Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A zasto tvoji mediji o tome cute ???

Ovo je samo jedan u nizu takvih i sličnih "optužbi" protiv medicinskog establišmenta.

Inace, medjunarodni sud sud ne bi prihvatio nesto sto nema osnova, neosnovane tuzbe se automatski odbacuju! Sto dokazuje da je optuznica itekako osnovana!

Nikakav to nije dokaz po sebi. To što je sud prihvatio u razmatranje ne znači da ima osnova. Već samo činjenice.

Vidim da je ovde upleten i Robert Kenedi kao advokat, inače Kenedijevi kao poznati teoretičari zavera ovde finansiraju ovaj projekat. To je izvesni policajac Mark Sekston i neki lekari Filip Hajlend, Sem Vajt i Luis Bejlis.

Ok, videćemo istragu. Nadam se da ćeš nas obavestiti kada istraga se završi isto tako revnoso kao sada kada je to predato sudu. :)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Mozda ce pravda biti zadovoljena, ali s obzirom da oni imaju ubacene ljude u sve strukture i sudstvo, ja nemam nadu da ce se to desiti!

Ipak daje nadu to sto su ubrzo posle tuzbe zaustavili vakcinalnu histeriju, pa sad govorimo o kraju pandemije, ukidanju propusnica i vakcina!

Inace, medjunarodni sud ne bi prihvatio nesto sto nema osnova, neosnovane tuzbe se automatski odbijaju! Sto je po meni dovoljan dokaz da je optuznica itekako osnovana!

Očito je riječ o planiranoj pandemiji - "plandemiji", zatim, svi znaju da su Židovi vlasnici najvećih farmaceutskih tvrtki, pa i ovih koje su vezane uz cjepiva, pa se pitam - hoće li se ti Židovi na sudu imati mogućnost pozvati na Talmud i židovsku tradiciju, u kojoj stoji:

Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni.“ (Šulah aruh, Joreh deah 158a).

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ovo je samo jedan u nizu takvih i sličnih "optužbi" protiv medicinskog establišmenta.

Slucaj je pred medjunarodnim sudom Jovane! Ukljucen je medjunarodni sud! Optuzeni su Tedros, Bill Gates, Boris Johnson, proizvodjaci vakcina..

Ajde sad minimizuj slucaj! I zataskaj ga sam sebe time diskreditujes! Ovo je zlocin bez presedana!

Sta pokusavas?

Jesi li ti dokazao da slucaj ne postoji?
Mozes li dokazati da se ne vodi istraga i da sud nije prihvatio tuzbu?

Bez prihvacene tuzbe od strane tucioca nema ni istrage policije!

Nikakav to nije dokaz po sebi. To što je sud prihvatio u razmatranje ne znači da ima osnova. Već samo činjenice.

To je dovoljno da se uzdrmaju oni koji sve ovo rade, da im policija zakuca na vrata! A moze biti i pogubno po njih!

Zasto tvoji mediji o tome cute? Kako bi samo pevali da je narativ drugaciji!

Npr. da je Djilas optuzen, pevali bi, a da je neko iz vlasti optizen cutali bi!

A to je i ovde slucaj! To su tvoji mediji koji rade za vlast! To je tvoje objektivno novinarstvo!

Vidim da je ovde upleten i Robert Kenedi kao advokat, inače Kenedijevi kao poznati teoretičari zavera ovde finansiraju ovaj projekat. To je izvesni policajac Mark Sekston i neki lekari Filip Hajlend, Sem Vajt i Luis Bejlis

Ma da, sve je "zavera", ti si opterecen "raskrinkavanjem zavera"!

Jesi ti dokazao da je optuznica lazna?

Jesi li dokazao da tuzilac nije nalozio policijsku istragu?

Tuzilac nikada ne nalaze da se sprovodi istraga po 'neosnovanoj optuznici!' Sto samo po sebi znaci, da postoje dokazi!

Ok, videćemo istragu. Nadam se da ćeš nas obavestiti kada istraga se završi isto tako revnoso kao sada kada je to predato sudu. :)

Samo se ti smej! Sta ako slucaj dokaze zlocin? Ko se poslednji smeje, najsladje se smeje..

Sto je najgore, mozda ce i tvoji "fejk cekeri" biti gonjeni, jer to je ucesce u zlocinu! Prikrivanje i sakrivanje cinjenica od javnog interesa (vezanog za zdravlje) je zlocin!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
E moj Mire, ništa od ovoga. Hah..lažna vest.

Nema nikakavog pokrenutog postupka kod policijske uprave Hemeršmit niti kod Međunarodnog suda u Hagu. Nalog ОТП-ЦР-473/21 je falsifikat Kalea Grunthala, i to nije nikakav broj predmeta već falsifikovani nalog istog lica koje je on manipulativno preneo kao da se radi o navodnom broju predmeta.

Dakle, Mire...šta da ti kažem...još jedan u nizu lažnih vesti.

