Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pre skoro trideset godina, američka medijska kuća Fox, započela je sa prikazivanjem serije koja će postati jedan od najvećih kultova u filmsko- televizijskoj Naučnoj Fantastici.... Radi se o seriji The X Files. Od mnoštva epizoda meni drage serije (Gillian Anderson, posebno u mladim danina sa onim kestenjastim pažom, je moj tip žene) izdvojio bih epizodu Memmento Mori u kojoj Dana Scully saznaje da ima letalni tumor mozga, a koji je nastao kao nusprodukt njene ranije otmice od strane "vanezamljaca" koji su joj, kaio ćemo saznati upravo u toj epizodi, ugradili nekakav implant u vrat. Uklanjanje tog implanta je izazvalo pojavu tumora... Njen partner Fox Mulder će nekako (pogledajte seriju) ubediti "Majestic 12" da Scully daju injekciju kojom će je izlečiti. Pored ove reklo bi se "naučne fantastike" imamo i epizodu u kojoj Mulder i Scully istražuju čudne avio nesreće, da bi na kraju te iste epizode gledaoci saznali da se radi o specijalnom računarskom programu koji je nastao kao deo vladinog projekta, i koji preuzima upravljanje avionima. Poslednja scena epizode je indikativna da ne može biti indikativnija. Naime, čitave četiri godine pre famoznog 11.09.2001, Boeing 767 se umalo ne zabija u Kule Bliznakinje.

No, da se vratimo malo u stvarnost i pojasnimo neke stvari vezane za nano tehnologiju.

Da raščistimo jednom za svagda, u ovo što se naziva "vakcinama" protiv Covid -19 ne stavljaju nikakve čipove, ali to ne znači da se ne radi o prljavim tehnologijama, tačnije da cilj nije navikavanje organizma, ljudskog organizma na metalne čestice.

Jednom kada se organizam, stalnim unošenjem takvih čestica prilagodi istima, ubacivanje čipa, onog pravog, predstavljaće dečiju igru.

Naravno, pre toga ti čipovi ili čak nanoboti moraju da pojeftine.

Za sada se radi o veoma skupoj tehnologiji.

Onog trenutka kada ista postane jeftinija, eto nama digitalnog žiga zveri, koji će menjati strukturu ljudskog organizma.

Ps, već sada je procesor prosečnog mobilnog telefona (procesorski deo) manji od ljudskog leukocita ili eritrocita.... No problem je što se isti baš i ne miriše, da tako kažem s vodom (a ljudsko telo je 75 procenata voda, i što bi ga naš organizam jednostavno uništio.

Kultna serija dosije X samo privikava coveka na buducnost koja dolazi..

Tako je Mire..pitanje šta rade. Ali to "šta rade", ne dokazuje da su uradile išta loše organizmu. Dakle, to ništa ne dokazuje. Kao drugo, kako znaju da to ne treba biti..u smilsu kako znaju da ako je to tu da će proizvesti išta loše organizmu?

A zasto je to u organizmu? Ako malo bolje pogledamo njihove nalaze, ako sam dobro shvatio, to se prosirilo kroz ceo organizam.. Zar ne?

Kazem ne mogu napamet da pricam, moram pogledati ceo video..

Misliš da tako mala čestica, ako bi se i ubacila u organizam može išta da radi(ako je neki predajnik ili šta već)? Znači, uzmimo da jeste..ok..koji su uređaji koji mogu da ih pokrenu da išta rade kada se pomeša sa svim elementima u organizmu koji će ih u suštini razgraditi ako i opstanu neapsorovani u potpunosti?

Ne mozes da razgradis metal u krvi!
Kada nesto direktno ubrizgas u organizam, to ne moze tako lako da izadje iz organizma, zato sto je zaobislo sve uobicajene sisteme eliminacije kroz varenje!

Tj, jako se dugo zadrzava u organizmu, cak godinama i decenijama..Zato vakcine i jesu opasne, ako sadrze zivu i slicne stvari, toksicno deluju na organizam..

Mislš da oni koji bi pravili uređaj takvog tipa, ubacii ga znajući da će ga organizam apsorbovati i tako neće uspeti u onome što su "navodno naumili"?

