijeme pokazuje da razloga za glad nije bilo.

3. Ukrajinskim su seljacima bolješvici oduzeli svo žito, uključujući i sjeme, a zatim i svu hranu koja se mogla transportirati.

4. Gladomor je izazvan i u ruskim pokrajinama u kojima žive Ukrajinci, pa čak i u kavkaskim krajevima nastanjenim ukrajinskom manjinom.

5. Do smrtonosne gladi nije došlo u sovjetskim republikama koje su neusporedivo siromašnije obradivim površinama od Ukrajine, pa čak pokrivene planinama, polupustinjama i tajgama.

6. Tijekom gladomora seljacima se nije dopuštalo napustiti sela u kojima su živjeli. Svaki takav pokušaj vojska je zaustavljala oružjem.

7. Zabranjeno je bilo slanje humanitarne pomoći seljacima.

8. Zabranjeno je bilo, ne samo tražiti u inozemstvu humanitarnu pomoć, već je o gladi bilo zabranjeno, pod prijetnjom kaznenim sankcijama, javno govoriti. Na taj način svijetu nije bilo dopušteno spasiti milijune nedužnih Ukrajinaca.

9. Nakon što je oko 7-10 milijuna ukrajinskih seljaka bilo umoreno glađu, ili strijeljano, na područja u kojima su umoreni Ukrajinci živjeli Staljin je naredio dovođenje novog pučanstva, ali sada Ruske nacionalnosti. Nije dopustio da se ovamo dosele Ukrajinci iz siromašnijih pokrajina, niti žitelji siromašnih kavkaskih i azijskih zemalja, što jasno ukazuje na nacionalnalističku pozadinu gladomora. Uostalom, za Staljina nacionalno je pitanje bilo, zapravo, transportno. Kasnije će poluotok Krim osloboditi o domicilnog pučanstva Krimskih Tatara, tako što će ih jednostavno preseliti (transportirati) u Sibir i Kazahstan. Onamo je transportirano i na milijune Ukrajinaca koji nisu ubijeni gladomorom.

10. Godine 1937. izvršen je popis stanovništva u SSSR-u. Nakon što je obaviješten o rezultatima popisa, koji su jasno ukazivali na posljedice gladomora 1932.-1933., Staljin je jednostavno naredio da se popisivači strijeljaju, a dokumentacija o popisima uništi. Uz to, zabranjena je pod prijetnjom drakonskih kazni, riječ holodomor.
----------------------------
Potresna snimka izgladnjelog malog Ukrajinca

Pogledajte prilog 153719

Ovo stvarno deluje kao naucna fantastika, po mnogim tackama, da sad ne duzim..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naš genetski tip koji preovlađuje je dinarski i atlantsko-mediteranski. Odlikuje ga višak testosterona kod muškaraca i progesterona kod žena. To samo po sebi ima prednosti ali može da bude velika mana.

Ajd.. vrsili analizu testosterona i na osnovu toga zakljucili da je neko agresivan.. Mislim stvarno.. (nivo testosterona samo ukazuje na plodnost)

Pisati kako su Srbi "varvari" a zapadnjaci "mirotvorci" je teski idiotizam!

šire...gordost, oholost i samoponositost nam ne dozvoljava da uvažavamo jedni druge na ovim prostorima, um je pomućen i zato su nam političke i društvene odlike na veoma niskom nivou

Taj aspekt koji nazivas "gordost" je nerealn osecaj (kod djavola i ljudi) i zato je negativan! On nastaje kad neko nesto umisli! A ovde je osecaj "genetske superiornosti" potpuno realan i postoji!

Taj osecaj nije prepreka za ostvarenje jednakosti i mira medju nacijama, jer mi nismo koristili tu superiornost da bismo nekog zlostavljali ili "porobili"!

Upravo zelju da mu drugi "sluze" imaju zapadne i varvarske nacije!

Bolje je da njima uputis kritiku, nego nama!

Nase teznje su potpuno iskrene! To se vidi kroz istoriju, u bivsoj SFRJ smo osnovali "bratstvo i jedinstvo" - drzavu jednakosti, koja nije postojala nikada ranije!

Ko pak ostaje gord on neće menjati svoje navike i biće još više utvrđen u zlu, kao svojevremeno gordi faraon ("još više otvrdu srce faraonu") i pored nevolja.

Jovane, taj osecaj da si genetski jaci i superiorniji, nema nikakve veze sa gordoscu ili teranjem inata!

Mesas babe i zabe!

Hristos je genetski iznad nas, ali nije gord i ne tera inat, vec je ponizan i sluga svima! Tako su i Srbi primer drugim nacijam i sluze!

Inat koji pominjes nastaje prirodno kada su povredjena tvoja prava. Kod nas srba taj osecaj se javlja kada nam neko uzurpira slobodu, i to opet nije negativna osobina!

