Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti si ili neinformisan, ili si sam sotona! Izvini sto to moram da ti kazem! Ali ovde se ne radi o "humanizmu" vec o "transhumanizmu", porobljavanju coveka, ugradnji cipova u mozak, na ruku, spajanju coveka na internet cloud, robotizaciji drustva, oduzimanju privatne svojine, oduzimanju zemlje, kontroli i redukciji populacije kroz bolesti, kontroli kretanja, stvaranju virtuelnog sveta u kome ce ljudi moci da zive umesto da zive u stvarnom svetu..

Mire, pročitaj donju izjavu Billa Gatesa, sve će ti biti jasno,. I ne samo tebi, jasno će biti svakom istinoljubivom čovjeku.

Izjava Billa Gates-a općem stanju svijeta: "Vidite, stare ideje o dobroti i plemenitosti jednostavno su smetnje koje svijet mora odbaciti . A ovi hladni, bezosjećajni strojevi pokazuju nam pravi put."
----------------------------------
Evo!?!?!? Bill Gates zagovara da dobrotu i plemenitost treba što prije odbaciti, i ugledati se i ponašati se kao hladni i bezosjećajni strojevi (kompjuteri).

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"Vidite, stare ideje o dobroti i plemenitosti jednostavno su smetnje koje svijet mora odbaciti . A ovi hladni, bezosjećajni strojevi pokazuju nam pravi put."

Bil Gejts u prethdonom delu teksta govori o prednosti koje će doneti tehnološka revolucija. Ljudi koji recimo, koriste mašine(tehnologiju) lakše će doći jedni do drugih. Time će biti sposobniji da pomognu jedni drugima. Mašine menjaju domete ljudske dobrote u tom smislu pa onda hoće da kaže da će zahvaljujući njima ljudi više učiniti jedni za druge nego standardinim putem kao do sada.

"Ideja da možete svog pronaći prijatelja, možete razgovarati, možete videti ko je bolji, to redefiniše kako kako igrači misle o mašini". B.G

Dakle, kada uvidimo prednosti inovativne tehnologije, promenućemo mišljenje koje imamo o samim mašinama i tehnologiji i smatraćemo ih potrebnima. Posbmo kada uvidimo da njima ta socijalna i društvena komponenta može biti ojačana.

Na kraju Gejts u istom tekstu kaže sledeće:

"Opšta ideja da bogati pomažu siromašnima, mislim da je važna" B.G

Znači, Gejts ne govori da treba odustati od ideje dobrote i falantropije(što je on sam primer 29 milijardi dolara je uložio u programe pomoći) i kaže da će to i dalje biti potrebno. No, bogati će najviše pomoći siromašnima ulaganjem u tehnoligiju koaj će tada pomoći čoveku da učini više dobrih dela nego šti je mogao ikada pre oslanajjući se samo na tradicionalni metod direktne pomoči već će tehnologija(ti hladni strojevi) omogućiti više dobročinstva nego do sada standardnim putem.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti volis Gatesa, Sorosa, Zukerberga, Illona Musk-a, Klausa Svaba itd.. A to su najgore satane i moderni hitleri! Jesi li ikada citao i slusao sta oni govore, jesi li citao Klausa Svaba?

Nailazio sam na izdvojene reči i rečenice ovih ljudi koje su sve video sam iskrivljene i stavljenje van konteksta. Da li se tako gradi realna slika o nekom čoveku? Kako uopšte zdrav razum tu može da obitava i da pravilno rasuđuje ako se rade ovakve spletke i smicalice tekstualnog karkatera?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bil Gejts u prethdonom delu teksta govori o prednosti koje će doneti tehnološka revolucija.

Prednost? Po čemu je prednost da ljudi "stare ideje o dobroti i plemenitosti, koje su smetnja, ljudi moraju odbaciti , a da se u svome djelovanju sve više ugledavaju na bezosjećajnie strojeve" . Ovo je govor ravno iz pakla. Ovako govori antikrist.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Prednost? Po čemu je prednost da ljudi "stare ideje o dobroti i plemenitosti, koje su smetnja, ljudi moraju odbaciti ,

Ne odbaciti već da će mašine učiniti da ovi standardni principi neće biti potrebni kao jedini kojima se ljudima može pomoći. Dakle, ne da ih treba ukinuti već da će zahvaljujući modernoj tehnologiji neke stvari koje su funkcionisale do sada kako su funkcinisale neće biti poterebne.

U tekstu sam Bil Gejts kaže da pomaganje siromašnima od strane bogatih i dalje potreba:

"Opšta ideja da bogati pomažu siromašnima, mislim da je važna" B.G

Međutim, zahvaljući tehnologiji ljudi će lakše dolazati do potrebne pomoći neophodne za njihov život nego recimo da zavise od države ili humantiranih organizacija i slično. To je poenta. On o tome govori. Tehnologija će zaista moći da unapredi život svih pa i siromašnih.

