Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Jovane, da sam na tvom mestu ja bi se testirao na SIDU
Doktorka tvrdi: Postoji mogućnost da će zbog vakcina protiv COVID-a Milioni dobiti SIDU već ove jeseni
Doktorka na prvoj liniji (Frontline doctors) upozorava da pacijenti vakcinisani protiv COVID-a koje ona leči pokazuju znakove sindroma stečene imunodeficijencije (AIDS) kao rezultat uzimanja eksperimentalnih inekcija mRNA i da će mnogo više trostruko vakcinisanih pojedinaca verovatno oboleti od smrtonosne bolesti do jeseni 2022.
Dr. Elizabeth Eads, lekar sa 25 godina iskustva u osteopatskoj medicini iz Floride, rekla je u utorak Gregu Hunteru iz USA Watchdog-a da trostruku vakcinisani pacijenti pokazuju znakove AIDS-a i da se ona i njene kolege bore da shvate kako da ih leče.
“Da, sada u bolnici vidimo stečenu imunodeficijenciju povezanu sa tri doze vakcine…“- rekla je doktorka.
„Pokušavamo da iskoristimo sve što možemo da smislimo da povećamo broj CD4 i CD8 i preokrenemo ovaj kolaps, ovu katastrofu kolapsa imuniteta. Veoma je zapanjujuće.”
Ne pominje u pesmi. Nigde. I sama to kaže. Ona kaže da se u celokupnoj priči iz pesme može naći i tema covid19 ali reči pesme ga ne pominju.
Zasto lazes? Zasto lazes Jovane, kada zena govori protiv "programiranja uma" i u drugim pesmama?
Znaci to je njen stav!
Zasto lepo ne odgovoris na pitanje kako to da u pesmi "ZVAKE" ona govori o NLP (neuro lingvistickom programiranju uma), a u ovoj pesmi ti tvrdis da ne govori, i cak podrzava to vase programiranje uma uz pomoc medija? (to si ti izjavio).
Pa ima li to smisla?
Tvrdis da je ona uzela lavor i sapun i prala ruke fanaticno da nam pruzi primer kako mi treba da se ponasamo, da bi podrzala pricu tvojih medija?
Pa pesma govori upravo suprotno, "protiv straha" i "protiv preplasenosti", jer su vas mediji ubedili da fanaticno perete ruke i bojite se za svoje zdravlje!
Ti nijedno smisleno tumacenje nisi dao, a ponavljas kako ona to nije izjavila?
Citirao sam je vec! Konstrakta je izjavila da se pesma jednim delom odnosi na Kovid i aktuelnu situaciju! A u kom smislu?
Mogu se izvuci samo dva zakljucka vezana za Kovid:
1) ONA PRANJEM RUKU, TAPSANJEM DOKTORIMA, PREPLASENA GOVORI - DA SVI TREBA DA SE PLASIMO I VODIMO RACUNA O ZDRAVLJU, DA PAZIMO DA SE NE RAZBOLIMO! TIME PODRZAVA KOVID MERE!
2) ONA TAKVIM OPSESIVNIM PRANJEM UKAZUJE DA SU TE RADNJE NENORMALNE, I DA ONI KOJI TO RADE JESU "UMNO OBOLELI". POKRETIMA RUKOM VAM POKAZUJE DA STE OTISLI MALO "FIJU FIJU" (BIT BIT BITI ZDRAV..), OKO NJE SU DOKTORI KOJI JOJ PRUZAJU SAPUN, A ONA IM TAPSE, I VAMA TAPSE, UKAZUJUCI DA STE GLUPI, A IZA NJE JE SVEVIDECE OKO, KOJE UKAZUJE NA ZAVERU I NEKOGA KOJI MOTRI.. NA KRAJU ZAVRSAVA FRAZOM "U ZDRAVOM TELU JE PREPLASEN UM, I STA CEMO SAD"? - POKAZUJUCI DA PORUKA PESME NIJE DA PODRZI VASE OPSESIVNE STRAHOVE KOJE SU VAM MEDIJI USADILI!
Vi ste cak zamisljali kako je pesma posvecena njenom umrlom prijatelju, sto nije tacno, evo sta je ona o tome izjavila:
"Nije istina da je pesma posvećena preminulom muzičaru, kako se pričalo..."
"Pesma ima mnogo slojeva, pa svako neka izabere šta će da čuje. Razmišljajmo. Nije jedina poruka pesme da umetnici nemaju zdravstveno osiguranje, zdravstvenu knjižicu."
Izjaviti da "pesma podrzava kovid mere" i kako ste "vi koji perete ruke normalni" a mi nismo, je grubo izvrtanje, jer ona govori protiv te opsesije! A ti si upravo izjavio da ona to podrzava, to su tvoje reci!
Ne znam ko moze ovakvo tumacenje da svari, to je bolesno izvrtanje znacenja pesme!
Ja ti govorim za tekst pesme. Nigde ne pominje
Ne "kaki" Jovane! Zena je lepo izjavila da se pesma odnosi i na kovid. To je jedna od tema! Postoje samo dva moguca tumacenja toga: 1) Ona podrzava kovid mere ili 2) Ona kritikuje kovid mere!
Trece nema!
A ti nikako ne mozes ovaj performans i reci pesme da uklopis u podrsku kovid merama, jer ona u pesmi ocigledno kritikuje vasu opsesiju cistotom i zdravljem (koje su vam mediji usadili), toliko, da cak to naziva i "bolescu" ---> PREPLASEN UM U ZDRAVOM TELU!
Naravno da su u pozadini motivi iz covid19 u delu motiva koji se nižu na displeju. Ali motiv sam po sebi nema druge svrhe osim da ukaže na samu pojavu ali ne i da o njoj nešto kaže u pozitivnom ili negativnom smislu.
Kako moze pesma da govori o kovidu a da ne kaze nista o njemu? Sta je s tobom? Zaista je dobro Konstrakta rekla za vas - "SLAB UM U ZDRAVOM TELU"!
To bi bilo kao da sam ja napravio pesmu o Vucicu, a o njemu nisam nista rekao, nikakvo misljenje, nego samo vrteo njegove slike na displeju! Pa zaista besmisleno!
Ako je ona upotrebila motiv Kovida, i ako je to bilo na displeju, to znaci da je Kovid nekako povezan sa temom! Isto je i ako ja upotrebim Vucica u pesmi, znaci da sam ga nekako povezao sa temom, inace ga ne bi bespotrebno pominjao!
Tako ni ona ne pominje Kovid uzalud i ne prikazuje virus na displeju uzalud! Nekako je povezan sa celokupnom temom, a ti nisi u stanju da das drugacije tumacenje! Jedino logicno objasnjenje je da je govorila protiv mera! Ono tvoje da ona svojim radnjama podrzava kovid mere, je totalna besmislica! (ako uzmemo u obzir reci pesme).
Psema samo ukazuje da čovek treba biti zdrav. I to zdravlje treba da bude celovito(fizičko, umno, duhovno). Ja se apsoluto slažem sa time konceptom.
Znaci, uzela lavor, prala ruke ko blesava, da bi porucila svima kako je normalno da ljudi peru ruke toliko i strahuju za svoje zdravlje, da na kraju - "umno obole"?
Pa slusas li ti reci pesme - U ZDRAVOM TELU PREPLASEN UM"!?
Ona nije mogla poruciti nikome da je to normalna i zdrava radnja! Reci se tome suprote! Citav performans je protiv toga!
Poslednja izmena: