Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Evo podaaka za februar i za septembar o broju umrlih. U februaru oko 1036..za septembar sada oko 745. Procenat vakcinacije je 61% sa obe doze..daleko od idealnog.

Ali je broj smrti manji, premda je u junu, julu i avgustu ovaj broj bio drastično manji, uzeo sam septembar jer nam je najbliži...kako slabi naravno dejstvo vakcine posle 6 meseci svakako da broj umrlih će ponovo rasti ukoliko pandemija i dalje bude potrajala a ne bude korišćena buster doza. Ali je broj svakako smanjen, drastično među vakcinisanima. Takođe ovde se radi dakle o najvećem broju smrtnih slučajeva od strane nevakcinsanih. Dakle ova brojka od 745 svakako obuhvata oko 650 nevakcinisnih i oko 90 vakcinisanih.

Kada uporedimo ovih 90 smrtnih slučajeva vakcinsanih sa 1036 velika je razlika.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
1633170237968.png

A činjenice svjedoče:

Podaci izraelskih bolnica ipak pokazuju da su cijepljeni ljudi osjetljivi na infekciju. I osim toga, posljednji izvještaji pokazuju da je od svih hospitaliziranih gotovo 60% onih koji su potpuno cijepljeni.

Znanstveniče, "fejk-čekeru",
kako objašnjavaš ovaj preokret, s 10:90 %, na 60:40 %??? I kako sada objašnjavaš da su cijepljeni sve drastičnije slabijeg imuniteta od necijepljenih???

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A evo malo i zvaničnog iz Izraela:

Ministarstvo zdravlja Izraela, septembar 2021: "rizik da nevakcinsana osoba dobije korona virus je 20 puta veća od rizika vakcinsane osobe".

Uz ono malo pre pokazanog da je oko 90 smrtnih slučajeva među vakcinsinima u septembru za razliku od oko 1036 u februaru 2021 kada nije bilo vakcinsacije...mislim da dalje ne treba ništa reći.

Znači vakcinacija je smanjila smrtnost za 10 puta.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A evo malo i zvaničnog iz Izraela:

Minsitarstvo zdravlja Izraela, septembar 2021: "rizik da nevakcinsana osoba doboje korona virus je 20 puta veća od rizika vakcinsane osobe".

Sada se više ne pozivaš na znanstvenike, nego na političare. Pročitan si "fejk-čekeru". Mene za razliku od tebe u ovoj priči ne interesiraju političari, nego znanstvenici i činjenice. A činjenice stoje ovako:

Podaci izraelskih bolnica ipak pokazuju da su cijepljeni ljudi osjetljivi na infekciju. I osim toga, posljednji izvještaji pokazuju da je od svih hospitaliziranih gotovo 60% onih koji su potpuno cijepljeni.

Političaru, "fejk-čekeru",
kako objašnjavaš ovaj preokret, s 10:90 %, na 60:40 %??? I kako sada objašnjavaš da su cijepljeni sve drastičnije slabijeg imuniteta od necijepljenih???

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
od svih hospitaliziranih gotovo 60% onih koji su potpuno cijepljeni.

Hosptializacija je jedno a smrtnost drugo. Smrtnost je 10 puta manja kod vakcinsanih. A broj primljenih u bolnice je tj. zaraženih je naravno veći jer je vakcinsanih bar sa jednom dozom oko 90%. Lepi, trebaš malo da koristiš, matematiku i brojke.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Vidim, u nekoliko postova izbegavaš da kažeš išta o onome što sam te pitao, što će reći da si se predao(nemasš informacije). Ok, kada budeš imao bilo kakvo objašnjenje u vezi onoga što si pitan, to ćemo razmatrati.

Za sad si dobio odgovor na sve tvoje dileme a nisi odgovorio ni na jednu moju konstataciju.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kako objašanjavaš da je vakcinacija smanjila za 10 puta smrtnost od COVID-19? u Izraelu a i u drugim zemljama

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vidim, u nekoliko postova izbegavaš da kažeš išta o onome što sam te pitao, što će reći da si se predao(nemasš informacije).

Za sad si dobio odgovor na sve tvoje dileme a nisi odgovorio ni na jednu moju konstataciju.

Pod jedan - ja ništa ne izbjegavam. Pod dva - dileme nisu moje nego tvoje. I pod tri - odgovor ćeš dobiti nakon što odgovoriš na pitanje koje sam ja tebi još prije postavio. Dakle, odakle si isisao ovu svoju tvrdnju koju sam ti podvukao crveno!?!?!? Naime, to se ni iz prsta ne može isisati, jer stvari stoje ovako:

1633174335338.png

Natrag