- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Dokle izvrćeš? Lažov, pa lažov i ništa lepo iz tvojih usta ne može izaći.
Kad jesi lažov. I nemoj mene kriviti zato što ti lažeš. Evo još dokaza koliko si drski lažov:
Sve ukazuje da je oko 90% primilo bar jednu dozu.
Odakle ti ovih 90% kad je notorna činjenica, koju svaka budala može provjeriti, da je u Izraelu s danom 02.10.2021. bar jednu dozu primilo 6.127.957 ljudi, što točno iznosi 66.5% od ukupnog broja stanovništva.
I kao što svaka budala može vrlo lako provjeriti koliko je u Izraelu cijepljenih i necijepljenih ljudi, tako svaka budala može vrlo lako saznati što je cjepivo i što je temeljna uloga cjepiva. Najjednostavnije - cijepivo i cijepljenje je medicinski tretman koji osposobljava čovjekov imunološki sustav da se izbori protiv nekog patogena koji bi se mogao naći u čovjekovu organizmu. Dakle, temeljna uloga cjepiva jeste pomoći čovjeku da ne oboli i tako ne završi u bolnici. Pa kada dođe gripa, ili neki drugi patogen, cijepljeni ga pobjede i ne obole, a necijepljeni obole i završe u bolnici. Ovo znaju i razumiju i djeca od tri godine. (i vrapci na grani)
Pa ja tebe sada pitam. A kakvo je to 'tvoje' (vaše) cjepivo protiv Covida, koje za posljedicu ima to da je u bolnicama više Covid-bolesnika koji su cijepljeni protiv Covida nego onih koji nisu necijepljeni!?!?!? Ja bih rekao, cjepivo vam je 'g.v.o. Još gore, cjepivo vam je ubojica.