Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pjesmica mi se ne sluša, a paranoični su oni koji su pohitali i u redovima čekali da ih cijepe.

Na žalost, paranoja je veoma opasna i opaka bolest. Što bi Konstrakta rekla: "u zdravom telu preplašen um".

Šta reći inače kada vi od jedne vakcine pravite 1000 teorija zavere? Zar je moguće da ste toliko preplašeni od vakcine koja je civilizacijska tekovina?

Zaista, teška paranoja.

Ps. usput vređaš milijaredu ljudi koji su se vakcinisali pa čak i svoju sestru u veri, Isabelitu, koja se ako si zaboravio isto cjepila. Malo bi treablo da razmisliš kada iz paranoje prelaziš u neumesne i sarkastične komentare, jer ne znaš koga sve time dotičeš. Znači i Isabelita i milijarede drugih, treba da se testiraju na HIV? Tvom sarkazmu nema kraja. I Miretu takođe, jer i on je ovakvu neumesnu tvrdnju izneo.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Na žalost, paranoja je veoma opasna i opaka bolest. Što bi Konstrakta rekla: "u zdravom telu preplašen um".

Šta reći inače kada vi od jedne vakcine pravite 1000 teorija zavere? Zar je moguće da ste toliko preplašeni od vakcine koja je civilizacijska tekovina?

Zaista, teška paranoja.

Ps. usput vređaš milijaredu ljudi koji su se vakcinisali pa čak i svoju sestru u veri, Isabelitu, koja se ako si zaboravio isto cjepila. Malo bi treablo da razmisliš kada iz paranoje prelaziš u neumesne i sarkastične komentare, jer ne znaš koga sve time dotičeš. Znači i Isabelita i milijarede drugih, treba da se testiraju na HIV? Tvom sarkazmu nema kraja. I Miretu takođe, jer i on je ovakvu neumesnu tvrdnju izneo.

Ovaj tvoj odgovor odaje ogroman strah, vjerojatno od Side. Zato, čovječe, idi se što prije testirati na Sidu. I ako si je zaradio, bolje je da što prije saznaš jer su šanse za liječenje veće.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovaj tvoj odgovor odaje ogroman strah, vjerojatno od Side. Zato, čovječe, idi se što prije testirati na Sidu.

Znam da bi ti voleo da mi svi dobijemo SIDU samo da se tvoje TZ ostvare. Ali strašne su ove tvoje pomisli. Čovče, ako si neki i formalni vernik, nadam se da shvataš da se Bogu ovako tvoje pisanje ne dopada. Zaista, grozne misli...verniče, verniče, "verniče" nazovi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znam da bi ti voleo da mi svi dobijemo SIDU samo da se tvoje TZ ostvare. Ali strašne su ove tvoje pomisli. Čovče, ako si neki i formalni vernik, nadam se da shvataš da se Bogu ovako tvoje pisanje ne dopada. Zaista, grozne misli...verniče, verniče, "verniče"...

Sad je očito da je tebe obuzeo paničan strah od HIV-a, i ako ti imalo pomaže svali ti svu krivicu na mene. Ja sam kriv za nastanak korona virusa i Covida, ja sam kriv što si se ti morao cijepiti i ja ću biti kriv za tvoju Sidu. Pa kad sam toliko skrivio, da ti bar malo pomognem, evo ti cjepivo protiv HIV-a u ispitivanju na ljudima pa se prijavi.

Farmaceutska i biotehnološka tvrtka Moderna u suradnji s Društvom za poticanje međunarodne imunizacije protiv AIDS a (IAVI) krajem siječnja započela je s kliničkim ispitivanjima cjepiva protiv HIV-a. Prvi sudionici dobili su prvu dozu eksperimentalnog mRNA cjepiva kojim se želi stati na kraj novim zarazama HIV om.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znam ja da bi ti volio da svi necjepljeni pocrkaju, da ispadne da si ti bio u pravu. Nažalost, i za tebe i za mnoge druge, cijepljenjem ste dobili otrov koji će ljudima uništavati imunološki sustav.
Ja kao što vidiš, ne potenciram vakcinu, nisam zlonameran i nikada tebi ili Miretu nisam rekao...aha..e sad ćete vi videti, niste se vakcinisali...ne nisam to radio. Ali ti i dalje u svojoj opterećenosti prizivaš zlo na one koji su primili vakcinu. I boriš se svim sredstvima protiv medicine.

