Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne razumem. Tekst je zvaničnog karaktera iz Indije.

I ovaj moj tekst je iz indije, odnosno zasnovan na vestima iz indije. Koji je onda tacan? :)

Pa ocigledno onaj koji fejk ceker tim proceni da je tacan!

Dozvoljen je i Ivermektin i on se izučavao i pokazao se neefikasan.

SZO nikad nije odobrio ivermektin za upotrebu! I nije se pokazao "neefikasan"!!! To su lazi tvojih medija, dok su vlasti u indiji podlegle pritisku, kao i Srbija da izbaci hlorokin! A tajno ga i dalje koriste!

Ali ja samo prenosim izveštaj iz Indije, zvanič

Ti ne prenosis zvanicne vesti iz indije jer bi to onda bile vesti na njihovom jeziku, suprotno tome ti prenosis interpretaciju onoga sto su indijski mediji rekli!

Isto je i sa tekstom koji sam ja postavio, i on je interpretacija onoga sto su indijske vesti pisale!

A koja je od ove dve interpretacije tacna, to ce ti reci - fejk cekeri! Tako si ti i dobio argumente, koje pobijaju moje tvrdnje.. Prepun ih je internet..

Hvala, ali ja takav razgovor ne zelim da vodim, gde ces ti meni neprestano da nameces debilnosti tvojih fejk cekera.. Jer to Jovane - jesu debilnosti! Kao sto si i gore sad kopirao njihov argument da "ne moze da se koristi ivermektin protiv virusa, posto to nije lek za viruse vec za parazite" , to je njihov biser!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I ovaj moj tekst je iz indije, odnosno zasnovan na vestima iz indije. Koji je onda tacan? :)

Tekst koji si ti ponudio i koji jeste iz Indije, ne govori o koristi Ivermektina već statistički da je i on korišćen. Ali ništa ne govori o njegovoj efikasnosti.

Znači korišćen je Ivermektin u Utar Pradešu ali i kortikosteroidi i azitromicin, i remdisivir. Sve je to davano sa ciljem da se ispita efiksanost uz vakcinaciju. Ali tekst koji si naveo ne govori o efikasnosti Ivermektina a taj tekst koristi Nulta Tačka van konteksta kao što je i naslov naveden manipulativno..prvi deo teksta tačan: Indija izlazi iz COVID krize, a zatim doatak autora "da je to zbog Ivermejktina" što je njegov dodatak van kontksta.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Hvala, ali ja takav razgovor ne zelim da vodim, gde ces ti meni neprestano da nameces debilnosti tvojih fejk cekera.. Jer to Jovane - jesu debilnosti! Kao sto si i gore sad kopirao njihov argument da "ne moze da se koristi ivermektin protiv virusa, posto to nije lek za viruse vec za parazite" , to je njihov biser!

Tek ćemo se nagledati debilnosti, a sve samo s jednim ciljem, porobljavanje čoveka od strane onih koji se u grudi junačke busaju kako sve što čine, čine za dobrobit čovečanstva. Kopilad liberalnog kapitalizma i kultur marksizma,. ta deca pogibli nas prave ovcama.

Pogledaj ovo:

"Oni nisu građani" – izjava Makrona šokirala svet​

Francuski predsednik Emmanuel Makron svojim ostrašćenim istupom u listu "Parizijen", u kojem je najavio obračun sa nevakcinisanim sugrađanima, izazvao buru.

pa onda ovo:

Sopstvena antitela mogu da napadnu organizam - muškarci koji su preležali kovid u posebnoj opasnosti

Mesecima nakon oporavka od infekcije SARS-CoV-2, oporavljeni ljudi mogu imati povišene nivoe antitela koja bi greškom mogla da napadnu sopstvene organe i tkiva, čak i kod pacijenata koji su imali blage ili nikakve simptome, pokazalo je novo istraživanje.

Šta nam govore ova dva naslova?

Dve stvari.

1. Da kopilad stati neće

2. Da je virus veštački....

No zeznuli su se u proračunu, ili da citiram jednog od komentatora:

"Не залуђујте нас, и не лажите, човечанство побеђује овај пропагандно политички вирус, додатни адвертајзинг не помаже, биологија води двадесет разлике минут и по до краја!!!"

Ova se tema nalazi na delu o Religiji, dakle raspravu (ako se ovo raspravom i može nazvati) vode osobe koje po pravilu veruju u postojanje Boga.

A Bog je upravo Taj ko stoji iza BIOLOŠKIH ZAKONA. ON IH JE POSTAVIO i DAO.

Kazna stiže kada se isti, pomenuti Zakoni ne poštuju, a ne ako se jede meso, pije alkohol, puši duhan, pije kafa, ili RADI SUBOTOM.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tekst koji si ti ponudio i koji jeste iz Indije, ne govori o koristi Ivermektina već statistički da je i on korišćen. Ali ništa ne govori o njegovoj efikasnosti.

Znači korišćen je Ivermektin u Utar Pradešu ali i kortikosteroidi i azitromicin, i remdisivir. Sve je to davano sa ciljem da se ispita efiksanost uz vakcinaciju. Ali tekst koji si naveo ne govori o efikasnosti Ivermektina a taj tekst koristi Nulta Tačka van konteksta kao što je i naslov naveden manipulativno..prvi deo teksta tačan: Indija izlazi iz COVID krize, a zatim doatak autora "da je to zbog Ivermejktina" što je njegov dodatak van kontksta.

Pricaj sta hoces, evo ti Makron:

MAKRON: CILJ MI JE DA DO LUDILA DOVEDEM NEVAKCINISANE, RADIĆU TO DO KRAJA, TO JE STRATEGIJA​

Francuski predsednik Emanuel Makron podigao je kovid ludilo na viši nivo i izazvao šok u utorak (4. januara) kada je upozorio nevakcinisane ljudi u Francuskoj da će im namerno ići na živce, tako što će im ograničavati pristup ključnim aspektima života.

„Ne želim da iznerviram Francuze… Ali što se tiče nevakcinisanih, zaista želim da ih iznerviram. I nastavićemo to činiti, do kraja. To je strategija”, rekao je on za list Le Parisien. Predsednik Francuske je dodao da bi to značilo “što je više moguće ograničiti njihov pristup aktivnostima u društvenom životu”.

A evo sta rade italijani:

ITALIJA RAZMATRA POTPUNU ZABRANU PRISTUPA RADNIM MESTIMA ZA NEVAKCINISANE​

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Na kraju, pobeda pre same bitke, i dokaz inteligencije:

POBEDA KOJU SU SVI ČEKALI! NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE VAKCINISAN I IDE NA AUSTRALIJAN OPEN! DOBIO MEDICINSKO IZUZEĆE​

* A Nadalu predlazem, da umesto maske, na glavu stavi gace i tako igra, da se zastiti od virusa koji moze dobiti od Djokovica, posto i vakcinisani oboljevaju!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Natrag