Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Konačno počelo suđenje Velike porote za PLANDEMIJU!
Pogledajte prilog 149461

Pocelo je odavno, trebalo je samo da medjunarodni sud prihvati tuzbu.. I dovoljno je sto je i prihvatio, bez obzira na ishod sudjenja.. To pokazuje da ima osnove za gonjenje. Medjunarodni sud ne bi prihvatio slucaj da nema nikakve sumnje da je zlocin pocinjen.. Ovaj sud ne znam koji je..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To je Jovane medjunarodni sud! Opet ti po starom!
Ma koji međunarodni sud, Mire dragi. To je sud koji su organizovali antivakseri. Ne prepoznaješ ove osobe u videu? Pa to su oni što si ti postavio ako se sećaš što su kompjuterski pokazivali "metalne" strukture u vakcini..ona žena i čovek sa tog snimka.

To je "sud" koji oni sami organizuju pa nešto kao donose. Eh Mire.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ma koji međunarodni sud, Mire dragi. To je sud koji su organizovali antivakseri. Ne prepoznaješ ove osobe u videu? Pa to su oni što si ti postavio ako se sećaš što su kompjuterski pokazivali "metalne" strukture u vakcini..ona žena i čovek sa tog snimka.

To je "sud" koji oni sami organizuju pa nešto kao donose. Eh Mire.

Ne radi se o ovom sudu sto je Antonina postavila, nemas pojma sta se desava!

Slucaj je pred "medjunarodnim sudom".. U januaru je cini mi se, slucaj prihvacen, i tada krecu da popustaju i s ovom kovid histerijom i vakcinama!

Medjunarodni krivicni sud je ovom slucaju pripisao sledeci referentni broj - OTP-CR-473/21

Ako zelis mozes proveriti pod navedenim brojem!

Optuzeni su Entoni Fauci, Bill Gates, Tedros GeberJesus, Boris Dzonson, vodeci proizvodjaci vakcina i drugi da sad ne nabrajam..

Malo se informisi!

A evo ponovo, ovaj put sam skinuo da se ne izgubi:

img_3623.jpeg

Koga interesuje moze skinuti tekst optuznice ovde: https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf

Pa to su oni što si ti postavio ako se sećaš što su kompjuterski pokazivali "metalne" strukture u vakcini..ona žena i čovek sa tog snimka.

Ti ljudi ce verovatno svedociti i pred medjunarodnim sudom.. Oni su "struka", a ti ih mrzis jer su pronasli neke metale..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne radi se o ovom sudu sto je Antonina postavila, nemas pojma sta se desava!

Slucaj je pred "medjunarodnim sudom".. Upravo 6. Decembra je slucaj prihvacen, i tada krecu da popustaju i s ovom kovid histerijom i vakcinama!

Medjunarodni krivicni sud je prihvatio slucaj i pripisao mu sledeci referentni broj - OTP-CR-473/21

Ako zelis mozes proveriti pod navedenim brojem!

Optuzeni su Entoni Fauci, Bill Gates, Tedros GeberJesus, Boris Dzonson, vodeci proizvodjaci vakcina i drugi da sad ne nabrajam..

Malo se informisi!

A evo ponovo, ovaj put sam skinuo da se ne izgubi:

Pogledajte prilog 149464

Koga interesuje moze skinuti tekst optuznice ovde: https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf

Ti ljudi ce verovatno svedociti i pred medjunarodnim sudom.. Oni su "struka", a ti ih mrzis jer su nasli neke metale, i zato ne mozes ocima da ih vidis..
Nisu Mire oni našli ništa. Odavno pokazano kako njihov opit nema nikakvu naučnu osnovu.

A sud je pre njihov pa onda idu na međunarodni. Farsa. I na samom portalu sa koga si skinuo tekst stoji "sud javnog mnjenja". Kakav je to sud?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nisu Mire oni našli ništa. Odavno pokazano kako njihov opit nema nikakvu naučnu osnovu.

A sud je pre njihov pa onda idu na međunarodni. Farsa. I na samom portalu sa koga si skinuo tekst stoji "sud javnog mnjenja". Kakav je to sud?

Ko je skinuo tekst?
Ja nisam postavljao nikakav tekst!

Jesi li ti pri zdravoj svesti Jovane?

Dao sam ti odgovor medjunarodnog suda! Dao sam ti broj slucaja!

A to sto je Antonina postavila nema veze sa medjunarodnim sudom!

Ajde dokazi da se ne vodi postupak? Dokazi da je ovaj dopis medjunarodnog suda lazan, i da nema nista zavedeno pod tim brojem?

Naravno, tvoji mediji nece izvestiti da je prihvacena tuzba! Ne smeju!

A epilog sudjenja me licno ne interesuje, vec i to sto su prihvatili tuzbu je pobeda!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A epilog sudjenja me licno ne interesuje, vec i to sto su prihvatili tuzbu je pobeda!

