Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa ne zove se džabe mračni srednji vek.

Nisi ti džabe sluga oca laži i učenik trovatelja istine.

Ali ko poznaje malo činjenice videće da je ovo užasno strašno vreme, prepuno ratova, feudalni poredak, misticiazam, prljavština i nehigijena, boleštine užas jedan. Ako je to tebi zlatni vek napretka..svaka čast.

Još jednom se legitimiraš kao totalna neznalica. Samo naprijed.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Najbolji opis posljednje dvije godine, 2020. - 2022.

Ako misiš na bolesti, onda ti sigurno sam sebe opovrgavaš. Tvoja priča je bila da su bolesti ranije odnosile mnogo više života nego danas. Time si priznao indirektno da je danas ipak bolje nego tada. Ali to je kada ti je išlo u prilog da umanjiš efekte sadašnje bolesti(pandemije).

No, definirtivno da su bolesti u to vreme harale više jer su uslovi života bili na mnogo lošijem nivou. A ti to vreme hvališ.

Bolesti će uvek postojati to je sasvim izvesno..do Hristovog dolaska. Zahvaljući upravo vakcini, modernoj tekovini, bolesti koje su tada harale i uzimale mnogo života danas ne postoje. No, ti misliš da je tada bilo bolje.

Neki kažu da je treći svjetski rat počeo, samo to mnogi ne vide.

Vidiš šta ti kažeš ovde.."neki kažu"(ti neki su neki anonimusi, totalno nevažni i nepoznati široj javnosti) ali bez obzira na to oni su tebi tako važni da ćeš ti ceo svet staviti u slepilo "kako to ne vide" to što vide ti anonimusi "tamo neki". Kakvi su ti to kriterijumi stvarno ne znam.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
I tebi na volju. Posljedica Covid cjepiva je SIDA, a ti odi svaki dan i prije i poslije podne nek te bodu.

Eno i Nestorovic je rekao da su cepljeni fajzerom pozitivni na HIV virus.. Sad, pitanje je samo da li su lazno pozitivni ili stvarno pozitivni.. Valjalo bi se testirati, jel da..

O vakcini i SIDI...hah..licemerje neviđenih razmera i prenošenje dezinformacija.

Radjena su istrazivanja, i vakcinisani su bili pozitivni.. Ne vidim o kakvim dezinformacijama pricas, kada se zna da i Covid sadrzi sekvencu HIV-a. Sasvim bi normalno bilo da i vakcina uzrokuje lazno pozitivan rezultat.. Da li je lazno pozitivan, to je sad pitanje...

Pa zar misliš da si "moderan" sa takvim stavovima i širenjem teorija zavere i dezinformaija?

Sve sto su do juce bile nase "teorije zavera" sada pricaju i tvoji mediji, tako da..

Pogledaj Nestora, bio je kod Maria u emisiji, trebalo bi da se testiras na HIV, to je i on spomenuo.. Valjda je i on "struka", ili ces reci da nije..

A gde je odgovor na moj video? Jesu li i to nase "teorije", ili o tome pricaju vase tehnokrate???

Dosao sam da vidim odgovor a odgovora i dalje nema..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sve sto su do juce bile nase "teorije zavera" sada pricaju i tvoji mediji, tako da..

Pogledaj Nestora, bio je kod Maria u emisiji, trebalo bi da se testiras na HIV, to je i on spomenuo.. Valjda je i on "struka", ili ces reci da nije..

Ti stvarno misliš da ovaj dvojac ima ikakav integritet u široj javnosti i uopšte u naučnoj javnosti. Ako su oni tebi tako važni, svaka čast. Mene poštedi njihovih vragolija, hvala lepo, neka ih onima koji su naivni.

A gde je odgovor na moj video? Jesu li i to nase "teorije", ili o tome pricaju vase tehnokrate???

Dosao sam da vidim odgovor a odgovora i dalje nema..

Veruj mi da sam pogledao jednom, i to ovlaš a detaljnije ću kasnije. Mislim da je gubljenje vremena jer takvih nameštenih, iseckanih govora kao u ovom videu..bez konteksta mali milion što kažu. To nisu ozbiljne stvari za uzimanje u razmatranje...ako ti u takve fantazije veruješ svaka čast.

Ali pogledaću uskoro pa ću malo detaljnije obrazložiti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
No, definirtivno da su bolesti u to vreme harale više jer su uslovi života bili na mnogo lošijem nivou. A ti to vreme hvališ.

Umiješ li ti jednu suvislu rečnicu napisati? Nevjerojatno je koliko ti je um razoren i uništen tom tvojom službi laži i lašcu.

Bolesti će uvek postojati to je sasvim izvesno..do Hristovog dolaska. Zahvaljući upravo vakcini, modernoj tekovini, bolesti koje su tada harale i uzimale mnogo života danas ne postoje. No, ti misliš da je tada bilo bolje.

Vama koji genocid cjepivo smatrate spasiteljem, Krist ne treba. Vas će cjepivo spasiti.

Vidiš šta ti kažeš ovde.."neki kažu"(ti neki su neki anonimusi, totalno nevažni i nepoznati široj javnosti) ali bez obzira na to oni su tebi tako važni da ćeš ti ceo svet staviti u slepilo "kako to ne vide" to što vide ti anonimusi "tamo neki". Kakvi su ti to kriterijumi stvarno ne znam.

Treći svjetski rat je počeo, kažu oni koji gledaju s pozicije iz koje se bolje i dalje vidi.

P.S. I poslušaj miru, odi napravi HIV test.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ti stvarno misliš da ovaj dvojac ima ikakav integritet u široj javnosti i uopšte u naučnoj javnosti. Ako su oni tebi tako važni, svaka čast. Mene poštedi njihovih vragolija, hvala lepo, neka ih onima koji su naivni.

