Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
kakvo ti je to cjepivo protiv Covida koje za posljedicu ima to da je u bolnicama više Covid-bolesnika koji su cijepljenih protiv Covida nego necijepljenih?

Odgovori sam sebi koliki je procenat vakcinisanih sa jednom dozom. Oko 90%. Pa sada od 90% vakcinisanih bar jednom dozom čudi te što je isti broj hospitalizovanih sa nevakcinisanima ni jednom dozom kojih ima samo 10% :). Baš ti je matematika, jača strana.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Odgovori sam sebi koliki je procenat vakcinisanih sa jednom dozom. Oko 90%. Pa sada od 90% vakckcsanih bar jednom dozom čudi te što je isti broj hospitalizovanih sa nevakcinisanima ni jednom dozom kojih ima samo 10% :). Baš ti je matematika, jača strana.

U Izraelu je 66.5% cijepljenih bar jednom dozom, a ne 90%. Opet te đavo informira i tenta.

P.S. Da, matematika ti je "za onu stvar".

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
U Izraelu je 66.5% cijepljenih bar jednom dozom, a ne 90%.

Eto a pričao si kako su svi vakcinisani...pa eto obolevaju a svi vakcinisani. Ali nisi upravu:

Po ovome prikazu ima još oko manje 4000000 primljenih pojedinačnih doza vakcine. S obzirom da je dato ukupno 15.247.269 milona doza, one su primili 2x5.647.012=11.294. 024. Preostje još 3.953.269 sa jednom dozom. Pošto Izraelaca ima oko 10 miliona na 5.647.012 sa dve doze i plus 3. 953.269 daje negde ipravo sliku da su većina vakcinsani bar jednom dozom. Naravno, ima i onih sa tri doze ali njih je za sada malo. Sve ukazuje da je oko 90% primilo bar jednu dozu.

No, grafikon pokazuje pak da je 67% sa jednom dozom. Kako bilo, ostaje ono malo pre rečeno, da i dalje nećeš da priznaš da si pogrešio što neveruješ zvaničnim izveštajima da je na respiratorima 90% nevakcinisanih mlađih od 60 godina kako kaže doktorka u Izraelu. I naravno, da ne govorim za ranije insinuacije da sam govorio o Izraelu iako sam govorio da se radi o Srbiji.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nego, kakvo ti je to cjepivo protiv Covida koje za posljedicu ima to da je u bolnicama više Covid-bolesnika koji su cijepljenih protiv Covida nego necijepljenih?

Odgovori sam sebi koliki je procenat vakcinisanih sa jednom dozom. Oko 90%. Pa sada od 90% vakcinisanih bar jednom dozom čudi te što je isti broj hospitalizovanih sa nevakcinisanima ni jednom dozom kojih ima samo 10% :). Baš ti je matematika, jača strana.

Brojke su ti baš "za onu stvar". Evo ti stanja (brojki) na jučerašnji dan (2.10.2021.) o cijepljenima i necijepljenima u Izraelu:

1633272667300.png

I kao što možeš vidjeti i pročitati, u Izraelu je 66.5% cijepljenih bar jednom dozom, a ne 90%. Dakle, brojke ti ne idu pa ću ti ja pomoći, necijepljenih bi ti bilo:

100 - 66.5 = 33.5% ;) Zaista, koji vrag tebe informira i podacima opskrubljuje?

I zato te ponovo pitam. Kakvo ti je to cjepivo protiv Covida koje za posljedicu ima to da je u bolnicama više Covid-bolesnika cijepljenih protiv Covida nego necijepljenih?

.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Opet ima više vakcinisanih..33% nevakcinisanih i 67% vaakcinsanih..i opet pitaš kako to da je isti broj jospitalizacija? Ti ćeš večito nešto da piaš a nikada sam da pronađeš podatke i da daš definiciju ali zasnovanu na tačnim podacima.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Opet ima više vakcinisanih..33% nevakcinisanih i 67% vaakcinsanih..

Opet ću ja izračunati kojega si ti kalibra lažov.

Činjenica: 33.5% necijepljenih

Jovan fejk-čejker: 10%
--------------------------
Kalibar lažova = (33.5 : 10) x 100 = 335%

i opet pitaš kako to da je isti broj jospitalizacija? Ti ćeš večito nešto da piaš a nikada sam da pronađeš podatke i da daš definiciju ali zasnovanu na tačnim podacima.

Ja sam podatke pronašao, točne. Nego tebe tvoj "opskrbljivač podacima" lažovom pravi. Pa tako ti evo i ovdje lažeš 'k'o zmija'.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sta ima u vakcini?

U patološkom institutu u Reutlingenu 20. septembra ove godine održana je konferencija na kojoj su, između ostalih, sudjelovali patolozi - prof. dr. Arne Burkhardt i prof. dr. Walter Lang, pravnica i redovni član istražnog odbora za koronu - Viviane Fischer, te austrijska istraživačka grupa za vakcine protiv COVID-19.

Na konferenciji su predstavljeni rezultati analiza uzoraka vakcina protiv COVID-19, kao i rezultati obdukcija ljudi koji su umrli nakon vakcinacije. Rezultati obje analize su bili šokantni – naročito oni, nastali analizom uzoraka vakcina BioNTech/Pfizera, u kojima su pronađeni sumnjivi i nepoznati objekti čudnih struktura, od kojih neki podsjećaju na čipove i SIM kartice...

Pogledajte video:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Opet ću ja izračunati kojega si ti kalibra lažov.

Činjenica: 33.5% necijepljenih

Jovan fejk-čejker: 10%

Dokle izvrćeš? Lažov, pa lažov i ništa lepo iz tvojih usta ne može izaći.

Ja sam nalazio određene izveštaje koji govore oko 80% i više vakcinisanih sa jednom dozom. Naveo sam i onih skoro 4 miliona koji nisu uračunati u vakcinaciju sa dve doze. Tu su uračunati oni sa jednom ili sa trećom dozom. Izgleda po tome da je više od 70%..ali nije ni važno. Vidiš, ja ću opet jednu stvar korigovati i reći da je po zvaničnom izveštaju koji sam video izgleda 67% priocenata sa jednom dozom..mada se to ne uklapa u onih 4 miliona dodatnih..ne znam kako su tačno račuali. Neka je i 67% sa jednom a 62% sa dve tj. potpuno vakcinisanih(da li i sa tri se i tu računa..to je sada veliko pitanje..videću još..).

Vidiš, Izrael nije najvakcinasniji kako si stalno mantrao. Daleko od toga. Ali ti naravno nemaš nameru da priznaš da si me nabedio na pravdi Boga da sam govrio o Izraelu a ja govorio za Srbiju.

A jel doktorka iz Izraela laže kada kaže da je 90% mlađih od 60 godina nevakcinsanih na respiratoru. Zašto ćutiš na to? Nemaš šta da kažeš jel da? Opet ponos i gordost ti ne da da priznaš da si pogrešio.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Mire, kakvi čipovi i sim kartice u vakcini kroz čiju iglu ne može proći ni najamnji mikročip jer je veći obimom.

Poslednja izmena:
Natrag