Ti si Jovane pozitivne osobine pretvorio u negativne. Ti i ne znas sta predstavlja svaka od njih!

E zato Mire svaki narod ima svoje prokletstvo kao i Ham, ako dozvoljava ispoljavanje onih loših karkateristika.

Reci to zapadnjacima, jer oni zele da im drugi narodi "sluze"! To je losa karakterietika! Reci im da su "prokleti" i "nezreli"!

Zasto si se toliko okomio na Srbe, koji su plemenitiji od svih drugih naroda jer zele da svetom vladaju sloboda i jednakost?

tada neće imati problem ni sa mešanjem jačih sa strane jer će sam biti sposoban i zreo.

Nemoj vise da mi pricas nebuloze! djavo je podelio i samo nebo, odvukao je sa sobom trecinu andjela, a ti pises da nece prevariti male Srbe i podeliti ih?

Pa koliko god da smo genetski superiorniji, to ne znaci da smo i nepobedivi! Nijedan narod nije nepobediv..

Ako cemo o manama i zrelosti. . Ti tvoji zapadnjaci su ROBOVLASNICI I VARVARI! Mozes da ih branis koliko hoces, ali mi smo zdraviji umno, duhovno plemenitiji, genetika nam je ocuvana..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ajd.. vrsili analizu testosterona i na osnovu toga zakljucili da je neko agresivan.. Mislim stvarno.. (nivo testosterona samo ukazuje na plodnost)

Nivo testosterona utiče i na agresivnost. Zapravo, radi se o sledećem. Nivo testosterona utiče na taj unutrašnji osećaj snage potreban za životne izazove. On ima svoju ulogu. E sada, kao što rekoh ako se on pravilno upotrebi, on neće doneti agresiju već zapravo hrabrost u službu bližnjima i službi Bogu. Ali rekoh, ako nije pod kontrolom Svetog Duha onda će se on okrenuti u agresiju.

Naravno, ovaj viši nivo testosterona imaju i kelto-iberci(Španci) i svi atlantsko-mediteranski ili dinaridski narodi.

E sada, ako pogledamo navike našeg naroda ovde, možemo li reći da je to posvećen, ponizan narod..kako se ljudi danas ophode jedni prema drugima..koliko zla, nasilja, grubosti karaktera? Ne možemo reći da je to "pod kontolom". A ako se tako odnosimo jedni prema drugima, onda ćemo imati problem i sa svetom oko nas. I to je politički potvrđeno.

Naravno, ne govorim da su drugi dobri već samo ukazujem kako nam je ovaj duh buntovnosti balst oko vrata u svetu koji nije pravedan, ali baš zato je potrebna mudrost i hladnokrvnost u donošenju političkih odluka, pa ako to ne budemo uspeli da iskontrolišemo stradaćemo kao i do sada.

To je ono Hamovo prokletstvo.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nivo testosterona utiče i na agresivnost.

Kakve su to gluposti, srbi su ti agresivni? Ajde molim te, pa ti svoju naciju cinis varvarima! Nikad nismo bili agresivni! Nema gostoljubivijeg i plemenitijeg naroda!

Nivo testosterona nema veze sa tim, to je samo potencijal! Mani me te kvazi nauke, to su izmislili!

Nivo testosterona utiče na taj unutrašnji osećaj snage potreban za životne izazove.

Rekao sam vec to je potencijal, to ne znaci da je neko agresivan ili da ce zloupotrebiti snagu! Ovi na zapadu su svi zenskasti i jadni, pa su ljubomorni na nas sto smo mi razvijeni a oni nisu! Zato ovo isticu kao manu, a sve su homoseksualci, da Bog sacuva! Pa Bog je stvorio muskarca muzevnim i jakim a ne neke mlakonje zenskaste! Sta hoces da kazes da je Bog stvorio coveka agresivnim?

On ima svoju ulogu. E sada, kao što rekoh ako se on pravilno upotrebi, on neće doneti agresiju već zapravo hrabrost u službu bližnjima i službi Bogu. Ali rekoh, ako nije pod kontrolom Svetog Duha onda će se on okrenuti u agresiju.

Totalna izmisljotina, prirodno je da muskarac poseduje snagu, potencijal, misice, dakle testosteron ne utice na agresiju! Covek postaje agresivan iz drugih razloga! A Srbi tj. ljudi sa ovih prostora dokazano nisu agresivni sami po sebi, oni su samo muzevni, a to je prirodno!

E sada, ako pogledamo navike našeg naroda ovde, možemo li reći da je to posvećen, ponizan narod..kako se ljudi danas ophode jedni prema drugima..koliko zla, nasilja, grubosti karaktera?

