Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam umro od smeha, na ovu sliku gore
Ne vredi s tobom, ti se pravis lud. Covek nije protiv vakcina
Dovoljno je i jedan jedini covek da umre! Kolika je cena zivota?
Uobicajeno je da u bolnicu u Novom Sadu dovoze ljude iz citave vojvodine (iz sela) sa "niskom stopom vakcinisanih" , pa se onda bolnica normalno "napuni nevakcinisanima".
Nije ali jeste. Čekaj Mire, ne može imati duple standarde. Ili je za vakcine(sve) ili nije za vackine
Ne može on da priča kako ovo jesu a ono nisu vackine. I jedne i druge su napravila i plasirala ista zdravstvena organizacija.
Ne, on je protiv vakcina, svidelo se to nekome ili ne
Mire, naivno je ovo što pitaš. Pa koja vakcina ili lek nema nus pojavu i od koje vakcine ili leka na milion slulaja se ne može umreti?
svaka bolnica prima one koji su za hospitalizaciju. I od sveg broja 90% su vakcinaisani
Ali vi uvek mislete da je neka zavera, jer naprosto ne možete prihvatiti ovu činjenicu.
Evo reci cu ti i ovo, smatram da lekovi za HIV ubijaju pacijente! (imam dokaze za to). Jesam li ja onda generalno protiv svih lekova? Jesam li ja "antifarmaceut", mozes li mi pripisati taj epitet?
Ne mozes, jer je to van svake pameti!
Dobro, onda su englezi, francuzi, nemci i CELA EKIPA EU "ANTIVAKCINASI" jer ne priznaju ruske i kineske vakcine koje je odobrila SZO!
Kada u bolnicu dovedu ljude iz mesta koja vaze za slabo ili nikako vakcinisana podrucja (sela), bolnica se tada "napuni nevakcinisanim ljudima"! Tako u bolnici onda imas 90% nevakcinisanih!
Generalno, vaša zvezda vodilja je da vakcine narušavaju prirodni imunitet te da su samim tim sve one loše po tom kriterijumu
Naravno, vi ste generalno protiv većine vakcina. Ne samo protiv COVID19.
E sada, mnogi koji kritikuju ove sdašnje vakcine, nominalno se izjašnjavaju kako "nisu antivakseri" tj. nisu protiv vakcina ali to je samo priča za neupućene da bi se priča usmerila samo na ove vakcine i da ne bi bili prokaženi u naordu da su protiv svih vakcina..a zapravo jesu.
Najbolji primer je Jovana Stojković. Ona sada priča kako nije antivakser, kako je navodno samo protiv ovih vakcina, a zapravo je 2015-2017 napadala sve vakcine
Ja sam za sve vakcine...naravno. Ovo je više politika. No, koliko vidim Australija prihvatila i sinofarm i sputnjik v i tako treba.
TZ. Pusti te priče. Umiru 90% nevakcinisani i nigde nije drugačije. U svim bolnicama je tako. Ne u jednoj.
Virus se širi, i to je njegova specifičnosti, da probija sve moguće barijere. Znači, ne samo vakcine, već i Covid propusnice i maske i karantin, koliko god je moguće. Jednostavno je tako. Voleli mi ili ne.
Što sada imaš reći, kada je očito da si ti zagovornik "mjera koje nisu utemeljene ni u medicini ni u epidemiologiji i mjera koje siju paniku"?