To je sasvim u skladu sa napretkom tehnike i tehnologije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Međutim, zahvaljući tehnologiji ljudi će lakše dolazati do potrebne pomoći neophodne za njihov život nego recimo da zavise od države ili humantiranih organizacija i slično. To je poenta. On o tome govori. Tehnologija će zaista moći da unapredi život svih pa i siromašnih.

To je sasvim u skladu sa napretkom tehnike i tehnologije.

I u skladu s antikristom. Dakle, potpuno suprotno onome što Krist naučava.

1. Krist naučava - budite dobri, činite dobro onima koji su u potrebi jer se tako spašavate.

2. A antikrist, kakav je i Bill-Covid Gates, kaže - odbacite ljudsku dobrotu i plemenitost, i ugledajte se na bezosjećajne strojeve (kompjutere).

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I u skladu s antikristom.

Što? Sve što može biti na korisno za čoveka i na pomoć to je dobro. To i apostoli kažu:"blago onome koji ne osuđuje sebe za dobro".

Recimo, ako će roboti pomoći seljaku da preore njivu i da oni to urade umesto njega, je li to loše samo po sebi? Nije. Jer taj čovek će moći više vremena da odvoji za bližnje i duhovnost. Ako će mašine da pomognu da se većina poslova obavlja on-line i to će pomoći ljudima da imaju više vremena za sebe, svoju porodicu i bližnje. I siromašni će tako moći da postanu nezavisniji i sebi omogućiti prosperitet.

Ti ne shvataš, kao i ostali koji viču "transhumanizam". Vi ste protiv toga, po sebi a malo mozga ne koristite da uvidite prednosti tehnologije , transumanizma i slično.

Ne znam, vi iz srednjeg veka nikako da izađete i da uvidite prednosti tehnologije i otkrića i samo sumnjate da se radi o nekoj zaveri. Jednostavno, to je žalosno.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Bil Gejts u prethdonom delu teksta govori o prednosti koje će doneti tehnološka revolucija. Ljudi koji recimo, koriste mašine(tehnologiju) lakše će doći jedni do drugih. Time će biti sposobniji da pomognu jedni drugima. Mašine menjaju domete ljudske dobrote u tom smislu pa onda hoće da kaže da će zahvaljujući njima ljudi više učiniti jedni za druge nego standardinim putem kao do sada

Znaci ti podrzavas tehnokratiju, spajanje ljudi sa masinama? Jel to Bozja namera, da covek postane superkompjuter masina? Da mu se ugradi cip u mozak ili na ruku? Upravo je to sto doticni zagovaraju.. I potpuno je nebitno da li je nesto izvrnuto.. Njihov plan i jeste da se ljudi otudje, da izgube bliskost i medjusobmu interakciju, da izgube saosecanje, upravo suprotno onome sto javno pricaju, jer ih nadahnjuje satana!

Ovo nisi komentarisao:
(preskaces sve sto ti se ne svidja..)

P.S. ja sam ipak dosao do zakljucka da si ti "mala svadjalica" :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
namera, da covek postane superkompjuter masina? Da mu se ugradi cip u mozak ili na ruku? Upravo je to sto doticni zagovaraju..

Opet izvrtanje i potpirivanje neosnovanog i nepotrebnog straha od tehnoloških inovacija.

I potpuno je nebitno da li je nesto izvrnuto.. Njihov plan i jeste da se ljudi otudje, da izgube bliskost i medjusobmu interakciju, da izgube saosecanje, upravo suprotno onome sto javno pricaju, jer ih nadahnjuje satana!

Ovo je Mire moj, čisto srednjovekovlje..i sujeverje.

Ništa što je dobro samo po sebi ne treba osuđivati. To kaže apostol. Tehnologija koja će pomoći čoveku da mu bude bolje, da lakše obavlja neke stvari i olakša svoj svakodnevni život ne može biti loše.

Ovo sve što se priča služi da se narod zastraši od tehnologije a koren toga je u srednjovekovnom sujeverju. Isto je i sada na delu u modernom vidu. Ne znam da li to uviđaš Mire?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jer taj čovek će moći više vremena da odvoji za bližnje i duhovnost. Ako će mašine da pomognu da se većina poslova obavlja on-line i to će pomoći ljudima da imaju više vremena za sebe, svoju porodicu i bližnje.

Pročitajmo još jednom:

Bill Gates o općem stanju svijeta: "Vidite, stare ideje o dobroti i plemenitosti jednostavno su smetnje koje svijet mora odbaciti . A ovi hladni, bezosjećajni strojevi (kompjuteri ) pokazuju nam pravi put."
--------------------
P.S. Komentar (samo za one koji nemaju ni razuma ni duše) - Gornja izjava vam je "putokaz i siguran put za pakao".

P.S.S. A što će 'čovjeku-stroju' (transhumanoidu) Bog, bližnji i duhovnost? Jedna od temeljnih dimenzija Transhumanizma upravo je 'osloboditi čovjeka od navezanosti na Boga i bližnjega'.

Natrag