Pa nije pobeda i nije dokaz. Ako sud ne prihvati znači da je optužba lažna. Svako može podneti optužbu a da sud onda donese odluku da li je osnovano ili ne. Tebi je ovde bitno da se "pročuje2 za vas...a ne da li ste upravu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo o tome jos:

BRITANSKA POLICIJA POČINJE VAŽNU ISTRAGU O KORPORATIVNIM ZLOČINAMA I PRIJETNJIMA JAVNOM ZDRAVLJU KOJA SE ODNOSE NA MRNA COVID-19 VAKCINA
  1. januara 2022.
Petak, 07.01.2022
Metropolitan Police Crime Number: 6029679/21. Međunarodni krivični sud (Hag) broj predmeta: OTP‐CR‐473/21
Sada je u toku najveća međunarodna krivična istraga na svijetu koja uključuje Hammersmith policiju, Metropolitan policiju i Međunarodni krivični sud. Britanska policija prihvatila je prateću informaciju i složila se da postoji dovoljno dokaza da se nastavi pod gore navedenim brojem zločina.
Predmet su 20. decembra 2021. pokrenuli doktor medicine Sam White, Philip Hyland (PJH Law), Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) i penzionisani policajac Mark Sexton. Zahtjevi za dalju pomoć upućeni su međunarodnom advokatu Robertu F Kennedyju mlađem (nećaku JF Kennedyja), dr. Reineru Fuellmichu (njemački korporativni advokat koji je dobio spor oko emisije štetnih plinova protiv Volkswagen Audija), dr. Michaelu Yeadonu (bivši potpredsjednik Pfizera), plus bezbroj drugih doktora, profesora, virologa, biologa, stručnjaka za podatke i pravnika na nacionalnom i međunarodnom nivou; od kojih su neki već stupili u direktan kontakt sa policijom i priznao ih je nadzornik Simpson (pomoćnik Cresside Dick, šef Metropolitan policije).
U pritužbama se navode brojna teška krivična djela, uključujući zloupotrebu i nedolično ponašanje na javnoj funkciji; ubistvo iz grubog nemara; korporativno ubistvo iz nehata, ubistvo, zavjera za ubistvo, genocid i zločini protiv čovječnosti.
Dokazi koje su podnijeli Philip Hyland i dr. Sam White protiv britanske Regulatorne agencije za lijekove i zdravstvene proizvode (MHRA) su osuđujući i pokazuju da nisu izvršili dužnu pažnju podataka o vakcinama, ispitivanja i studija; i da su nastavili da ignorišu smrt, štetu i povrede koje su vakcine izazvale.
Mark Sexton kaže: „Ovo je sada živa krivična istraga. Bili smo prisiljeni djelovati zbog samozadovoljstva Vlade Ujedinjenog Kraljevstva, uprkos tome što su bile potpuno svjesne katastrofalnih brojki smrtnih slučajeva i ozljeda odraslih i djece. Ovo nije ništa drugo do genocid; još jednom se čini da je profit nad ljudima najvažniji motiv. U toku je namjerna opća kampanja dezinformacija. Mnogi ni ne shvaćaju da je vakcina protiv covida još uvijek eksperimentalni proizvod. Ovo je najdalekosežnija krivična istraga ikada sprovedena. Nacionalni skandal koji ugrožava živote i egzistenciju svake osobe u Velikoj Britaniji. Ako ljudi žele nepobitne trenutne dokaze, predlažem da u međuvremenu pogledaju
Covid vakcina, naučni dokaz, smrtonosna
“U godinama koje dolaze ovo će biti ekvivalent još jednom skandalu s talidomidom, ali za sada moramo djelovati na ujedinjenom frontu kako bismo istinu iznijeli u javnost i zaustavili nesigurno uvođenje vakcine protiv covida. Imamo nekoliko hiljada dokaza koji diskredituju sigurnost i efikasnost ove vakcine, ali i dalje ohrabrujemo članove javnosti da nam se jave kako bi dodatno podržali našu tvrdnju. Stoga apelujemo na sve koji su pretrpjeli smrt voljene osobe nakon vakcine protiv Covid-a i na sve koji su njome ozlijeđeni, npr. sljepoća, srčani problemi, krvni ugrušci, moždani udar, miokarditis itd.

Izvor: https://worldfreedomalliance.org/au/news/uk-police-launch-major-investigation-into-mrna-covid‐19-vaccine‐related-corporate-crimes-and-threats-to-public-health/

O tome pise i Rio Times Online, i pominje isti referentni broj - OTP-CR-473/21

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo dokaz da je slucaj zaista zaveden pod tim brojem!

Originalni broj je 6029679/21, dok medjunarodni sud ne odgovara na upite za broj OTP-CR-473/21, i ne moze da se proveri, ali sam siguran da niko nije lazirao onaj gore dokumenat!

A zasto tvoji mediji o tome cute Jovane??? Jel to objektivno novinarstvo?

Tebi je ovde bitno da se "pročuje2 za vas...a ne da li ste upravu.

Mozda ce pravda biti zadovoljena, ali s obzirom da oni imaju ubacene ljude u sve strukture i sudstvo, ja nemam nadu da ce se to desiti!

Ipak daje nadu to sto su ubrzo posle tuzbe zaustavili vakcinalnu histeriju, pa sad govorimo o kraju pandemije, ukidanju propusnica i vakcina!

Inace, medjunarodni sud ne bi prihvatio nesto sto nema osnova, neosnovane tuzbe se automatski odbijaju! Sto je po meni dovoljan dokaz da je optuznica itekako osnovana!

Poslednja izmena:
Natrag