Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ne razumem. Tekst je zvaničnog karaktera iz Indije.
I ovaj moj tekst je iz indije, odnosno zasnovan na vestima iz indije. Koji je onda tacan?
Pa ocigledno onaj koji fejk ceker tim proceni da je tacan!
Dozvoljen je i Ivermektin i on se izučavao i pokazao se neefikasan.
SZO nikad nije odobrio ivermektin za upotrebu! I nije se pokazao "neefikasan"!!! To su lazi tvojih medija, dok su vlasti u indiji podlegle pritisku, kao i Srbija da izbaci hlorokin! A tajno ga i dalje koriste!
Ali ja samo prenosim izveštaj iz Indije, zvanič
Ti ne prenosis zvanicne vesti iz indije jer bi to onda bile vesti na njihovom jeziku, suprotno tome ti prenosis interpretaciju onoga sto su indijski mediji rekli!
Isto je i sa tekstom koji sam ja postavio, i on je interpretacija onoga sto su indijske vesti pisale!
A koja je od ove dve interpretacije tacna, to ce ti reci - fejk cekeri! Tako si ti i dobio argumente, koje pobijaju moje tvrdnje.. Prepun ih je internet..
Hvala, ali ja takav razgovor ne zelim da vodim, gde ces ti meni neprestano da nameces debilnosti tvojih fejk cekera.. Jer to Jovane - jesu debilnosti! Kao sto si i gore sad kopirao njihov argument da "ne moze da se koristi ivermektin protiv virusa, posto to nije lek za viruse vec za parazite" , to je njihov biser!