Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Šta kažeš da je na respiratorima 90 procenata nevakcinisanih? U tom Izraelu.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta kažeš da je na respiratorima 90 procenata nevakcinsianih? U tom Izaelu.

Pod jedan - nisi odgovorio na moje pitanje.

Pod dva - zašto bih ti vjerovao i ovo, kad si 600-postotni lažov?

Pod tri - pogledajte ovo, dok nije uklonjeno s interneta.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A činjenice svjedoče:

Podaci izraelskih bolnica ipak pokazuju da su cijepljeni ljudi osjetljivi na infekciju. I osim toga, posljednji izvještaji pokazuju da je od svih hospitaliziranih gotovo 60% onih koji su potpuno cijepljeni.

Znanstveniče, "fejk-čekeru",
kako objašnjavaš ovaj preokret, s 10:90 %, na 60:40 %???

Smireno ću reći..bez mnogih komentara...a zaista bih mogao što šta reći..što zaslužuje ova tvoja nova manipulacija..no reći ću..radi se o najnovijoj tvojoj manipulaciji. Dakle, ovde sam Miretu odgovorio u vezi Srbije, tj. podataka o broju hospitalizacija u Srbiji a ti si uzeo taj tekst iz 29.avgusta i pripisao mi da sam govorio o Izraelu. Ne, ovi podaci o hospitalizaciji se odnose na Srbiju. Ne na Izrael

Eeee...šta ti ovakva manipulacija treba?Zar nemaš neki legalan put da plasiraš svoje teze već moraš u ovako kaljavom izdanju raditi?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja bih sada te mogao prijaviti i za iznošenje lažnih vesti..pripazi. Ali za sada ću te pustiti, samo ću ti skrenuti pažnju da se ne služiš više ovakvim manipulacijama već da pišeš činjenično.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Eeee...šta ti ovakva manipulacija treba?Zar nemaš neki legalan put da plasiraš svoje teze već moraš u ovako kaljavom izdanju raditi?

Ja bih sada te mogao prijaviti i za iznošenje lažnih vesti..pripazi. Ali za sada ću te pustiti, samo ću ti skrenuti pažnju da se ne služiš više ovakvim manipulacijama već da pišeš činjenično.

Pod jedan - ja uopće nisam manipulirao, baratao sam isključivo s tvojim pravim tezama i tvrdnjama.

Pod dva - možeš ti mene prijaviti, mogu mene na tvoju prijavu otjerati s forma, banirati, ali se činjenice promijeniti neće, a činjenica je da si se upregnuo u "đavlija kola".

Dakle, ovde sam Miretu odgovorio u vezi Srbije, tj. podataka o broju hospitalizacija u Srbiji a ti si uzeo taj tekst iz 29.avgusta i pripisao mi da sam govorio o Izraelu. Ne, ovi podaci o hospitalizaciji se odnose na Srbiju. Ne na Izrael

I tvrdio si da je u Izraelu potpuno ista situacija kao i u Srbiji.

P.S. Ja tebe neću prijavljivati niti zbog manipulacija niti zbog laganja, jer kada bih to radio, ništa drugo ne bih stigao.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znaš sve, kako si manipulisao i nabedio me da navodim podatke za Izrael a iz konteksta priče se vidi da govorim za Srbiju u vezi hospitalizacija. Nigde takva manipulacija ne vodi, ne znam samo šta si mislio? Da neću proveriti tačno šta sam sa Miretom razgovorao i za šta je omer 60:40(nevakcinisani i vakcinisani u Srbiji-a ne hospitalizovani u Izraelu) i 90:10(u svetu i u Srbiji na respiratoru nevakcinisanih u odnosu na vakcinisane a ne hospitalizovani u Izraelu)? I još na tom lažnom temelju informacija ti baziraš sliku o meni u nekoliko postova. Zar onda to ne govori o tebi za laž od 600% ili 1350 procenta? Pa kako možeš?

No, da se time ne bavimo, mislim da je dobro da ipak jednom i ti kažeš da si pogrešio, da se izvineš, kao što sam ja uradio kada sam pogrešio sa Arijanom, veliki napredak za tebe bi bio..ako želiš. I da se ne bavimo manipulacijama već samo činjenicama.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
No, da se time ne bavimo, mislim da je dobro da ipak jednom i ti kažeš da si pogrešio, da da se izvineš, ...

E neće ići.

Pod jedan - bavit ćemo se i dalje tvojim lažima kako je u Izraelu ista situacija kao i u Srbiji: kada su teški slučajevi u pitanju 90% su necijepljeni a 10% su cijepljeni.

Pod dva - U slučaju s tobom niti sam pogriješio, i naravno, niti se kanim tebi ispričavati.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465

Znam da neće ići. Nemaš ti gospodske manire :). Nema priznanja kod tebe da si pogrešio pa makar se svet srušio. A svi grešimo, i nema bezgrešnih. Ti očigledno ne znaš da svi grešimo.

Pod jedan - bavit ćemo se i dalje tvojim lažima kako je u Izraelu ista situacija kao i u Srbiji:

Ovo je novi alibi ali nema veze sa onim prethdnim gde si me nabedio da pričam o Izraelu a zapravo Miretu odgovoram u vezi Srbije:). I kao po starom dobrom oprobanom zaverološkom receprtu, kada se 1000-ta konstrukcija dokaže neistinitom, zaverolog neće priznati već ide na 1001..tako funkcioniše to.

Pod dva - U slučaju s tobom niti sam pogriješio, i naravno, niti se kanim tebi ispričavati.

Nema problema. Ono očito ne vidiš...ne moraš videti. Ali kažem, bolje je za tebe ne u vezi mene, već da shvatiš da niko nije bezgrešan. Ja sam pogrešio nekoliko puta i uvek ću priznati da sam pogrešio. Tebi svaka čast na bezgrešnosti..ko je bezgrešan najviše greši ali ne priznaje.

Kako hoćeš..ne moraš priznati zbog mene..već zbog sebe da ljudi vide da si ozbiljan diskutant i da imaš manire.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znam da neće ići.

Naprosto ne može, jer stvari stoje ovako.

Odakle ti podatak da je u Izraelu ista situacija kao i u Srbiji - kada su teški slučajevi u pitanju da je njih 90% necijepljenih a 10% cijepljenih? Odakle ti ova đavlija laž, kada vidjesmo da je u Izraelu situacija obrnuta i da je odnos 60% cijepljenih : 40% necijepljenih kod težih slučajeva koji se hospitaliziraju????

(60 : 10) x 100 = 600% (šestopostotni lažov)

Natrag