Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ja sam posle prve i druge osećao simptome kao da ću dobiti grip ali to je trajalo dan ipo....to je normalno. Znači da vakcina deluje i da se stvaraju antitela. Ne znam kako to taj doktor ne zna?
Njemu ne traje dan dva, njemu traje vec duze vreme, u tome je razlika. Zna on dobro, zna da svaka nova doza narusava imunitet. Kako ti to ne znas?
Ali kao sto rekoh, mene je ubedjivao da primim, samo sad tvrdi bolje da nije primio ni jednu, ne oseca se dobro, nije vise onaj stari. Videces i sam kad primis 3. dozu.
Svaki koji je primio vise doza, taj se navukao, moraces da primas i dalje.. Jer ako ne primis, ti si u vecoj opasnosti da se zarazis covidom nego onaj koji nije primio nijednu. Tebi je zbog toliko doza narusen prirodni imunitet, pa cak i obicna gripa moze sad da te savlada! To nisam ja pricao, nego on!
Evo danas na kafi sa drugim drugarom, on je primio 2. doze, i cim smo se videli, kaze ne oseca se dobro, nesto kao da ce se razboleti.. Reko aha, to je to..
Mora da primi 4 doze, jer ide na brod da radi.. Kaze na 4 meseca su smanjili da primaju novu dozu.
Ja mu lepo kazem da to ne radi i da je opasno, nije me ni slusao, ja tu ne mogu nista, bice mi jako zao ako mu se nesto sto desi! Molim Boga da mu nista ne bude!
Tako i za tebe i za sve ostale, vi nikako da se dozovete pameti! Kad kazem da je ta vakcina opasna, ozbiljno vas upozoravam! I neki ce imati teze posledice neki lakse, zavisi od organizma i od razmaka u dozama..
Jednom godisnje primiti vakcinu ni to nije bezazleno, a vise puta godisnje primati istu dozu, samo zato da bi mogao da putujes, to nije razumno!
Pa ni protiv obicnog gripa se ne vakcinises sa 4 doze godisnje!
Taj koji je to smislio, i tera ljude da se vakcinisu u tako kratkim intervalima, taj nije normalan, ili uopste nije razmisljao o posledicama, ili ga bas briga za ljudsko zdravlje - gleda profit, ili nesto jos gore!
Taj po meni zasluzuje zatvor!