U videu celija pokusava da se oslobodi te cestice da je izbaci pa ne moze.. Dakle pricas napamet.

Organizam nije u stanju da se lako oslobodi metala koji si mu ubrizgao direktno u krvotok! To oni dobro znaju..

A cak i da uspe da se oslobodi, tu je opet ponovna vakcinacija..

Ali najpamtnije je Mire, da prepustimo zvaničnim studijama da vidimo šta je i koliko je opasno. Zar to nije najpametnije?

Znaci da se pravimo da nismo videli snimak?

Lipidi su one sicusne tackice sto si video, u njima se nalazi RNK sekvenca, ono sto sluzi da celijama dostavi informaciju, a one potom stvaraju imuni odgovor! Ove cestice su mnogo vece od toga i one plutaju po rastvoru!

Sta one rade tu?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
No dzabe mi da gledam video ne znam nemacki :)

Hmm, zašto li me jezik videa ne iznenađuje.....

PS. Ponekada pomislim da je Quintilius Varus trebao da bude malo manje arogantan, te da je trebao Arminija po kratkom postupku... svet bi danas bio mnogo bolje mesto....

Od germana samo zlo i dolazi......
(Luther, Marx, Hitler, Mengele.....)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znanstveni vrh o Covid pandemiji

Postoji jedna temeljna stvar koju je prihvatilo cijelo društvo koja je nanijela ogromnu štetu. A to je nova ideja da je savršeno zdrava osoba na neki način virusna prijetnja.

Dr. Peter McCullough (dr. Med., MPH, FACC, FAHA) vjerojatno je danas najveći svjetski stručnjak za odgovor na pandemiju i najcitiraniji liječnik u Nacionalnoj medicinskoj knjižnici. Nedavno je izjavio:

Virus se ne širi asimptomatski. Samo ga bolesni ljudi prenose drugim ljudima.
– Dr. Peter 6:32; intervju, Gab TV

Jedan od najpoznatijih svjetskih imunologa slaže se:

Kruna gluposti bila je tvrditi da bi netko mogao imati COVID-19 bez ikakvih simptoma ili čak prenijeti bolest bez ikakvih simptoma.
-profesor Beda M. Stadler, bivšI ravnatelJ Instituta za imunologiju Sveučilišta u Bernu u Švicarskoj; Weltwoche (Svjetski tjedan) 10. lipnja 2020 .; usp. backtoreason.medium.com

Bivši potpredsjednik i glavni znanstvenik proizvođača cjepiva Pfizer, ništa manje, otvoreno tvrdi da je takva premisa potpuna izmišljotina.

Asimptomatski prijenos: koncept da savršeno zdrava osoba može predstavljati prijetnju respiratornim virusom drugoj osobi, to je izmišljeno prije otprilike godinu dana – nikada prije nije spomenuto u industriji … Nije moguće imati tijelo puno respiratornih virusa do te mjere da ste izvor infekcije i da nemate simptome … Nije istina da su ljudi bez simptoma jaka respiratorna virusna prijetnja.
-Dr. Mike Yeadon, 11. travnja 2021., intervju za The Last American Vagabond

U istaknutom obraćanju premijeru Borisu Johnsonu, dr. Sucharit Bhakdi, dr. med., koji je objavio više od tristo članaka iz područja imunologije, bakteriologije, virologije i parazitologije te je primio brojne nagrade i Orden za zasluge , izjavio je:

Ne znate za opasnosti ovih cjepiva? Ako je tako, zašto ne saznate? Vaša je prokleta dužnost saznati. Isto je s vlastima; isto, usput, s BBC -om – nekad Velikom britanskom radio-emitirajućom korporacijom … Sada Borisovom ili Bill [Gates -ovom] emitirajućom korporacijom. Sram vas bilo, sram vas bilo.
-Dr. Sucharit Bhakdi, dr. Med .; Oracle Films, rumble.com

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Kultna serija dosije X samo privikava coveka na buducnost koja dolazi..

A zasto je to u organizmu? Ako malo bolje pogledamo njihove nalaze, ako sam dobro shvatio, to se prosirilo kroz ceo organizam.. Zar ne?