Ako je tebi merodavan senilni dr. Kon i Kisicka, koji bolnicu nisu videli osim na slici, koji su zavrsili kurs za prepisivanje lekova, miki maus lekari koji ne poznaju ni teoriju, e onda tebi svaka cast!

Taj Nestorovic je izlecio vise hiljada ljudi! Nudjeno mu je vise puta da bude ministar zdravlja u vreme Milosevica i sada u vreme Vucica. Pa je odbijao jer ne moze sebe da zamisli van ordinacije.. A koga su ovi tvoji izlecili, koga??? Valjda se gleda praksa, a ne "teoretisanje"! Ta Kisicka navodno nesto predaje, ordinaciju bre nije videla!

Veruj mi da sam pogledao jednom, i to ovlaš a detaljnije ću kasnije. Mislim da je gubljenje vremena jer takvih nameštenih, iseckanih govora kao u ovom videu..bez konteksta mali milion

MOLIM??? STA JE ISECKANO, JESI LI TI NORMALAN?

PA JA CU ZAISTA MORATI POZVATI PSIHIJATRA, DA PROVERI JESU LI DISKUTANTI OVDE NORMALNI, I AKO NISU DA POSTAVI DIJAGNOZU I PREPISE TERAPIJU!

IZVINI, ALI GOVORITI DA JE OVO NAMESTENO I "ISECKANO" NIJE NITI NORMALNO NITI ZDRAVORAZUMSKI!

ZNA SE ODAVNO STA ONI GOVORE! COVECE BOZJI, PA TO SU NJIHOVE NEDVOSMISLENE IZJAVE, ONI OTVORENO O TOME PRICAJU VEC VISE DECENIJA! GOVORE STA NAMERAVAJU!

ONI POSEDUJU USTANOVE KOJE PROIZVODE CIPOVE, UGRADJUJU IH LJUDIMA U MOZAK (TRENUTNO U TEST FAZI), BAVE SE VESTACKOM INTELIGENCIJOM, PROIZVODNJOM SATELITA, STVARANJEM GLOBALNOG INTERNETA NA KOJE CE PRIKLJUCIVATI LJUDSKI MOZAK!

GDE TI ZIVIS PITAM SE, JEL NA MARSU, KAD OVE STVARI NE ZNAS??? I NAZIVAS IH "ZAVERAMA"???

AKO SI TI NEINFORMISAN, IDI SE INFORMISI, NEMOJ DA SE SRAMOTIS OVDE, NEKO CE POMISLITI ZAISTA DA SI POLUDEO!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Umiješ li ti jednu suvislu rečnicu napisati? Nevjerojatno je koliko ti je um razoren i uništen tom tvojom službi laži i lašcu.

Vama koji genocid cjepivo smatrate spasiteljem, Krist ne treba. Vas će cjepivo spasiti.

Treći svjetski rat je počeo, kažu oni koji gledaju s pozicije iz koje se bolje i dalje vidi.
Kažu srednjovekovci :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ako je tebi merodavan senilni dr. Kon i Kisicka, koji bolnicu nisu videli osim na slici, koji su zavrsili kurs za prepisivanje lekova, miki maus lekari koji ne poznaju ni teoriju, e onda tebi svaka cast!

Taj Nestorovic je izlecio vise hiljada ljudi! Nudjeno mu je vise puta da bude ministar zdravlja u vreme Milosevica i sada u vreme Vucica. Pa je odbijao jer ne moze sebe da zamisli van ordinacije.. A koga su ovi tvoji izlecili, koga??? Valjda se gleda praksa, a ne "teoretisanje"! Ta Kisicka navodno nesto predaje, ordinaciju bre nije videla!

MOLIM??? STA JE ISECKANO, JESI LI TI NORMALAN?

PA JA CU ZAISTA MORATI POZVATI PSIHIJATRA, DA PROVERI JESU LI DISKUTANTI OVDE NORMALNI, I AKO NISU DA POSTAVI DIJAGNOZU I PREPISE TERAPIJU!

IZVINI, ALI GOVORITI DA JE OVO NAMESTENO I "ISECKANO" NIJE NITI NORMALNO NITI ZDRAVORAZUMSKI!

ZNA SE ODAVNO STA ONI GOVORE! COVECE BOZJI, PA TO SU NJIHOVE NEDVOSMISLENE IZJAVE, ONI OTVORENO O TOME PRICAJU VEC VISE DECENIJA! GOVORE STA NAMERAVAJU!

ONI POSEDUJU USTANOVE KOJE PROIZVODE CIPOVE, UGRADJUJU IH LJUDIMA U MOZAK (TRENUTNO U TEST FAZI), BAVE SE VESTACKOM INTELIGENCIJOM, PROIZVODNJOM SATELITA, STVARANJEM GLOBALNOG INTERNETA NA KOJE CE PRIKLJUCIVATI LJUDSKI MOZAK!

GDE TI ZIVIS PITAM SE, JEL NA MARSU, KAD OVE STVARI NE ZNAS??? I NAZIVAS IH "ZAVERAMA"???

AKO SI TI NEINFORMISAN, IDI SE INFORMISI, NEMOJ DA SE SRAMOTIS OVDE, NEKO CE POMISLITI ZAISTA DA SI POLUDEO!
Mnogo se sekiraš ni zašta, Mire. Polako, samo polako.

Izvini što ne padam ničice svetom Nestoru, šta ću kad imam kritički um. Neko ima podanički, neko kritički.

Ali zaista mislim da si previše lično ovde shvatio stvari. Pogledaću i video, pa ću ti reći šta mislim.

Natrag