Ti si jedna mala svađalica
.
Studija koju sam naveo je jasna. Tebi se ne sviđaju stvari iznesene tu, ali to je tako. Post-covid sindrom je povezan sa srčanim oboljenjima te potencijalno srčanim udarom.
I nije ovo ništa novo, ovo se već zna više od godinu dana a i na samom početku pandemije je utvrđeo da je korona vaskularna koliko i respiratorna infekcija.
Ja svadjalica? Ti Jovane ignorises cinjenice, nemas sta prigovoriti onome sto sam ja napisao, ponavljas jedno isto u krug kao da ja nisam nista rekao! Pravis se lud, i onda ocekujes da ja kazem da si iskren po ovom pitanju? Ne nisi iskren! Jer da si iskren priznao bi, kao sto ja priznam gresku!
I da li si mi odgovorio? Ne nisi!
A ja da sam "svadjalica", nabijao bih ti ovo na nos kao Slap i vijao te, znas kakav mogu biti.. Ali to je ugrozavanje slobode, ti imas slobodu da se ludiras, pa nastavi.. Samo kazem ti, nimalo to lepo ne izgleda..
Preci cu sad na drugu temu, jer ne zelim da ti bude neprijatno..
A ti onda nas nazivas "teoreticarima zavere", dok ti oni u lice kazu da "sprovode agendu"!
Inace, uvek sve otvoreno unapred kazu sta ce da urade, i nikakav strah nemaju, jer su ljudi "ovcice", totalno neinformisane, i ne znaju sta se desava --->
Izvor:
https://informer.rs/vesti/drustvo/676123/zagarantovana-sociojalna-penzija-analiza
Ajde sada da cujem kako ces i ovo da izvrnes, znam da umes, tvoja masta moze svasta..