Kazem ne mogu napamet da pricam, moram pogledati ceo video..

Ne mozes da razgradis metal u krvi!
Kada nesto direktno ubrizgas u organizam, to ne moze tako lako da izadje iz organizma, zato sto je zaobislo sve uobicajene sisteme eliminacije kroz varenje!

Tj, jako se dugo zadrzava u organizmu, cak godinama i decenijama..Zato vakcine i jesu opasne, ako sadrze zivu i slicne stvari, toksicno deluju na organizam..

U videu celija pokusava da se oslobodi te cestice da je izbaci pa ne moze.. Dakle pricas napamet.

Organizam nije u stanju da se lako oslobodi metala koji si mu ubrizgao direktno u krvotok! To oni dobro znaju..

A cak i da uspe da se oslobodi, tu je opet ponovna vakcinacija..

Znaci da se pravimo da nismo videli snimak?

Lipidi su one sicusne tackice sto si video, u njima se nalazi RNK sekvenca, ono sto sluzi da celijama dostavi informaciju, a one potom stvaraju imuni odgovor! Ove cestice su mnogo vece od toga i one plutaju po rastvoru!

Sta one rade tu?

Tako mala, sićušna stvar svakako će se razgraditi u dovoljnoj meri da ne može funkcionisati na onaj način na koji bi trebala ako ima veze sa predajnikom.

Kao drugo, većina se razgradi i apsorbuje. U snimku je pokazano par takvih čestica, jel koje su tu. Pitanje je...znamo li da su to opasne čestice ili su to čestice koje su u skladu sa onim što vakcina treba da ima tj.što je sasvim predvidivo da bude tu. Pitanje svih pitanja:znamo li da je iz vakcine?

Mire, mislim da su ovu stvar ne samo preuranili da iznesu, nego potpuno nepripremljeno su požurili da iznesu senzaciju.

Nikakvih tu nema dokaza niti odgovora na krucijalna pitanja. Ako budem nešto našao o tome od strane zvaničnika izneću.

Ono što ja sada znam, jeste da su ovo preuranjeno izneli. Ne iz dobrobiti, već da iznesu "senzaciju".

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tako mala, sićušna stvar svakako će se razgraditi u dovoljnoj meri da ne može funkcionisati na onaj način na koji bi trebala ako ima veze sa predajnikom.

Kao drugo, većina se razgradi i apsorbuje. U snimku je pokazano par takvih čestica, jel koje su tu. Pitanje je...znamo li da su to opasne čestice ili su to čestice koje su u skladu sa onim što vakcina treba da ima tj.što je sasvim predvidivo da bude tu. Pitanje svih pitanja:znamo li da je iz vakcine?

Mire, mislim da su ovu stvar ne samo preuranili da iznesu, nego potpuno nepripremljeno su požurili da iznesu senzaciju.

Nikakvih tu nema dokaza niti odgovora na krucijalna pitanja. Ako budem nešto našao o tome od strane zvaničnika izneću.

Ono što ja sada znam, jeste da su ovo preuranjeno izneli. Ne iz dobrobiti, već da iznesu "senzaciju".

Ti si se ustrtario. Tako i treba. Tko zna što si ti sve dobio u svome cjepivu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pa i ti si se vakcinisao kao dete. Ko zna šta si dobio? Ko zna šta ima u tim vakcinama. E ako ćemo tako, onda ne treba i hleba jesti...jel ko zna šta su tu stavili? Zar ne.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Jesu, postoje podaci o tome, ali necu sad da trazim.. Ti nisi informisan, slusas samo lazove..

Nijedan virus ne moze da se prenosi "vazduhom"! To su price za malu decu, suvise filmova ste gledali!

Kapljice u vazduhu su ono sto moze da zarazi, a ne sam vazduh!

Druga stvar, nije dokazano (ne postoji naucna studija) da je kolicina virusa u ustima kod asimptomatakih slucajeva tolika da "izdisanjem vazduha" mogu i druge da zaraze!

Ako tvrdis da "dah" moze da zarazi ostale, za to moras da imas naucne dokaze! Na zalost, ti to nemas!

