Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Upravo obrnuto. Virus je zaslužan za mere u 2020 i to jeste doprinelo višku smrtnosti. Mere su neophodne u slučaju pandemije. Koja pandemija nije imala mere? Ali u toku 2021 kada je vakcina puštena u promet s obzirom da je preko 90% ljudi koji su zauzimali mesto u bolnicama bilo nevakcinisano, odgovornost je upravo na nevakcinisanima. Oni su krivi i odgovorni za višak smrtnosti.

Naravno, tvoje je pravo imati ovakvo mišljene, ali ono gore su znanstvene činjenice do kojih se dolazi promišljanjem.

P.S. Mišljenje je k'o guzica, svatko ga ima.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Naravno, tvoje je pravo imati ovakvo mišljene, ali ono gore su znanstvene činjenice do kojih se dolazi promišljanjem.

I ja sam činjenično izneo sve. Mere moraju postojati, ne postoji pandemija bez mera a kao drugo 90% u 2021 koji su ležali su bili nevakcinisani i zato postoji višak smrtnosti.

Lauc samo nastavlja sa izvrtanjem činjenica kao i svi antivakseri do sada. Na zapad ništa novo!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Južna Koreja – eksplozija smrti od COVID-a u jednoj od najprocijepljenijih država svijeta

Južna Koreja bilježi rekorde u broju zaraženih i broju smrti od početka epidemije COVID-19. Zanimljivo je da se radi o jednoj od najprocjepljenijih država svijeta gdje je cijepljeno čak 86% ukupnog stanovništva. A čak 68% stanovništva cijepljeno je trećom dozom cjepiva.

Ipak, smrt od COVID-a zadnjih tjedana neumoljivo harači Južnom Korejom. To se jasno vidi iz donjeg dijagrama koji pokazuje vrtoglavi porast broja smrti:

1648021143350.png

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Za Jovana, vidi kako ljudi umom upravljaju masinama (covek umom upravlja vestackom rukom i pokrece dron) , a ti tvrdis da to ne funkcionise --->

Ona ne pominje kovid u pesmi, Mire. Ona pominje zdravlje :).

Ona pominje kovid covece slepi (i sama je to potvrdila), pogledaj displej iza, ovo je covid virus na displeju (sa spike siljcima), jesi li ti corav? Vidi ga koliki je!

Screenshot_20220323_220015.jpg

Ona je i privatno protiv sistema, a to otvoreno i kaze u drugoj pesmi, govori protiv NLP (neurolingvistickog programiranja uma) u pesmi "ZVAKE". Jesi li ti poslusao tu pesmu?

Sta se bre pravis blesav?

Ja zenu znam odavno, pevala je u grupi "Zemlja Gruva", i znam njen stav privatno. I nedavno je na TikToku pricala protiv sistema, ima profil, jedini koji joj je ostao nakon sto su joj sve druge drustvene mreze hakovali!

Ti ne mozes mene ubedjivati sta zena misli, to mozes pricati nekom drugom, ja znam sta ona misli privatno, a ti sam sebe ubedjujes u ludosti! To je vec kognitivni problem.

Ne znam što si toliko zapeo za promociju antvakserkstva i vidiš ga tamo gde ga nema?

Nije zena antivakser ni protiv medicine zaludjeni covece, ona je protiv tiranije i trovanja uma, koji tvoji mediji sprovode svo vreme histerije! I cela pesma govori o tome i njene druge pesme!

Sad ti meni govoris kako ona u drugim svojim pesmama govori o "programiranju uma" putem medija a u ovoj pesmi podrzava to programiranje uma!

Pa jesi li ti citav?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Virus nije vestacki,on je originalan.
Svaki naucnik koji se bavi mikrobiologijom ili genetikom moze pod mikroskopom lako da utvrdi dal je virus vestacki ili original.

I ti si kao i Jovan slepac!

Da je virus vestacki, dokazano je jos u samom startu. To je dokazao nobelovac virusolog Luk Montanje i druge nezavisne labaratorije, bas na temelju sekvence virusa! Govorio je jos u emisiji o tome na samom pocetku epidemije, pa ste zataskavali (vi i vasi mediji).

A ti kao i Jovan samo "kakis" i dalje!

