Vaseljenska TV odakle crpiš ove informacije odavno je zaverološka tv stanica a najmanje verska.
Kakva vaseljenska, ko crpi informacije? Nikad cuo? Ti stalno mislis da neko utice na nase shvatanje i da mi citamo zaveroloske sajtove..
Covece, samo sam postavio pesmu sa beovizije, nasu predstavnicu na eurosongu 2022.
Ocigledno ti ne shvatas ni poruku pesme, kao ni svi drugi, pa hoces da kazes da je i to neko izmislio? Da smo pogreno protumacili.. Da ona peva sasvim nesto drugo?
Kakva zavera covece? Pesma se odnosi bas na zaveru i Covid! Shvatas li sta znaci
NEPRESTANO PRANJE RUKU tokom cele numere, shvatas li sta
PIRAMIDA I SVEVIDECE OKO u pozadini predstavlja, jesi li preveo reci sa latinskog? I zasto ona peva na latinskom, zasto je obucena u beli mantil i zasto su oko nje doktori? (Ti ljudi su doktori u stvarnom zivotu, a latinski je jezik medicine).
Ona kaze:
- KOJA LI JE TAJNA ZDRAVE KOSE MEGAN MARKL? (KOJA LI JE TAJNA) —
Jasno je zasto spominje kraljevsku porodicu engleske, jer svi govore za njih da piju krv male dece, da su satanisti.. Zato ona pita koja li je tajna njihove dugovecnosti i zdravlja? Ona Elizabeta nikako da umre.. Pa ovo je toliko ocigledno!
Zena dalje kaze -
"NEMAM KNJIZICU, PA KAKO DA ME PRATE, DA O MENI BRINU U IME ZDRAVLJA"..
Treba li tumacenje? Govori o sistemu pracenja koje oni nameravaju da sprovedu, o cipovanju..
Zatim kaze -
UMETNICA JE NEVIDLJIVA.. NE VIDIS ME TO JE MAGIJA.. —
Za njih je ona "nevidljiva", jer ona je van sistema pracenja i ne koristi sistem identifikacije (cipove). Takodje je uspela da ostane "nevidljiva", da provuce poruku o Covidu - 19 kroz pesmu a da hipnptisani ljudi cak i ziri to ne primete! Za njih je ona nevidljiva, i zato je to "magija".
Jos jedan segment -
UMETNICA MORA BITI ZDRAVA.. —
Da bi ucestvovao na sportskom ili umetnickom takmicenju, moras biti "zdrav" odnosno "vakcinisan". Znamo dobro sta se desilo sa Djokovicem, i ona na to aludira!
Pesma je inace inverzija sa skrivenim znacenjem, to je kletva i ritual, pranje ruku je ritual, spominjanje Boga je takodje rutual -
BOZE ZDRAVLJA! Ona uzvraca satanistima, i proklinje ih! A sve je upakovano tako da bude jasno samo onima kojima treba da bude..
Tekst na latinskom objasnjava sve -
SLAB UM U ZDRAVOM TELU,
TUZNA DUSA U ZDRAVOM TELU,
OCAJAN UM U ZDRAVOM TELU ,
UPLASEN UM U ZDRAVOM TELU,
I STA CEMO SAD?
— I pored toga sto su ljudi zdravi i nista im zapravo ne fali, oni su kroz medije tokom ove pandemije toliko preplaseni da su postali opsesivni, pravi bolesnici, koji panicno peru ruke, strahuju da ce se sutra razboleti itd.. Zato ona pita, jesu li ti ljudi zaista zdravi? Ocigledno nisu, jer ako su pod takvim strahom i stresom, ako su preplaseni, oni su umno bolesni!
Pokretima rukom oko glave, dok izgovara "
BIT, BIT, BIT, BITI ZDRAVA.." potvrdjuje da su svi otisli -
"malo fiju fiju".. Upozorava vas da su vam mozgovi isprani, i da niste vise normalni..
Ironija je sto ljudi govore za nju da nije normalna zbog pesme (koja je strasna), a ne shvataju da ona u pesmi govori za njih da su oni umno bolesni..
Poruka pesme je viseslojna i Ana Djuric koja ju je izvela je kasnije izjavila citiram da..
- "pesma ima vise znacenja i pre svega se odnosi na globalnu situaciju"..
Trebalo bi barem neko ko cita bibliju da bude sposoban da razume i desifruje ovu zenu i simbologiju. A posto ti ovo nisi u stanju, bolje je da bibliju ne citas i da je bacis, jer nije to za tebe..
Evo jos jednom pobednicke pesme: