Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Zabrinjavajući izvještaji iz najprocjepljenijih europskih nacija poput Danske, UK, Malte, Francuske i tako dalje, govore u prilog tezi kako bi hitno trebalo prekinuti s cijepljenjem i pričekati kraj kliničkih istraživanja.

Naime, procijepljeni trećom tzv. ”booster” dozom obolijevaju, barem prema podacima u Danskoj i UK, znatno više od necijepljenih. To naravno nalaže i hitno ukidanje zelenih putovnica koje postaju opasne jer šire virus i daju ljudima osjećaj lažne sigurnosti.

U Danskoj prevladavaju dvije varijante, Delta varijanta (54 %) te Omikron varijanta sa udjelom od 44 % zaraženih. Preostalih 2 % slučajeva se odnosi na druge varijante, 76 % zaraženih delta sojem čine cijepljeni, od toga 62,5 % cijepljeni sa dvije doze, 10,7 % cijepljeni sa ”booster” dozom te 3,1 % cijepljenih sa jednom dozom. 23,7 % zaraženih čine necijepljeni. Cjepiva su zaštitila svega 7 % cijepljenih, kada govorimo o delta varijanti. Što se omikron varijante tiče, korist cjepiva otišla je u negativno – dakle u matematički minus, odnosno ako ste cijepljeni imate veće šanse da će te se zaraziti omikronom, nego da se uopće niste cijepili.

Izvor:
HTML:
https://files.ssi.dk/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-31122021-ct18

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja njega uvek podržavam, ali ipak ne više nego što treba.

Znaci, treba ga naterati da primi vakcinu?
Eno Canak je rekao za Noleta da ga niko ne maltretira na granici, nego se "magarac nije vakcinisao".. Jel to pravilan stav? Jos kaze za njega da je "magarac".. Ima nekih stvarno besnih sad, jer znaju koliki je njegov uticaj..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znaci, treba ga naterati da primi vakcinu?

Ne treba ga naterati, to nisam rekao. Ali se mora sagledati činjnica da i Australija ima pravo da postupi onda ovako kako je postupila. To je pravo te zemlje kao što Novak ima pravo da ne primi vakcinu.

Eno Canak je rekao za Noleta da ga niko ne maltretira na granici, nego se "magarac nije vakcinisao".. Jel to pravilan stav? Jos kaze za njega da je "magarac".. Ima nekih stvarno besnih sad, jer znaju koliki je njegov uticaj..

Naravno, šta očekuješ od svetovnih ljudi i političara poput Čanka? To je svetovni jezik i on je "normalana" za svetovne ljude.

Sa aspekta uljudnog i kulturnog ponašanja to je takođe za osudu.

Ali ostaje za Noleta da je sam izabrao kako će biti tretiran na AustralianOpen-u

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

JOVANE, VIDI OVO​

Reče jedan znanstvenik: “Znanstvenici mogu lagati – ali podaci ne”.

Podaci za SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE o smrtima i trajnim oštećenjima od Covid cjepiva (Izvještaj zabilježen: 12.11.2021)

19.249 umrlih (porast za 396 u odnosu na prošlotjednih 18.853)

30.967 trajnih oštećenja (više za 957 u odnosu na prošlotjednih 30.010) Ukupno 1 065 208 nuspojava (porast za 22.616 u odnosu na 1.042.592 prošlog tjedna.

Slijedi izvješće za SAD o smrtima i trajnim oštećenjima od SVIH CJEPIVA(uključujući dakle i Covid cjepiva), od 1. srpnja 1990. do danas, dakle za razdoblje od 30 godina:

28 379 smrtnih slučajeva od SVIH CJEPIVA

51 231 trajnih oštećenja od SVIH CJEPIVA
---------------------------
Primjetite slijedeće:

1. Od svih cjepiva koja su korištena u SAD-u u zadnjih 30 godina (od 1990. do 2020.) Covid cjepiva, koja se koriste tek godinu dana, uzrokovali su 67.8% svih smrtnih slučajeva koji su izravna posljedica cijepljenja u posljednjih 30 godina.

2. Također, Covid cjepiva su uzrokovala 60.5% svih trajnih invalidnosti, koja su izravna posljedica cijepljenja također u posljednjih 30 godina.

Vrijedi još jednom citirati znanstvenika s početka teksta: “Znanstvenici mogu lagati – ali podaci ne”!
------------------
Dakle, Jovane? :ludd/:

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Podaci za SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE o smrtima i trajnim oštećenjima od Covid cjepiva (Izvještaj zabilježen: 12.11.2021)

19.249 umrlih (porast za 396 u odnosu na prošlotjednih 18.853)

30.967 trajnih oštećenja (više za 957 u odnosu na prošlotjednih 30.010) Ukupno 1 065 208 nuspojava (porast za 22.616 u odnosu na 1.042.592 prošlog tjedna.

Slijedi izvješće za SAD o smrtima i trajnim oštećenjima od SVIH CJEPIVA(uključujući dakle i Covid cjepiva), od 1. srpnja 1990. do danas, dakle za razdoblje od 30 godina:

28 379 smrtnih slučajeva od SVIH CJEPIVA

51 231 trajnih oštećenja od SVIH CJEPIVA

Špekulacije, moj Željo. Sve su to špekulacije zasnovane na pretrpostavka dr.McCullough-a. Ništa on nije dokazao, već je brojke sam iskreirao a pogrešno protumačio izveštaj VAERS.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Špekulacije, moj Željo. Sve su to špekulacije zasnovane na pretrpostavka dr.McCullough-a. Ništa on nije dokazao, već je brojke sam iskreirao a pogrešno protumačio izveštaj VAERS.

