Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa s obzirim na prosek od 105000 do sada...ovaj nagli skok za 2021 jeste izazvala neka bolest..pandemija. Koja bi to mogla biti, baš teško razumeti?

Tesko je mnogo tesko..

Gde pise da su umrli od covida a ne od vakcine? Gde?

Kako mozes takvom generalizacijom da zakljucujes da su umrli bas od kovida a ne od vakcine ili starosti?

Fluktuacije u broju umrlih se desavaju na svakih 10-20 godina, moze da dodje i do rapidnog povecanja umrlih, zbog niskog prirastaja i ostarelog stanovnistva! A mi imamo jako staro stanosvnistvo (vlada bela kuga), i statistike pokazuju da su umrli svi preko 65-70 god.

Ne moze tu da se uzme "prosek", jer broj rodjenih nije uvek isti, sta vise on je u opadanju godinama, a broj ostarelih se povecava rapidno..

Sad kad bih hteo, mogao bih da izvadim statistike od prethodnih godina, gde se moze videti isti skok, pa onda smirivanje, pa opet rapidni skok.. To se desava i nije posledica korone! Imao sam prilike da vidim statistiku iz hrvatske sa slicnim skokom, a nije bila korona u pitanju..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ko se namerno izlaze virusu?

Lepo su rekli, da ce i oni koji su prelezali laksi oblik - dakle omirkon (jer ce svi da ga dobiju), da umru od srcke!

Naučnici iz Amerike su utvrdili da je učestalost zdravstvenih problema, poput srčane insuficijencije, koronarnih bolesti srca ili moždanog udara, značajno veća kod onih koji su preležali koronu - čak i ako su imali blag oblik bolesti - nego kod onih koji nisu.

Da, i oni sa lakšom varijantom će imati određenih problema.

Ali:

..oni su upozorili da korona virus može da izazove sekundarnu zdravstvenu krizu jer je rizik od srčanog udara, na primer, 63 odsto veći kod onih koji su preležali kovid. Istovremeno, rizik od koronarnih arterijskih bolesti se povećava na 72 odsto, a rizik od moždanog udara na 52 odsto.

U ukupnom procentu. Znači blaži oblici recimo 20% a teži 90%..u proseku i teži i lakši oko 63%

Nije samo "ako bude", nego neki znanstvenici spominju Sidu kao jednu od mogućih posljedica cijepljenja.

Samo kada bi naveo studiju :). A da..Narod.Hr..ili Istinom protiv laži.

Nemoj ga plasiti i ovako je preplasen.. :)

Plašljivko si ti..jer znaš da je od virusa do sada obolelo oko 206 miliona ljudi u svetu. Pa kada to sve imaš u vidu i pretočiš u brojke ne bi voleo da je ova informacija tačna. Znam.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tesko je mnogo tesko..

Gde pise da su umrli od covida a ne od vakcine? Gde?

Evo neka je po vašem računanju..koliko ono beše po procenama vaših portala umrlo od vakcine? Oko 100000 ljudi u svetu..sve ukupno(po vašem kažem..ne naučno ali ajde neka vam bude). Ok. A od korone oko 6 miliona. Pa računaj Mire, malo..znači 100000 je 60 puta manje od 6 miliona. Znači i po vašem je 60 puta više ljudi umrlo od korone nego od vakcine. Sada kada uzmemo višak smrtnosti u Srbiji...ako je od kovida oko 10000, od vakcine je oko 600. Pa sada višak smrtnosti je lako izračunati..od vakcine oko 600, od covida oko 10000 a ostatak još oko 20000 je postcovid i posredno od covida. Kako god okreneš Mire, strah od virusa je realan.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sad kad bih hteo, mogao bih da izvadim statistike od prethodnih godina, gde se moze videti isti skok, pa onda smirivanje, pa opet rapidni skok.. To se desava i nije posledica korone! Imao sam prilike da vidim statistiku iz hrvatske sa slicnim skokom, a nije bila korona u pitanju..