Nemoj molim te da pricas ovde gluposti, nema smisla sta pises! Nigde oko mene nema agresije, znaci nigde! Ljudi su ljubazni, susretljivi, hoce da pomognu, gostoljubivi, cene pravdu i moral, vise nego bilo gde na svetu ili jednako kao drugi. Agresivni postaju jedino kada ih diras, kada si bezobrazan, kada im uskracujes slobodu, naravno da ces tada dobiti batina. A to nema veze sa tesrosteronom ili 'primitivizmom' kao sto zapadnjaci hoce to da predstave! Nije muzevnost i snaga "primitivizam", takvog je coveka Bog stvorio!

Zapadnjaci su zenskasti pederasti i degenerisani, po tome se i vidi da nemaju taj genetski potencijal koji mi imamo!

Ne možemo reći da je to "pod kontolom". A ako se tako odnosimo jedni prema drugima, onda ćemo imati problem i sa svetom oko nas. I to je politički potvrđeno.

To je laz i propaganda, teska izmisljotina zapada, oni su puni kompleksa! Krivo im je sto oni nisu takvi, pa to nazivaju "primitivizmom"! Mani te zenskaste degenerike! Kada dodjes kod Srba i balkanca, oni ce te lepo ugostiti, pomoci ce ti, pa ako se ponasas kao prijatelj oni ce ti sve uciniti, bices za njih najveci prijatelj na svetu, samo je bitno da se "ponasas" i da si normalan i moralan! Zapadnjaci su nemoralni, manipulativni, njihova politika je laz, i oni su krivi za tu agresiju, a ne mi! Naravno da ces se ti braniti kada si ugrozen, to je utkano u genetski kod! A mi nikada nismo napadali, mi smo se branili! I nikada nismo koristili prekomernu silu!

Ti si zatrovan zapadnom propagandom, toliko da je to strasno, da si cak poceo i svoj narod da mrzis! Ali to me ne cudi!

Naravno, ne govorim da su drugi dobri već samo ukazujem kako nam je ovaj duh buntovnosti balst oko vrata u svetu koji nije pravedan, ali baš zato je potrebna mudrost i hladnokrvnost u donošenju političkih odluka

Ajd, sad bi ti da balansiras! Zapadnjaci su 100 puta gori od nas, predstavljaju se prijateljima a lazu, varaju, krse dogovore, zavlace, potajno mrze, puni su zavisti i gledaju da te uniste! Dok balkanci drze datu rec, plemeniti su, gledaju te kao prijatelja i brata kad mu omilis, umrli bi za tebe.. A u toj vrlini cesto nemaju granice, pa ispadaju glupi i naivni, jer im je nepojmljiva ta pokvarenost sveta, i zato uspevaju da ih prevare! Po definiciji mi smo ogromni grmalji mekog srca, a zapdnjaci su zli degenerisani patuljci!

Nije tacno ni da Srbi nisu "hladnokrvni", jesu, oni dugo trpe, ne svete se, ali kad predjes sve moguce granice satrce te i od tebe nece ostati na zalost nista! A to je po zasluzi!

Nemoj molim te hvaliti te zenskaste pederaste degenerike sa zapada, oni su davno propali, ljubomorni su na nas i zele da nas uniste, pretvaraju se da su dobri, a zli su!

pa ako to ne budemo uspeli da iskontrolišemo stradaćemo kao i do sada.

Dobro se mi kontrolisemo, Putin da nije hladnokrvan bacio bi atomsku na Ukrajinu i zavrsio posao, to bi bio znak svima da se ne igraju sa nama! To bi mogao i da uradi, jer time ne napada NATO, niko ne bi smeo ni da reaguje, a bilo bi dobro upozorenje!

Nazalost, to bi ucinili amerikanci da su u takvoj prilici, ali ne i Putin. Sto samo pokazuje da ti pricas gluposti i da ono sto navodis kao nase mane, su zapravo vrline!

To je ono Hamovo prokletstvo

Prokletstvo je na zapadu, sud Bozji ce se sruciti na njih! Opet si i u ovom slucaju na pogresnoj strani! Bogatsvo moc i prosperitet, nisu znaci blagoslova, to su znaci prokleststva i prijateljstva sa ovim svetom i djavolom, on daje novac!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jesi li čitao Dositeja ili Ivu Andrića o našem mentalitetu? Pročitaj, suoči se sa istinom. I ne samo ovi inntelektualci već hiljade drugih...ali samo ova dva su dovoljna. To je istina Mire. I ništa teško za razumeti. I ne pišu oni istinu zato što mrze svoj narod već zato što mu žele dobro.

Kao drugo, rekoh taj potencijal postoji za loše i dobro. Ni ja ne kažem da je povećan nivo testosterona loš sam po sebi. Bog je to dopustio zbog prilagodbe prirodnim okolnostima. Sad na nama je kako time upravljamo. Ono je opasno ako nije kontrolisano. Ako jeste ono je veoma korisno.

Germani i Sloveni(Nordidi) su drugačiji. Oni nemaju taj nivo testosterona kao mi na Balkanu-Dinaridi. Oni imaju druga iskušenja. Zato su drugačiji.

