- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Vi uglavnom koristite naše studije, tumačite umesto nas, iskrivljujete reči i na kraju kažete nije tačno. Svoje nemate. Jedino što je vaše jesu sumnje. Ništa drugo ne vidim. Ako je to vaše najveće dostignuće, ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znači nevakcinisani su 9 puta veći prenosioci virusa.
Profesorica epidemiologije i medicinske statistike Sarah Walker s Oxforda, koja je vodila studiju, rekla je:
"Kada se delta počela pojavljivati, prvo što nam se dogodilo je da su razine virusa porasle i sada doista ne vidimo nikakvu razliku između cijepljenih i necijepljenih kada je razina virusa u organizmu u pitanju".
onih "Jovanovih 9 puta veći"
Stope incidencije u Izraelu počele su se smanjivati nakon početka masovnih cijepljenja, a s ožujkom ove godine zemlja se bila spremala za nastavak života bez Covid-19. Međutim, stope novozaraženih značajno su porasle posljednjih mjeseci od srpnja, a još brže su se povećavale početkom prošlog mjeseca (kolovoza). Novi dnevni slučajevi u zemlji dosegli su rekord od 22.291 zaraženih 25. kolovoza, nadmašivši vrh iz siječnju od 11.934.
Sam ja izveo lično, možda nisam bio upravu za 9 puta, više sam to izveo iz činjenice da je na respiratorima(znači oni koji su oboleli najtežim oblikom) 9 puta više među nevakcinisanima. Prensioci najtežeg oblika virusa verovatno 9 puta više alu uopšteno možda je taj broj a možda i manji..svejedno..
Izrael je pobjednik u utrci cijepljenja protiv COVID -a
pa zašto broj novozaraženih tamo vrtoglavo raste?
Daj nam podatke o broju umrlih. A zašto to izbegavaš navesti?
Podaci izraelskih bolnica ipak pokazuju da su cijepljeni ljudi osjetljivi na infekciju.