Sada se i pokazuje da su vasi ameri vrsili pokuse na slepim misevima i u labaratorijama u ukrajini i da su ispitivali koronu! Kao sve su ovo radili slucajno.. Pa vi ste toliko zaludjeni medijima, kao da ne znate koliko su vas majmunisali tokom rata za vreme 90-ih? Na obe strane su vas lagali i huskali srbe i hrvate jedne na druge, ispirali i jednima i drugima mozak! I sad su odjednom oni dobrotvori koji vam zele dobro i sire "proverene informacije"!?

Pa daj molim te! Obrazuj se malo, imas internet, proveravaj informacije, kako mozes medijima verovati? Oni sve lazu!

Evo pogledaj uzivo sa vasih vesti kako vas majmunisu! Neko je uslikao dok je islo uzivo.. Kakve su ovo puske? Pa svako ko je koristio pusku, zna kako puska izgleda! I vi takvim lazovima i dalje slepo verujete --->

Screenshot_20220308_000224.jpg

Zapravo, mozda ste vi neki "klinci" koji rat ni pusku nisu ni videli. Jer jedino sa klincima ovako mozes pricati, oni ne znaju nista, i pored toga su prepotentni i nemqju postovanja. A odrasla starija osoba koja je ovo sve dozivela i bar je malo inteligentna, ne bi ovako pisala, jer zna sta moze da ocekuje od medija i moze da poveze stvari..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Meni je vas iskreno zao, mozda se vi i uvredite kada vam neko kaze malo ostrije, ali to je za vase dobro. Jer kakva je korist ako vam kazem da ste pametni? Koju uslugu vam time cinim?

Ja imam prijatelja koji kada me savetuje otvoreno mi kaze "Mire ti si budala". I ja bih se mogao i naljutiti da ne znam da mi zeli dobro. I kad se ispostavi da sam pogresio, ja lepo odem i priznam - bio si u pravu, ja sam ispao budala...

I sta je u tome lose? Ne bih ni zeleo da mi prijatelj uvija i da me laze kako sam ja posebno pametan, kakav bi to bio prijatelj?

A vi i bibliju uvek shvatate doslovno, kao da su reci bitne? Pa nije Isus govorio o "recima", da ne smes bas nikada reci nekome da je budala (i sam ih je nazivao slepcima i budalama), nego ne smes to izgovarati iz mrznje! To je smisao!

A vi se odmah ljutite i terate inat, jer vam je sujeta povredjena.. To govori o vama, o problemu vaseg "ja". To nije umrlo sa Hristom, zato taj problem imate.

Naravno, neces prijatelju svaki dan govoriti da je budala, nego ces mu to reci kada je stvarno neophodno da mu pomognes! A u drugim prilikama ces ga hvaliti..

I ne smete se zato vredjati ako vam neko kaze nekad da ste slepi ili da se ponasate glupo (kao Slap kada je jednom rekao Jovanu, pa ga ovaj prijavio). Taj vam je iskreniji nego bilo ko drugi! I zeli vam dobro. To treba da vam pomogne da se trgnete i progledate. Sve vas lazu ljudi moji!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ona pominje kovid

Ne pominje u pesmi. Nigde. I sama to kaže. Ona kaže da se u celokupnoj priči iz pesme može naći i tema covid19 ali reči pesme ga ne pominju.

pogledaj displej iza, ovo je covid virus na displeju (sa spike siljcima)

Ja ti govorim za tekst pesme. Nigde ne pominje. Za ovu pozadinu znam. Naravno da su u pozadini motivi iz covid19 u delu motiva koji se nižu na displeju. Ali motiv sam po sebi nema druge svrhe osim da ukaže na samu pojavu ali ne i da o njoj nešto kaže u pozitivnom ili negativnom smislu. Ono što ti radiš je ubacivanje misli i zaključaka pesme koja se nigde ne pominje u tekstu pesme niti Konstrakta to kaže kada je pitaju. Ona kaže da se i covid19 može protaći u pesmi ali nikakavi zaključci nisu dati u pesmi.

