- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
PS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Opet izvrtanje i potpirivanje neosnovanog i nepotrebnog straha od tehnoloških inovacija.
Ovo je Mire moj, čisto srednjovekovlje..i sujeverje.
Ništa što je dobro samo po sebi ne treba osuđivati. To kaže apostol. Tehnologija koja će pomoći čoveku da mu bude bolje, da lakše obavlja neke stvari i olakša svoj svakodnevni život ne može biti loše.
Ovo sve što se priča služi da se narod zastraši od tehnologije
De Mire, poslušaj ovu pametnu ženu. Post-covid sindrom
Bill Gates (antikrist): "Vidite, stare ideje o dobroti i plemenitosti jednostavno su smetnje koje svijet mora odbaciti . A ovi hladni, bezosjećajni strojevi (kompjuteri ) pokazuju nam pravi put."
Zenu slusam odavno! Ti mislis da ja ne slusam doktore, da slusam tamo neke zaverenike? A ti da si nju stvarno slusao ne bi ovde pisao tolike gluposti.. Zena je jedna od retkih koja sluzi na cast struci!
Pa šta kažeš za post-covid sindrom, o čemu priča?
Odgovori mi na prethodne postove.
Preskocio si upravo mojih 4-5 postova i vise, jer ti ne odgovara sta sam napisao. Dokaze koje iznosim ne mozes da oboris!
Sad ces kao dete traziti da ja pogledam tvoj video da bi ti pogledao moj?
Uzas!
Post covid sindrom sam namerno preskocio, jer si se nasao u nebranom grozdju tqmo gore, i da sam nastavio, ispalo bi da te maltretiram.. A sad se ponovo vracas na to, mislis izbeci ces ovo..
I tako se uvek vrtis u krug i bezis od teme, kada ti covek saspe u lice dokaze..
Ne znam, vi iz srednjeg veka nikako da izađete
Ovo je Mire moj, čisto srednjovekovlje..i sujeverje.
Ovo sve što se priča služi da se narod zastraši od tehnologije a koren toga je u srednjovekovnom sujeverju.