Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pa vidi, ako nije jasno do sada, da smo u ratu koji "elita" vodi protiv nas "običnih ljudi - naroda" , mislim na borbu za svet koji nije "nova normalnost"....

Boriti se. Ali pitanje je da li je taj i takav svet, svet u kome smo rođeni, više iole i moguć.

U trenutku kada ga, a i nas sa njime "elite" napadaju s fabrikovanom i u laboratorijama stvorenom pandemijom, taj i takav svet je već duboko, inutra razoren idelogijama lažno predstavljenim kao "borba za pravdu". Porodica kao institucija, kao sam osnov ljudskog bitisanja, napadnuta i razorena naglašavanjem ideologije "oslobođenja" njenog (porodice) osnovnog stuba - žene i to "oslobođenjem" od ženine osnovne funkcije - materinstva. Moral napadnut aposlutizmom egocentrizma i inkluzije - normalizacije svih, ponavljam svih seksualnih devijacija i degenerisanosti, nauka napadnuta i razorena istim tim ideologijama, umetnost napadnuta i razorena istim tim ideologijama.

Čovečanstvo je duboko podeljeno. I to ne samo i isključivo samo na siromašne i bogate, nego po svim nivoima. Jedni druge samo što ne gledamo preko nišana, dok upravo te "elite" trljaju ruke i vešto nas huškaju jedne na druge.

Isfabrikovana pandemija je samo kruna (corona) tog procesa.

Dakle, ako li nam se boriti, a boriti se moramo jer inače "nestasmo tiho u noći kao da nas nikada i nije bilo", onda se moramo boriti protiv svih metastaza kancera. Ne samo protiv tretiranja nas ljudi kao laboratorijskih pacova u igri psihopata, nego i protiv xamih ideologija koje "elite" nameću.

A to su svi izmi koji nastadoše na orgijanju neo liberalnog kapitalizma i neo marksizma (frankfurterskog kultur marksizma).

Davno sam u svom životu naučio da s podozrenjem gledam na svakog ko mi govori da je nešto za moje dobro i uvek, ponavljam uvek postavljam pitanje: "šta to donosi njemu, njoj, njima? Koju korist oni imaju od toga? "

Tako trebamo i u ovom slučaju posmatrati stvari.

A, ako tako učinimo videćemo tamu iza "svetla" "brige" za naše dobro. Videćemo okove i sardonski osmeh palog serafa.

Mi smo u ratu. Duhovnom ratu, a taj rat se sada ubrzava.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Sveti apostol Ivan kaže da su antikristi oni koji niječu da je Krist Bog

Ali to nema veze sa temom. Ti se nadovezuješ na moje reči o zloj eliti i umećeš pitanje Hristove prirode? Kakve to ima veze, osim što imaš jedinu nameru da kritikuješ sagovrnika, pa nalaziš temu koja nema veze sa onim što si odgovorio na moj post o eliti.

Ok, ne sviđa ti se moj post o eliti, pa ti argumetuj zašto misliš drugačije. Ali kakve veze ima sad priač o Hristovoj prirodi? Sasvim nevezano za temu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ali to nema veze sa temom. Ti se nadovezuješ na moje reči o zloj eliti i umećeš pitanje Hristove prirode? Kakve to ima veze, osim što imaš jedinu nameru da kritikuješ sagovrnika, pa nalaziš temu koja nema veze sa onim što si odgovorio na moj post o eliti.

Ima najdirektnije veze. "Zla elita" je elita koja ima oružje i kapital, zemaljsku moć, a odbacuje Krista Boga. Dakle, ti si pas-lajač te zle elite. zar može postojati direktnija veza od ove?

Ok, ne sviđa ti se moj post o eliti, pa ti argumetuj zašto misliš drugačije.

Eno ti gore napisa. Zla elita su 'moćnici' koji odbacuju Boga.

Ali kakve veze ima sad priač o Hristovoj prirodi? Sasvim nevezano za temu.