Psema samo ukazuje da čovek treba biti zdrav. I to zdravlje treba da bude celovito(fizičko, umno, duhovno). Ja se apsoluto slažem sa time konceptom.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Da je virus vestacki, dokazano je jos u samom startu. To je dokazao nobelovac virusolog Luk Montanje i druge nezavisne labaratorije, bas na temelju sekvence virusa! Govorio je jos u emisiji o tome na samom pocetku epidemije, pa ste zataskavali (vi i vasi mediji).

Pokojni Montanjer, više puta je opvrgnut u vezi te priče i to takođe nije nepoznato. Znači, ništa on nije "dokazao" već je izneo hipotezu zbog prisustva navodno "HIV" virusa u virusu SARS-CoV2 što se pokazalo kao netačno. O ovome trubi i Danica Grujičić, koja je takođe kontraverzna doktorka u Srbiji. Dakle, bez i jednog dokaza se iznose ove tvrdnje koje se lako obore.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465

Sada se i pokazuje da su vasi ameri vrsili pokuse na slepim misevima i u labaratorijama u ukrajini i da su ispitivali koronu! Kao sve su ovo radili slucajno.. Pa vi ste toliko zaludjeni medijima, kao da ne znate koliko su vas majmunisali tokom rata za vreme 90-ih? Na obe strane su vas lagali i huskali srbe i hrvate jedne na druge, ispirali i jednima i drugima mozak! I sad su odjednom oni dobrotvori koji vam zele dobro i sire "proverene informacije"!?

Pa daj molim te! Obrazuj se malo, imas internet, proveravaj informacije, kako mozes medijima verovati? Oni sve lazu!

Evo pogledaj uzivo sa vasih vesti kako vas majmunisu! Neko je uslikao dok je islo uzivo.. Kakve su ovo puske? Pa svako ko je koristio pusku, zna kako puska izgleda! I vi takvim lazovima i dalje slepo verujete --->

Pogledajte prilog 150495

Zapravo, mozda ste vi neki "klinci" koji rat ni pusku nisu ni videli. Jer jedino sa klincima ovako mozes pricati, oni ne znaju nista, i pored toga su prepotentni i nemqju postovanja. A odrasla starija osoba koja je ovo sve dozivela i bar je malo inteligentna, ne bi ovako pisala, jer zna sta moze da ocekuje od medija i moze da poveze stvari.

Pogledajte prilog 150495

Zapravo, mozda ste vi neki "klinci" koji rat ni pusku nisu ni videli. Jer jedino sa klincima ovako mozes pricati, oni ne znaju nista, i pored toga su prepotentni i nemqju postovanja. A odrasla starija osoba koja je ovo sve dozivela i bar je malo inteligentna, ne bi ovako pisala, jer zna sta moze da ocekuje od medija i moze da poveze stvari..

Pogledajte prilog 150495

A sto se ti svadjas sam sa samim sobom?
A kojim ti to medijima verujes? Virusolog Nik Kurtovic???
Lik Montanje, francuski virusolog i jedan od naučnika koji je otkrio HIV virus, preminuo je u 89. godini.
On je 2008. bio jedan od dobitnika Nobelove nagrade jer je učestvovao u izolovanju virusa koji izaziva Sidu
.
Bio je poznat i priznat u naučnoj zajednici širom sveta, ali se u poslednjih nekoliko godina našao na meti kritika javnosti zbog nenaučnih tvrdnji o autizmu i kovidu-19.
FranceSoir, lokalni sajt, objavio je da je Montanje preminuo u utorak u mestu Nei sir Sen, „okružen njegovom decom".
Zasto lazes i obmanjujes ljude.?
I sto je on toliko bitan.
Sa 86 godina kad se kovid pojavio on je bio vec odavno senilan starac.
Tako da si ti za mene ipak obican klinac koji se zapenusao od dokazivanja necega sto nema blage veze sa zivotom.
I previse trcis pred rudu...Previse je informacija i dezinformacija,a za nas i nije previse bitno,sem kada su u pitanju Biblija i Bog.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
On u svemu vidi neku zaveru, nešto skriveno. Nekada je Laodikeju kritikovao za takve stvari kao i ostali njegovi istomišljenici, a čini mi se da je Laodikeja mala maca u odnosu na ovakve teorije koje sada Mire prihvata bespogovorno.

Natrag