Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
nije mi jasno što si toliko preplašen tehnikom? Baš mi nekako žao, kada vidim koliko se nekako plašite tehnologije iz čega proizilazi agresija prema nečemu što samo po sebi nije opasno.

Ja sam sigurno tehnoloski obrazovaniji od tebe, daleko od toga da sam preplasen ili da sam protiv tehnologije! Pa ne bi koristio ni telefon ni racunar onda.. Tehnologija je korisna do izvesne mere, ali postoje granice, oni su ih presli..

Ma Mire, ja sam vaših 20-tak takvih zaveroloških tekstova raskrinkao. Mislim da sam malo zaslužio da odmorim :), na kratko. Ništa ne brini, obradiću i to..kad bude vreme. Naravno, ako bude nešto konkretno ja ću to svakako uvažiti.

Ajde de, znam ja da si ti to pogledao i procitao, nego je problem odgovoriti.. Neka lepo to prenoci da smislis neki izlaz..Doci cu sutra da vidim odgovor..

Jao, Jovaneee.. svadjalice :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ma Mire, ja sam vaših 20-tak takvih zaveroloških tekstova raskrinkao. Mislim da sam malo zaslužio da odmorim :), na kratko. Ništa ne brini, obradiću i to..kad bude vreme. Naravno, ako bude nešto konkretno ja ću to svakako uvažiti.

Hoćeš li ti to obraditi po svome (i Laodikejinom) prokušanom receptu - čovjek koji to govori ima brkove, dakle lažov je i laže?

P.S. Ili ćeš posegnuti za onom svojom drugom "fejk-čekerskom batinom" - on je katolik, dakle laže.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hoćeš li ti to obraditi po svome (i Laodikejinom) prokušanom receptu - čovjek koji to govori ima brkove, dakle lažov je i laže?

P.S. Ili ćeš posegnuti za onom svojom drugom "fejk-čekerskom batinom" - on je katolik, dakle laže.
Ne znam ovaj vidim nema brke. A da ima ne bih gledao, jer je i Hića imao pa nešto imam averziju.

Ovaj nema, pa ću ipak pogledati.

Poslušajte šta žena priča o post-covidu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
O kakvoj sprdnji ti govoriš????? :ludd/: Osim gore navedenih poklona, znaju ljudima još dijeliti kino-ulaznice, vegetu, rabljene zubne proteze, srećke. I vidi ovo:

Jeste, jeste...prodavci sekunadarnih sirovina nude i vakcije.. :)..hahaha. A odakle im o_O..?

Smešno.

A i da nude..kao da prodavci sekundarnih sirovina nekim čudom postanu lekari..ne znam samo kako..ali ajde, kod vas je sve moguće(svake ludosti), čak i da oni eto nekim čudom to dele..nema ništa loše samo po sebi. Ljudima nude imunizaciju.

Ali zaista, kada toliko možete ludovati da ovaj skeč i šalu koju je neko postavio vi primate za "ozbiljno" to samo govori o vašem opsesivnom strahu od lekara, medicne i svega što je novo. Kao da živitie u nekom španskom selu iz 14-og veka. :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali zaista, kada toliko možete ludovati da ovaj skeč i šalu koju je neko postavio vi primate za "ozbiljno" to samo govori o vašem opsesivnom strahu od lekara, medicne i svega što je novo. Kao da živitie u nekom španskom selu iz 14-og veka. :)

Ti zaista misliš da je ono s reklamiranjem cijepljnja neki namješteni video? Zašto bi to netko radio? I zar kod vas u Srbiji ne nude ljudima neke nagrade i poklone onima koji se cijepe?

Natrag