Šta da radimo...takav si kakav si. Ja želim da budeš zdrav iako nisi primio vakcinu i da te zaobiđe COVID19. A tvoje želje nama su dokaz tvojih ne dobrih namera.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja kao što vidiš, ne potenciram vakcinu, nisam zlonameran i nikada tebi ili Miretu nisam rekao...aha..e sad ćete vi videti, niste se vakcinisali...ne nisam to radio. Ali ti i dalje u svojoj opterećenosti prizivaš zlo na one koji su primili vakcinu. I boriš se svim sredstvima protiv medicine.

Šta da radimo...takav si kakav si. Ja želim da budeš zdrav iako nisi primio vakcinu i da te zaobiđe COVID19. A tvoje želje nama su dokaz tvojih ne dobrih namera.

Zločest si. Ne prizivam ja zlo, nego samo iznosim neke činjenice vezane uz temu i diskusiju koja je o tome trajala više od godinu dana.

A za prisilu si ti bio, tvrdeći da su necjepljeni opasnost za 'normalne' ljude, pa ih treba ili prisilno cijepiti ili prisilno zatvoriti u kuće.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zločest si. Ne prizivam ja zlo, nego samo iznosim neke činjenice vezane uz temu i diskusiju koja je o tome trajala više od godinu dana.

A za prisilu si ti bio, tvrdeći da su necjepljeni opasnost za 'normalne' ljude, pa ih treba ili prisilno cijepiti ili prisilno zatvoriti u kuće.
To nisam rekao ja već nauka i medicina. Da, nevakcinisani su u vreme jake pandemije opasnost prvo za sebe pa onda i za bližnje jer omogućavaju virusu da lakše prodre u organizam, teže oboli i širi veće količine virusa. Vakcinisan sprečava jači prodor virusa, i tako štiti i sebe i druge i na kraju ispunjava zapovest "ljubi bližnjeg svog kao samog sebe", jer je odgovorna osoba i misli na sebe i druge.

Tebi lično želim da budeš zdrav i da te COVID19 zaobiđe.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To nisam rekao ja već nauka i medicina. Da, nevakcinisani su u vreme jake pandemije opasnost prvo za sebe pa onda i za bližnje jer omogućavaju virusu da lakše prodre u organizam, teže oboli i širi veće količine virusa. Vakcinisan sprečava jači prodor virusa, i tako štiti i sebe i druge i na kraju ispunjava zapovest "ljubi bližnjeg svog kao samog sebe", jer je odgovorna osoba i misli na sebe i druge

Ovo je netočno. Na koncu se vidjelo da virus jednako prenose i cjepljeni i necjepljeni.

Međutim, ti si nerijetko ovdje pokazivao totalitarne, komunističko-nacističke nakane, tako što bi ljude prisilno cjepio. Ovo je strašno, i hvala Bogu da ova tvoja nasilnička struja gubi ovaj plandemijski rat.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Što bi Konstrakta rekla za ovaj tvoj suldi komentar:"u zdravom telu PREPLAŠEN um".

Da sam ja na tvom mestu ja bih se testirao na paranoju :).

No, Mire, hvala na brizi.

Van pameti je tvrditi da Konstrakta govori za nas da smo "mi preplaseni", upravo je suprotno, ona za vas kaze da ste "vi preplaseni" i govori protiv suludih mera kojima smo bili izlozeni i koji su kao posledicu "stvorili preplasen um"!

Ne mozes ti izvrtati pesmu!

