Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Čitaj i školuj se.

Vaše dezinformacije svakako nisu za školu. Čista dezinformacija.

Što ti znaš o srednjem vijeku?

Ono što i ti da je bio "mračan". Zbog sujeverja koje je bilo dominantno. Sujeverje se smatralo naukom. Eto zašto.

Vi ste sa vašim dezinformacijama samo nastavak srednjovekovštine i propagiranja sujeverja u modernom vidu.

Evo ovo gore što si naveo je sujeverje a ne nikakava nauka. I 1000 puta do sada je ova teza dokazana kao netačna..doduše Luc je ovo govorio za virus a ne za vakcinu. Vi odoste još dalje u sujeverje..jer nauka to nije.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ono što i ti da je bio "mračan". Zbog sujeverja koje je bilo dominantno. Sujeverje se smatralo naukom. Eto zašto.

Ali činjenice kažu potpuno suprotno ovoj tvojoj laži. Činjenice kažu da znanost nikada nije bila napredovala kao u tom "mračnom srednjem vijeku". Kako ćeš protiv činjenica? Odbacit ćeš ih kao i Krista Boga. Čuj, možeš ti odbaciti i Krista Boga, i činjenice o "srednjem vijeku", ali time ne možeš promijeniti činjenice i da je Krist Bog i da je znanost u srednjem vijeku napredovala kao rijetko kada.

A o Covid cjepivu i SIDI još guglaj.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ali činjenice kažu potpuno suprotno ovoj tvojoj laži. Činjenice kažu da znanost nikada nije bila napredovala kao u tom "mračnom srednjem vijeku". Kako ćeš protiv činjenica? Odbacit ćeš ih kao i Krista Boga. Čuj, možeš ti odbaciti i Krista Boga, i činjenice o "srednjem vijeku", ali time ne možeš promijeniti činjenice i da je Krist Bog i da je znanost u srednjem vijeku napredovala kao rijetko kada.

A o Covid cjepivu i SIDI još guglaj.
Znanost sujeverja je bila najnaprednija, tačno.
No, istina je da je bilo i u srednjem veku određenih, sporadičnih naprednih ideja, grupa itd. Bilo je, ali to je kao ostrva usred mora. Da, iako je preovladavalo opšte sujeverje, bilo je i određenih naprednih ideja ali malo

O vakcini i SIDI...hah..licemerje neviđenih razmera i prenošenje dezinformacija.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znanost sujeverja je bila najnaprednija, tačno.
No, istina je da je bilo i u srednjem veku određenih, sporadičnih naprednih ideja, grupa itd. Bilo je, ali to je kao ostrva usred mora. Da, iako je preovladavalo opšte sujeverje, bilo je i određenih naprednih ideja ali malo

Još jednom svjedočiš i dokazuješ da su te školovali najveći trovatelji istine, dakle najveći mrzitelji Boga.

O vakcini i SIDI...hah..licemerje neviđenih razmera i prenošenje dezinformacija.

Strah te? Zašto si se cijepio?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Još jednom svjedočiš i dokazuješ da su te školovali najveći trovatelji istine, dakle najveći mrzitelji Boga

A da ne smem da ti diram srednji vek :). To je bio najnapredniji period u istoriji. To si nauičo od onog konzervativca Davina :). Sve si usvio ono najkonzervativnije moguće..mislim da ćeš da konzerviraš sam sebe koliko si konzervativan :). Postaćeš limenka.

Strah te? Zašto si se cijepio?

Mene je strah tj. žao što smo u 21 veku a neki misle kao da su u 14-om. To me je strah i žao mi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Treći put zaredom svjedočiš i dokazuješ da si sluga oca laži.

Pa zar misliš da si "moderan" sa takvim stavovima i širenjem teorija zavere i dezinformaija? Evo nemoram ja da ti kažem, istraži, srednji vek je zapravo pun teorija zavere jer je misticizam i sujeverje bilo preovlađujuće. Pa ne zove se džabe mračni srednji vek.

Ali ko poznaje malo činjenice videće da je ovo užasno strašno vreme, prepuno ratova, feudalni poredak, misticiazam, prljavština i nehigijena, boleštine užas jedan. Ako je to tebi zlatni vek napretka..svaka čast.

Natrag