Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
2020. - postoji Covid, vrlo mali višak smrtnosti

2021. - počelo cijepljenje, višak smrtnosti od 30000.

Očito je, glavni ubojica nije Covid nego samo cjepivo. :mig:
Očito? Imaš li podatke? Samo podaci.

Ok, postoje pretpostavke 1 u milion...u svetu. Neka je i 10 u milion...za 30000 nema prostora ni za 1.

Ali ti voliš da pretpostavljaš, bez dokaza. :)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne, ja to nisam rekao. Pogledaj malo bolje, šta sam rekao.

To su studije.

To kaze tvoja studija, da cemo svi da pocrkamo, jer ce svi da dobiju omikron!

Sta rade tvoji mediji? Sire paniku, kao i uvek!

Evo kod mene svaki drugi bolestan.. Dakle, svi ima da pocrkate, poruka je medija!

Inače u Srbiji je za 2021 godinu smrtnost veća za 30000 od 10-togodišnjeg proseka. Uzrok tome je korona, svakako.

Ili je uzrok tome vakcina.. Nisi ti pricao sa pogrebnim radnicima, ja jesam. Kod svake 3. sahrane je uzrok smrti vakcina.. Tako navode najblizi, ali naravno niko ne prijavljuje..

Ja imam licni primer, majka i cerka isti simptomi nakon vakcine, poplavele ruke i noge, zgrusavanje krvi.. Majka prezivela, jer koristi antikoagualnte a cerka je umrla!

I sad ti meni pricas neke statistike! Da nisi Hriscanin, rekao bih ti svasta..

A post-covid na žalost će tek učiniti svoje, mada je i ovde već delimično učinio.

Jel tako? Znaci opet tvrdis da cemo "svi da pomremo", jer ovaj omikron niko nece izbeci naravno, dakle neminovna je smrt..

Izvini, ali zasto ne navodis opasnosti vakcine? Kao od vakcine niko nece da pomre! Tesis sebe..

Cinjenica je da oni koji su "busterizovani" imaju vece sanse da umru nego oni koji nisu primili nista! Za to mi ne trebaju nikakve studije. Nevakcinisani dobijaju kovid, preleze ga za dan, dok vakcinisani vuku i po 2 nedelje!

Evo ako ni to ne veruješ, ovo su podaci o smrti za 2021. Umrlo je 136000 ljudi dok je uobičajeno oko 105000 na godišnjem nivou do 2019....nekada 101000 nekada 104000, pa do 106000. Godina 2020 je imala 114000, znači skok ali ne još u punom zamahu kao 2021.

Kao prvo to je lazna statistika tvojih zlih medija, jer generalizuju i manipulisu!

Smrtnost se povecava rapidno iz godine u godinu, i to je prosto trend svugde u evropi, posledice su vezane za pad kvaliteta zivota i starenje stanovnistva! Evropa (posebno Srbija i Hrvatska) imaju najstarije stanovnistvo na svetu, a prirastaj je veoma mali! Zato sada svedocimo naglom porastu smrtnosti, a to su uglavnom stariji preko 70 god! To nije posledica korone!

Ko navodi od cega su ti ljudi pomrli? Niko! Uzeli su okvirno broj umrlih, pa onda generalizuju! Ako i navedu razlog, onda lazu! Mogli su da umru i od vakcine!

Evo kako vi manipulisete:

"10.356 umrlih 2020. bilo u kontaktu sa koronom

EOGRAD, 30. juna (Tanjug) – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je Komisija za analizu smrtnih ishoda uzrokovanih bolešću kovid 19 utvrdila da je 10.356 građana koji su preminuli imalo simptome korone ili bilo u kontaktu sa osobom koja je bila pozitivna.

Na konferenciji za medije na predstavljaju prvih rezultata Komisije, Lončar je rekao da je 64,4 odsto od tog broja imalo pridružene bolesti kao što su oboljenje krvotoka, povišeni krvni pritisak, dijabetes, neurološka oboljenja.

Lončar je istakao da je prosečna starost tih preminulih 72,2 godine i da su dve trećine preminulih muškarci.