Ne može Mire, ja sam gledao..možeš zadnjih 20-30 godina nema nigde takvog skoka. Pogledaj baš zbog informisanosti...i videćeš..uvek je zadnjih 30 godina bilo malih fluktuacija..od 90000 do 105000.. i to postepeno..ne odmah već posle nekoliko godina. Ovde imamo 30000 u odnosu na dve godine ranije a prethodnih se nije menjalo mnogo...tako da zaista nije teško ustvrditi da se radi o posledicama pandemije. Pogledaj svakako...biće ti korisno.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
1644533081452.png

Evo Mire, od 2004..pogledaj brojke: između 104000 i 106000 i to svake godine ili pada ili dođe do te brojke ali nikada ovako drastično se nije povećalo...pa zaključi.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Plašljivko si ti..jer znaš da je od virusa do sada obolelo oko 206 miliona ljudi u svetu. Pa kada to sve imaš u vidu i pretočiš u brojke ne bi voleo da je ova informacija tačna. Znam.

Zasto ti ne navedes koliko se ljudi oporavilo od kovida? Vec samo navodis koliko je umrlo!

Ti si naveo da je "136.000 ljudi umrlo dok je uobicajeno oko 105.000 na godisnjem nivou"? To je onda povecanje od 31.000 u odnosu na prethodnu godinu, a recimo za 2005. godinu belezimo najveci porast od 60.684 umrlih! Takodje pise da broj umrlih zavisi od kontigenta stanovnistva koje ulaze u rizicne godine za smrtnost.. Sta ces sada?

"Vodeći uzrok smrti u Srbiji su kardiovaskularne bolesti. U periodu 2007-2009. godišnji prosek umrlih je 57.301 ljudi. Za poslednjih 35 godina najveći apsolutni broj smrtnih slučajeva zabeležen je 2005. (60.684). U odnosu na broj umrlih 1975. (32.308) povećanje je poslednjih godina preko 80%. Trend porasta vrednosti je jasno uočljiv, ali tempo porasta je različit tokom godina u zavisnosti od veličine starosnih kontingenata stanovništva koji ulaze u tzv. rizične godine za smrtnost od tog uzroka. Najveći porast broja umrlih bio je 1978. godine, kada je u odnosu na prethodnu godinu umrlo čak 6 hiljada ljudi više. Čini se da je najčešće beležen porast umrlih od dve-tri hiljade, mada je bilo i godina kada je registrovano smanjenje. Od 1992. broj umrlih je preko 50 hiljada i od tada je stalno iznad te granice. Preko polovine svih smrtnih slučajeva u Srbiji se od 1976. dijagnostikuje kao smrtnost od bolesti krvotoka i srca. Tokom prve dekade 21. veka udeo je prosečno oko 56%, što je za procenat niže nego u prethodnoj dekadi. U većini zemalja Istočne Evrope udeo kardiovaskularnih smrti u ukupnoj smrtnosti je preko 50%, dok je kod razvijenih zemalja sveta i dvostruko niži, 25-30%. "

Tvoja staristika je lakrdija!

Plašljivko si ti..

Pa ja se nisam vakcinisao kao vi uplaseni, ja da sam uplasen, ja bi se vakcinisao! :)

Kako god okreneš Mire, strah od virusa je realan.

Evo sam svedocis da si uplasen, a uplasen nije objektivan.. Ne radi mu mozak :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si naveo da je "136.000 ljudi umrlo dok je uobicajeno oko 105.000 na godisnjem nivou"? To je onda povecanje od 31.000 u odnosu na prethodnu godinu, a recimo za 2005. godinu belezimo najveci porast od 60.684 umrlih! Sta ces sada?

Za 2005 porast od 60000? o_O? Gde si to video samo da mi je znati. Hajde fact chech :)

2004 umrlo 104000
2005 umrlo 106000
Razlika 2000 više u 2005-oj u odnosu na 2004. Kojih 60000 Mire? Gde si to video?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Za 2005 porast od 60000? o_O? Gde si to video samo da mi je znati. Hajde fact chech :)

2004 umrlo 104000
2005 umrlo 106000
Razlika 2000 više u 2005-oj u odnosu na 2004. Kojih 60000 Mire? Gde si to video?

Skinuo sam strucni rad sa interneta u pdf formatu i odatle sam citirao. A te tvoje statistike iz novina bolje da zadrzis za sebe, jer su nerealne i lazne!

