Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Korona je prohujala,a to dal je original ili vestak to je sporedno...,ali svi naucnici se slazu u jednom.
Vestacki virus korone (napravljen u laboratoriji genetskim modifikacijama DNK) imao bi genetski oziljak,kao majka nakon carskog reza. Ovaj evidentiran covid virus nema nikakav genetski oziljak. A sad filozofiraj kolko god zelis...

Upravo ovaj covek i druge svetske labaratorije dokazuju da kovid "ima takav potpis" kako si se izrazio. A to sto ti nisi informisan, to je posledica previse TV-a i premalo istrazivanja..

Nije to "sporedno" pitanje, vec krucijalno (da li je prirodni ili vestacki), jer su neki poput vas izjavljivali da je Bog pustio kovid kao kaznu ili je to ispunjenje prorocanstava, onih iz glave mateja 24, o bolestima i pomorima, a to nema veze sa time, jer je virus stvoren da pogura NWO, i nista drugo..

koji su tvoji izvori informacije da je on dobio Nobela za virus korone?

Ko je rekao da je on dobio nobela za virus korone? Ajde ti malo popij sokic, pa se onda javi kad se stabilizujes.. Delujes mi jako uznemireno..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ovo je netočno. Na koncu se vidjelo da virus jednako prenose i cjepljeni i necjepljeni.

Ne, opet si pogrešno percipirao izvore. Virus mogu prenositi "jednako" i cepljeni i necepljeni u slučaju da se zaraze istom količinom virusa. Ali vakcinisani se zaraze manjom količinom virusa ako se zaraze pa tako su i manji prenosnici. To su zvanične studije govorile i nisu krile. Samo što ste ih vi pogrešno interpretirali.

Međutim, ti si nerijetko ovdje pokazivao totalitarne, komunističko-nacističke nakane, tako što bi ljude prisilno cjepio

Ja sam za obaveznu vakcinaciju, da. Kad je pandemija u jeku, kada je velika smrtnost i zaraza, da. Jesam.

Ovo je strašno, i hvala Bogu da ova tvoja nasilnička struja gubi ovaj plandemijski rat.

Jesi video kako Kina rešava uspešno ovo? U svakom gradu gde se pojavi malo veća zaraza "lock down". E zato oni nisu prošli kroz one strašne užase kao mi u Evropi. Plus su se vakcinsiali.

Kina je primer. To je odgovornost i prevencija. Baš kao što i Biblija govori da je karantin neophodan radi zaustavljanja zaraze.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
an pameti je tvrditi da Konstrakta govori za nas da smo "mi preplaseni", upravo je suprotno, ona za vas kaze da ste "vi preplaseni" i govori protiv suludih mera kojima smo bili izlozeni i koji su kao posledicu "stvorili preplasen um"!

Ne mozes ti izvrtati pesmu!

Tako si manipulisao i izjave Bill Gates-a! Tako manipulises i bibliju na svoju stetu!

Konstrakta uopšte ne misli ni na tebe ni na mene. Samo je ti usmeravaš tako. Ona govori uopšteno, de je pusti na miru. Bilo bi dobro.

Objasni mi dakle, na koji nacin ona u pesmi podrzava kovid mere?

Prvo nešto mi nabaciš da sam rekao pa posle to opovrgavaš. Uopšte nisam rekao da podržava covid mere. Upravo svo vreme govorim da da je nejna poruka o zdravlju a ne o konkretnim stvariam vezanim za virus ili nešto drugo.

Dakle, bilo bi dobro da nju ostavš na miru i da ne potenciramo teme vezane za pesmu. Nema svrhe raspravljati i onome što sama pesma ne tretira.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jesi video kak Kina rešava uspešno ovo? U svakom gradu gde se pojavi malo veća zaraza "lock down". E zato oni nisu prošli kroz one strašne užase kao mi u Evropi. Plus su se vakcinsiali.

Kina je primer. To je odgovornost i prevencija. Ba kao što i Biblija govori da je karantin neophodan radi zaustavljanja zaraze.

Zašto se ne preseliš u Kinu? Kina je prava zemlja za takve kao ti, boljševik i fašist istovremeno - mega totalitarac.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto se ne preseliš u Kinu? Kina je prava zemlja za takve kao ti, boljševik i fašist istovremeno - mega totalitarac.

Samo neodgovoran čovek prema društvu može ovako govoriti kao ti. Tebe i sličnim tebi, baš briga za bližnjeg, da li tvoj postupak nezaštićavanja od virusa može pogoditi tvog bližnjeg koji može i umreti. Kada je zaraza bila ogromna pre oko godinu dana u talasima, tvoja neodgvornost i tvoja želja da budeš izvan sistema što laska tvojoj uobrazilji, dovodi druge u opasnost. O tome ne razmišljaš.

Odgovoran čovek, hrišćanin, nikada ovako sebično i neodgovorno neće razmišljati.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Konstrakta uopšte ne misli ni na tebe ni na mene. Samo je ti usmeravaš tako. Ona govori uopšteno, de je pusti na miru. Bilo bi dobro.

Ponovicu:

Necu ja tebe da pustim na miru, jer se ti pravis lud! Zena je izjavila da pesma govori i o kovidu!

Ne mozes tvrditi da posto je zena iznela univerzalnu poruku o "podrsci zdravlju", nije podrzala i kovid mere!

Ako ona podrzava zdravlje, onda mora podrzati i kovid mere!

Objasni mi dakle, na koji nacin ona u pesmi podrzava kovid mere?

