- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Pozivam se na sam VAERS, čije podatke neko drugi interpretira. Oni su u tom smislu najrelevantniji jer su oni sami plasirali podatke a zatim i objasnili na koji način se podaci trebaju razumeti. To je kao da pitaš proizvođača samog kako nešto funkcioniše a ne nekog ko nije proizvođač koji će objasniti. Dakle, sam VAERS, tvorac ove statistike zna kako se ti podaci trebaju razumeti.
McCullough je tek neko sa strane, a VAERS je prava adresa.
Gle čuda!?!? Sad se pozivaš na VAERS, i sad ti je VAERS prava adresa!? Što ti bi, vidi što si ustvrdio prije dva sata:
Svako koji se poziva na VAERS kao "dokazu" u startu greši jer podaci sa VAERS-a nisu dokaz ni za šta, to i sam VAERS kaže.
OK, sada nam ti komenriraj podatke s VAERS-a, ove:
Podaci za SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE o smrtima i trajnim oštećenjima od Covid cjepiva (Izvještaj zabilježen: 12.11.2021)
19.249 umrlih (porast za 396 u odnosu na prošlotjednih 18.853)
30.967 trajnih oštećenja (više za 957 u odnosu na prošlotjednih 30.010) Ukupno 1 065 208 nuspojava (porast za 22.616 u odnosu na 1.042.592 prošlog tjedna.
Slijedi izvješće za SAD o smrtima i trajnim oštećenjima od SVIH CJEPIVA(uključujući dakle i Covid cjepiva), od 1. srpnja 1990. do danas, dakle za razdoblje od 30 godina:
28 379 smrtnih slučajeva od SVIH CJEPIVA
51 231 trajnih oštećenja od SVIH CJEPIVA
---------------------------
Primjetite slijedeće:
1. Od svih cjepiva koja su korištena u SAD-u u zadnjih 30 godina (od 1990. do 2020.) Covid cjepiva, koja se koriste tek godinu dana, uzrokovali su 67.8% svih smrtnih slučajeva koji su izravna posljedica cijepljenja u posljednjih 30 godina.
2. Također, Covid cjepiva su uzrokovala 60.5% svih trajnih invalidnosti, koja su izravna posljedica cijepljenja također u posljednjih 30 godina.
Vrijedi još jednom citirati znanstvenika s početka teksta: “Znanstvenici mogu lagati – ali podaci ne”!