Sve ima veze s Kristovom prirodom. Ako je Bog Dobro, a Krist je Bog, onda je Zli i zlo onaj koji niječe i odbacuje Krista Boga.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Virus se širi, i to je njegova specifičnosti, da probija sve moguće barijere. Znači, ne samo vakcine, već i Covid propusnice i maske i karantin, koliko god je moguće. Jednostavno je tako. Voleli mi ili ne.

Izrael ukida covid potvrde? ‘Nisu utemeljene ni u medicini ni u epidemiologiji, siju paniku‘​

----------------------
Što sada imaš reći, kada je očito da si ti zagovornik "mjera koje nisu utemeljene ni u medicini ni u epidemiologiji i mjera koje siju paniku"?

Izvor: https://www.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/article-693836

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ima najdirektnije veze. "Zla elita" je elita koja ima oružje i kapital, zemaljsku moć, a odbacuje Krista Boga. Dakle, ti si pas-lajač te zle elite. zar može postojati direktnija veza od ove?

Eno ti gore napisa. Zla elita su 'moćnici' koji odbacuju Boga.

Sve ima veze s Kristovom prirodom. Ako je Bog Dobro, a Krist je Bog, onda je Zli i zlo onaj koji niječe i odbacuje Krista Boga.

Zla elita. Sklonost ka zlu je u narodu veća onda. Ne shvataš. Elita koja bi htela tebe i mene da likvidira, dolazi od nas...pa ako su oni tako pokvareni onda i narod iz kog dolazi je jednako pokvaren. A ako je tako pokvaren narod onda njemu ne treba zla elta da ga likvidira. On će sam to uraditi.

Takva elita ne dolazi sama od sebe, već od naroda.

A pošto ipak ne vidimo da se ljudi ubijaju na svakom koraku, jasno je da ni ta elita koja dolazi iz tog naroda ne može imati takve namere.

Daleko da je ona dobra, sveta, ali takve fantazije u glavama vas zaverologa su zaista opasna igra. Vi se možda igrate, zabavljate, mislite da se borite uz to za neku pravdu, ali to nije dobra stvar. To je trovanje misli i preterana lažna optužba.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, u principu, vi jeste protiv svih vakcina u smislu da potencirate prirodni imunitet.

Jovane, jesi li ti svestan da ne mozes tvrditi da sam ja "antivakser" samo zato sto sam protiv "specificne vakcine"! To bi bilo kao kada bi govorio da sam ja protiv svih lekova i protiv medicine, zato sto smatram da je lek "brufen" stetan i da ga ne treba koristiti!

Znaci, namerno generalizujes i namerno ljudima lepis "etikete" da bi omalovazio ono sto oni pricaju! A to rade i tvoji mediji!

Cak i da jesam antivakser (a nisam), to ne znaci da nisam strucan, niti lepljenjem etikete "antivakser" ti mozes omalovaziti necije znanje!

Dakle, jedini razlog lepljenja etikete "antivakser" je u svrhu omalovazavanja, diskreditacije i ugrozavanja slobode govora! Jer time navodite ljude da ne obracaju paznju na ono sto ti ljudi govore! Jer ako ne pripadaju vecini, treba im po vama nalepiti etiketu, a to je vid stigmatizacije!

Veoma podmuklo od vas!

Po tom principu odbacujete i ove vakcine. Nemoj se ljutiti ali to je tako. I niko vam ne zamera, samo budite iskreni. To je vaš generalni stav.

To je laz!

Rekao sam i ponovicu ponovo:

Izraz "antivakser" se zloupotrebljava u svrhu stigmatizovanja suprotnog misljenja, tako da kada nekom nalepite etiketu "antivakser" kod citaoca to automataki stvori odbojnost.

Dakle, to je vasa manipulacija!

Izraz "antivakser" je zlonameran izraz koji ste primenili na sve protivnike Covid vakcina, a oni koji su protiv tih vakcina, nisu automatski i protiv ostalih vakcina, zato se ne mogu tako nazivati!

Generalizovanjem i lepljenjem etiketa, vi ste namerno u medijima stvorili odbojnost prema suprotnom misljenju!

To koristite u svrhu cenzure! I to je poenta svega sto radite! A posto i ti ovo radis, ti si manipulant!

Natrag