Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Vi uglavnom koristite naše studije, tumačite umesto nas, iskrivljujete reči i na kraju kažete nije tačno. Svoje nemate. Jedino što je vaše jesu sumnje. Ništa drugo ne vidim. Ako je to vaše najveće dostignuće, ok.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znači nevakcinisani su 9 puta veći prenosioci virusa.

Profesorica epidemiologije i medicinske statistike Sarah Walker s Oxforda, koja je vodila studiju, rekla je:

"Kada se delta počela pojavljivati, prvo što nam se dogodilo je da su razine virusa porasle i sada doista ne vidimo nikakvu razliku između cijepljenih i necijepljenih kada je razina virusa u organizmu u pitanju".

P.S. S obzirom da znanstvena zapažanja pokazuju da nema razlike između cijepljenih i necijepljenih što se tiče zaraznosti i prenosivosti virusa, onih "Jovanovih 9 puta veći" moguće je jedino "iz g.z.c. isisati". Čak ni iz prsta više nije moguće takvo što isisati.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Židovsko 'čudo'

Stope incidencije u Izraelu počele su se smanjivati nakon početka masovnih cijepljenja, a s ožujkom ove godine zemlja se bila spremala za nastavak života bez Covid-19. Međutim, stope novozaraženih značajno su porasle posljednjih mjeseci od srpnja, a još brže su se povećavale početkom prošlog mjeseca (kolovoza). Novi dnevni slučajevi u zemlji dosegli su rekord od 22.291 zaraženih 25. kolovoza, nadmašivši vrh iz siječnju od 11.934. Ovako visoke brojke bilježe se u posljednjih nekoliko tjedana, prema podacima koje je prikupio GlobalData, a 15. rujna Izrael je bio među nacijama koje imaju najveći broj novih slučajeva na milijun stanovnika (929 slučajeva na milijun stanovništva). Za usporedbu, SAD su na isti datum zabilježile 548 novih slučajeva na svaki milijun stanovnika. S obzirom na to da su SAD među nacijama koje je pandemija najviše pogodila, izraelski broj dnevno dnevno potvrđenih slučajeva unatoč masovnom cijepljenju alarmantan je. Izrael sada prijavljuje više od 3.261 dnevno potvrđenih slučajeva, dok je zemlja općenito početkom lipnja imala manje od 20 novih dnevno potvrđenih slučajeva (kao što je prikazano na slici 1).

1633159475670.png

Pitanje "fejk-čekerima". Kako objašnjavate ovaj fenomen - "najcjepljenija nacija = najnovozaraženija nacija"!?!?!?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Profesorica epidemiologije i medicinske statistike Sarah Walker s Oxforda, koja je vodila studiju, rekla je:

"Kada se delta počela pojavljivati, prvo što nam se dogodilo je da su razine virusa porasle i sada doista ne vidimo nikakvu razliku između cijepljenih i necijepljenih kada je razina virusa u organizmu u pitanju".

Kada su u pitanju oni koji se razbole.

onih "Jovanovih 9 puta veći"

Sam ja izveo lično, možda nisam bio upravu za 9 puta, više sam to izveo iz činjenice da je na respiratorima(znači oni koji su oboleli najtežim oblikom) 9 puta više među nevakcinisanima. Prensioci najtežeg oblika virusa verovatno 9 puta više alu uopšteno možda je taj broj a možda i manji..svejedno..nevakcinisani su 9 puta više na respratorima i umiru u odnosu na vakcinisane. Kada se uzmu i obzir i da su među vakcinisanima koji dođu na respirator uglavnom stvariji ljudi i sa bolestima jačim...a ovamo uglavnom mladi..dosta toga govori.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Stope incidencije u Izraelu počele su se smanjivati nakon početka masovnih cijepljenja, a s ožujkom ove godine zemlja se bila spremala za nastavak života bez Covid-19. Međutim, stope novozaraženih značajno su porasle posljednjih mjeseci od srpnja, a još brže su se povećavale početkom prošlog mjeseca (kolovoza). Novi dnevni slučajevi u zemlji dosegli su rekord od 22.291 zaraženih 25. kolovoza, nadmašivši vrh iz siječnju od 11.934.

