Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I hunjavica kod teško bolesnih i starih ljudi dovede do pogoršanja bolesti i ljudi umru. :mig: Zašto se u takvim slučajevima smrt ne pripiše hunjavici, kao što se u drugom slučaju pripisuje koroni?

P.S. A svaka tisućita smrt koja se pripisuje koroni stvarno je od korone. :mig::bfghb:

Naravno da se i gripu ili prehladi pripiše smrt iako je bilo drugih bolesti koje su grip i prehlada podstakli.

To se tako računa, u slučaju letalnog ishoda koji usledi kada neko ima prehladu ili grip i premine. U zavisnosti od intenziteta upale koju je izazvao. Zna se da korona izaziva jake upale te one zaista dovode do opšteg pogoršanja. Korona je sistemska bolest, što svakako utiče na pogoršanje ostalih

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izmišljaš. Ljude koji umru nitko ne testira na virus hunjavice ili gripe. Dakle, ova tvoja teza je besmislena, najljepše rečeno.

P.S. A svaka tisućita smrt koja se pripisuje koroni stvarno je od korone. :mig::bfghb:

Ima statistika za umrle od tih bolesti, tako da to postoji i beleži se. U Srbiji je recimo 2019 umrlo 29 od sezonskog gripa.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Rekoh ti, imamo podatke za sve.

Isto se vode statistike za koronu kao i za sezonac. Sve transparentno.

Znaš li nekoga kome su radili test na hubjavicu? :)

Od početka "Koronine ere" (nema više Kristove ere za vas 'Covidofašiste') sve se pripisuje koroni. I oni koje hunjavica dokrajči i oni koje gripa dokrajči stavljaju se na teret i "sramotu" korone. "Smrt koroni - zdravlje narodu", skandiraju Covidofašisti.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znaš li nekoga kome su radili test na hubjavicu? :)

Od početka "Koronine ere" (nema više Kristove ere za vas 'Covidofašiste') sve se pripisuje koroni.

Kako misliš "sve se pripisuje koroni"? Najpre se utvrdi da neko ima koronu i onda se kaže da ono što se dogodilo jeste poledica korone.

Da se "sve pripisuje koroni" to bi značilo da neko nema koronu a da se proglasi da je uzrok onoga što se dogodilo korona. Ali nije tako.
Kada neko ima koronu uzrok onoga što mu se dogodilo jeste korona. Ništa se "ne pripisuje"

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Kada neko ima koronu uzrok onoga što mu se dogodilo jeste korona. Ništa se "ne pripisuje"

Prihvatimo ovo tvoje kao princip. Dakle, prema tvome principu slijedi - Kada neko ima hunjavicu uzrok onoga što mu se dogodilo jeste hunjavica.

Zato ja tebe pitam: Kada umre star i bolestan čovjek, koji je pri tome imao hunjavicu, zašto se kao uzrok smrti ne navede hunjavica???? Zašto se koronu kurvanjski napada (i optužuje za smrt ljudi), a virus hunjavice se štiti i zataškavaju se smrti koje je on izazvao i skrivio? :) Zašto???

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto se koronu napada (i optužuje za smrt ljudi)

Zato što je doprinela.

a virus hunjavice se štiti i zataškavaju se smrti koje je on izazvao i skrivio?

Zato što on nije tako opasan i jak kao korona.

Evo još jednom da uporedimo senzonski grip za 2019 i koronu za 2020 u Srbiji. Od sezonca tj. smrti povezanih sa respiratornim bolestima umrlo 29 ljudi za godinu dana. U 2020 od korone tj. smrti povezanih sa respiratornim problemima preminulo oko 6000 ljudi. Da li vidiš koliko je virus korone snažniji od hunjavice? Za 200 puta.

Slično je i u SAD-u. Tamo na godišnjem nivou zaraženi respiratornim infekcijama do 2019 koji su preminuli je iznosio oko 20000 u proseku. Međutim, za 2020 taj broj je skočioo na oko 500000. Znači oko 25 puta jača.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ti si jedna mala svađalica :).

Studija koju sam naveo je jasna. Tebi se ne sviđaju stvari iznesene tu, ali to je tako. Post-covid sindrom je povezan sa srčanim oboljenjima te potencijalno srčanim udarom.

I nije ovo ništa novo, ovo se već zna više od godinu dana a i na samom početku pandemije je utvrđeo da je korona vaskularna koliko i respiratorna infekcija.

Ja svadjalica? Ti Jovane ignorises cinjenice, nemas sta prigovoriti onome sto sam ja napisao, ponavljas jedno isto u krug kao da ja nisam nista rekao! Pravis se lud, i onda ocekujes da ja kazem da si iskren po ovom pitanju? Ne nisi iskren! Jer da si iskren priznao bi, kao sto ja priznam gresku!

I da li si mi odgovorio? Ne nisi!

A ja da sam "svadjalica", nabijao bih ti ovo na nos kao Slap i vijao te, znas kakav mogu biti.. Ali to je ugrozavanje slobode, ti imas slobodu da se ludiras, pa nastavi.. Samo kazem ti, nimalo to lepo ne izgleda..

Preci cu sad na drugu temu, jer ne zelim da ti bude neprijatno..

Pogledaj sta pise "informer", dakle Vucicev medij.. Spominju uvodjenje "zagarantovane penzije" i to pominju kao "agendu ekonomskog foruma iz Davosa, za 2030. godinu." Dakle pominju "agendu" o kojoj mi svo vreme pricamo.

A ti onda nas nazivas "teoreticarima zavere", dok ti oni u lice kazu da "sprovode agendu"!

Inace, uvek sve otvoreno unapred kazu sta ce da urade, i nikakav strah nemaju, jer su ljudi "ovcice", totalno neinformisane, i ne znaju sta se desava --->

Screenshot_20220211_204200.jpg

Screenshot_20220211_214111.jpg

Izvor: https://informer.rs/vesti/drustvo/676123/zagarantovana-sociojalna-penzija-analiza

Ajde sada da cujem kako ces i ovo da izvrnes, znam da umes, tvoja masta moze svasta..

Natrag