Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pozivam se na sam VAERS, čije podatke neko drugi interpretira. Oni su u tom smislu najrelevantniji jer su oni sami plasirali podatke a zatim i objasnili na koji način se podaci trebaju razumeti. To je kao da pitaš proizvođača samog kako nešto funkcioniše a ne nekog ko nije proizvođač koji će objasniti. Dakle, sam VAERS, tvorac ove statistike zna kako se ti podaci trebaju razumeti.

McCullough je tek neko sa strane, a VAERS je prava adresa.

Gle čuda!?!? Sad se pozivaš na VAERS, i sad ti je VAERS prava adresa!? Što ti bi, vidi što si ustvrdio prije dva sata:

Svako koji se poziva na VAERS kao "dokazu" u startu greši jer podaci sa VAERS-a nisu dokaz ni za šta, to i sam VAERS kaže.

OK, sada nam ti komenriraj podatke s VAERS-a, ove:

Podaci za SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE o smrtima i trajnim oštećenjima od Covid cjepiva (Izvještaj zabilježen: 12.11.2021)

19.249 umrlih (porast za 396 u odnosu na prošlotjednih 18.853)

30.967 trajnih oštećenja (više za 957 u odnosu na prošlotjednih 30.010) Ukupno 1 065 208 nuspojava (porast za 22.616 u odnosu na 1.042.592 prošlog tjedna.

Slijedi izvješće za SAD o smrtima i trajnim oštećenjima od SVIH CJEPIVA(uključujući dakle i Covid cjepiva), od 1. srpnja 1990. do danas, dakle za razdoblje od 30 godina:

28 379 smrtnih slučajeva od SVIH CJEPIVA

51 231 trajnih oštećenja od SVIH CJEPIVA
---------------------------
Primjetite slijedeće:

1. Od svih cjepiva koja su korištena u SAD-u u zadnjih 30 godina (od 1990. do 2020.) Covid cjepiva, koja se koriste tek godinu dana, uzrokovali su 67.8% svih smrtnih slučajeva koji su izravna posljedica cijepljenja u posljednjih 30 godina.

2. Također, Covid cjepiva su uzrokovala 60.5% svih trajnih invalidnosti, koja su izravna posljedica cijepljenja također u posljednjih 30 godina.

Vrijedi još jednom citirati znanstvenika s početka teksta: “Znanstvenici mogu lagati – ali podaci ne”!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Gle čuda!?!? Sad se pozivaš na VAERS, i sad ti je VAERS prava adresa!? Što ti bi, vidi što si ustvrdio prije dva sata:

Upravo se pozivam na VAERS-ovo objašnjejne kako treba tumačiti. McCollough, zapravo ne sledi upotstvo samog VAERS-a već vrši manipulaciju.

Ja sam i rekao da ako se podaci VAERS-a pogrešno tumače onda je problem. Problem je Mc Collough a ne VAERS.

OK, sada nam ti komenriraj podatke s VAERS-a, ove:

Podaci za SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE o smrtima i trajnim oštećenjima od Covid cjepiva (Izvještaj zabilježen: 12.11.2021)

30.967 trajnih oštećenja (više za 957 u odnosu na prošlotjednih 30.010) Ukupno 1 065 208 nuspojava (porast za 22.616 u odnosu na 1.042.592 prošlog tjedna.

Slijedi izvješće za SAD o smrtima i trajnim oštećenjima od SVIH CJEPIVA(uključujući dakle i Covid cjepiva), od 1. srpnja 1990. do danas, dakle za razdoblje od 30 godina:

Već rekoh, podaci u VAERS-u o posledicama vakcinacije protiv SARS-CoV2, su proizvod nasumično ubačenih komentara onih koji su imali neke probleme nakon vakcinacije ili neko drugi koga prijavljuju ali ne i da je dokazano da je posledica vakcinacije.

Kao drugo, za ranije posledice nakon cepljenja mmr vakcinama, uvažavani su isključivo podaci koji se mogu povezati sa vakcinacijom tj. koji su provereniji(što ne znači da su svi zaista i posledica vakcinacije). Za vakcinaciju protiv COVID19 ti podaci nisu ažurirani kao za vakcinaciju mmr vakcinama. Tako da kada bi se kriterijum za mmr vakcine primenio za mRNA vakcine ova brojka bi bila drastično manja. I tako umanjna brojka svakako opet bi zahtevala vreme da se pokaže da li zaista ima veze sa vakcinom ili ne.

Prava adresa za propitivanje jeste Mc Collough čije podatke citirate ali vam nije pojasnio sve manjkavosti njegovog pristupa.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Prava adresa za propitivanje jeste Mc Collough čije podatke citirate ali vam nije pojasnio sve manjkavosti njegovog pristupa.

Pustimo mi njegov pristup. Komentiraj ti ove brojke:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330

FAUČI PONOVO BRILJIRA: IZRAZ POTPUNO VAKCINISANI JE NAJBOLJE DA SE ZAMENI SA APDEJTOVANI

Jezički izraz oko onoga šta predstavlja potpunu vakcinaciju protiv Covid-19 se zamenjuje, što je najjači pokazatelj od strane glavnog medicinskog savetnika Bele kuće Entonija S. Faučija da dve injekcije RNK vakcine nisu zaštita usred visoko prenosive omikron varijante.

„Sada koristimo terminologiju ‘ažuriranje vaših vakcinacija’, a ne ono što znači ‘potpuno vakcinisan’”, rekao je Fauči tokom predavanja u Nacionalnom institutu za zdravlje u utorak. „U ovom trenutku, optimalna zaštita je sa trećom dozom mRNK ili drugom injekcijom J&J-a”.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pustimo mi njegov pristup. Komentiraj ti ove brojke:

Rekoh, nisi pažljivo čitao. Dao sam objašnjenje.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nikakvo ti objašnjenje nisi dao

Ne nego se tebi ono ne sviđa ali ne mari. Ja sam već odavno čitao ovo što ti sada nudiš...isto kao i ono što je Mire nudio za Indiju. Odavno znam za te špekulacije..pisalo se tome.

Jednostavno, podaci o nuspojavama sa VAERS, sam VAERS je dao objašnjenje da te podatke ne treba povezivati sa vakcinacijom protiv COVID19. To su pojave nakon vakcinacije, a to je kao da se beleže pojave nakon popijene čaše vode.

VAERS je sve objasnio. Valda ćemo pre njih slušati nego onog ko samo piše o tim brojkama i daje svoje tumečenje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne nego se tebi ono ne sviđa ali ne mari. Ja sam već odavno čitao ovo što ti sada nudiš...isto kao i ono što je Mire nudio za Indiju. Odavno znam za te špekulacije..pisalo se tome.

Jednostavno, podaci o nuspojavama sa VAERS, sam VAERS je dao objašnjenje da te podatke ne treba povezivati sa vakcinacijom protiv COVID19. To su pojave nakon vakcinacije, a to je kao da se beleže pojave nakon popijene čaše vode.

VAERS je sve objasnio. Valda ćemo pre njih slušati nego onog ko samo piše o tim brojkama i daje svoje tumečenje.

VAERS nije ništa objasnio, prema tebi je samo ustvrdio da su im podaci "za onu stvar"!? Što se onda ne ugase? Neka se "eutanaziraju"? A sad se opet sjetih kako si ti ustvrdio da su oni relevantni. Kako ti može biti relevantan netko za koga sam kažeš da su mu podaci "za onu stvar"?

Natrag