Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tko si ti da meni ovako zapovjedaš. Čiji si sluga i odakle ti ovlasti za ovakvo ponašanje?

Imam pravo jer se radi o meni. Dakle, moraš biti pristojiniji ili ide prijava,.

Da budem pristojniji? Da ti ne postavljam pitanja, koja te razobličuju kao lažova - o onih 90%

Reč lažov, i slično nesmeš izgovarati. Nepristojno čoveku i hrišćaninu. Radi se o meni i mogu ti zapovedati. Za druge kako ko prihvati..ali kada se radi o meni ja ti kažem da prestnaneš..naravno. Šta nije jasno?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Idem posto ne vredi. Postavim video, a Jovan ni ne pogleda, nego prica unapred.. Doci cu drugi dan.. dotle, nemojte da se tuzakate i sad opet zatvorite temu..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Covece to je napisala osoba koja je postavila video, to nije zakljucak patologa! Nisu patolozi izjavili da se radi o cipovima, pobogu!

Pa i oni to kažu..da im je nalik na to. Pa pogledao sam Mire, evo to na kraju kažu...podseća ih na to..što sugeriše da to i misle. Ali to naravno nije moguće. Evo tebe da pitam..jel ti misliš da se radi o čipu ili veruješ da to nije moguće? Šta kažeš?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa i oni to kažu..da im je nalik na to. Pa pogledao sam Mire, evo to na kraju kažu...podseća ih na to..što sugeriše da to i misle. Ali to naravno nije moguće. Evo tebe da pitam..jel ti misliš da se radi o čipu ili veruješ da to nije moguće? Šta kažeš?

Nije bitno na sta podseca! Vec da je u vakcini nesto sto ne bi smelo tamo da bude!

A sto se tice nano tehnologije, ona je mnogo naprednija od onoga sto mi trenutno koristimo! I moze da prodje kroz iglu.

Ali to nije vazno, svakako postoje strane cestice koje tu ne bi smele da budu!

Takodje u krvi umrlih se vide ove iste cestice!

jel ti misliš da se radi o čipu ili veruješ da to nije moguće? Šta kažeš?

To uopste nije bitno sta ja mislim. Ni ja ni patolozi se nismo izjasnili sta je to! Ali ocigledno nije normalno da se nadje u vakcini! Mozda ti znas sta je? To si primio..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije bitno na sta podseca! Vec da je u vakcini nesto sto ne bi smelo tamo da bude!

Pa dobro Mire, evo iskreno..šta ti misliš da je zaista? Kakav je zaključak njihov? Ja sam pogledao video i oni sami kažu da ih "podseća" na to. Pa hadje da razjasnimo šta bi moglo biti? Zar to što kažu da ih "podseća" ne govori da sugerišu da je to zaista u vakcini?

Zato me zanima tvoje mišljenje iskreno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa dobro Mire, evo iskreno..šta ti misliš da je zaista? Kakav je zaključak njihov? Ja sam pogledao video i oni sami kažu da ih "podseća" an to. Pa hadje da razjasnimo šta bi moglo biti?

Ti meni reci sta je to? Niko nije tvrdio da je nano cip ili ne znam sta.. Ali otkad to u vakcini plutaju cestice vece od lipida? A struktura im je ocigledno metalna..

Elem kad smo kod "nano cestica", samo da napomenem da se one stavljaju i u srebrnu vodu, i ti to mozes da popijes.. Prolazi i kroz iglu.. A tvoj doktor nauka pojma nema.. Nano cestice ne predstavljaju samo minijaturnu tehnologiju, tj. nesto elektricno.. Mogu se kretati i mehanickim putem, odnosno mogu biti pobudjene necim, bilo magnetnom ili drugom silom da se krecu, a to je kao kada se seme maslacka krece vetrom, on je tako dizajniran da ga vetar ponese... Tako se i nano cestice kreiraju..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti meni reci sta je to? Niko nije tvrdio da je nano cip ili ne znam sta..

Pa čekaj..jer ja treba da dajem definiciju ili onaj ko je ovo postavio ili ovi koji su to istraživali? Pa šta su istražili Mire?

Ja ti kažem ni mikro ni nano čip nije moguć u telu preko vakcine..već rekoh zašto. Ne znam da li se slažeš samnom..ili ti misliš da ipak može

Natrag