Ok, dajte vi tačne podatke iz tih ustanova
Podaci su tacni, ali su namerno pogresno prezentovani u vasim medijima!
Naime u jednoj bolnici u Novom Sadu, nisu samo prisutni novosadjani, vec se dovoze bolesni ljudi iz cele vojvodine!
U brojnim selima ima mozda 100-tinak ljudi koji su vakcinisani, dok su ostali (velika vecina) preko 1000 njih nevakcinisani!
Kada se svi ti ljudi iz tih mesta sa niskom stopom vakcinacije dovezu, onda se stice utisak kao da su samo nevakcinisani po bolnicama u NS!
Dakle, to je lazna slika i izvrtanje cinjenica!
Normalno je da ce biti vise nevakcinisanih slucajeva u takvim bolnicama, jer dovoze ljude iz mesta sa niskom stopom vakcinacije!
To nisu ljudi koji dolaze samo iz Novog Sada!
Ovo znam iz prve ruke, a to mogu da ti potvrde i doktori koji rade u covid bolnicama, samo sto oni moraju da cute!
Pored toga u drzavi je manje od 40% vakcinisanih gradjana, ogromna vecina 60% su nevakcinisani! Zato je ovo potpuno normalno da se desava, sa tim sto oni namerno precutkuju informacije, i stvaraju privid kako vakcina deluje!
NE VAKCINA NE DELUJE!
A DOKTORI PO COVID BOLNICAMA SU SVI NEVAKCINISANI! - BAREM KOD MENE U NOVOM SADU! TESTIRAJU SE SVAKI DAN, I KAD DOBIJU POZITIVAN REZULTAT SMEJU SE, BUKVALNO!
Inace, tako je po celom svetu, u jednu bolnicu dovedu ljude iz mesta koja imaju nisku stopu vakcinacije, pa onda napune tu bolnicu nevakcinisanima, pa kazu "vakcina deluje"!
NE, NE DELUJE!
Ovo samo ovce mogu da gutaju!
Apsolutno u naučnim i medicinskim ustanovama
Zasto izmisljas? Nijedna studija nije radjena u labaratorijskim uslovima! Nisu testirali subjekte na nacin prenosenja virusa da bi mogli da iznose ovakve tvrdnje!
Sve sto imaju zasniva se na "statistici"!
I ja mogu da iznesem statistiku gde od 150 ljudi, asimptomatskim nacinom niko nije zarazen! Imali smo bar 10 slucajeva do sad! I apsolutno niko se nije razboleo asimptomatskim putem, a bilo je onih koji su asimptomatski.
Zena je trebala da putuje i slucajno se testirala, inace ne bi ni znala da ima Covid, a opet niko se nije razboleo od nje, iako dolazi do blliskog kontakta, maske se gotovo ne nose, zajednicki pribor se koristi i zajednicki sapun, cak i posudje! Bliski kontakti svakodnevni! Ljudi se zafrkavaju, i niko ovo ne shvata ozbiljno!
Naveo sam i moj primer gde sam pokusavao namerno da se zarazim. I nije bilo moguce da se razbolim, cak ni od osobe sa simptomima! Objasnio sam zasto to nije ni moguce!
Ljudi su ipak ispitivali i maju nekakve podatke. Evo opet ponavljam, zato oni koji sumnjaju sami tako slično ne sprovedu?
Evo ja sam sproveo istrazivanje na 150 ljudi. Asimptomatske osobe ne sire virus, inace bi mi do sada od 10 slucajeva ako uzmemo da jedan zarazi bar dvoje (svako je tokom inkubacije asimptomatski prenosilac), imali bar 100.
Dakle, ono sto su oni posmatranjem navodno uocili i ja mogu da uocim na primeru mog preduzeca. Dovoljno!
Znaci, to sto oni tvrde nije tacno! I to nije naucna studija, jer nije vrsena u kontrolisanim labaratorijskim uslovima! To je 'statistika' a ne 'naucna studija', i ne moze se studijom ni zvati!
Ovo je upravo to, "zastrasivanje"! Zato su judi kao opcinjeni, i sta god im ti govorio do njih ne dopire! To je instinkt, jer covek suocen sa opasnoscu ne razmislja trezveno, jer je u pitanju njegov zivot i samoodrzanje! A to je prirodno, oni to znaju i igraju na tu kartu..
Tako je i hitler zastrasivao narod! Nisu se oni bojali njega, vec ih je on plasio "spoljasnjim neprijateljem"! Zato su oni podrzali rat!
On ih je ubedio da su jevreji i drugi narodi zlo kojeg se treba resiti!
Tako i ovi koriste isti recept, ubedjujuci ljude da postoji "nevidljivi neprijatelj"!
Sve mere zatvaranja, diskriminacije, ogranicenja, ugrozavanja ljudskih prava, deluju tada normalno i opravdano, jer su ljudi uplaseni za svoj zivot, i ne razmisljaju ni o cem drugom! Ne mogu ni razmisljati u takvom stanju! Cak traze da ih vlast zastiti i sprovede mere represije nad drugima - neposlusnima!
Na zalost, oni koji treba najmanje da budu uplaseni to su Hriscani. A vecina njih su "prestravljeni". Vidimo to i ovde na forumu od nekih koji to sve podrzavaju. To su uplaseni ljudi.. Da nisu, ne bi se vakcinisali, i ne bi ovde dramili i pricali kako je to strasna bolest, kako smo svi gotovi, da se moramo vakcinisati, sprovoditi mere, da se neposlusni moraju kazniti itd..