"AUSTRALIJSKE VLASTI PRETE ZATVOROM NEVAKCINISANIMA KOJI POKUŠAJU DA DOĐU NA POSAO
Vlasti u Novom Južnom Velsu prete zatvorom Australijancima koji ne pokažu dokaz o primljenim vakcinama protiv covid-a kada dođu na svoje radno mesto.
Ministar za rad, usluge i soc.pitanja
NSW-a
Victor Dominello preti hapšenjem ljudi koje je opisao kao “prevarante” ako pokušaju ući u prostorije firmi u kojima su zaposleni sa “lažnim pasošima za vakcinu”.
“Ako ljudi žele učiniti nešto loše, ako se to sazna, kao što sam rekao, mogli bi završiti u zatvoru”, rekao je
Dominello.
Prema izveštaju ovog ministarstva, ljudi koji pokušaju ući na svoja radna mesta, a da ne pokažu potvrdu o primljenjim vakcinama protiv covid-a, takođe će biti uhapšeni.
“Gospodin
Dominello ponovio je da bi one koji odbiju da pokažu svoj vakcinalni status pri ulasku u trgovine, restorane i druga mesta, njih bi trebalo prijaviti policiji”, prenosi
News.com.au.
Sprovođenje takvog sistema može biti problematično, jer je policijski komesar Novog Južnog Velsa nedavno potvrdio da njegovi službenici neće proveravati medicinske papire.
“Uloga policije u pogledu pasoša za vakcinu je ta da se mi nećemo šetati restoranima, kafićima i pub-ovima proveravajući jesu li ljudi dvostruko vakcinisani”, izjavio je
Mick Fuller.
Sada se suočavamo sa dvorazrednim društvom u kojem se nevakcinisani ne samo drsko diskriminišu, već i bacaju u zatvor ako se pokušaju baviti osnovnom trgovinom ili svojim ličnim životnim stilom.
U Australiji se dešava i to da policija, koja ako samo posumnja u vas da imate neke veze sa protestima ili ako planirate prisustvo budućim protestima protiv ovog COVID TERORA, zastrašuju ljude kućnim posetama."
Hoces reci da cemo mi pobediti i uvesti "mir i sigurnost" u svetu? Tesko, zato sto oni koji su na nasoj strani 90% su vernici! Tako da uzurpiranje vere i stvaranje ateistickog tehnokratakog uredjenja, nije nas posao, jer mi se protiv toga borimo..
To je na zalost posao ovih drugih koji su sada na vlasti. Vidi sta rade u Australiji..
Ovo je sasvim nesto drugo. Ove vakcine su planske, kao i sama bolest. Pustili su bolest, i sada kao spasavaju ljude vakcinama.. A vidimo da nije sve normalno sa tim vakcinama, ako pogledamo sta se u njima nalazi, nije ni njima jasno sta je taj metal sto su ga pronasli. Moze biti nano tehnologija a moze biti i grafen, za koji znamo kako se ponasa..
Meni je zao ljudi koji to primaju u sebe, jadna moja rodjaka (adventiskinja), primila je vakcinu, i posle druge doze je imala alergijsku reakciju, i opet ide po trecu dozu. Kao da je hipnotisana.. Vreme ce pokazati da li ce ovo imati ozbiljnije posledice po telo i zdravlje, ali neko koga pucas vakcinama svakih 6 meseci ne moze biti imunoloski zdrav covek..
Ti nikako da shvatis da mi nismo "antivakseri", kako mogu biti antivakser kada vakcinisem i svog psa? Kako mogu biti antivakser ako primam vakcinu protiv tetanusa?
Niste vi svesni sta pisete, i koliko ste naseli na njihovu pricu!
Mi nismo protiv vakcina, vec samo protiv laznih vakcina za Covid, koje se sa namerom daju..
Ali opet ko zeli, neka ih prima, svakom je na izbor. Samo neka se prvo informise sta prima. A to ne moze saznati gledajuci TV. A cim ne moze, znaci da se sakriva istina!