Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Bil jeste dao finansije ali nije samo on...i mnogi drugi. Bil uvek finansira ono što je za dobrobit čovečanstva. Do sada je finansirao oko 29 milijarde. Tako d noe on jedini finansijer ovih ni prethodnih.

A šta bi rekao čovek kada bi cenio po tebi..kada si zajedljiv evo malo i ja. Mogu misliti.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bil uvek finansira ono što je za dobrobit čovečanstva.

Doš'o si mi "k'o kec na desetku".

Ljudi moji, sada pročitajte ovo: https://www.devex.com/news/gates-foundation-reverses-course-on-covid-19-vaccine-patents-99810

Bill Gates se protivio ukidanju nekih odredbi Sporazuma Svjetske trgovinske organizacije o trgovinskim aspektima vezanim uz prava intelektualnog vlasništva ili TRIPS-a. Ukidanje ovih odredbi omogućilo bi državama članicama da ne provode niz patenata povezanih s COVID-19 za vrijeme trajanja pandemije, kako bi zemlje s niskim i srednjim prihodom mogle proizvoditi ili uvoziti generičke verzije cjepiva.

Gates se prošli tjedan sastao s predstavnicom "U.S. Trade" Katherine Tai kako bi iznio argument za zaštitu ovih patenata, ali Tai je u srijedu bila protiv njegove preporuke kada je najavila da će administracija predsjednika Joea Bidena podržati suspendiranje intelektualnog vlasništva za cjepiva protiv COVID-19.

Bijela kuća podržala je odricanje od TRIPS -a unatoč snažnom protivljenju farmaceutske industrije, Zaklade Gates i samog Billa Gatesa.
------------------------------

Kao što vidite, "filantrop Bill-covid" se protivio suspenziji intelektualnog vlasništva za Covid cjepiva, koja je cjepiva trebala učiniti puno jeftinijim i tako dostupna siromašnim zemljama i siromašnim narodima. Od kada se filantropi ovako ponašaju? Očito, "Bill-covid" nije filantrop, "Bill-covid" je "ljudomrz".

P.S. Kada nije uspio isposlovati zabranu
ukidanja naknade za autorska prava, "Bill Covid-ljudomrz" nabacio je na sebe ponovo svoj "mimikrijski plašt", pa je Mark Suzman, izvršni direktor Zaklade Bill & Melinda Gates, najavio da ta zaklada podržava privremeno ukidanje zaštite patenta cjepiva protiv koronavirusa. Očito je, "Bill Covid ljudomrz" to nije napravio iz ljubavi prema ljudima, nego s namjerom da se "mimikrira u filantropa".

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zašto ti se "Čika Bill Covid" protivio ukidanju autorskih prava, čime bi se siromašnima time jeftinija cjepiva učinila dostupnima? Zašto ti "Čika Billu Covidu" paše da se "crni i siromašni" ne mogu cijepiti pa da onda pocrkaju?

Zato što "čika Billy" sve što čini, čini iz ljubavi prema novcu i svom kompleksu boga...

Ujedno, radi se o etici po kojoj je veće zlo downloadovati uratke neke tamo muzičke grupe, nego li ubiti čovjeka. Swat timovi su hapsili softwarske "pirate", dok je država (kako savezna, tako i federalne članice) štitila degenerika Kinsey-a u njegovom pohodu na moral, seksualnost i decu....

A ta, spomenuta "etika" jeli ona Katolička? Pravoslavna? Jok....

Protestantska je....

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

"AUSTRALIJSKE VLASTI PRETE ZATVOROM NEVAKCINISANIMA KOJI POKUŠAJU DA DOĐU NA POSAO​

Vlasti u Novom Južnom Velsu prete zatvorom Australijancima koji ne pokažu dokaz o primljenim vakcinama protiv covid-a kada dođu na svoje radno mesto.

Ministar za rad, usluge i soc.pitanja NSW-a Victor Dominello preti hapšenjem ljudi koje je opisao kao “prevarante” ako pokušaju ući u prostorije firmi u kojima su zaposleni sa “lažnim pasošima za vakcinu”.

“Ako ljudi žele učiniti nešto loše, ako se to sazna, kao što sam rekao, mogli bi završiti u zatvoru”, rekao je Dominello.

https-_prod.static9.net_.au_fs_278c16c0-3ccc-4417-9686-52f992e12443-1024x536.jpg

Prema izveštaju ovog ministarstva, ljudi koji pokušaju ući na svoja radna mesta, a da ne pokažu potvrdu o primljenjim vakcinama protiv covid-a, takođe će biti uhapšeni.

“Gospodin Dominello ponovio je da bi one koji odbiju da pokažu svoj vakcinalni status pri ulasku u trgovine, restorane i druga mesta, njih bi trebalo prijaviti policiji”, prenosi News.com.au.

Sprovođenje takvog sistema može biti problematično, jer je policijski komesar Novog Južnog Velsa nedavno potvrdio da njegovi službenici neće proveravati medicinske papire.

