Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Opet izvrtanje i potpirivanje neosnovanog i nepotrebnog straha od tehnoloških inovacija.

Neosnovano? Jesi li pogledao video?
Zar mi umisljamo ili ovi pricaju da cemo postati masine? Jesmo li mi ludi?

Gde ti Jovane zivis?

Ovo je Mire moj, čisto srednjovekovlje..i sujeverje.

Sujeverje?

Opet pitam, jesi li ti pogledao video sto sam postavio? Zar oni ne pricaju da cemo postati masine, da ce ugradjivati robote u nas?

Zar Illon Musk ne ugradjuje cipove u glavu ljudima, zar nije zemlju okruzio satelitima koji treba da oforme globalni internet - cloud na koji ce se povezati nasi mozgovi?

Umisljamo li mi, ili oni pricaju da ce do 2033. (zanimljiv broj) ovo da ostvare? Slusas li ti njih? Slusas li ikoga od njih? Svi isto pricaju i tvoj voljeni Bill Gates!

Zasto se pravis lud?

Ništa što je dobro samo po sebi ne treba osuđivati. To kaže apostol. Tehnologija koja će pomoći čoveku da mu bude bolje, da lakše obavlja neke stvari i olakša svoj svakodnevni život ne može biti loše.

Tebi je dobro da od ljudi prave masine? Da im ugradjuju cipove u mozak i na ruku, da od njih prave "super masine"? Pa znas li ti sta pise u Enohovoj knjizi (sta god mislio o njoj), da je satana to radio u vreme potopa.. Hteo je ljude da pretvori u superiorna bica, da iskvari njihov genetski kod, stvarao je hibride! To i sada rade sa nama, spajaju nas sa masinama! Zato to i jeste znak kraja, bice kao u vreme Nojevo!

A to nece doprineti covekovom boljitku, niti je tehnologija ikada doprinela boljitku covecanstva, ona radi suprotno, cini ljude neosetljivim, nedrustvenim, nesposobnim da prezive, bolesnim i umno i u svakom pogledu!

Bog je stvorio ovaj svet "savrsenim", a ti to porices? Zasto mu dodavati elemenat tehnologije, zasto vrsiti prepravke na stvorienim bicima, zasto manipulisati njihovim genima, imunoloskim i fizioloskim funkcijama? Zar to nije svetogrdje? Zasto crkva cuti na to?

Jel ti znas da ljudi vec sada vode ljubav preko interneta, nemaju fizicki kontakt uopste, zive u virtuelnom svetu zene se i udaju tamo??? Pa to je vec stvarnost, ljudi zive u virtuelnom svetu.. Ja sam se ukljucio da pogledam sta oni tamo rade.. Mnogi fizicki bolesni ljudi tamo, nemaju sposobnost da se krecu, pate od agrofobije i sl.. pa im to dodje kao izlaz..

Jos pre nego je izbila ova korona, u tom virtuelnom svetu je postao modni trend da ljudi (tj. virtuelni likovi) "nose maske"! I to je kao bilo slucajno?

Dok oni zele da nas u tom svetu zarobe, kreirajuci jos savrseniji METAVERZUM, u kojem ces ti da budes i zaposlen i da imas decu, da imas sex, da ne moras iz kuce da izlazis! To ce da ucine "novim normalnim" i da pravdaju - zagadjenoscu okolijne, bolestima, zarazama koje kreiraju itd..

Polako ljude pretvaraju u masine, neosetljiva bolesna bica, nesposobna da prezive u prirodi. Bez cipa, neces moci da se kreces, da obavljas transakciju, niti da komuniciras sa drugima, jer ce svi biti navuceni na taj novi svet..

Stvarnost kakvu poznajes ce nestati, mislim na spoljasnju realnost, zato oni unistavaju zemlju, prirodu, itd.. Nije im ni potrebna!

Daleko je gora situacija nego sto je to opisano u filmu matrix, ovo je nasa realnost!

