- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Kao drugo, moraš shatiti da da ukoliko postoji "zla elita" pitanje pravo je-odakle dolazi?
Odakle i ti, od đavline. I oni, jednako kao i ti, niječu Krista Boga. I oni su antikristi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kao drugo, moraš shatiti da da ukoliko postoji "zla elita" pitanje pravo je-odakle dolazi?
Pa vidi, ako nije jasno do sada, da smo u ratu koji "elita" vodi protiv nas "običnih ljudi - naroda" , mislim na borbu za svet koji nije "nova normalnost"....
Budi pristojan. Malo, možeš ti to. Ne moramo se gađati pogrdama ako se ne slažemo.
Sveti apostol Ivan kaže da su antikristi oni koji niječu da je Krist Bog
Ali to nema veze sa temom. Ti se nadovezuješ na moje reči o zloj eliti i umećeš pitanje Hristove prirode? Kakve to ima veze, osim što imaš jedinu nameru da kritikuješ sagovrnika, pa nalaziš temu koja nema veze sa onim što si odgovorio na moj post o eliti.
Ok, ne sviđa ti se moj post o eliti, pa ti argumetuj zašto misliš drugačije.
Ali kakve veze ima sad priač o Hristovoj prirodi? Sasvim nevezano za temu.
Virus se širi, i to je njegova specifičnosti, da probija sve moguće barijere. Znači, ne samo vakcine, već i Covid propusnice i maske i karantin, koliko god je moguće. Jednostavno je tako. Voleli mi ili ne.
Ima najdirektnije veze. "Zla elita" je elita koja ima oružje i kapital, zemaljsku moć, a odbacuje Krista Boga. Dakle, ti si pas-lajač te zle elite. zar može postojati direktnija veza od ove?
Eno ti gore napisa. Zla elita su 'moćnici' koji odbacuju Boga.
Sve ima veze s Kristovom prirodom. Ako je Bog Dobro, a Krist je Bog, onda je Zli i zlo onaj koji niječe i odbacuje Krista Boga.
Kaže tvoj ministar finansija..haha
Izrael ukida covid potvrde? ‘Nisu utemeljene ni u medicini ni u epidemiologiji, siju paniku‘
----------------------
Što sada imaš reći, kada je očito da si ti zagovornik "mjera koje nisu utemeljene ni u medicini ni u epidemiologiji i mjera koje siju paniku"?
Izvor: https://www.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/article-693836
Mire, u principu, vi jeste protiv svih vakcina u smislu da potencirate prirodni imunitet.
Po tom principu odbacujete i ove vakcine. Nemoj se ljutiti ali to je tako. I niko vam ne zamera, samo budite iskreni. To je vaš generalni stav.