“Uloga policije u pogledu pasoša za vakcinu je ta da se mi nećemo šetati restoranima, kafićima i pub-ovima proveravajući jesu li ljudi dvostruko vakcinisani”, izjavio je Mick Fuller.

Sada se suočavamo sa dvorazrednim društvom u kojem se nevakcinisani ne samo drsko diskriminišu, već i bacaju u zatvor ako se pokušaju baviti osnovnom trgovinom ili svojim ličnim životnim stilom.

U Australiji se dešava i to da policija, koja ako samo posumnja u vas da imate neke veze sa protestima ili ako planirate prisustvo budućim protestima protiv ovog COVID TERORA, zastrašuju ljude kućnim posetama."

Manje ,vise na ovoj temi se slazemo.,a ja bi dodao jos nesto ,sto danas veoma malo ljudi primecuje.
Antivaskerski klan ne okuplja samo ljude koji su protiv vakcinacije vec i sve one u vezi mnogobrojnih teorija zavera...i ono sto je jos zanimljivije vi ste ujedinjeni,Eto naprimer na prostoru bivse Jugoslavije vas je oko 50%,isto je i u Rusiji,USA,EU,Turskoj itd.....Vi tako ujedinjeni ste jaci od bilo cije vlade u bilo cijoj drzavi....Moje licno misljenje koje ne mora da bude tacno jeste da ste vi prethodnica neceg daleko veceg i mocnijeg koje ce moci da preko UN dovede do tog proglasenja mira i sigurnosti za ceo svet ,jer vi ste ujedinjeni za razliku od ovih koji tesko da ce ikada biti ujedinjeni.ali nije i nemoguce.Videcemo sta ce se poizdesavati u buducnosti,verujem da su vase zelje iskrene i dobre za ceo svet,ali pravi mir i srecu za sve ljude moze dati samo Jehova Bog.Pravi mir se radja samo iz prave bratske ljubavi....Lepa tema,pisace se jos podosta toga na njoj.

Hoces reci da cemo mi uvesti "mir i sigurnost" u svetu? Tesko, zato sto oni koji su na nasoj strani 90% su vernici! Tako da uzurpiranje vere i stvaranje ateistickog drustva, nije nas posao, jer mi se protiv toga borimo..

To je posao ovih drugih koji su sada na vlasti. Vidi sta rade u Australiji..

Pa i ti si se vakcinisao kao dete. Ko zna šta si dobio? Ko zna šta ima u tim vakcinama. E ako ćemo tako, onda ne treba i hleba jesti...jel ko zna šta su tu stavili? Zar ne.

Ovo je sasvim nesto drugo. Ove vakcine su planske, kao i sama bolest. Pustili su bolest, i sada kao spasavaju ljude vakcinama.. A vidimo da nije sve normalno sa tim vakcinama, ako pogledamo sta se u njima nalazi, nije ni njima jasno sta je taj metal sto su ga pronasli. Moze biti nano tehnologija a moze biti i grafen, za koji znamo kako se ponasa..

Meni je zao ljudi koji to primaju u sebe, jadna moja rodjaka (adventiskinja), primila je vakcinu, i posle druge doze je imala alergijsku reakciju, i opet ide po trecu dozu. Kao da je hipnotisana.. Vreme ce pokazati da li ce ovo imati ozbiljnije posledice po telo i zdravlje, ali neko koga pucas vakcinama svakih 6 meseci ne moze biti imunoloski zdrav covek..

Ti nikako da shvatis da mi nismo "antivakseri", kako mogu biti antivakser kada vakcinisem i svog psa? Kako mogu biti antivakser ako primam vakcinu protiv tetanusa?

Niste vi svesni sta pisete, i koliko ste naseli na njihovu pricu!

Mi nismo protiv vakcina, vec samo protiv laznih vakcina za Covid, koje se sa namerom daju..

Ali opet ko zeli, neka ih prima, svakom je na izbor. Samo neka se prvo informise sta prima. A to ne moze saznati gledajuci TV. A cim ne moze, znaci da se sakriva istina!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465

"AUSTRALIJSKE VLASTI PRETE ZATVOROM NEVAKCINISANIMA KOJI POKUŠAJU DA DOĐU NA POSAO​

Vlasti u Novom Južnom Velsu prete zatvorom Australijancima koji ne pokažu dokaz o primljenim vakcinama protiv covid-a kada dođu na svoje radno mesto.

Ministar za rad, usluge i soc.pitanja NSW-a Victor Dominello preti hapšenjem ljudi koje je opisao kao “prevarante” ako pokušaju ući u prostorije firmi u kojima su zaposleni sa “lažnim pasošima za vakcinu”.

“Ako ljudi žele učiniti nešto loše, ako se to sazna, kao što sam rekao, mogli bi završiti u zatvoru”, rekao je Dominello.

https-_prod.static9.net_.au_fs_278c16c0-3ccc-4417-9686-52f992e12443-1024x536.jpg

Prema izveštaju ovog ministarstva, ljudi koji pokušaju ući na svoja radna mesta, a da ne pokažu potvrdu o primljenjim vakcinama protiv covid-a, takođe će biti uhapšeni.

