Mire, svugde vidiš zaveru, opsesivno
Pa biblija govori o "zaveri"! Ti nisi biblijski Hriscanin onda! I sta je lose u tom nazivu?
ZA - VERA - SE ODNOSI SE NA ONE KOJI VERUJU! TI NE VERUJES, TI SI RACIONALISTA! A JA BOGU VERUJEM, VERUJEM U ZAVERU KOJA JE PROTIV COVEKA, JER BIBLIJA TAKO UCI!
Ti meni cinis cast nazivajuci me "zaverenikom".
Znači žena u pesmi uopšteno misli i to je sama rekla. Ti ne slušaš njene reči. Valda te ne zanima šta ona sama kaže. Važno je tebi da je rekla ono što ti misliš.
Pitam te lepo, sta je to "uopsteno" o cemu ona govori? Koja je poruka pesme?
1) Zbog cega ona "opsesivno pere ruke"? Jel zato da podrzi vase Covid mere?
2) Zasto navodi da je opasno imati "uplasen um u zdravom telu"? Jel zato da podrzi izivljavanje vasih medija, to sto si nas namerno plasili 2 godine?
Ti si nepopravljiv Jovane, ti tvrdis da je ona ovim podrzala vasu kovid tiraniju i izivljavanje medija. Da je podrzala vase opsesivno pranje ruku, a ona upravo protiv toga govori, protiv opsesije pranja ruku i "preplasenosti"!
Pa malo dete moze ovo shvatiti, kao i to da tendenciozno zelis da izvrnes!
Nigde nije nikada izjavila da pesma govori o korona merama ili protivljenju zvaničnoj medicin
Ludosti, kako sme to izjaviti, pa da je diskvalifikuju? Sta se desilo sa Djokovicem? Zato ona i peva "umetnica mora biti zdrava", to je aluzija na Djokovica kojem je zabranjeno ucesce zbog vakcine! Umetnik mora biti zdrav i sportista mora biti zdrav..
Jasno je protiv cega govori u pesmi, ona govori "protiv preplasenog uma", protiv medija koji truju ljudski um, i protiv covid tiranije, zato opsesivno pere ruke, i cak mase rukom oko glave pokazujuci da ste vi otisli - "fiju fiju" i da vam je um zatrovan, a ti kazes da to nije tako?
Sta je onda poruka pesme?
Hoces reci da ima neka druga skrivena poruka, navedi koja?
Ako pesma govori "o covidu" takodje, kako je sama izjavila, koja je poruka u vezi covida? Zar ona pere ruke da bi podrzala vase covid mere, govori o panicnom posmatranju lica i tela radi prepoznavanja bolesti i uci nas da to radimo, da bolesno analiziramo nase podocnjake, lice, u potrazi za bolestima, da strahujemo od virusa, na sta nas navode i tvoji mediji?
Zar to poruka pesme, da sve to treba da radimo?
Poruka pesme je jasna, i ona govori protiv toga! A ti mozes na glavu da se nasadis, pa ne mozes dokazati da to nije tako, pogotovo zato sto ona u drugim svojim pesmama takodje govori protiv "programiranja uma" koje cine tvoji mediji i tvoja vlast, tvoji doktori koji su sada uzeli ucesca u tome!
Treba biti zdrav....kako fizički tako i duhovno i umno. To je poenta pesme. Ona ni u pesmi ni u izjavama ne ide dalje od toga
Nisam ja "izmislio" nego si ti umislio!
Ako ona peva "protiv programiranja ljudskog uma" u svojim drugim pesmama, zar ti zelis reci da u ovoj pesmi ne govori o tome, nego cak podrzava vase medijsko trovanje naseg uma?
Pa ovo je namerno izvrtanje poruke pesme! I cak lazno predstavljanje izvodjaca, i njegovog shvatanja sveta..
Nije ona uzela lavor, sela i opsesivno prala ruke da bi vama pokazala kako to trebate da radite!
Verovati takvo nesto, je jos gora bolest od same bolesti! Pa jesi li ti zdrav Jovane, sta je sa tvojim umom? Izvini, ali zar si toliko zatrovan? Ako si ti zatrovan i tvoj um je zatrovan, mi nismo, hvala Bogu!
Ti bi to voleo, i to je uredu. Ali nemoj ženu uvlačiti u ovu zaverologiju
Zena peva i u drugim svojim pesmama "protiv programiranja ljuskog uma" , sto su vasi mediji svo vreme covida i radili!
U ovoj poslednjoj ona takodje govori o "cistoci uma", pere ruke svo vreme, pokazujuci koliko je to suludo, i cak kaze na kraju -
PREPLASEN UM U ZDRAVOM TELU, I STA SAD?
Ne mozes ti biti zdrav, ako ti je um uplasen. Mozes trljati ruke ceo dan, nisi zbog toga zdrav, jer u "zdravom telu je zdrav duh"!
Ona govori upravo o tome, o cistoci uma, o unutrasnjem psihickom zdravlju, koje je kroz pandemiju naruseno! Programirali su vas i stvorili opsesiju da to radite, da trljate ruke, da nosite maske, i sad kad ti izadjes na ulicu, kao bez gaca da si izasao ako ne stavis masku! To je trovanje uma o kojem ona govori!
Sigurno nije prala ruke, fanaticno posmatrala svoje lice i podocnjake, govorila o znakovima uvecane slezine i budalastine, da bi podrzala vase strahove!
Ne nameci zeni nesto sto nije poruka pesme, to su samo tvoje zelje, i suludo tumacenje, koje ne moze iz pesme da se izvuce, nikako!
Ovako izvrcete i celu bibliju! I bas zato sam ovu pesmu postavio namerno, da pokazem kako vi tendenciozno sve izvrcete, na svoju pogibao!
a njen nastup skroman i jednostavan i to je bitno.
Njen nastup je sve samo ne skroman, on je prebogat sublimirajucim porukama, koje vi niste u stanju ni da shvatite ni da sagledate. Zato ni bibliju ne razumete..
Ali evo ono sto je jasno i malom detetu:
NEMAM KNJIZICU, PA KAKO DA ME PRATE .. DA O MENI BRINU U IME ZDRAVLJA! UMETNICA JE NEVIDLJIVA, TO JE MAGIJA!
Na ove stihove ne treba nikakav komentar, potpuno su jasni! Jer kada bi ona govorila "u korist Covida i vasih suludih mera", ona ne bi izjavila da "
ZELI DA BUDE NEVIDLJIVA ZA SISTEM"!
Ne mozes poreci ono sto je ocigledno!