Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa dobro Mire, evo iskreno..šta ti misliš da je zaista? Kakav je zaključak njihov? Ja sam pogledao video i oni sami kažu da ih "podseća" na to. Pa hadje da razjasnimo šta bi moglo biti?

Mire ne traži od tebe da mu ti razjasniš što je to tamo u cjepivu, kako bi ti 'pobogu' to mogao znati, nego te pita kakvi su to ljudi koji prave cjepiva koja su takvim stvarima zagađena.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa čekaj..jer ja treba da dajem definiciju ili onaj ko je ovo postavio ili ovi koji su to istraživali? Pa šta su istražili Mire?

Odgovor bi valjda najprije trebali dati oni koji su cjepivo proizveli. Vidim, ti ih unaprijed braniš. I da se utvrdi da su ti komadi u cjepivu najstrašnije stvari, ti ćeš ostati na strani tih "koljača".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire ne traži od tebe da mu ti razjasniš što je to tamo u cjepivu, kako bi ti 'pobogu' to mogao znati, nego te pita kakvi su to ljudi koji prave cjepiva koja su takvim stvarima zagađena.

Ništa oni nisu dokazali..evo Mire će ti reći. Ako nije čip(a oni aludiraju da jeste..mada to ne kažu otvoreno..nego izokola)..ok..šta je to onda? Pa valda su istražili? I jesu li dokazali da su te stvari uzrokovale smrt vakcinisanih(ako nije čip, šta god da je)?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
ednu stvar su ipak dokazali. Dokazali su da u cjepivima postoje elementi koji tamo ne smiju biti.

Jesi siguran? Evo da vidimo studije o tome. Dakle, šta sme a šta ne sme biti? Kao drugo, jesu li oni sigurni da je ovo prouzrokolvalo smrt ljudi? Pod tri..šta je to? Za sada kakvi su to zaključci studije gde oni ne znaju ni šta je to, ni da li je to prozrokovalo smrt? Ozbiljna studija je tu potrebna.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Slobodni daj i taj..ako si pogledao evo reci šta su konkretno zaključili.

Nisam pogledao, nisam stigao. Pogledacu..

Pa čekaj..jer ja treba da dajem definiciju ili onaj ko je ovo postavio ili ovi koji su to istraživali? Pa šta su istražili Mire?

Pa ti trazis od mene da se ja izjasnim?
Kako ja mogu da zakljucim sta je, kada ni njima nije jasno o cemu se radi?

Ocigledno je u pitanju nesto sto ne bi smelo da bude u vakcini! Zato oni i traze odgovor na pitanje sta je to!

Iste cestice su pronasli i u krvi preminulog nakon davanja fajzera! Dakle te cestice nesto rade telu, pitanje je sta..

Ja ti kažem ni mikro ni nano čip nije moguć u telu preko vakcine..već rekoh zašto. Ne znam da li se slažeš samnom..ili ti misliš da ipak može

Ja ti kazem da postoje "nano cestice", to nije "nano cip"!

Cestice se mogu dizajnirati da vrse odredjenu funkciju! To se radi, pa tako danas imas "srebrnu vodu" u apotekama koja je pravljena na taj nacin! To ti pise i na uputstvu, idi kupi i procitaj!

Nano cestice se mogu tako dizajnirati da budu pobudjene nekom energijom i podstaknute da se krecu u telu! Kao sto se seme maslacka krece po vetru!

To moze, cak i da ne posedujes tehnologiju proizvodnje nano cipa!

I to prolazi kroz iglu!

Znaci tvoj doktor nauke i tehnologije, pojma sa zivotom nema!

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Covece ko je rekao da je nano cip u telu??? Nisi pogledao video, ne govori se o cipovima! Opet i ponovo pricas bez provere! Zasto ignorises ono sto postavim?

Pre skoro trideset godina, američka medijska kuća Fox, započela je sa prikazivanjem serije koja će postati jedan od najvećih kultova u filmsko- televizijskoj Naučnoj Fantastici.... Radi se o seriji The X Files. Od mnoštva epizoda meni drage serije (Gillian Anderson, posebno u mladim danina sa onim kestenjastim pažom, je moj tip žene) izdvojio bih epizodu Memmento Mori u kojoj Dana Scully saznaje da ima letalni tumor mozga, a koji je nastao kao nusprodukt njene ranije otmice od strane "vanezamljaca" koji su joj, kaio ćemo saznati upravo u toj epizodi, ugradili nekakav implant u vrat. Uklanjanje tog implanta je izazvalo pojavu tumora... Njen partner Fox Mulder će nekako (pogledajte seriju) ubediti "Majestic 12" da Scully daju injekciju kojom će je izlečiti. Pored ove reklo bi se "naučne fantastike" imamo i epizodu u kojoj Mulder i Scully istražuju čudne avio nesreće, da bi na kraju te iste epizode gledaoci saznali da se radi o specijalnom računarskom programu koji je nastao kao deo vladinog projekta, i koji preuzima upravljanje avionima. Poslednja scena epizode je indikativna da ne može biti indikativnija. Naime, čitave četiri godine pre famoznog 11.09.2001, Boeing 767 se umalo ne zabija u Kule Bliznakinje.