“Gospodin Dominello ponovio je da bi one koji odbiju da pokažu svoj vakcinalni status pri ulasku u trgovine, restorane i druga mesta, njih bi trebalo prijaviti policiji”, prenosi News.com.au.

Sprovođenje takvog sistema može biti problematično, jer je policijski komesar Novog Južnog Velsa nedavno potvrdio da njegovi službenici neće proveravati medicinske papire.

“Uloga policije u pogledu pasoša za vakcinu je ta da se mi nećemo šetati restoranima, kafićima i pub-ovima proveravajući jesu li ljudi dvostruko vakcinisani”, izjavio je Mick Fuller.

Sada se suočavamo sa dvorazrednim društvom u kojem se nevakcinisani ne samo drsko diskriminišu, već i bacaju u zatvor ako se pokušaju baviti osnovnom trgovinom ili svojim ličnim životnim stilom.

U Australiji se dešava i to da policija, koja ako samo posumnja u vas da imate neke veze sa protestima ili ako planirate prisustvo budućim protestima protiv ovog COVID TERORA, zastrašuju ljude kućnim posetama."

Hoces reci da cemo mi pobediti i uvesti "mir i sigurnost" u svetu? Tesko, zato sto oni koji su na nasoj strani 90% su vernici! Tako da uzurpiranje vere i stvaranje ateistickog tehnokratakog uredjenja, nije nas posao, jer mi se protiv toga borimo..

To je na zalost posao ovih drugih koji su sada na vlasti. Vidi sta rade u Australiji..

Ovo je sasvim nesto drugo. Ove vakcine su planske, kao i sama bolest. Pustili su bolest, i sada kao spasavaju ljude vakcinama.. A vidimo da nije sve normalno sa tim vakcinama, ako pogledamo sta se u njima nalazi, nije ni njima jasno sta je taj metal sto su ga pronasli. Moze biti nano tehnologija a moze biti i grafen, za koji znamo kako se ponasa..

Meni je zao ljudi koji to primaju u sebe, jadna moja rodjaka (adventiskinja), primila je vakcinu, i posle druge doze je imala alergijsku reakciju, i opet ide po trecu dozu. Kao da je hipnotisana.. Vreme ce pokazati da li ce ovo imati ozbiljnije posledice po telo i zdravlje, ali neko koga pucas vakcinama svakih 6 meseci ne moze biti imunoloski zdrav covek..

Ti nikako da shvatis da mi nismo "antivakseri", kako mogu biti antivakser kada vakcinisem i svog psa? Kako mogu biti antivakser ako primam vakcinu protiv tetanusa?

Niste vi svesni sta pisete, i koliko ste naseli na njihovu pricu!

Mi nismo protiv vakcina, vec samo protiv laznih vakcina za Covid, koje se sa namerom daju..

Ali opet ko zeli, neka ih prima, svakom je na izbor. Samo neka se prvo informise sta prima. A to ne moze saznati gledajuci TV. A cim ne moze, znaci da se sakriva istina!
"
Hoces reci da cemo mi pobediti i uvesti "mir i sigurnost" u svetu? Tesko, zato sto oni koji su na nasoj strani 90% su vernici! Tako da uzurpiranje vere i stvaranje ateistickog tehnokratakog uredjenja, nije nas posao, jer mi se protiv toga borimo..

To je na zalost posao ovih drugih koji su sada na vlasti. Vidi sta rade u Australiji.."

Ne znam i nije me sramota da priznam kad nesto ne znam.
Ali veoma jasno vidim koliku moc imate kad vas malte ne polovina ljudi u svakoj drzavi podrzava i veruje vam ,neki cak i veoma strasno.
Ne znam kakva je situacija u Kini povodom toga,ali u ostalim zemljama je otprilike tako ,a to je ogromna moc .
E sad ,dal cete vi znati da iskoristite toliku moc na svetskom nivou ili necete to je tek druga prica.
A to za 90% vernika????, ma ne sekiraj se ,to su obicni preletaci ,pravih vernika ima svega 10% po mojoj proceni,ako ne i manje...
To kad se skupi na nekoj slavi pa poiznapija, nakraju pocnu i Boga da psuju

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

To, upravo to i ponavljamo, no njihovom mozgu je to neshvatljivo.

Shvataš li poentu?

i upravo to i čini da ljudi sve više počinju da veruju da je "vakcina" protiv Covid - 19 (u bilo kojoj varijanti) u stvari ŽIG ZVERI.....

Nešto što je neprovereno se pod prisilom daje ljudima, a oni koji TO NE PRIME; NE MOGU DA "KUPE NITI PRODAJU" NE MOGU DA RADE i OSTRAKOVANI SU KAO OPASNI PO OSTALE.

http://konzerva.hr/2021/10/04/jenkins-covid-je-rasturio-nase-mozgove/

http://konzerva.hr/2021/09/29/hanson-smrt-znanosti/

Poslednja izmena:
Natrag