A onda ne mozes zatvarati ljude, braniti im kretanje, niti ih smes nabedjivati da su "zarazni"! A to je sve sto oni rade!

Totalna je laz da se nesto moze preneti "vazduhom", prenosi se "kapljicama"!

Dakle, ako osoba ne kaslje, ne kija i ne izbacuje dovoljnu kolicinu virusa (nema simptome), onda nikog ne moze ni da zarazi!

Ako ti dakle nemas studiju koja dokazuje da je "disanje" u istoj prostoriji dovoljno da se virus prenese na drugu osobu, onda ne mozes ni iznositi ovakve tvrdnje!

A da je takva tvrdnja netacna, videli smo to i na primeru broda "Diamond Princess" u zatvorenom sistemu, zajednickoj ventilaciji, gde ljudi nisu oboleli zbog disanja istog vazduha! Oboljevali su zbog direktnog kontakta!

Citiram:

"Zaraza se verovatno raširila prilikom velikih skupova putnika u zajedničkim prostorijama gde su igrali, pevali, kupovali i prisustvovali predstavama."

Izvor: (https://www. google. com/amp/s/www.kurir.rs/amp/3505589/kruzer-dajmond-princes-samo-jedan-putnik-uneo-zarazu-ista-mutacija-korona-virus)

Dakle - NIJE SE SIRILA VENTILACIJOM, VEC DIREKTNIM KONTAKTOM!

Ovo je skolski primer. Od 3700 putnika obolelo je 525 (od toga su 18% asimptomatski slucajevi) umrlo je samo 7. Sto je procenat smrtnosti manji od 0.2%, a to odgovara smrtnosti kao kod obicne gripe!

Cemu onda dizanje panike, cemu mere, cemu proglasenje "pandemije"?

Sve je to laz, prevara i manipulacija!

Navedi mi bilo koju naucnu studiju koja ce potvrditi da postoje "asimptomatski prenosioci?"

Ne mozes mi ovo dokazati!

Zato, zatvarati nekoga kome je utvrdjeno prisustvo virusa (neke RNK cestice) je neopravdano, sta vise to je krivicno delo!

Ja ti predlazem da taj "uredjaj" poseduje i sposobnost detekcije izduvnih gasova koje covek ispusta iz straznice, posto je utvrdjena velika kolicina virusa u analnom otvoru!

Covece, da li vi razmisljate?

Tvrdite da ljudi mogu da se zaraze zato sto neko izdise vazduh i peva, i da vas njihov dah moze zaraziti? Nosite maske, koje ne sitite nista!

A da ne stite dovoljan dokaz je kada neko u prostoriji ispusti gas iz stomaka, to "osecas i kroz masku!" Znaci ako to prolazi kroz masku, pa sta mislis koliko onda virusa prolazi?

Ajde malo inteligencije, bilo bi red..

Covek je vernik, video nije vezan za evoluciju....

Tu se slazem, religiju ce zabraniti, ali nece ona biti zabranjena zato sto je nekog "zavadila", vec zato sto predstavlja opasnost za njihovu vlast..

Oni se boje "religioznih fanatika", odnosno smatraju da ih religija stvara!

Isto tako boje se "nacionalnih fanatika", zato i unistavaju nacionalne osecaje sirom evrope i sveta. Danas su skoro sve zemlje i evropske drzave postale "anacionalne".

To je projekat novog sveta, jedan jezik, jedna vlada, jedno misljenje i na kraju jedan vodja..

A svet ce biti ujedinjen po pitanju ocuvanja zastite zivotne sredine, obozavanja prirode.. Uvesce se kontrola radjanja, ukinuce se privatna svojina i na svaki moguci nacin onemoguciti bilo ko da moze da postane nezavistan od sistema i da proizvodi sopstvenu hranu (to se postize uvodjenjem GMO semena i zaprasivanja, unistavanjem plodnog tla).

Sa tim je takodje povezana i prica o "globalnom zagrevanju" i "zagadjenju" , a to je razlog za smanjenje populacije, jer po njihovoj prici previse ljudi proizvodi previse CO2. A sve je to sa razlogom "lakse kontrole", jer previse ljudi oni ne mogu kontrolisati..