Ako sam ja lud, pa nesto "umisljam" i "mastam", ti razuman mi objasni koji to segment pesme podrzava vase kovid mere, pranje ruku i zdravlje u tom smislu???

Uopšte nisam rekao da podržava covid mere.

Jesi izjavio, hoces da te citiram?

I sada to tvrdis, dokazi ti meni dakle da je ona podrzavajuci zdravlje dala podrsku i kovid merama, jer to svo vreme ovde tvrdis!

Ja kazem da se ona suproti kovid tiraniji i merama, a ti svo vreme tvrdis da ona to podrzava ili da nije protiv toga!

Dakle dokazi!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Necu ja tebe da pustim na miru, jer se ti pravis lud! Zena je izjavila da pesma govori i o kovidu!

To smo već 15 puta prečešljali. Dakle, u pesmi samoj nigde ga ne pominje. Izvan pesme, u svojim izjavama, na pitanje da li se može odnositi i na COVDI19 je odgovorila da može. I ponovila je da je poruka univerzalna. Mire, jadna Konstrakta kada je ovako maltretiraš. Ne znam šta ste vi "antiglobalisti" usmerili na ovu ženu da je pravite vašim glasnogovornikom? Stvarno ne znam, baš je tužno. Ali šta je tu je.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nema svrhe raspravljati i onome što sama pesma ne tretira.

Pesma tretira kovid, ona je to sama izjavila. Pa bi valjalo analizirati na koji nacin ga tretira!

na pitanje da li se može odnositi i na COVDI19 je odgovorila da može.

Nije rekla "da moze da se odnosi na kovid" vec "da se odnosi na kovid". I sama pesma i performans, virus na displeju iza, fanaticno pranje ruku, sapun, doktori iza nje, odelo bolnicarke to dokazuje!

A to sto pesma tretira zdravlje u univerzalnom smislu, znaci da tretira i kovid na isti nacin!

Dakle, ja sam izjavio da je njena pesma protiv psihicke torture i kovid tiranije, a ti si izjavio da ona podrzava tu torturu svojom pesmom. I to je poenta!

Dakle, dokazi na koji nacin ona podrzava to silovanje uma kojem smo bili izlozeni 2 godine? Da li time sto pere ruke ona podrzava vasu psihozu?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pesma tretira kovid, ona je to sama izjavila. Pa bi valjalo analizirati na koji nacin ga tretira!

Valjlo bi, da. Evo ti analizaraj. Ja sam rekao ono što su činjenice, što sam mogao videti i čuti, e sada ako ti imaš bolje izvore, ok.

Nije rekla "da moze da se odnosi na kovid" vec "da se odnosi na kovid".

Da se odnosi "i" na covid. Dakle veznik "i" što ukazuje da se odnosi i na mnoge druge bolesti, i to je ono što je sasvim logično. Tako da, ja sam na tom stavu. Ako misliš drugačije, ok.

Dakle, ja sam izjavio da je njena pesma protiv psihicke torture i kovid tiranije, a ti si izjavio da ona podrzava tu torturu svojom pesmom. I to je poenta!

Ja ti kažem da pesma ne govori o covid merama a da li je protiv to u pesmi a ni u njenim izjavama nismo čuli. To je Mire, samo prepostavka, unapred onoga što bi ti želeo da jeste. U samoj pesmi niti pominje covid 19 a posebno suprotstavljanje merama.

Dakle, dokazi na koji nacin ona podrzava to silovanje uma kojem smo bili izlozeni 2 godine? Da li time sto pere ruke ona podrzava vasu psihozu?

Svu slobodu sveta imaš, da veruješ da ona pranjem ruku u lavoru zapravo poručuje da su covid mere nešto strašno. Kažem, tvoja sloboda, ja tako stvari nisam video.

Eto Mire, neću da ti oponiram dalje, jer imaš pravo na svoje verovanje i tvrdnje.

Laku noć!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Samo neodgovoran čovek prema društvu može ovako govoriti kao ti. Tebe i sličnim tebi, baš briga za bližnjeg, da li tvoj postupak nezaštićavanja od virusa može pogoditi tvog bližnjeg koji može i umreti.

Ja sam baš zbog brige za druge bio protiv Covid cjepiva. A sada se pokazuje da sam bio debelo u pravu, jer se vidi da cjepiva imaju tragične posljedice, mnogi cjepljeni će oboljeti od Side.

Kada je zaraza bila ogromna pre oko godinu dana u talasima, tvoja neodgvornost i tvoja želja da budeš izvan sistema što laska tvojoj uobrazilji, dovodi druge u opasnost. O tome ne razmišljaš.

Danas je veći broj novozaraženih nego u vrijeme početka cijepljenja (prije 15 mjeseci), pa zašto onda ne nastave cijepljenje ljudi još više? Zašto se ti onda ne odeš cijepiti četvrti ili pet put, jer ti je zaštita od zadnje doze cjepiva jednaka nuli?

Odgovoran čovek, hrišćanin, nikada ovako sebično i neodgovorno neće razmišljati.

Bilo bi korektno da ti riječ kršćanin uopće ne uzimaš u svoja usta, da ne vrijeđaš nas kršćane. Kršćani su oni koji vjeruju u Spasitelja i Boga Isusa Krista, a ne kopile nekakve kurve Marije kako tvrde tvoji Židovi u Talmudu. A ni ti sam nemaš puno bolje mišljenje o Isusu od ovih divljaka, jer si ga ti izjednačio sa sotonom po boštvu.

Natrag