1975-te je umrlo 79608 ljudi :) a ne 32.308. Nisi ti to najbolje razumeo nešto. Dakle, ako računamo 1975 i 2005 razlika je 27000 :). A sada imamo za dve godine 30000...

Ja sam citirao kako i pise..

A zasto krijete stopu smrtnosti od kovida na svetskom nivou?

Screenshot_20220211_002815.jpg

405,575,217 − 98.56% = 5.840.283 (PREMINULIH)

DAKLE, SMRTNOST OD KOVIDA NA SVETSKOM NIVOU IZNOSI MANJE OD 1.5%

Od obicne gripe umire 0.5%, sto znaci da je covid opasniji za 1% u odnosu na obicnu gripu! (pitanje je da li su ovi podaci tacni, al ajde..)

Ti si gore izjavio da je u Srbiji smrtnost sa 105.000 skocila na 136.000. To je povecanje od 30%.

Odakle ti uopste ideja da covid moze uzrokovati toliku smrtnost? To nije realno!

Smrtnost na svetskom nivou iznosi 1.5%. Dok u Srbiji prema republickom sajtu smrtnost je 0.75%. Ali evo bicu darezljiv, dacu ti 1. 5%. To bi povecalo smrtnost za 1.500 a ne za 30.000..

Znaci, ovo sto si ti naveo, nije realno!

Sta onda moze biti razlog tolikom povecanju?

Tri su razloga:

1.) Pik koji se desio zbog bele kuge!

2.) Neadekvatna medicinska zastita u vreme korone, neblagovremene operacije i nezbrinjavanje starijih..

3.) Vakcinacija koja je usmrtila mnoge!

A verovatno je kombinacija sva tri gore navedena cinioca! Ukljucujuci i to da su neki stvarno umrli od kovida..

Sto na na kraju izvodi zakljucak:

TE TVOJE STATISTIKE IZ MEDIJA SU TESKI IDIOTIZAM, I MAJMUNISANJE NARODA!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dakle, višak smrtnosti je povezan sa Covid19 i postcovid sindroma. Takođe jedan od uzroka, posredni uzrok je to što srčani i drugi teški bolsnici nisu imali gde zbog velikog broja lečenih od vodid19 i prenatrpanosti bolnica. To je taj posredni uzrok. Sve u svemu oko 30000 ljudi više.

Aha :)

Znaci, u "post covid sindrom" ti ubrajas one koji nisu mogli da udju u bolnice, zbog 'prenatrpanosti' a one prazne da praznije ne mogu biti!

Zasto lepo ne kazes da "nisu hteli da lece pacijente" nego tu lazes!

U post kovid sindrom ne mozemo ubrajati one koji nisu mogli da dodju na red za operaciju i slicno! Jer nisu hteli da ih lece, iz straha da se ne zaraze! I to su na zalost zrtve "covid histerije" a ne "post covid sindroma"!

Inace, "post covid sindrom", nije dokazan! Svaka prica o tome je nagadjanje, ili namerno izvrtanje!

Vec sam naveo podatak koji te i ovde obara, jer su na stranici odakle si ti citirao, upitali ljude da li su posetili kardiologa nakon prelezanog Covid-a, tj. da li su imali problema sa srcem, na sta je 65% odgovorilo da nije! --->

Screenshot_20220210_125652_mark.via.gp.jpg

Takodje, ignorises sve ostale razloge zbog kojih moze doci do povecanja broja umrlih, a to su:

1.) Pik koji se desio zbog bele kuge!

2.) Neadekvatna medicinska zastita u vreme korone, neblagovremene operacije i nezbrinjavanje starijih..

3.) Vakcinacija koja je usmrtila mnoge!

4.) Smrt kao posledica Covd-a

5.) PostCovid sindrom (osteceno srce, bubrezi, jetra itd..) --> od kojih je vecina posledica neadekvatnog lecenja i greske lekara!

Generalizaovanje, i insistiranje da su svih 30,000 ljudi pomrli od "post covid" sindroma je -
NAMERNA MANIPULACIJA!

A tu manipulaciju, sprovodis ti i tvoji mediji! Kraj diskusije!

Poslednja izmena:
Natrag