A je li ti misliš da su špekulacije, ili znaš da su špekulacije? I, imaš li hrabrosti provjeriti jesu li ovo špekulacije ili su ovo činjenice?? Ako se ne bojiš Istine, nemoj zatvarati oči i začipati uši, nego lijepo provjeri činjenice. Ako ovdje deklariraš da ti se "ne tresu gaće" od istine, ja ću ti ovdje ostaviti izvor pa ti u miru sve lijepo provjeri. Dakle, ja čekam.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A je li ti misliš da su špekulacije, ili znaš da su špekulacije? I, imaš li hrabrosti provjeriti jesu li ovo špekulacije ili su ovo činjenice??

Da špekulacije jer sam odavno čitao takve i slične tekstove. Svako koji se poziva na VAERS kao "dokazu" u startu greši jer podaci sa VAERS-a nisu dokaz ni za šta, to i sam VAERS kaže. VAERS prihvata svaku prijavu, bez imena i prezimena, bilo koga, svako može pristupiti sistemu i dati komentar u vezi nuspojava, što je samo po sebi nerelevantno jer se mogu prijaviti i lažne vesti. Kao drugo, prijava nuspojava, težih oblika, nakon vakcine iako se prijavi ne može se dokazati direktna veza između vakcine i same nuspojave. To je pretpostavka. Takođe, šta znači prijava smrtnih slučajeva na VEARS nakon vakcinacije? Da li prijava nekoga ko je umro nakon vakcinacije znači da je zbog vakcinacije? Zato se i sam VAERS ogradio od špekulacija koje se izvode iz njihovih izveštaja od strane pojedinaca uglavnom antivaksera.

VAERS samo vodi statistku na osnovu anonimnih prijava (što može proizvesti i lažne prijave..nije isključeno) o nečijem stanju nakon vakcinacije što uopšte ne govori direktno da je to zbog vakcinacije. Tako da ono što je McCullough uradio jeste tipično manipulisanje brojkama a ne "dokazima" o povezanosti stanja pacijenta uzrokovano vakcinacijom.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da špekulacije jer sam odavno čitao takve i slične tekstove. Svako koji se poziva na VAERS kao "dokazu" u startu greši jer podaci sa VAERS-a nisu dokaz ni za šta, to i sam VAERS kaže. VAERS prihvata svaku prijavu, bez imena i prezimena, bilo koga, svako može pristupiti sistemu i dati komentar u vezi nuspojava, što je samo po sebi nerelevantno jer se mogu prijaviti i lažne vesti. Kao drugo, prijava nuspojava, težih oblika, nakon vakcine iako se prijavi ne može se dokazati direktna veza između vakcine i same nuspojave. To je pretpostavka. Takođe, šta znači prijava smrtnih slučajeva na VEARS nakon vakcinacije? Da li prijava nekoga ko je umro nakon vakcinacije znači da je zbog vakcinacije? Zato se i sam VAERS ogradio od špekulacija koje se izvode iz njihovih izveštaja od strane pojedinaca uglavnom antivaksera.

VAERS samo vodi statistku na osnovu anonimnih prijava (što može proizvesti i lažne prijave..nije isključeno) o nečijem stanju nakon vakcinacije što uopšte ne govori direktno da je to zbog vakcinacije. Tako da ono što je McCullough uradio jeste tipično manipulisanje brojkama a ne "dokazima" o povezanosti stanja pacijenta uzrokovano vakcinacijom.

Veliš, ljudi mogu lagati? OK, mogu. Ali zašto bismo onda vjerovali svima onima na koje se ti pozivaš, jer su se baš ti "tvoji izvori" pokazali najvećim lažovima. Osim što su se pokazali lažovima, pokazali su se i patološkim mrziteljima istine i činjenica. Jer, da je njima zaista do istine, da oni zaista nisu patološki mrzitelji istine i činjenica, oni ne bi spriječavali ravnopravno suprotstavljanje argumenata svih znanstvenika. Stvar je vrlo jednostavna - onaj tko se boji suprotstavljanja argumenata naprosto je sluga oca laži, a takav si i ti. Tvoj strah od istine niti ja mogu liječiti niti sam ja pozvan to činiti. Tvoj je izbor kako ćeš se prema istini postaviti, ali i posljedice ćeš snositi.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ali zašto bismo onda vjerovali svima onima na koje se ti pozivaš, jer su se baš ti "tvoji izvori" pokazali najvećim lažovima

Pozivam se na sam VAERS, čije podatke neko drugi interpretira. Oni su u tom smislu najrelevantniji jer su oni sami plasirali podatke a zatim i objasnili na koji način se podaci trebaju razumeti. To je kao da pitaš proizvođača samog kako nešto funkcioniše a ne nekog ko nije proizvođač koji će objasniti. Dakle, sam VAERS, tvorac ove statistike zna kako se ti podaci trebaju razumeti.

McCullough je tek neko sa strane, a VAERS je prava adresa.

Natrag