Tako si manipulisao i izjave Bill Gates-a! Tako manipulises i bibliju na svoju stetu!

No, Mire, hvala na brizi.

Ja se malo salim za sidu, ne zelim to nikome.. Ali su ovo pisali mediji, odnosno doktori. Problem imunodeficijencije se pojavljuje nakon trece doze. Sta je tacno uzrok? Objasnili su strucnjaci, vakcina sadrzi delove Hiv-a u sebi..

Izjavila da, kao što se odnosi još na 67 tema. Ali u samoj pesmi nigde koronu ne pominje.

Ako zena kaze da njena pesma nosi poruku o kovidu, kakvu je ona poruku zelela da prenese po tom pitanju?

Ti kazes da je zelela da "podrzi kovid mere"? Pa dokazi, kako i na koji nacin, koji segment pesme podrzava vase kovid mere?

Pošto ne pominje koronu u pesmi nemože ni da se izvode zaključci o tome u kom kontekstu je pominje. Nema konteksta.

Ako je ona izjavila da pominje koronu u pesmi, onda mozemo i trebamo da izvodimo zakljucke o tome iz pesme! U suprotnom bi ignorisali njene izjave!

Pitanje koje se ovde postavlja je:

U kom kontekstu ona pominje kovid i situaciju u pesmi?

Objasni mi kontekst? Ti si rekao da ona podrzava kovid mere, pa pokazi kako?

A kada sama kaže da se može odnositi na koronu, da može a može i na ostale respiratrne bolesti kao i na mnoge druge bolesti. Univerzalna poruka.

Kao prvo, ona je tako uklopila pesmu da prikrije da se ona uopste odnosi na kovid! Ljudi nisu iz prve ni shvatali da ona o tome peva. A kasnije kada im je kliknulo posle par dana, ona je bila prinudjena da to prizna!

Kao drugo, bez obzira sto ona kaze da pesma ima univerzalnu poruku, ona govori i o kovidu, o situaciji, objasni dakle koji to segment pesme podrzava kovid mere? Ne znam koji, objasni mi molim te?

Da odem i dalje, prema tvojem tumacenju i tumacenju vecine - "ona kritikuje i to sto pevaci nemaju zdravstveno osiguranje".. Pa objasni mi zasto onda reci pesme upucuju upravo suprotno - "da ona ne zeli da ima knjizicu i da ne zeli da je prate", da "zeli da ostane nevidljiva za sistem"? A sto je cak potvrdila svojim kasnijim komentarima i intervjuima, rekla je da ne zeli da ima knjizicu uopste!

Dakle, i ovaj segment pesme ima visestruko znacenje, poruka je upucena i nama koji ne zelimo biti deo sistema i vama koji zelite biti praceni i leceni, kao i onima koji stvarno nemaju zdravstvenu knjizicu.. Za svakog ima po nesto! A to je zato, da pesma bude lakse prihvacena!

Ti ne shvatas sveobuhvatnost poruke, zena je jednom pesmom obuhvatila bukvalno sve stavove!

Ipak, njen licni stav je da su ove mere i tortura nezdrave (znam dobro izvodjaca i znam da je to njen stav), dok se pesma najvise na to i fokusira!

Tako da Mire, pusti maštarije već ostavi ženu na miru, da nas lepo predstavi na Evroviziji.

Necu ja tebe da pustim na miru, jer se ti pravis lud!

Ne mozes tvrditi da je zena iznela univerzalnu poruku o "podrsci zdravlju" a da nije podrzala i kovid mere!

Ako ona podrzava zdravlje, onda mora podrzati i kovid mere!

Objasni mi dakle, na koji nacin ona u pesmi podrzava kovid mere?

Evo ja sam lud, pa nisam to video nigde!
Gde je ona dala podrsku kovid merama? Ja nesto "umisljam" i "mastam".. Pa posto si ti razuman i racionalan, ti mi onda objasni koji to segment pesme podrzavaju vase kovid mere, pranje ruku i zdravlje u tom smislu???

Natrag