Ni jedan narod nema superiornist o kojoj ti govoriš, već samo prednosti u jednom ili drugom segmentu...ali na svakome je kako će se izboriti sa time.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jesi li čitao Dositeja ili Ivu Andrića o našem mentalitetu? Pročitaj, suoči se sa istinom.

Dositeja necu da citam, on je pisao protiv Pravoslavlja! O mentalitetu ne mozes suditi citajuci neciju knjigu, vec iz iskustva. Treba da se suocis sa istinom, jer si dopustio da drugi misle za tebe i da ti ogade i sopstvenu naciju!

ne samo ovi inntelektualci već hiljade drugih

Ja sam intelektualac sam sebi, ne treba meni drugi da ubacuje misli i da me uci!

I ne pišu oni istinu zato što mrze svoj narod već zato što mu žele dobro.

Zatrovani su kao i ti, ucili su zapadne skole gde su ih indoktrinirali! Istu skolu i ti imas, zapadnu! Ne moze neko ko je indoktriniran zapadnim ucenjem i ko ima predubedjenja da donese pravilan sud!

Da li si icim oborio ono gore sto sam pisao? Nisi Jovane, i ne mozes, jer to su gluposti! Oni izmisljaju, imaju teznju da nas predstave primitivnim divljacima, a to je daleko od toga!

Ni ja ne kažem da je povećan nivo testosterona loš sam po sebi. Bog je to dopustio zbog prilagodbe prirodnim okolnostima.

Nije Bog to "dopustio" - ON JE COVEKA TAKO I STVORIO! Adam je bio vislji nego danasnji ljudi, bio je velik stasom, sve je pucalo od snage, bio je razvijen, a ako je to bila posledica testosterona, to samo pokazuje da je to nesto normalno!

Srbi i balkanci su ovo zadrzali, a ostali narodi nisu, i tu se vidi nasa genetska superiornost!

Zapadni narodi su slabi - umno psihicki i fizicki su manji nego balkanci.. Da ne govorim da su zenstveni i pederasti, puni su zloce i zavisti, prevara im je na jeziku a manipulacija im nije strana!

Ovo nisu odlike balkanaca!

Balkanci su 'grmalji mekog srca', prihvataju slabe, gostoljubivi su, plemeniti, hoce da pomognu, vole sve ljude, pa jos ako si dobar prema njima gledace te kao brata, zbog tebe ce i stradati..

Takve odlike neces naci ni kod jednog naroda na zapadu! Reklo bi se da ono sto nam je prednost isto tako je i mana.. Bas zbog te odlike da verujemo u ljude i njihovu dobrotu, uspeli su da nas prevare i nahuskaju da se pobijemo!

Ipak, posto je i djavo uspeo to da uradi na nebu, da podeli andjele jedne protiv drugih, ne mozes tvrditi da je to dokaz inferiornosti (geneticke slabosti) u odnosu na zapadnjake, koji su iskoristili tu nasu dobrotu..

Nicim ti nisi dokazao da je zapadni mentalitet "bolji" od naseg, a to zelis. Ti si preko svake mere zaveden da mrzis sopstveni narod! Podsecas me na Tripa,. jer i on je velicao zapad i njihova dostignuca...

Ono je opasno ako nije kontrolisano. Ako jeste ono je veoma korisno

Kod nas je to kontrolisano! Potencijal i snagu nikada nismo zloupotrebljavali, i zato ti ne mozes tvrditi da smo mi "divljaci"! Divljak nije razuman, on silu koristi da 'porobi' i unisti! Upravo su to odlike zapadnjaka, jer oni ustaju da ratuju i da "porobe". A mi balkanci nikada nismo ratovali da nekog "porobimo" i iskoristimo, vec da se odbranimo! Kada uklonimo opasnost, onda svima dajemo jednaka prava podsticuci bratstvo i mir. To je tako uvek bilo!

A tvoji zapadnjaci ne samo da ne podsticu "jednakost"i" bratstvo", oni su osmislili kapitalizam stvorili su takmicarski duh, koji tezi da pregazi druge ljude - cak i svoje bliznje, radi sebicne zarade! Stvorili su dakle drustvene slojeve, podelili ljude na bogate i siromasne, na sposobne i nesposobne..

To nije sistem koji su balkanci stvorili! To je sotonski sistem, gde je covek sam sebi bog, i pati od zadovoljavanja apetita!

Germani i Sloveni(Nordidi) su drugačiji. Oni nemaju taj nivo testosterona kao mi na Balkanu-Dinaridi

Naravno da nemaju! Oni su zenskasti i pederasti!

jedan narod nema superiornist o kojoj ti govoriš, već samo prednosti u jednom ili drugom segmentu..

Ja nisam govorio o "rasnoj superiornosti", ti si ovo potencirao tvrdeci da su zapadnjaci razvijeniji duhovno i umno! Zeleci time da nas predstavis inferiornim "divljacima"!