A broj umrlih? To pokaži...je li broj umrlih drastično smanjen? Jeste. Šta to govori?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sam ja izveo lično, možda nisam bio upravu za 9 puta, više sam to izveo iz činjenice da je na respiratorima(znači oni koji su oboleli najtežim oblikom) 9 puta više među nevakcinisanima. Prensioci najtežeg oblika virusa verovatno 9 puta više alu uopšteno možda je taj broj a možda i manji..svejedno..

Dobro je da je čovjek sam priznao da je svoje zaključke "iz g.z.c. isisao".

Idemo dalje:

Izrael je pobjednik u utrci cijepljenja protiv COVID -a, pa zašto broj novozaraženih tamo vrtoglavo raste?

Izrael je iza sebe ostavio sve druge zemalje kada je u pitanju pokrivenost cijepljenjem, uključujući i Veliku Britaniju. Ali, i unatoč ovome postoji zabrinutost da bi imunitet koji stvara Pfizerovo cjepivo s vremenom moglo oslabiti, iako je veliki dio istraživanja o tome još uvijek u ranoj fazi. Podaci izraelskih bolnica ipak pokazuju da su cijepljeni ljudi osjetljivi na infekciju. Posljednji izvještaji pokazuju da je od svih hospitaliziranih gotovo 60% onih koji su potpuno cijepljeni.

Pitanje "fejk-čekerima".
Kako objašnjavate ovaj fenomen - Cijepljeni "prelazi u vodstvo" po 'okupiranju bolnica'!?!?!?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Izrael je pobjednik u utrci cijepljenja protiv COVID -a

Ni to nije tačno. Norveška, Danska, Portugal.. pa i Singapur više su vakcinisani. Nije Izarael uopšte prvak po tom pitanju. Stalno mantraš Izrael, Izrael...jeste među najviše vakcinisanih ali ne i najviše.

pa zašto broj novozaraženih tamo vrtoglavo raste?

Daj nam podatke o broju umrlih. A zašto to izbegavaš navesti? Da uporedimo upravo taj podatak kada je bilo 12000 obolelih u januaru i sada kada je 26000 obolelih. Hoćeš ti ili ja da navedemo u rauzliku?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Daj nam podatke o broju umrlih. A zašto to izbegavaš navesti?

Podaci izraelskih bolnica ipak pokazuju da su cijepljeni ljudi osjetljivi na infekciju. Posljednji izvještaji pokazuju da je od svih hospitaliziranih gotovo 60% onih koji su potpuno cijepljeni.

Pitanje "fejk-čekerima".
Kako objašnjavate ovaj fenomen - Cijepljeni u Izraelu "prelaze u vodstvo" po 'okupiranju bolnica'!?!?!?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Podaci izraelskih bolnica ipak pokazuju da su cijepljeni ljudi osjetljivi na infekciju.

Ja te pitam jedno a ti pričaš o drugome. Ja te pitam za broj preminulih na toliki broj zaraženih danas i da uporedimo sa manjim procentom zaražanih krajem prošle godine te većim brojem umrlih.

Evo za Srbiju....broj umrlih na oko 6000-7000 zaraženih prošle godine je bio oko 70...danas je sa 40% vakcinisaniih svakog dana preko 7000 obolellih manji..oko 45. A najviše su nevakcinisani(koji umiru) što ukazuje da im prirodni imunitet nije pomogao. A za Izrael, koji je bolji primer evo uskoro ću morati sam dati podatke kada moj sagovornik to izbegava i da pogleda.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
1633168477971.png

Podaci izraelskih bolnica ipak pokazuju da su cijepljeni ljudi osjetljivi na infekciju. Posljednji izvještaji pokazuju da je od svih hospitaliziranih gotovo 60% onih koji su potpuno cijepljeni.

Pitanje "fejk-čekerima".
Kako objašnjavate ovaj fenomen - Cijepljeni u Izraelu "prelaze u vodstvo" po 'okupiranju bolnica'!?!?!? ;)

Natrag