Tu su takodje ukljucene i ostale stvari, poput "cipova". Oni ce sluziti kao sredstvo placanja ali i pracenja! Ako neko nije poslusan vlasti, oni ce mu smanjiti prihode, pa nece moci ni kupovati, a nece moci ni sam sebi da proizvede hranu, jer nece postojati zaposlenje. Nista nece radjati samo od sebe, jer ce oni pre toga zaprasivanjem unistiti plodno tlo! Rasce jedino GMO seme! Tako pojedinac postaje zavistan od sistema, pa hteo ne hteo on mora da slusa vlast!

Iz tog razloga, danas vrse i pohranjivanje otisaka prstiju kroz android uredjaje, postavljaju kamere, prikupljaju DNK materijal kroz testiranje, jer u novom svetu, samo genetski podobnim pojedincima ce biti dozvoljeno radjanje.. A te osobe ne smeju biti sklone nasilju, niti posedovati sposobnost kritickog misljenja. Oni trenutno analiziraju DNK materijal, da bi stvorili bazu za buduce pokolenje..

Ukratko, sve ono sto smo nekada gledali u naucno fantasticnim filmovima, to je nasa buducnost! Samo sto ovo ljudima nikako da bude jasno.. Oni misle da je to samo fantastika! Ne nije! Sve je prikazano unapred u filmovima (cak i crtanim filmovima), da bi nas tako psihicki pripremili!

Oni i hoce da stvore mir (mir za sebe i zemlju), svet bez ratova, ali tako sto ce coveka da "zarobe"! Nacinice ga zavisnim od sistema, tako da on nece vise moci iz njega da pobegne! Nece moci da kupi da jede ako ne bude poslusan vlastima, jer ce racun biti elektronski, pa ko god nije uzoran gradjanin, lupice ga po dzepu! A posla nece biti, jer u tom novom svetu sve ce obavljati roboti.. Tako ti neces moci da pobegnes ni u divljinu, jer tamo neces moci da uzgajas hranu i egzistiras, jer nista nece rasti, moraces opet da kupis GMO seme da ga posadis, jer oni ce do te mere unistiti zemlju da nista drugo nece rasti! Zato naime i unistavaju nasu planetu, zaprasuju je, i truju..

Neka ti refrenca budu ove reci iz otkrivenja:

"Bog ce unistiti one koji zemlju unistavaju.." i "ko u ropstvo vodi, sam ce u ropstvo biti odveden"..

Kada se jednom takav svet uspostavi, religija ce biti ugrozena, a ko god ne pristane da voljno umre, vec pristane na "cip", odnosno pokori se toj satanskoj vlasti, taj ce izgubiti pecat Bozji, i njega ce se sam Bog odreci! Jer nije vrednovao svoju slobodu, i nije veru u Boga stavio ispred licne egzistencije..

Covid i sve sto se danas desava, je samo uvod, test nase poslusnosti, jedan korak napred, svakako najvazniji..
Manje ,vise na ovoj temi se slazemo.,a ja bi dodao jos nesto ,sto danas veoma malo ljudi primecuje.
Antivaskerski klan ne okuplja samo ljude koji su protiv vakcinacije vec i sve one u vezi mnogobrojnih teorija zavera...i ono sto je jos zanimljivije vi ste ujedinjeni,Eto naprimer na prostoru bivse Jugoslavije vas je oko 50%,isto je i u Rusiji,USA,EU,Turskoj itd.....Vi tako ujedinjeni ste jaci od bilo cije vlade u bilo cijoj drzavi....Moje licno misljenje koje ne mora da bude tacno jeste da ste vi prethodnica neceg daleko veceg i mocnijeg koje ce moci da preko UN dovede do tog proglasenja mira i sigurnosti za ceo svet ,jer vi ste ujedinjeni za razliku od ovih koji tesko da ce ikada biti ujedinjeni.ali nije i nemoguce.Videcemo sta ce se poizdesavati u buducnosti,verujem da su vase zelje iskrene i dobre za ceo svet,ali pravi mir i srecu za sve ljude moze dati samo Jehova Bog.Pravi mir se radja samo iz prave bratske ljubavi....Lepa tema,pisace se jos podosta toga na njoj.

Natrag