Ovo veze sa istinom nema!

I bas to vuce na rasizam.. ---> ZAPADNJACI SU SUPERIORNIJI I TREBAJU DA VLADAJU SVETOM! (TI SI TO IZJAVIO).

Balkanci iako osecaju superiornost, ne nipodastavaju druge nacije, ne namecu svoju volju drugima, niti porobljavaju druge nacije, dok ovi tvoji sve to rade!

Nisam ja dzabe rekao da je zapad NACISTICKI!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Dositeja necu da citam, on pisao protiv Pravoslavne crkve!

Pa jel pogrešio? Mislim da nije. Ali pre svega o mentalitetu. Ok, nećeš Dositeja, imamo Ivu Anrića. Ako ne želiš ni Ivu Andrića imamo Vladimira Dvornikovića, Ako ne želiš ni njega imamo Dimitrija Tucovića, Jovana Belimarkovića, Dragišu Lapčevića...navodim samo neke najpoznatije.

Nije Bog to "dopustio" - ON JE COVEKA TAKO I STVORIO!

Nije, ovo nastaje posle potopa..ova razlika. Zbog prilagođavanja životnim uslovima.
Adam je bio vislji nego danasnji ljudi, bio je velik stasom, sve je pucalo od snage, bio je razvijen, a ako je to bila posledica testosterona, to samo pokazuje da je to nesto normalno!

Ne, to nema veze sa ovim pitanjem jer su ljudi pre Potopa svi bili mnogo viši i dugovečniji od nas danas. Klima je bila ujednačena, nije bilo leta ni zime..sasvim drugi uslovi. To ne možemo porediti ni u kom smislu.

Zapadni narodi su slabi - umno psihicki i fizicki su manji nego balkanci.. Da ne govorim da su zenstveni i pederasti, puni su zloce i zavisti, prevara im je na jeziku a manipulacija im nije strana!

Najženstveniji su Baltidi i azijski turkmenski narodi. Zašto? Zbog prilagođenosti uslovima života. Njihovi muškarci imaju višak ženskih hormona jer su okrenuti ka zaštiti novorođenčadi jednako kao i majke. Rusi su ti mešavina Slovena i Azijata i zato ta azijatska crta daje surovost u karakteru. Duga priča.

Kod nas je to kontrolisano! Potencijal i snagu nikada nismo zloupotrebljavali, i zato ti ne mozes tvrditi da smo mi "divljaci"!

Mire, nivo korupcije i bahatosti je veoma visok kod nas. Nigde nemaš toliko pljavštine i neuređenog javnog prostora kao kod nas. Na žalost. Itekako nismo ukrotili naše crte bahatosti i gordosti .Većina, naravno ima pojedinaca koji tu svest imaju...pod uticajem prosvećenosti. Ali je to mali broj.

Ja nisam govorio o "rasnoj superiornosti", to si ti potencirao tvrdeci da su zapadnjaci razvijeniji i duhovno i umno!

Samo sam rekao da su Nordidi-Germani i deo Slovena prošao kroz period prosvete i promenili karakter. O tome svedoči uređenost kod severnih naroda do tančina. Nisu oduvek bili takvi, već od vremena reformacije i prosvetiteljstva. Zato su oni i dalje zbog tog pozitivnog uticaja na um i karakter, sada mnogo napredniji od nas u svemu.

Na našim prostorima najpozitivniji primer je Slovenija. Slovenci su imali blagotvoreni uticaj prosetiteljstva i na tim principima izgradili svoju naciju i nacionalnu svest. I zato su najnapredniji od svih ex-yu republika.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Verovatno i Rusi ucestvuju u kreiranju NWO, ne treba da ih hvalis..

Niti ovo nije nemoguće niti bi mene iznenadilo da se pokaže potpuno točnim. Klaus Schwab, predsjednik svjetskog ekonomskog foruma i autor "Velikog reseta", govorio je vrlo lijepo i pohvalno o Putinu.

Mene samo interesuje sta kazu rusi i sta kazu nezavisni istrazivaci na ovu temu.

Istraži sam. I pri tome ti savjetujem - ne traži samo i jedino dokaze za ono što ti sada o tome misliš. Onda ćeš postati Jovan, subotar.

A ukrajinci mogu pricati sta god hoce, ja im iskreno ne verujem ni kad kazu kakvo ce vreme biti..

A što ćeš misliti i reći, ako ti činjenice (ne Ukrajinske nego relevantne) pokažu da su Ukrajinci o ovome govorili istinu a du su Rusi o ovome lagali i sve pokušavali da ovu strahotu sakriju?

A zasto onda Ukrajinci nisu bezali od gladomora? Valjda bi bilo masovnog egzodusa u susedne drzave, ljudi beze trbuhom za hlebom.. Pa bi culi i od drugih drzava da su bezali..

