Opet se vrtimo u krug. Ti stalno optužuješ cepivo/vakcinu a nikako virus.
Ne optužujem ja ni cjepivo ni virus, nisam ja luđak, ja optužujem "genocidaše" koji tjeraju ljude da se cijepe "
Billovim cjepivima", koja ih neće zaštiti nego zaraziti i u bolnice otjerati. Kako ti tako prostu stvar ne možeš razumijeti.
Ako vakcina neobezbeđuje potpunu zaštitu, i od oboljevanja za sve, opet ni malo se ne pitaš kakav je to virus.
Virus kao svaki drugi virus. Ljudi se od njega zaražavaju kao i od svakog drugog virusa, pa se nema specifično ni pitati. Ali, čovjek se mora zapitati kakvo je to cjepivo kojima ljude tjeraju da se cijepe. Naime, ljudi znaju da su ih cjepiva štitila od infekcije, bolesti i bolnice, a ova Billova cjepiva čine sve suprotno - ne štite čovjeka od infekcije, bolesti i bolnice nego ga
zaraze i otjeraju u bolest i bolnicu.
No, dobro, evo..priznaješ da virus postoji. Dobro je, za početak. Pa sada me zanima, evo iskreno, šta bi ti preduzeo protiv virusa i smatraš li da treba da se proizvedu vakcine za njega.
Ja bih poslušao pametne ljude koji poštuju znanost i koji o ovome najviše znaju. Evo, citirat ću ti nekoliko njih:
Dr. Peter McCullough (dr. Med., MPH, FACC, FAHA) vjerojatno je danas najveći svjetski stručnjak za odgovor na pandemiju i najcitiraniji liječnik u Nacionalnoj medicinskoj knjižnici. Nedavno je izjavio:
Virus se ne širi asimptomatski. Samo ga bolesni ljudi prenose drugim ljudima.
– Dr. Peter 6:32; intervju, Gab TV
Jedan od najpoznatijih svjetskih imunologa slaže se:
Kruna gluposti bila je tvrditi da bi netko mogao imati COVID-19 bez ikakvih simptoma ili čak prenijeti bolest bez ikakvih simptoma.
-profesor Beda M. Stadler, bivšI ravnatelJ Instituta za imunologiju Sveučilišta u Bernu u Švicarskoj; Weltwoche (Svjetski tjedan) 10. lipnja 2020 .; usp. backtoreason.medium.com
Bivši potpredsjednik i glavni znanstvenik proizvođača cjepiva Pfizer, ništa manje, otvoreno tvrdi da je takva premisa potpuna izmišljotina.
Asimptomatski prijenos: koncept da savršeno zdrava osoba može predstavljati prijetnju respiratornim virusom drugoj osobi, to je izmišljeno prije otprilike godinu dana – nikada prije nije spomenuto u industriji … Nije moguće imati tijelo puno respiratornih virusa do te mjere da ste izvor infekcije i da nemate simptome … Nije istina da su ljudi bez simptoma jaka respiratorna virusna prijetnja.
-Dr. Mike Yeadon, 11. travnja 2021., intervju za The Last American Vagabond
Hajde kažeš ove "Bilove"(mada nisu Bilove jer on mislim da ima udela samo oko Fajzera, i to nije on sam fininsijer..ali ok) ne valjaju. Da li smatraš da trebaju uopšte vakcine ili smatraš da ne treba?
Naravno da trebaju. Ali cjepiva iza kojih stoje ljudi koji poštuju čovjeka i znanost.