Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dokle izvrćeš? Lažov, pa lažov i ništa lepo iz tvojih usta ne može izaći.

Kad jesi lažov. I nemoj mene kriviti zato što ti lažeš. Evo još dokaza koliko si drski lažov:

Odakle ti ovih 90% kad je notorna činjenica, koju svaka budala može provjeriti, da je u Izraelu s danom 02.10.2021. bar jednu dozu primilo 6.127.957 ljudi, što točno iznosi 66.5% od ukupnog broja stanovništva.

I kao što svaka budala može vrlo lako provjeriti koliko je u Izraelu cijepljenih i necijepljenih ljudi, tako svaka budala može vrlo lako saznati što je cjepivo i što je temeljna uloga cjepiva. Najjednostavnije - cijepivo i cijepljenje je medicinski tretman koji osposobljava čovjekov imunološki sustav da se izbori protiv nekog patogena koji bi se mogao naći u čovjekovu organizmu. Dakle, temeljna uloga cjepiva jeste pomoći čovjeku da ne oboli i tako ne završi u bolnici. Pa kada dođe gripa, ili neki drugi patogen, cijepljeni ga pobjede i ne obole, a necijepljeni obole i završe u bolnici. Ovo znaju i razumiju i djeca od tri godine. (i vrapci na grani)

Pa ja tebe sada pitam. A kakvo je to 'tvoje' (vaše) cjepivo protiv Covida, koje za posljedicu ima to da je u bolnicama više Covid-bolesnika koji su cijepljeni protiv Covida nego onih koji nisu necijepljeni!?!?!? Ja bih rekao, cjepivo vam je 'g.v.o. Još gore, cjepivo vam je ubojica.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Mire, pogledaj ti ovo. Vidi ša su pravi lekari iz Nemačke nakon obdukcija otkrili. Korona ubija a ne bilo šta drugo...korona je i vaskularna bolest. Netreba joj se izlagati.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

Mire, pogledaj ti ovo. Vidi ša su pravi lekari iz Nemačke nakon obdukcija otkrili. Korona ubija a ne bilo šta drugo...korona je i vaskularna bolest. Netreba joj se izlagati.

Ja cu pogledati, ali ti ne zelis pogledati. Bas tebe briga sta mi pisemo.

Sramota je da odgovaras i komentarises nesto unapred, ako nisi pogledao!

Uzas!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
0.5mm, ti nikad nisi cuo za "nano tehnologiju"?

Ovo su doktori - patolozi, sad ces opet reci da mi nesto izmisljamo. Nisi ni pogledao video!

Bojis se pogledati?

Sad ja potpuno razumijem Jovanova trabunjanja i laprdanja. Šta misliš koliko onakvih "neidentificiranih letećih nano-tanjurića" tumara Jovanovim mozgom.

Ti si suviše gord da svoje greške ne želiš priznati. Ali dobro...odmorimo malo..nema svrhe ozbiljno diskutovati sa gordim čovekom..koji misli da je najpravedniji na svetu.

Dobro. Ja sam gord, ali to ne mjenja činjenicu da si ti lažov - gordi lažov. Lažov koji ne prizna brojku do u jednog čovjeka i to od jučer.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sad ja potpuno razumijem Jovanova trabunjanja i laprdanja. Šta misliš koliko onakvih "neidentificiranih letećih nano-tanjurića" tumara Jovanovim mozgom.

Ne zelim o tome, ali neki koje znam vakcinisani imaju problema, gube pamcenje, prividja im se i sl..

Ne kazem da je od vakcine, ali nisu ranije to dozivljavali..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo ti i ovo vezano za mikro i nano-čipove u vakcinama. Tvoj sugrađanin..šta kaže. Poslušaj stručno objašnjenje

Natrag