Ministar je objasnio da se ne može reći da je 10.356 umrlo od korone, već je precizirao da je njih Komisija ubrojala na osnovu pozitivnih testova, na osnovu izjava porodica da su bili u kontaktu sa pozitivnim osobama ili da su imali simptome korone."

Da ne govorim o tome kako se ove "izjave porodica" dobijaju, kazu im "potpisite da je umro od kovida", i podmetnu ozaloscenima papir, koji onda oni iz straha potpisu!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To kaze tvoja studija, da cemo svi da pocrkamo, jer ce svi da dobiju omikron!

Ne, ne kaže to. Nego za 63% se povećava mogunost srčanog udara. Pa ne umiru svi od srčanog udara Mire, što banalizuješ stvari?

Kao drugo, samo oni koji su preležali COVID19 i to teži slučajevi. Znači u Srbiji je 1,8 miliona obolelih do sada. Oko 10% je preležalo teži covid. Znači, od toga može biti oko 180000 ljudi je imalo jači oblik kovida. To znači da če se povečati za 63% broj ljudi koji će imati srčani udar u odnosu na do tada...taj broj od 180000 teže obolelih će tome doprineti nažalost.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Mediji ko mediji ,ogromna je razlika izmedju bolestan sa simptomima bolesti i zarazen ali bez simptoma bolesti.
Mislim da bi trebalo vise da koriste rec zarazen ili pozotivan na virus jer onaj ko je bolestan on lezi u krevetu ili bolnici,cast izuzecima koji i bolesni idu na posao...,a zna se koji su simptomi kad je neko bolestan pogotovo od respiratornih bolesti.
Poenta je na POSLUSNOSTI ,disciplini.
Bog nam je zapovedio da slusamo drzavne vlasti sve do trenutka dok se ne suprostave Bozjim naredbama.
Ili negde u Bibliji pise da je ZRTVA bitnija nego POSLUSNOST???
Da li roditelji vise vole neposlusnu decu od POSLUSNE???
Da li nam je Isus Hrist dao primer POSLUSNOSTI Bogu ili NEposlusnosti???
Ciji cemo primer da sledimo? Isusov ili Satanin?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne, ne kaže to. Nego za 63% se povećava mogunost srčanog udara. Pa ne umiru svi od srčanog udara Mire, što banalizuješ stvari?

Al svi cete dobiti srcku, svi koji ste prelezali omikron! Pa to je poruka tvojih medija, sto sad ublazavas? Pa treba da siris paniku kao oni.. :)

Kao drugo, samo oni koji su preležali COVID19 i to teži slučajevi.

To niko nije rekao, rekli su i oni koji su prelezali "blazi oblik" ima da odapnu od srcke! Omikron je blaza varijanta..

Gde stoji da je to od vakcina? :). Samo znaš da se ceriš a ništa da kažeš korisno.

A ko kaze od cega su ti ljudi pomrli? Mogli su i od vakcine!

Pogledaj sta kaze tvoj ministar Loncar gore, uracunali su ljude za koje nije utvrdjeno da su umrli od kovida u broj umrlih od kovida.. Manipulcija je ocigledna od samog starta!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Podaci su tu, treba samo mozak desetogodišnjeg djeteta. :)

Ne, nego mozak zrelog čoveka treba. A to je mozak koji koristi razum i dostupne podatke ane da pretpostavlja. :).

Dakle, višak smrtnosti je povezan sa Covid19 i postcovid sindroma. Takođe jedan od uzroka, posredni uzrok je to što srčani i drugi teški bolsnici nisu imali gde zbog velikog broja lečenih od vodid19 i prenatrpanosti bolnica. To je taj posredni uzrok. Sve u svemu oko 30000 ljudi više.

U 2020 nije bilo Delta za koju se utvrdilo da je smrtonosnijai prenosivija.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To niko nije rekao, rekli su i oni koji su prelezali "blazi oblik" ima da odapnu od srcke! Omikron je blaza varijanta..

Nisi dobro pročitao. Piše od težeg oblika pre svega. Ali zaključuje da ni lakši oblici nisu bezopasni. Naravno.

Suština je da je namerno izlaganje virusu, jako rizičan potez. To je ruski rulet.

Natrag