Navedoh ti i to među onih 10 točaka, točka 6:

6. Tijekom gladomora seljacima se nije dopuštalo napustiti sela u kojima su živjeli. Svaki takav pokušaj vojska je zaustavljala oružjem.

Rusi svakako nisu nevini, niko nije. Pitanje je samo ko je veci zlotvor.. Amerikanci ili Rusi?

Neka svatko sam donosi svoj zaključak o ovome, a najvažnije je da se pri tome imaju relevantne, istinite i kvalitetne, činjenice o ovome.

Ja samo ne znam sta je istina.. Vesti su lazne, vlada cenzura.. Zasto tolika cenzura Ruskih medija na zapadu, osim ako se nesto ne zeli prikriti?

Zašto tolika cencura zapadnih medija u Rusiji, osim ako se nešto ne želi prikriti? :)

Ta cenzura me podseca na onu u vreme kovida.. Sada imamo biolabaratorije i optuzbu Ruske strane o americkoj proizvodnji patogena.. Da li je sve samo maska, ili je u pitanju realnost, mozda rusi ratuju na strani dobra.. Treba dobro ispitati..

Teško je da ratuješ na strani dobra, ako si silnom vojskom i silnim oružjem ušao na tuđi teritorij i tamo ubijaš ljude i sa zemljom sravnjuješ njihove gradove. Nisu Ukrajinci ušli u Rusiju ubijati Ruse i ne razaraju Ukrajinci ruske gradove i infrastrukturu u Rusiji.

Sta je onda stvarni Putinov cilj? (ako je prica izmisljena)

Da li on zeli da se konfrontira sa citavim svetom da bi tek malo prosirio svoje granice ili zeli da osvoji pola evrope?

Postoje tri mogucnosti:

1) Putin ucestvuje u NWO agendi, daje zapadu alibi za sirenje patogena i virusa, tako sto ce Rusko-Americki sukob predstaviti kao bioloski rat

2) Putin je protiv NWO, i zeli da unisti biolabaratorije koje sluze za kontrolu populacije

3) Putin je ludak koji zeli 3. svetski rat, da prosiri granice Rusije i stvori slovenski savez..

Ja mislim da je nešto četvrto. Mislim da je Putin krivo procijenio, mislio je da Ukrajina neće imati ovakvu podršku zapada, i zato je nasrnuo na Ukrajinu, i mislim da na ovaj način jednostavno liječi svoje teške komplekse.

Ovo stvarno deluje kao naucna fantastika, po mnogim tackama, da sad ne duzim..

A što ako nije fantastika?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa jel pogrešio? Mislim da nije.

Jok ja sam pogresio..

Ok, nećeš Dositeja, imamo Ivu Anrića. Ako ne želiš ni Ivu Andrića imamo Vladimira Dvornikovića, Ako ne želiš ni njega imamo Dimitrija Tucovića, Jovana Belimarkovića, Dragišu Lapčevića...navodim samo neke najpoznatije.

Rekao sam, meni tkz. intelektualci nisu potrebni, ja sam sebi intelektualac, a ti ako si povodljiv, onda svako skolovan po zapadnim standardima moze da ti govori sta je istina i sta da radis. Ili neki Kon da te pelcuje! Covek treba da ima svoj stav i svoja zapazanja, a ti ih nemas! Povodis se za "strukom" i inteligencijom..

Nije, ovo nastaje posle potopa..ova razlika. Zbog prilagođavanja životnim uslovima.

Ne izmisljaj! Bog je coveka stvorio muzevnog jakog i visokog, ljudi su bili mnogo vislji i jaci nego danas.. To je genetika koja se kod nas ocuvala, a kod zapadnjaka nije! I to nema veze sa agresivnoscu, to je zapadna propaganda. Ti neces i ne mozes dokazati da ovo ima veze sa agresivnoscu..

Cak i tvoja EGW opisuje prve ljude kao visoke i razvijene, pa sad poreci i svoju prorocicu, a tome si sklon! To samo pokazuje da ti uopste ne branis crkvu vec sebe i svoju uobrazilju..

Ne, to nema veze sa ovim pitanjem jer su ljudi pre Potopa svi bili mnogo viši i dugovečniji od nas danas. Klima je bila ujednačena, nije bilo leta ni zime..sasvim drugi uslovi. To ne možemo porediti ni u kom smislu.

Ala ti lupas! Odakle onda visoki ljudi a odakle mali ljudi na zapadu? Kako smo mi sloveni zadrzali te osobine grmalja a oni nisu? Zar zbog klime i okoline?

Pa ako je tako, opet ostaje ono sto sam ja rekao da je Bog prvog coveka stvorio takvim, a zapadnjacima se desila degeneracija, dok smo mi ocuvali cistu genetiku!

Tvoje lutanje i skretanje, samo pokazuje da ti nisi spreman priznati gresku, pokusavas da izvrnes posto poto..