Ovo sve što se priča služi da se narod zastraši od tehnologije

Aman Jovane, "sta se prica"? Mi ne pricamo nista, pricaju oni sami sta ce da nam urade! Ajde se obrazuj malo, pa onda pricaj o ovoj temi! Ti nisi te ljude ni saslusao jedan jedini put.. Nego mi kad nesto napisemo, ti onda jurcas po internetu trazeci tome kontru, nazivajuci to zaverama! Covece osvesti se vise i pogledaj video sto sam postavio! Zasto izbegavas dati komentar na video?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

De Mire, poslušaj ovu pametnu ženu. Post-covid sindrom

Zenu slusam odavno! Ti mislis da ja ne slusam doktore, da slusam tamo neke zaverenike? A ti da si nju stvarno slusao ne bi ovde pisao tolike gluposti.. Zena je jedna od retkih koja sluzi na cast struci, samo nije sveznajuca!

A zasto ignorises video? Zasto ne odgovaras na moje pitanje? Zar mi umisljamo da ovi pricaju da cemo postati masine? Jesmo li mi ludi?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zenu slusam odavno! Ti mislis da ja ne slusam doktore, da slusam tamo neke zaverenike? A ti da si nju stvarno slusao ne bi ovde pisao tolike gluposti.. Zena je jedna od retkih koja sluzi na cast struci!

Pa šta kažeš za post-covid sindrom, o čemu priča? Jesi video..ne birni pogledaću taj video, no, nije mi jasno što si toliko preplašen tehnikom? Baš mi nekako žao, kada vidim koliko se nekako plašite tehnologije iz čega proizilazi agresija prema nečemu što samo po sebi nije opasno.

Znaš li za "ludistički" pokret u Britaniji? Razmisli malo o tome!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa šta kažeš za post-covid sindrom, o čemu priča?

Odgovori mi na prethodne postove.

Preskocio si upravo mojih 4-5 postova i vise, jer ti ne odgovara sta sam napisao. Dokaze koje iznosim ne mozes da oboris!

Sad ces kao dete traziti da ja pogledam tvoj video da bi ti pogledao moj?

Uzas!

Post covid sindrom sam namerno preskocio, jer si se nasao u nebranom grozdju tqmo gore, i da sam nastavio, ispalo bi da te maltretiram.. A sad se ponovo vracas na to, mislis izbeci ces ovo..

I tako se uvek vrtis u krug i bezis od teme, kada ti covek saspe u lice dokaze..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Odgovori mi na prethodne postove.

Preskocio si upravo mojih 4-5 postova i vise, jer ti ne odgovara sta sam napisao. Dokaze koje iznosim ne mozes da oboris!

Sad ces kao dete traziti da ja pogledam tvoj video da bi ti pogledao moj?

Uzas!

Post covid sindrom sam namerno preskocio, jer si se nasao u nebranom grozdju tqmo gore, i da sam nastavio, ispalo bi da te maltretiram.. A sad se ponovo vracas na to, mislis izbeci ces ovo..

I tako se uvek vrtis u krug i bezis od teme, kada ti covek saspe u lice dokaze..

Ma Mire, ja sam vaših 20-tak takvih zaveroloških tekstova raskrinkao. Mislim da sam malo zaslužio da odmorim :), na kratko. Ništa ne brini, obradiću i to..kad bude vreme. Naravno, ako bude nešto konkretno ja ću to svakako uvažiti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne znam, vi iz srednjeg veka nikako da izađete

Ovo je Mire moj, čisto srednjovekovlje..i sujeverje.

Ovo sve što se priča služi da se narod zastraši od tehnologije a koren toga je u srednjovekovnom sujeverju.

Kako bi otkrili budalu, nema boljeg reagensa od riječi "srednjovjekovno". Odmah ćete prepoznati znakove. (Inteligencija i mudrost (i glupost) - N. G. Dávila)

Natrag