Ako doslovno prihvataš tekst, onda postoji prioncip da mora biti isključivo vidljiv znak a ne unutra.
Rekao sam, cip ce u pocetku biti u lobanji, a posle ce biti na kozi, jer ljudi nece invazivnu metodu!
Ova neinvazivna metoda u vidu tetovaze vec postoji! Procitaj na netu, cipovi su toliko napredni i minijaturni da su danas skoro nevidljivi i mogu da se ugradjuju pod kozu, obicnim tetoviranjem!
Ako je kamera velicine pirinca, sa reolucijom mpx koju ne mozes ni da zamislis, u sebi ima u cip, upravljas s njom na daljinu, sta mislis koliki je onda cip? A to je samo ono sto trenutno moze da se nabavi u prodaji!
Ti veze s tehnikom nemas, a pricas kako je nesto nemoguce!
Ne poštuješ ni jedan kriterijum
Lepo sam rekao da ce biti u obliku tetovaza? Sta ja ne postujem, i koji princip ja ne postujem, umesto sto ti hoces da se svadjas i negiras ocigledno???
Mire, to nije moguće. Prvo tehnološki ništa ne može danas kontrolisati tvoje misli.
Covek u videu je govorio da moze! Uploadovanje sposobnosti i znanja u ljudski mozak, je upravo kontrola misli! Ti ne mozes zaista znati odakle i informacije dolaze.. Um se moze hakovati na taj nacin. Dakle moze biti zloupotrebljeno!
Maskov cip omogucava spajanje ljudi na internet cloud, u roku od 1 sekunde mozes primiti informaciju bez googlanja. I to je ono sto ce "prosiriti ljudsku svest", kako je i Ilon Mask rekao omogucivsi "nadljutske kognitivne sposobnosti"!
Tvoja negacija nije dobronamerna! Usmerena je na egoizam pre svega, i tvoju potrebu da budes pametniji od drugih..
Ali ti ne slediš Bibliju već modernu teoriju zavere.
Ovo sto ja iznosim nema veze sa "modernom teorijom zavere". Oni to ne pricaju! I to nije nikakva "zavera" vec stvarnost! Samo si ti opterecen da "pobijas teorije" pa ti mislis da je sve sto kazemo "zavera", od toga vise ne vidis ni stvarnost!
Niti šta može čitati misli...de mi pokaži takav kompjuter igde, koji čita nečije misli..
Necu da pokazem.. Imas na netu, cak i u medicini i industriji sada postoje roboti! Radnik stavi kacigu i mislima upravlja masinu.. Time se sprecavaju povrede.. To je sada vrhunac tehnologije!
Ali si ti neobrazovan, i "neverni Toma", molim te otidji na net pa ukucaj i prouci! Nece tebi pomoci sto ja postavim, dok sam "ne opipas"..
Ti pričaš o nečemu izmišljenom.
Pa jesi li ti normalan da ja ovde smem nesto da izmisljam? Jel to Hriscanski?
Nego se ti ponasas nehriscanski, negiras nesto sto nisi proverio i nemas pojma o tome, a tvrdis da nije tako, jer se tebi cini nemogucim, pa to je vec bezobrazno!
Niti šta može čitati misli..
Ukucaj na net i pretrazi masine koje citaju misli, pa ces videti da postoje!
Kako ti zamisljas da covek moze umom da upravlja masinom sto Musk zeli da ostvari, ako to ne funkcionise i ako masina ne moze da cita njegove misli?
Dalje, kako zamisljas da mozes da gledas film ispred ociju, ili da primas informacije sa cloud-a, da postavljas pitanja i dobijas instant odgovor u mozak.. na primer "kada je rodjen Abraham Linkoln".. ako masina ne moze da cita tvoje misli i da u isto vreme procesuira i ubacuje nove podatke i informacije u tvoj mozak?
A sta je to nego uticaj na misli?
Sve oni to pricaju da je moguce i vec je funkcionalno!
Jedini ko može da kontroliše naše misli i odluke smo samo mi.