Najženstveniji su Baltidi i azijski turkmenski narodi. Zašto? Zbog prilagođenosti uslovima života. Njihovi muškarci imaju višak ženskih hormona jer su okrenuti ka zaštiti novorođenčadi jednako kao i majke.

Koja glupost, zastita novorodjencadi uopste nema veze sa stvaranjem zenskih hormona kod muskaraca!

Ako je ovo tacno, to bi opravdalo i homoseksualizam, na naucnoj osnovi, cak podrzalo Darvinisticku teoriju, pa mozes i Boga koji je takve u Starom Zavetu ubijao da osudis, a bibliju slobodno bacis u djubre!

Ne menjaju se hormoni u coveku uticajem sredine, vec se menja njegovo misljenje i shvatanje.. Covek se uci, homoseksualizam se uci, i to je naucno dokazano, osim u izuzetno retkim prilikama kada se covek rodi degenerisan..

Zato homoseksualci i zele da usvajaju decu, jer tako mogu da ih nauce da budu kao i oni!

Znaci, nemaju ovi ljudi "zenske hormone" vec su naucili da budu zenskasti, to ih je naucila kultura!

Balkanci takodje nemaju visak testosterona, vec su naucilili da budu takvi, ono sto se tebi cini kao agresija zbog okoline u kojoj su odrasli..

To sto ti citas o nekakvim hormonima je kvzi nauka, jer nas ne definisu nikakvi hormoni i niske strasti, vec nas definise razum i svest! Imas i naucni dokaz za ovo, uzmi musko dete pa ga odgajaj kao devojcicu, on ce ostatak zivota misliti da je zensko i osecace se tako, iako nema zenske hormone!

Ja ne govorim ovde ni o hormonima, ni o testosteronima, ja govorim o genetici, u smislu gradje coveka. Mi imamo najcistiji genetski kod, i stoga ocuvanu savest - moralnost, jer "u zdravom telu je zdrav duh" - kaze i Sveto Pismo, jer to je tako!

Mire, nivo korupcije i bahatosti je veoma visok kod nas. Nigde nemaš toliko pljavštine i neuređenog javnog prostora kao kod nas. Na žalost.

Izvini molim te, ali kad bi mi ziveli kao oni u sistemu gde je sve na dohvat ruke, bez briga za materijlne stvari, kad bi uzivali zdravlje i sigurnost, mi bi takodje bili andjeli jedni prema drugima.. Ne bi bilo ni korupcije ni prljavstine niti bilo cega..

Uzmi za primer coveka u depresiji, on se ne kupa, ne pere se, skrnav je, pustio je bradu, neobrijan je i smrdi. Nije mu ni do cega. Mozda mu je neko bliznji umro, tuzan je i opterecen.. Pa ne moze takva osoba da se bavi higijenom umetnoscu ili okolinom, to je tesko psihicko stanje!

Isti je slucaj i sa nama, zbog teskih zivotnih okolnosti imamo naizgled vise alkoholizma, korupcije, neuredjen prostor!

Kazem "naizgled"..

Kada bi takva situacija vladala na zapadu, oni bi bili mnogo gori od nas.. Tek kada krenu nestasice, restrikcije i sl.. vidimo kakvi su.. Sta se tada desava? Pa oni idu preko mrtvih samo da sakupe mrvice.. Zasto nisu tada susretljivi prema bliznjima i zasto ne pomazu jedni druge? Mi bas u takvim situacijama nismo sebicni imamo visok osecaj za moral i pomazemo svoje bliznje! Daleko vise nego oni..

Jedan primer je recimo bombradovanje kod nas, mnogi zale za tim vremenom, jer smo se tada pomagali. Recimo kod mene u zgradi, svi se okupimo, kuvamo paprikas, pricamo i druzimo se, pomazemo se. Nije se islo na posao, neki nisu imali da jedu zbog krize, nije bilo plate, pa smo bar hranu obezbedili..

Sve to sto ti gledas na zapadu i citas o nekakvoj idili, to je prividan moral, to je maska.. U muci se poznaju junaci, kaze poslovica!

Nisu oduvek bili takvi, već od vremena reformacije i prosvetiteljstva.

Jovane, postao si Tripo, sve pricas isto kao i on. Samo da te upozorim, ako nastavis sa tim glupostima, moracu zestoko da udarim, nemoj posle da se ljutis..

Reformacija nije donela nista dobro, ona je stvorila buntovnost, podstakla verski liberalizam. Protestantizam je ostvario "demokratiju", a demokratija osecaj da mozes da izadjes na ulicu i trazis "svoja prava", pa ce ti biti dato ako izvrsis dovoljno jak pritisak na vlast.. Ljudi su poceli da se bune, da izlaze na ulice, trazili su sve veca i veca prava.. Od verskih sloboda do gradjanskih prava.. Verske slobode za vestice, sataniste, za sve.. Ljudi su hteli slobodnu ljubav, pornografiju, odatle i seksualna revolucija 60-ih, ozakonjenje prostitucije, legalizovanje droge da mogu da se fiksaju i drogiraju, slobodu za homoseksualce i lezbejkez, za majke da ubijaju svoju decu i vrse abortuse, uveli su i decja prava, da roditelj ili ucitelj ne sme da udari dete, ako musko dete obuce zensku odecu pa mu roditelj zabrani, oduzmu mu dete, jer krsi njegovo seksualno opredeljnje, uskoro planiraju da legalizuju i pedofiliju ako vec nisu itd..

