Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo ti i ovo vezano za mikro i nano-čipove u vakcinama. Tvoj sugrađanin..šta kaže. Poslušaj stručno objašnjenje

Ko kaze da je u vakcini "nano cip"?
Znaci nisi pogledao video!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne zelim o tome, ali neki koje znam vakcinisani imaju problema, gube pamcenje, prividja im se i sl..

Ne kazem da je od vakcine, ali nisu ranije to dozivljavali..

Vakcina ili ocat, treće nema. A Jovan je, kao sljedbenik i klanjatelj "Jele ocatuše", sigurno na octu, pa dodaj na ocat još "hard-metalno cjepivo", ne može čovjek pri pameti ostati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ko kaze da je u vakcini "nano cip"?
Znaci nisi pogledao video!

Ni mikro ni nano čip ne može biti u telu..ne može Mire. Mikro-čip je suveše veliki da može proći kroz vakcinalni otvor. Nano-čip je suviše mali da može opstati u telu i ne bude apsorbovan..evo poslušaj sugrađanina.

To su fantazije Mire, moj dobri. Ne nasedaj na takve priče.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Prestani, ne pravi problem opet, bićeš prijavljen. Prestani vređati.

Koga sam uvrijedio istinom?????

1. Jeli Ellen White bila "ocatuša", ovisnica o octu? Je, sama je u svojim spisima ostavila svjedočanstvo kako je bila teška ovisnica o octu.

2. Jesi li ti sljedbenik i klanjatelj Jele ocatuše? Jesi, to sam priznaješ i to je svakome ovdje znano i jasno.

Dakle, čime sam te uvrijedio, sljedbeniče Jele ocatuše i Martina Jude Luthera koji se objesio????

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
"..Rezultati obje analize su bili šokantni – naročito oni, nastali analizom uzoraka vakcina BioNTech/Pfizera, u kojima su pronađeni sumnjivi i nepoznati objekti čudnih struktura, od kojih neki podsjećaju na čipove i SIM kartice..."..Evo Mire, nisam ja govorio o čipovima već u samom naslovu videa upravo tako piše. Oni misle da se radi o tome na osnovu videa.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Koga sam uvrijedio istinom?????

1. Jeli Ellen White bila "ocatuša", ovisnica o octu? Je, sama je u svojim spisima ostavila svjedočanstvo kako je bila teška ovisnica o octu.

2. Jesi li ti sljedbenik i klanjatelj Jele ocatuše? Jesi, to sam priznaješ i to je svakome ovdje znano i jasno.

Dakle, čime sam te uvrijedio, sljedbeniče Jele ocatuše i Martina Jude Luthera koji se objesio????

Prestani, ne znaš diskutovati..odmori malo. Prelaziš granice, i samo malo ti fali da opet kreneš u ružne napade. Nedolične jednog čoveka i još manje nekog ko se izdaje za hrišćanina. Rekoh..odmori malo..ti si rekao svoje, pusti druge malo. Dakle, budi pristojniji.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ni mikro ni nano čip ne može biti u telu..ne može Mire. Mikro-čip je suveše veliki da može proži kroz vakcinalni otvor. Nano-čip je suviše mali da može opstati u telu i ne bude apsorbovan..evo poslušaj sugrađanina.

To su fantazije Mire, moj dobri. Ne nasedaj na takve priče.

Covece ko je rekao da je nano cip u telu??? Nisi pogledao video, ne govori se o cipovima! Opet i ponovo pricas bez provere! Zasto ignorises ono sto postavim?

Druga je stvar sto taj tvoj "doktor" nema pojma o nano tehnologiji, itekako nanotehnologija je mnogo napredovala iznad nasih ocekivanja, iznad onoga sto mi danas kao ljudi mozemo da zamislimo.. Moze nano cestica da prodje korz iglu! Ali to je druga tema!

Ti video nisi pogledao!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
"..Rezultati obje analize su bili šokantni – naročito oni, nastali analizom uzoraka vakcina BioNTech/Pfizera, u kojima su pronađeni sumnjivi i nepoznati objekti čudnih struktura, od kojih neki podsjećaju na čipove i SIM kartice..."..Evo Mire, nisam ja govorio o čipovima već u samom naslovu videa upravo tako piše. Oni misle da se radi o tome na osnovu videa.

Covece to je napisala osoba koja je postavila video, to nije zakljucak patologa! Nisu patolozi izjavili da se radi o cipovima, pobogu!

Nisi pogledao video!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Natrag