Malo sutra! Ako ti neko hakuje sistem, moze da ti ubaci koju god hoce informaciju, i ti ces misliti da je to tvoja licna misao, posto nisi zahtevao od internet-clouda da ti tu informaciju prosledi!
Nemoj da se pravis pametan!
Mi donosimo odluke za Boga ili protiv Boga. Ali to je "patent" Božiji. Ako bi ikada mogao biti napravljen uređaj koji to može znači da je uređaj uradio ono što Bog nije dozvolio a to je onda Mire, protiv Boga.
To i jeste protiv Boga! I to je sve moguce, moguce je upravljati ljudskim mislima! Covece Bozji osvesti se!
Pa i obican hipnotizer moze ubediti coveka da je kokoska, a kamo li nesto ugradjeno u mozak, neki cip!
Dakle, Sotona ne može da kontroliše nečije misli jer to je zaštićeno od Boga.
Moze ako mu se dozvoli! Kao sto hipnotizeru dozvolis, pa on utice na tebe! Tako moze i sotona da utice, a moze i tehnologijom da utice!
Cak ne moras ni da dozvolis, odnosno ne moras da mislis da si dozvolio, jer on vec vrsi uticaj preko TV-a, muzike, medija, telefona itd.. Jesi li mu ti dozvolio da utice? Ne nisi? Pa ti samo mislis da nisi, jer on utice na tvoje misli preko tehnologije, samim tim sto je ti posedujes!
Sta ce biti kada ugradis sebi cip, misleci "kako ce te Bog zastiti"?
Pa jesi li ti normalan?
Primanjem cipa (ziga) ti postajes djavolski sluga, hteo ti ili ne hteo, mislio da je cip sposoban da utice na misli ili ne, to ce itekako da utice!
Bog ce se takvih odreci! Jer je rekao "nemoj to da primis" a ti primas u sebe, i to voljno!
Tvoja nauka je protiv Boga jer zagovara ideju da uređaj može uticati na misli i odluke a Bog kaže da to možemo samo mi i On koji jedini zna sve naše misli.
Ne moze malo sutra! Sotona odavno utice na ljudske misli! On ubacuje ljudima zle misli! A tek sa tehnologijom cipa ce imati direktan pristup u mozak i moci ce da ubacuje sta god pozeli!
Sada ne moze toliko, jer ti mozes telefon i TV prijemnik da iskljucis, ali jednom kad ugradis u sebe cip, neces moci da se oslobodis tih misli niti da kontrolises koje ti informacije dolaze!
On koji jedini zna sve naše misli.
Ovo je adventisticka glupost! Tvrdite kako niko ne moze da cita ljudske misli osim Boga!
Pa i da ne moze direktno vec posredno, eno masine koje sada mogu.. Pogledaj lepo na netu, ljudi upravljaju masinama uz pomoc misli!
Ajde se malo obrazuj!
Zasto hoces sve na tacni? Da ti ja postavim ovde dokaze i video, samo da bi ti ponovo lupetao i negirao..
Zasto stalno moras da kontriras? Ne razumem?
Ne shvataš. Bog nikada ne bi dozvolio da čvoek može napraviti uređaj koji kontroliše misli i utiče na naš odnos sa Njim. Ako si vernik onda trebaš znati da Bog ne bi to dopustio.
Ne kaki Jovane!
Bog onda ne bi dozvolio ni TV ni radio prijemnik, ni medije koji mogu da uticu i oblikuju tvoje razmisljanje! Niti bi sotoni dozvolio da ti ubacuje vizije, i svakakve gadosti u tvoj um!
Ajde malo izadji iz tog adventistickog sablona, i razmisljaj otvorenog uma!
Ako postoje masine, koje to mogu, ko si ti da kazes kako to nije moguce? Jesu li naucnici koji tvrde da su napravili masine koje to rade i spoaobne su citati misli prevaranti? Ili oni koji govore da mogu ubacivati tj. "uploadovati" misli u ljudski mozak, jesu li i oni prevaranti?
Izgubio si vezu sa realnoscu, sto zbog religioznog sablona u kojem si, sto zbog zelje da fejk cekiras nekakve "zavere", koje to nisu!