Ovo je sve tvoj zapad. Te gadosti ste omogucili ljudima demokratijom, a lista je ogromna..

Protestantizam nije ucinio svet boljim, vec ga je uveo u dekadenciju i nemoral.. Mi zivimo danas u modernoj sodomi i gomori vasom krivicom, bukvalno!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Niti ovo nije nemoguće niti bi mene iznenadilo da se pokaže potpuno točnim. Klaus Schwab, predsjednik svjetskog ekonomskog foruma i autor "Velikog reseta", govorio je vrlo lijepo i pohvalno o Putinu.

Ja sam nasao da je Putinova majka jevrejka, pa sad sta god to znacilo. Stoji u njegovom pasosu nacionalnost majke. Preziva se SELMON sto dolazi od Solomon.. Ime joj je Marija. Ne znam da li imam na telefonu negde sam sacuvao sliku pasosa, pogledacu..

Istraži sam. I pri tome ti savjetujem - ne traži samo i jedino dokaze za ono što ti sada o tome misliš. Onda ćeš postati Jovan, subotar.

Kad budem imao vremena, provericu..

A što ćeš misliti i reći, ako ti činjenice (ne Ukrajinske nego relevantne) pokažu da su Ukrajinci o ovome govorili istinu a du su Rusi o ovome lagali i sve pokušavali da ovu strahotu sakriju?

Nista, tada cu znati da je rat koji vode namestaljka, i to globalna namestaljka..

Navedoh ti i to među onih 10 točaka, točka 6:

Procitao sam, ali drzati toliki narod taocima, mislim sa je tehnicki nemoguce, neko bi sigurno pobegao i javio ovima napolju, tako da zapad i svi na svetu bi znali sta se desava.. Medjutim istorija izgleda cuti o tome.. Kad bi bar neka zemlja iz okruzenja potvrdila sve ovo, i da su ljudi bezali onda bi bilo sigurno..

Zašto tolika cencura zapadnih medija u Rusiji, osim ako se nešto ne želi prikriti? :)

Hm, ali nisu Rusi cenzurisali njih vec su oni cenzurisali Ruse. Nisu im dozvoljavali da pisu po drustvenim mrezama, pa su oni iz revolta odsekli te drustvene mreze i napravili svoje.. Znas da je cak bila kampanja da se rusi odseku potpuno sa globalnog interneta? Pa ko je prvi poceo? Zapad!

Teško je da ratuješ na strani dobra, ako si silnom vojskom i silnim oružjem ušao na tuđi teritorij i tamo ubijaš ljude i sa zemljom sravnjuješ njihove gradove. Nisu Ukrajinci ušli u Rusiju ubijati Ruse i ne razaraju Ukrajinci ruske gradove i infrastrukturu u Rusiji.

Ista situacija i kod nas kad su bombardovali Srbiju. Rusi se na to i vade, kao vi ste mogli Srbiju a mi ne mozemo ukrajinu..

Ja mislim da je nešto četvrto. Mislim da je Putin krivo procijenio, mislio je da Ukrajina neće imati ovakvu podršku zapada, i zato je nasrnuo na Ukrajinu, i mislim da na ovaj način jednostavno liječi svoje teške komplekse.

Gresis, dobro je Putin znao da ce biti takva reakcija zapada, jer samo godinu dana pre toga, Rusi su testirali svoj nezavisni internet, hteli su da vide sta bi se desilo kada bi rusija ostala bez globalnog interneta.. Kad je rat poceo zapad je stvarno i pretio da ce ih odseci sa neta.. Sa kinezima su takodje sklopili sporazum koji se odnosi na unistavanje bioloskog oruzja, imas pisani dokument.. A to sada navodno rade u Ukrajini! Kina znajuci da ce do rata doci, vec dve godine pre toga se spremala za rat i prikupljala zalihe hrane i goriva.. Takodje zapad je znajuci da ce do rata doci vikao Rusima "napascete" a ovi su govorili "necemo", toliko da je to na kraju postalo i smesno, kao da su ih provocirali da napadnu.. A ne zaboravimo ni njihov sastanak pod nazivomo COP-26 na kojem su raspravljali o prelasku na alternativni izvor energije. Zasto su o tome raspravljali? Da li su znali da ce se rat desiti, da bi se pripremili ili nesto drugo?

Mozda je ovo sve njihova igra, a mozda se iza toga krije i realan sukob.. Videcemo..

Natrag