Voleo bih da vidim te komentare. Slobodno ih navedi.
Evo nekih njegovih izjava:
Da li je po vašem mišljenju neka od vakcina najbolji način za odbranu od kovida?
Prof. Luk Montanjer: Ne, to je jedno od rešenja, ali nije i jedino. Imate terapije, lekove koji ne koštaju mnogo. Poput azitromicina, hidroksihlorokin, raznog bilja koje deluje protiv malarije itd. Mi uopšte nismo razoružani!
Moramo se potruditi i otkriti sa čime imamo posla...
Okružen sam saradnicima koji učestvuju u istraživanju. Sve ovo što sam vam rekao objavićemo i u naučnim časopisima.
Možda ćemo i terapijski da pomognemo, što je sada glavni problem.
Šta mislite o leku profesora Raulta?
-
To je važan tretman. Spasava živote. Ali, hlorokin treba dati na početku infekcije, a ne na kraju. Na kraju nema efekta, jer u telu više nema virusa. Svi lekari moraju da budu u situaciji da mogu da ga prepišu. Ovaj lek se daje odavno, veoma je poznat, zna se za njegove neželjene efekte koji nisu značajni, i generalno se dobro podnosi.
Hoće li uskoro i vakcina?
-
Biće dobro ako je bude bilo. Ali, mora da bude dobro testirana. Zasad je nemamo. Možda će je pronaći, ali ima mnogo prepreka koje do tada treba da se pređu.
Mislite li da bi, na kraju, sve ovo mogla da bude i nečija zavera?
-
Ne verujem u teorije zavere. Samo gledam činjenice.
Dakle, Luk Montanje - nije protiv vakcine, vec je podrzava, ne umanjuje opasnost virusa, i radio je na tome i sada radi da se ljudima "terapijski pomogne", a sve ono sto ti pises protiv njega, je samo tvoje izvrtanje!
Dakle, vidiš li sada suštinu?
Ne! Jedino sto ja ovde primecujem je tvoj zluradi pokusaj da ocrnis coveka kao teoreticara zavere, da ga predstavis kao antivaksera, nekoga ko porice opasnost od virusa, dok se covek istovremeno zalaze za vakcinu, ali ne za ovu koja sada ubija umesto da pomaze ljudima!
Kakav bi uopste to virusolog bio, kada bi negirao postojanje virusa ili kada bi govorio protiv vakcine? Time bi samo naudio svojoj profesiji!
Dakle, to nisu njegove tvrdnje! On ne podcenjuje opasnost virusa, niti govori protiv vakcinacije!
Razlozi zbog kojih je protiv ove "specificne vakcine", je taj sto nezeljeni efekti uopste nisu zanemarljivi a benefit kod primanja te vakcine ne postoji! Dakle, veci je rizik primiti ovu vakcinu nego rizikovati samu bolest! Pogotovo sto postoje i drugi uspesni alternativni nacini lecenja! A on je to sve dobro dokumentovao u svojim radovima!
Neefikasnost vakcine? Jesi li čitao moj odgovor njemu na te tvrdnje? Malo to prostudiraj.
Nemam ja sta da studiram, vakcina je totalno neefikasna! To sam i ja dobro video na dostupnim primerima, moji bliznji koji su vakcinisani, svi su redom oboleli (nasuprot onima koji nisu), i uvek su imali teze simptome nego nevakcinisani a neki su i u teskom stanju zavrsili po bolnicama jedva prezivevsi! Ostali vakcinisani su umrli..
Dakle, vakcina ne da pomaze u "ublazavanju simptoma", vec upravo suprotno, ona omogucava osobi da se lakse zarazi i da razvije teze simptome!
A to pokazuju i podaci, u ciju analizu necu da ulazim, zbog tvoje sklonosti da sve izvrnes..
Samo na ono što nije ponavljanje, skretanje sa glavnoga, samo srž i suština
Ne, vec odgovaras samo na ono na sta mozes odgovoriti, ili sto ti odgovara da izvrnes, a ono sto ne mozes to ignorises! A to dokazuje i tvoje prepucavanje sa Slapom oko istog i ponavljanje do besvesti! Da li je to svesno ili ne, u to ne ulazim..