Ako ne veruješ, evo ti sa zvaničnog sajta suda u Hagu kada se ukuca taj broj šta se dobije. https://www.icc-cpi.int/Pages/cases.aspx?k=OTP-CR-473/21&fbclid=IwAR06ITmkXUqDrZK54U3r1KtmE5ZCfdoe46X29rxHG1dgHHpgxtryCQjTOrA

E Mire, Mire.

Slucaj je pred medjunarodnim sudom Jovane! Ukljucen je medjunarodni sud! Optuzeni su Tedros, Bill Gates, Boris Johnson, proizvodjaci vakcina..

Ajde sad minimizuj slucaj! I zataskaj ga sam sebe time diskreditujes! Ovo je zlocin bez presedana!

Sta pokusavas?

Jesi li ti dokazao da slucaj ne postoji?
Mozes li dokazati da se ne vodi istraga i da sud nije prihvatio tuzbu?

Bez prihvacene tuzbe od strane tucioca nema ni istrage policije!

Evo gore Mire :). Ipak moraš malo bolje proveravati činjenice.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisam znao da ovo pise. Hvala.

I ovo je netačno. Nigde nema referenci za tako nešto..nema reference u Talmudu, one šire reference već navedene neke navodne reference koje se nigde u Talmudu ne pojavljuju. Niti branim Talmud, ali ovde se radi o izmišljenoj priči da se potrepi antisemitizam. Pitaj ga gde ovo u Talmudu stoji? Koja je šira referenca...ovo je skinuo sa zaverološkog sajta "Istinom protiv laži".

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
E moj Mire, ništa od ovoga. Hah..lažna vest.

Nema nikakavog pokrenutog postupka kod policijske uprave Hemeršmit niti kod Međunarodnog suda u Hagu. Nalog ОТП-ЦР-473/21 je falsisfikat Kalea Grunthala, i to nije nikakav broj predmeta već falsifikovani nalog istog lica koje je on manipulativno preneo kao da se radi o navodnom broju predmeta.

Dakel, Mire...šta da ti kažem...još jedan u nizu lažnih vesti.

Ako ne veruješ, evo ti sa zvaničnog sajta suda u Hagu kada se ukuca taj broj šta se dobije. https://www.icc-cpi.int/Pages/cases.aspx?k=OTP-CR-473/21&fbclid=IwAR06ITmkXUqDrZK54U3r1KtmE5ZCfdoe46X29rxHG1dgHHpgxtryCQjTOrA

E Mire, Mire.

Izvini ali da li si ti sav svoj?

Ne mozes ti proveriti OTP broj na njihovom sajtu (gde ti je polje za ukucavanje OTP broja?), moras ih licno pozvati! A ne javljaju se, mnogi su pokusali! Sto nije dokaz da je broj lazan!

Ovo kod tebe vec prerasta u bolest! Ti bolesno zelis biti u pravu!

Postavio sam i video gde su ljudi isli u policiju da ispitaju jer postoji taj broj, i potvrdili su da postoji! Ni to ti nije dovoljno!

Stvarno si neverovatan!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Očito je riječ o planiranoj pandemiji - "plandemiji", zatim, svi znaju da su Židovi vlasnici najvećih farmaceutskih tvrtki, pa i ovih koje su vezane uz cjepiva, pa se pitam - hoće li se ti Židovi na sudu imati mogućnost pozvati na Talmud i židovsku tradiciju, u kojoj stoji:

Dozvoljeno je lijekove na nežidovima isprobavati, da bi se ustanovilo da li su lijekovi štetni.“ (Šulah aruh, Joreh deah 158a).

Nisam znao da ovo pise. Hvala.

A jesi li znao da i ovo piše:

„Bog je naredio da se nežidovu novac pozajmi samo uz lihvarsku kamatu. Mi mu na taj nacin ne pomažemo nego štetimo.“ (Talmud, Sefer Mikvod 73).

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izvini ali da li si ti sav svoj?

Ne mozes ti proveriti OTP broj na njihovom sajtu (gde ti je polje za ukucavanje OTP broja?), moras ih licno pozvati! A ne javljaju se, mnogi su pokusali! Sto nije dokaz da je broj lazan!

Sve je provereno. Pozvani su i odgovorili su negativno. Na sajtu njihovom stoji uvek predmet ako postoji. :). E moj Mire.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Postavio sam i video gde su ljudi isli u policiju da ispitaju jer postoji taj broj, i potvrdili su da postoji! Ni to ti nije dovoljno!

Stvarno si neverovatan!

Neveoravatn si ti....jer veruješ svemu i svačemu. Ne proveravaš. Moj ti je savet da pre nego što objaviš neku "bombastičnu" informaciju otidi do nekog factcheck sajta, iapk..da ne objavljueš pre nego što proveriš. Jednostavno proveri informacije. Zato se ćuti, pitaš Mire? Zato što to ne postoji. Na zato što se nešto skriva. Vidiš, ipak je i ovaj slučaj pretresen detaljno...samo treba tražiti.

I policija je dematovala da je uopšte poslala taj nalog sudu u Hagu.

Natrag