No, da se vratimo malo u stvarnost i pojasnimo neke stvari vezane za nano tehnologiju.

Da raščistimo jednom za svagda, u ovo što se naziva "vakcinama" protiv Covid -19 ne stavljaju nikakve čipove, ali to ne znači da se ne radi o prljavim tehnologijama, tačnije da cilj nije navikavanje organizma, ljudskog organizma na metalne čestice.

Jednom kada se organizam, stalnim unošenjem takvih čestica prilagodi istima, ubacivanje čipa, onog pravog, predstavljaće dečiju igru.

Naravno, pre toga ti čipovi ili čak nanoboti moraju da pojeftine.

Za sada se radi o veoma skupoj tehnologiji.

Onog trenutka kada ista postane jeftinija, eto nama digitalnog žiga zveri, koji će menjati strukturu ljudskog organizma.

Ps, već sada je procesor prosečnog mobilnog telefona (procesorski deo) manji od ljudskog leukocita ili eritrocita.... No problem je što se isti baš i ne miriše, da tako kažem s vodom (a ljudsko telo je 75 procenata voda, i što bi ga naš organizam jednostavno uništio.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ništa oni nisu dokazali..evo Mire će ti reći. Ako nije čip(a oni aludiraju da jeste..mada to ne kažu otvoreno..nego izokola)..ok..šta je to onda? Pa valda su istražili? I jesu li dokazali da su te stvari uzrokovale smrt vakcinisanih(ako nije čip, šta god da je)?

Tvrde da se celija pokusava toga osloboditi pa nije u stanju! Znaci reaguje na to kao na strano telo..

To su izjavili..

Nisam pogledao ceo video, to moram..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Tvrde da se celija pokusava toga osloboditi pa nije u stanju! Znaci reaguje na to kao na strano telo..

Pa naravno da reaguje. Zato i prave sotonske viruse koji zahtevaju konstantno "vakcinisanje"...

Da bi ćelije ljudskog organizma primorali da prihvate strana tela.

Kako ne shvatamo da imamo posla sa psihopatama i sotoninim slugama....

Imamo posla s osobama koje se igraju Boga.

Vidi, Bog je napravio, stvorio neke zakone koje čovek teško može da prekrši bez posledica, fatalnih posledica.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa ti trazis od mene da se ja izjasnim?
Kako ja mogu da zakljucim sta je, kada ni njima nije jasno o cemu se radi?

Ocigledno je u pitanju nesto sto ne bi smelo da bude u vakcini! Zato oni i traze odgovor na pitanje sta je to!

Iste cestice su pronasli i u krvi preminulog nakon davanja fajzera! Dakle te cestice nesto rade telu, pitanje je sta..

Tako je Mire..pitanje šta rade. Ali to "šta rade", ne dokazuje da su uradile išta loše organizmu. Dakle, to ništa ne dokazuje. Kao drugo, kako znaju da to ne treba biti..u smilsu kako znaju da ako je to tu da će proizvesti išta loše organizmu?

Ja ti kazem da postoje "nano cestice", to nije "nano cip"!

Cestice se mogu dizajnirati da vrse odredjenu funkciju!

Misliš da tako mala čestica, ako bi se i ubacila u organizam može išta da radi(ako je neki predajnik ili šta već)? Znači, uzmimo da jeste..ok..koji su uređaji koji mogu da ih pokrenu da išta rade kada se pomeša sa svim elementima u organizmu koji će ih u suštini razgraditi ako i opstanu neapsorovani u potpunosti? Kao drugo, tako malu česticu organizam može apsorbovati i uglavnom apsorbuje. Misliš da oni koji bi pravili uređaj takvog tipa, ubacili ga znajući da će ga organizam apsorbovati i tako neće uspeti u onome što su "navodno naumili"?

Ali najpamtnije je Mire, da prepustimo zvaničnim studijama da vidimo šta je i koliko je opasno. Zar to nije najpametnije?

Poslednja izmena:
Natrag