- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ovo se ne da porediti! Ti uopste nisi realan. Radi se o tome da ljudi preminu "neposredno" nakon primanja vakcine, i to sa istim simptomima tromboze!
Ni on kao ni mnogi drugi koji su preminuli iznenada nisu imali nikakvih crevnih ili drugih problema već upravo trombozu koja je nastala iz nekih nepoznatih razloga. Jednostavno tako se desilo. Podesilo. Naravno, kasnije medicina otkrije uzroke toga pažljivom analizom, daje dijagnozu i kako se sve to dogodilo.
Tako da i ovde mora da se uradi detaljna analiza kako se sve izdešavalo a onda utvrditi zašto. Ja jednostavno ne mogu prihvatiti ofrlje objašnjenje, primio vakcinu, dobio tromb i umro. Aha..to je od vakcine.
Mi smo za tebe "masa rulja", jer smo goloruki,
A ti "ruljom" nazivas narod koji se bori za "slobodu" i ljudska prava!
Izvini kada ta rulja počne da linčuje, misliš li da je to "borba za slobodu"? Kada ulica proradi teško li čoveku. A ovo je mogući proizvod takvih stvari. No, mene neće začuditi to, mnogi će izguiti živote od te rulje zato što neće da se pokore mišljenju rulje i huškača. Tako će i biti jer Hristos kaže"ustaće narod na narod"....i "svi će omrzmnuti na vas imena mojega radi, i progoniće vas".
Zbog svojih civilizacijskih, prosvetiteljskih i razumnih ideja, koje rulja ne prepoznaje mnogi mogu i verovatno će stradati. Tada će rulja kada poubija većinu svojih protivnika misliti da je vreme da uspostavi 1000-godišnje carstvo i da se oslobodila svih zlih protivnika. Ona će na silu dovesti svoje na vlast i izgurati one koji misle kao oni. Sve države sveta će pod pritiskom rulje dovoditi na vladu one koje hoće ta rulja i nikakav zakon neće se poštovati. Ali...
Ovo su gore mogući scenariji jer u narodu postoji veliki gnev i mržnja, baš onako kako je opisano u Pismu da će ljudi na kraju biti gnevljivi, bundžije i sl...i čak će misliti da su takvi neposvećeni, bundžije na Božijoj strani. Upravo to je ono što sada vidimo. A kakav će scenario nakraju biti, da li ovakakv kakav sam opisao(veoma moguće) ili malo drugačije Bog zna..ali ono što mogu videti jeste da se ostvaruju reči Pisma. Neka je Hristovo ime blagosloveno.
Poslednja izmena: