Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hoćeš reći da će ih frizirati kasnije? Jad i bijeda. Zašto ih onda objavljuju?

To ej moje mišljenje da će se ažurirati. Jer u ovom sirom obliku svakako ne može biti nikakav parametar. Zamisli kada svako stavi šta god želi, kako ćeš uopšte znati da li je to što je napisao tačno. Tako su postojala ažuriranja i za mmr vakcine...pravi se kritireijum po kome se određeju veća ili manja validnost onoga što je uneto. To je normalno.

Dakle, sva "mana" podataka je u tome da tebi ne pašu pa ti se onda ne sviđaju.

Isto kao i ja će ti reći VAERS. Ne moji kriterijumi nego samog VAERS-a

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To ej moje mišljenje da će se ažurirati. Jer u ovom sirom obliku svakako ne može biti nikakav parametar. Zamisli kada svako stavi šta god želi, kako ćeš uopšte znati da li je to što je napisao tačno. Tako su postojala ažuriranja i za mmr vakcine...pravi se kritireijum po kome se određeju veća ili manja validnost onoga što je uneto. To je normalno.

Uvijek je tako bilo. A ti kažeš kako su oni pravi i relevantan izvor. Očito je, tebi se rezultati gade jer ruše sve ono što mantraš skoro dvije godine. Ali to nije do podataka, nego do tvoje alergije na činjenice.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jesu. Oni su najvažniji u ovoj priči. MC Callough koristi upravo njihove podatke. Ali ako ih on već koristi, on bi trebao da te podatke tumači na način na koji ih čini VAERS. To je pošteno.

Podaci kažu, a ne Mc Callough, da su više od 2/3 ukupnih smrtnih slučajeva, od svih cjepiva u posljednjih 30 godina u SAD-u, izazvala Covid cjepiva koja se koriste tek godinu dana. Dakle, tebe j*b* podaci, a ne Mc Callough. Ali imaš ti krasan mehanizam, kad ti podaci ne pašu, kad te j*b*, ti naprosto kažeš - išššš podaci!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Podaci kažu, a ne Mc Callough

Pa ko je dao te podatke? Odakle? Nije Mc Collough sam merio i tražio nego je uzeo od VAERS-a. Dakle, on uzima ono što hoće od njih ali ne prati ih i u tumačenju već on sam ta tumačenja izokreće.

da su više od 2/3 ukupnih smrtnih slučajeva, od svih cjepiva u posljednjih 30 godina u SAD-u,

Ne, ni to nije tačno. Podaci za mmr vakcine su veći, drastično bi bili veći da se primenio ovaj sirov kriterijum kao za mRNA vakcine. No, da bi se podaci za mRNA vakcine pravilnije predstavili potrebno je te podatke kasnije klasifikovati i urediti i izjednačiti kriterijume kao i za mm vakcine. Tada će taj broj i za mRNA vakcine biti drastično manji. Ovo je sada najsiroviji podatak, on će se kasnije menajti kad se primene kriterijume kao i za mmr vakcine..za to treba neko vreme.

Bilo kako bilo, i ovako sirovi podaci, ne ukazuju na to da se sve to dešava zbog vakcine...čak i da se ovi sirovi brojevi uzmu u obzir kao realni.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa ko je dao te podatke? Odakle? Nije Mc Collough sam merio i tražio nego je uzeo od VAERS-a. Dakle, on uzima ono što hoće od njih ali ne prati ih i u tumačenju već on sam ta

Podaci su takvi kakvi jesu. Zašto tebi ne pašu? Zato što su više od 2/3 ukupnih smrtnih slučajeva, od svih cjepiva u posljednjih 30 godina u SAD-u, izazvala Covid cjepiva koja se koriste tek godinu dana? Mo'š ih j*b*t, ali podaci su takvi. Znam ja, ti bih najrađe sakrio, u bunar bacio. Naravno, potvrđuju činjenicu da se radi o genocid cjepivu.

Bilo kako bilo, i ovako sirovi podaci, ne ukazuju na to da se sve to dešava zbog vakcine...čak i da se ovi sirovi brojevi uzmu u obzir kao realni.

Eto, nije zbog cjepiva, nego je zbogMiroljuba Petrovića. Nisu cijepljeni umrli od cjepiva, nego zato što ih je Miroljub preko oka pogledao.

Natrag