Odgovor je upravo zato što posle 5 meseci smanjenje se drastično.
Jovane, nije svaki covek isti, zato ne mozes znati da li ce se svakom coveku smanjiti imunitet nakon 5-6 meseci ili nece! Da bi to utvrdio potrebno je testirati svakog pojedinca! Proveriti nivo antitela i ostale parametre! Ne mozes generalizovati! Pogotovo ako se radi o mladom ili starijem coveku, razlika u imunitetu kod mladih i starijih je drasticna! (nije li to i sama bolest potvrdila kad mladi ne oboljevaju?).
A davati novu dozu nekome kome prethodna vakcina jos uvek deluje, je kontraproduktivno i deluje negativno na imunitet! Pogotovo ako ti jos skracujes vreme izmedju bustera, kao sto sada rade na 4 meseca! Pa ga onda pucas neprestano novim dozama bez ikakve potrebe! To narusava imunitet!
Dakle, cemu to? Ako je tacno kao sto pises, da vakcina deluje 5-6 meseci, nebitno, zasto onda nekome ko je dobro odreagovao na prvu, i imunitet mu je jos uvek jak, ti dajes novu dozu?
Dok onome koji nije primio ni jednu, ti dajes cak po 4 doze u sto kracem vremenskom roku???
Kakve to veze ima sa naukom i medicinom?
Kao sto sam rekao nikakve! Nego su tako odlucile vlasti pojedinih zemalja, a tvoja "struka" nije im rekla NE - zapravo oni su govorili ranije da je to OPASNO, ali su na kraju pod pritiskom zacutali! I sada se prave blesavi!
Isto je i sa Djokovicem! Objasni mi onda, zasto coveka koji je prelezao Covid i ima imunitet narednih 6 meseci, teraju da primi vakcinu? To nije dozvoljeno po medicini! Moze mu samo naneti stetu i oboriti imunitet! Nista mu nece korostiti da primi vakcinu sada, nego ce ionako oslabljen imunitet dodatno unistiti!
Dakle, to opet nema veze sa medicinom!
A tvoja "struka" - CUTI! I nije nasla za shodno, da ustane u odbranu Djokovica! Zar nisu oni odgovorni za ljudsko zdravlje, ali se opet nisu oglasili da zastite coveka i narede vlastima da se ne ponasaju represivno i da ne maltretiraju coveka bez potrebe! Cak neki od njih ovo i podrzavaju!
Dakle, ovde se uopste ne radi o nauci, vec o GOLOJ SILI! A to sam vec odavno govorio i sada ponovo na to ukazujem..
Tačno je da vakcina ne daje trajni podjednak imunitet. Već on traje nekoliko meseci. To je i rekla struka.
Tacno tako, evo i sam si priznao da sam u pravu! Dakle, sve ono sto sam gore napisao su cinjenice!
Zato nema potrebe protiv mene da pises, vec i sam trebas da dignes glas protiv te "nestrucnosti", jer time ces odbraniti i cast lekarske profesije! Ja nisam nikad pisao protiv struke, ja svo vreme branim cast postenih lekara!
Što se njegove priče o spajku tiče, čuo sam, hteo sam samo tebe čuti da potvrdiš jer ako je ovako zabrinut za spajk protein i izneo ovakve tvrdnje, čudi me kako to ne tvrdi za virus koji ima hiljadama puta više tog spajk proteina?
Ko kaze da nije zabrinut? Pa virus i vakcina izgleda da uzrokuju iste probleme. Ako pogledas nezeljene reakcije vakcine, sve su to posledice koje i sam virus uzrokuje...
Ja ne mogu da tvrdim da je on u pravu, jer niti sam to detaljno analizirao, niti sam virusolog, ali je ono to izjavio.. Pa sad, valjda zna o cemu prica..
Treći razlog je lične prirode... Nesposobni lekari su mi majku oterali u smrt pre, sada će 15.02. biti deset godina.
Ko nije osetio na svojoj kozi, taj ce samo aplaudirati. Ali ima i dobrih doktora posvecenih, odgovornih koji spasavaju zivote. Uvek ima i dobrih i losih u svakoj profesiji, ali ovi sada su generalno svi upropastili profesiju, kao i poverenje ljudi u nju!
Ako i prenebegnem lični razlog, ova dva prethodno navedena su sasvim dovoljna da na medicinu gledam kao na potencijalnu sotonsku rabotu.
Pa, cesto ako se odlazi u krajnost, onda medicina to i jeste, sotonska rabota.. Uvek se moze otici u krajnost..
Nego, eno prica se da smo na kraju pandemije, ne znam koliko je to uopste izvesno (mnogo puta su prognozirali kraj pa su nas prevarili). Medjutim mozda ovaj put i stanu, ali sa svojom agendom nece stati. Upotrebice druge mehanizme da nastave, kao sto su to cinili i prethodnih godina.. Da li ce to biti neki novi virus, prica o globalnom zagrevanju ili nesto trece ostaje da se vidi..